-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Να το θέσω αλλιώς (και προφανώς είναι προσωπική εκτίμηση)...
αν υποθετικά στους κατόχους ευρωπαικών μικρομεσαίων τους δινόταν η δυνατότητα να ανταλάξουν το όχημά τους με το αντίστοιχο Golf, πιστεύω πως η μεγάλη πλειοψηφία θα δεχόταν.Πείτε με μλκ, αλλά εγώ δεν θα άλλαζα όχι ευρωπαϊκό αλλά ούτε το εντεκάχρονο Accent μου με Golf... Ξέρεις τι είναι, από κει που πληρώνεις 95 ευρώ το σέρβις, ξαφνικά να πας στα 300, επειδή τη δουλειά την κάνει τυπάς με άσπρη ρόμπα. Ευτυχώς που δεν ζητάει και φακελάκι... - 'Εχμ, ξέρετε ο συμπλέκτης του τουρμπο δεν μου ακούγεται καλά, πρέπει να το βάλουμε στο μηχάνημα να το παρακολουθήσουμε - βέβαια περιμένουν άλλα 20 αυτοκίνητα και θα πρέπει να μας το αφήσετε για 3 μέρες. Αν βιάζεστε, μπορούμε να το κανονίσουμε αλλά θα στοιχίσει κάτι παραπάνω').
Άσε που το σερβις το βλέπω μόνο στα προγραμματισμένα και όχι κάθε μήνα...
-
Γραφτηκα ο φουκαρας σ'αυτο το forum για να ανταλαξω γνωμες μ'αλλους κατοχους αυτοκινητων και επεσα απο τα συννεφα βλεποντας μια συζητηση περισσοτερο γηπεδικη Ρε παιδια αν δεν σας αρεσουν τα vw ποτε σας να μην αγορασετε.Να μην προσβαλλεται ομως την νοημωσυνη ολων αυτον που τα εχουν αγορασει,και δεν ειναι λιγη αν κρινω απο τις πωλησεις της εν λογω εταιρειας,σε Ελλαδα και εξωτερικο
-
Ο χρήστης giorgospg έγραψε:
Γραφτηκα ο φουκαρας σ'αυτο το forum για να ανταλαξω γνωμες μ'αλλους κατοχους αυτοκινητων και επεσα απο τα συννεφα βλεποντας μια συζητηση περισσοτερο γηπεδικη Ρε παιδια αν δεν σας αρεσουν τα vw ποτε σας να μην αγορασετε.Να μην προσβαλλεται ομως την νοημωσυνη ολων αυτον που τα εχουν αγορασει,και δεν ειναι λιγη αν κρινω απο τις πωλησεις της εν λογω εταιρειας,σε Ελλαδα και εξωτερικοΕν μερει συμφωνω.
Αλλα:
Οι χρηστες που παρακολουθουν καποιο φορουμ,ανεξαρτητα με το αντικειμενο αυτου, συνηθως δεν αποτελουν μεσο ορο. Αποτελουν πιο ενθουσιωδες κοινο ,και δεν αρκουνται μονο στη στειρα ανταλλαγη αποψεων.
Συγκεκριμενα, νομιζω οτι ο χρηστης του φορουμ των 4Τ, δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως 'μεσος οδηγος', χωρις βεβαια να λειπει και αυτη η κατηγορια.
Επισης σε καμμια περιπτωση δεν νομιζω να προσβαλλεται η νοημοσυνη κανενος, με την αγορα η οχι καποιου αυτοκινητου. Αλλωστε, ενα τοσο ενθουσιωδες 'κοινο', πολλες φορες αγοραζει με το συναισθημα και οχι με τη λογικη.
Τελος, οι πωλησεις οποιοδηποτε μοντελου,οποιασδηποτε εταιριας, δεν αποδεικνυουν ποσο καλο ειναι το συγκεκριμενο μοντελο. Με αυτη τη λογικη, θα μπορουσαμε να πουμε οτι μια Porsche GT3, μια Ferrari F430 κτλ, ειναι μετρια αυτοκινητα, λογικη που θυμιζει καποιο ανεκδοτο... -
Ωραια δλδ αν μπει ενας γνωστος μου και πει πηρα πολο 1400 σπορτλαιν κλπ γιατι ειναι υπερστροφικο και το γουσταρω,
εισαι μεγαλη κουφαλα...
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Αυτό το thread το άνοιξα εγω ως γνωστός εγκάθετος και κάτοχος Renault για να δω αν τελικά είχα δίκιο για την άποψη που έχω σχηματίσει για τα VW και τους ιδιοκτήτες τους.Δυστυχώς γι αυτούς τους ιδιοκτήτες επαληθεύομαι.Σε σύνολο 74 ψήφων προηγείται η ποιότητα κατασκευής !!!!
Φαίνεται όμως ότι αποδεικνύεται φρούδα ελπίδα λόγω των συχνών βλαβών.Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό.Το κακό όμως είναι ότι το 14% αγόρασαν VW για το όνομα και φυσικά σε κάθε βλάβη που παρουσιάζεται γίνεται προσπάθεια συγκάληψης του γεγονότος.Φαίνεται η υψηλή τιμή αγοράς και ο χαρακτήρας premium τους κάνει λόγω εγωισμού να μην παραδέχονται την πραγματικότητα.Επιλεκτικά συμπεράσματα βγάζεις...
Ακόμα και σε αυτή την 'άτυπη ψηφοφορία', στα ίδια επίπεδα με τα 'ποιότητα-όνομα VW' που ανέφερες,
βρίσκονται και τα 'οδικη συμπεριφορά-επιδόσεις'Φαίνεται όμως ότι αποδεικνύεται φρούδα ελπίδα λόγω των συχνών βλαβών.Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό.Το κακό όμως είναι ότι το 14% αγόρασαν VW για το όνομα και φυσικά σε κάθε βλάβη που παρουσιάζεται γίνεται προσπάθεια συγκάληψης του γεγονότος.Φαίνεται η υψηλή τιμή αγοράς και ο χαρακτήρας premium τους κάνει λόγω εγωισμού να μην παραδέχονται την πραγματικότητα.
π.χ, οι 33 ιδιοκτήτες -των Αυγουστιάτικων περυσινών σπασμένων- TSΙ,
δεν εμφανίζονται λόγω εγωισμού! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτό το thread το άνοιξα εγω ως γνωστός εγκάθετος και κάτοχος Renault για να δω αν τελικά είχα δίκιο για την άποψη που έχω σχηματίσει για τα VW και τους ιδιοκτήτες τους.
Δυστυχώς γι αυτούς τους ιδιοκτήτες επαληθεύομαι.Σε σύνολο 74 ψήφων προηγείται η ποιότητα κατασκευής !!!!
Φαίνεται όμως ότι αποδεικνύεται φρούδα ελπίδα λόγω των συχνών βλαβών.Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό.Το κακό όμως είναι ότι το 14% αγόρασαν VW για το όνομα και φυσικά σε κάθε βλάβη που παρουσιάζεται γίνεται προσπάθεια συγκάληψης του γεγονότος.Φαίνεται η υψηλή τιμή αγοράς και ο χαρακτήρας premium τους κάνει λόγω εγωισμού να μην παραδέχονται την πραγματικότητα.Επιλεκτικά συμπεράσματα βγάζεις...
Ακόμα και σε αυτή την 'άτυπη ψηφοφορία', στα ίδια επίπεδα με τα 'ποιότητα-όνομα VW' που ανέφερες,
βρίσκονται και τα 'οδικη συμπεριφορά-επιδόσεις'Στην οδική συμπεριφορά δεν έχω κάτι να προσθέσω γι αυτό δεν έκανα κανένα σχόλιο.Παρομοίως και στις επιδόσεις όπου φαίνεται ότι ψήφισαν νέοι κάτοχοι VW με κινητήρες turbo.
Με τα αποτελέσματα των 2 αυτών λόγων επιβεβαιώνονται τα αποτελέσματα αυτής της άτυπης ψηφοφορίας ως αληθή.Φαίνεται όμως ότι αποδεικνύεται φρούδα ελπίδα λόγω των συχνών βλαβών.Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό.Το κακό όμως είναι ότι το 14% αγόρασαν VW για το όνομα και φυσικά σε κάθε βλάβη που παρουσιάζεται γίνεται προσπάθεια συγκάληψης του γεγονότος.Φαίνεται η υψηλή τιμή αγοράς και ο χαρακτήρας premium τους κάνει λόγω εγωισμού να μην παραδέχονται την πραγματικότητα.
δεν εμφανίζονται λόγω εγωισμού!Ο φίλος tomasso είναι χαρακτηριστικότατο δείγμα και φυσικά με επιβεβαιώνει.Αντικατέστησε την αντλία του TSI του νωρίς νωρίς αλλά προσπαθεί να συγκαλύψει το γεγονός.
Φτάνει στο ευτελές σημείο εγωισμού λέγοντας ότι ευθύνεται ο ίδιος και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για αστοχία υλικού ή ευθύνη της VW. -
δεν εμφανίζονται λόγω εγωισμού!Αυτήν την πληροφορία -όχι για τον εγωισμό, για τα 33 σπασμένα- από που την έχεις; πως αποδεικνύεται; αν μπορείς να μου πεις γιατί με ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
δεν εμφανίζονται λόγω εγωισμού!Αυτήν την πληροφορία -όχι για τον εγωισμό, για τα 33 σπασμένα- από που την έχεις; πως αποδεικνύεται; αν μπορείς να μου πεις γιατί με ενδιαφέρει.
Σαφώς και ΔΕΝ υφίσταται τέτοιο θέμα. Παραφιλολογία και ψευδείς υποθέσεις ορισμένων, τίποτε άλλο.-
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Αυτό το thread το άνοιξα εγω ως γνωστός εγκάθετος και κάτοχος Renault για να δω αν τελικά είχα δίκιο για την άποψη που έχω σχηματίσει για τα VW και τους ιδιοκτήτες τους.Είσαι ψυχολόγος;
Αν ναι, τότε θα έπρεπε να κάνεις αντίστοιχη έρευνα και για τους ιδιοκτήτες άλλων αυτοκινήτων.Αν όχι, είσαι απλώς φανατισμένος
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αυτό το thread το άνοιξα εγω ως γνωστός εγκάθετος και κάτοχος Renault για να δω αν τελικά είχα δίκιο για την άποψη που έχω σχηματίσει για τα VW και τους ιδιοκτήτες τους.
Είσαι ψυχολόγος;
Αν ναι, τότε θα έπρεπε να κάνεις αντίστοιχη έρευνα και για τους ιδιοκτήτες άλλων αυτοκινήτων.Αν όχι, είσαι απλώς φανατισμένος
μπααα.. εγω πιστευω θελει να σιγουρευτει οτι δεν ειναι ο μονος που το αυτοκινητο του χαλαει
-
Εγω προσωπικά είμαι πράγματι οπαδός της Renault και πράγματι η Laguna μου μετά από 2 χρόνια χρήσης έχει βγάλει πρόβλημα με τον σκελετό του καθίσματος ο οποίος έτριζε και μου έκαναν την μεγάλη ΧΑΡΗ και μου τον αντικατέστησαν διότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η RENAULT αλλά εγω που χλαπακιάζω ότι βρω μπροστά μου κι έφτασα τα 130 κιλά.
Η Renault φυσικά δεν σχεδίασε ημιμπάκετ κάθισμα για υπερφυσικούς ανθρώπους αλλά για νορμάλ,επομένως δεν ευθύνεται.Επίσης μου έκαναν κι άλλη μεγάλη ΧΑΡΗ και μου αντικατέστησαν και την οθόνη του R/CD διότι κολλούσε και δεν επικοινωνούσε με το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργίων στο τιμόνι.Φυσικά κι εδώ δεν έφταιγε η Renault αλλά εγω ο ηλίθιος που νόμιζα ότι μπορώ να χειρίζομαι συνεχώς το R/CD και το ραδιοτήλεφωνο από τα χειριστήρια στο τιμόνι.Η Renault το σχεδίασε έτσι ως εναλλακτική λύση ενω κανονικά θα έπρεπε όλους τους χειρισμούς να τους κάνω από τα χειριστήρια πάνω στην πρόσοψη του R/CD.
Επίσης μου έκαναν και την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΧΑΡΗ να μου αντικαταστήσουν δίσκους και τακάκια εμπρός φρένων μια φορά εξ ολοκλήρου κι άλλη μια φορά με συμμετοχή μου 50% .Φυσικά για άλλη μια φορά δεν έφταιγε επουδενί η Renault διότι δεν σχεδίασε τα φρένα 308χιλ για να σταματάει 1500 κιλά του αυτοκινήτου κι άλλα 130 εγώ ,1630 κιλά από τα 223 χιλίομετρα της τελικής ταχύτητας μέσα σε 100 μέτρα.
Οι μηχανικοί της άλλωστε μου το σύστησαν να μην πιέζω τα φρένα από πολύ υψηλές ταχύτητες.Τελικά βρήκα τα τέλειο αυτοκίνητο...
-
γουαω!
χαιρομαστε που χαιρεσαι φιλε!
προτεινω να ανοιξεις ενα καινουριο θεμα που να λες:
γιατι να αγορασετε renault!
μπορει καποιοι να δουν το φως το αληθινο και να σωθουν!
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ μπραδερ! -
dimman εφόσον το έχεις 2 χρόνια γιατί αναφέρεσαι σε ΧΑΡΗ? Καλύπτονται από την εγγύηση και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στα αλλάξουν τα παραπάνω...
Μόνη εξαίρεση τα φρένα που όντως το 50-50 συμμετοχή στη ζημιά εκεί σου χαρίστηκαν.
-
ε, ξερεις τωρα... στην vw θα στο βγαζαν δικη σου υπαιτιοτητα κλπ κλπ κλπ
(κανεις κατι ερωτησεις κι εσυ!!) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
dimman εφόσον το έχεις 2 χρόνια γιατί αναφέρεσαι σε ΧΑΡΗ? Καλύπτονται από την εγγύηση και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στα αλλάξουν τα παραπάνω...Μόνη εξαίρεση τα φρένα που όντως το 50-50 συμμετοχή στη ζημιά εκεί σου χαρίστηκαν.
Μα σε τίποτα από όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η RENAULT.Ο μονάδικος υπαίτιος είμαι εγω ,οπότε γιατί να χρεωθεί η Renault για δικές μου υπαιτιότητες;
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
dimman εφόσον το έχεις 2 χρόνια γιατί αναφέρεσαι σε ΧΑΡΗ? Καλύπτονται από την εγγύηση και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στα αλλάξουν τα παραπάνω...
Μόνη εξαίρεση τα φρένα που όντως το 50-50 συμμετοχή στη ζημιά εκεί σου χαρίστηκαν.
Μα σε τίποτα από όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η RENAULT.Ο μονάδικος υπαίτιος είμαι εγω ,οπότε γιατί να χρεωθεί η Renault για δικές μου υπαιτιότητες;
Γιατί είδες κανείς παραπάνω να αναφέρει ότι προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα (εντός εγγύησης) και η VW να μην του το αντικατέστησε ανευ χρέωσης?
Και αφού τους έχεις πιάσει κορόϊδα βρε αδερφέ, την επόμενη φορά που θα πάθει κάτι (αν και δεν στο εύχομαι), να επιμείνεις να τους πληρώσεις! Δεν είναι δυνατόν όλη την ώρα να τα επιβαρύνεται η RENAULT...
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Εγω προσωπικά είμαι πράγματι οπαδός της Renault και πράγματι η Laguna μου μετά από 2 χρόνια χρήσης έχει βγάλει πρόβλημα με τον σκελετό του καθίσματος ο οποίος έτριζε και μου έκαναν την μεγάλη ΧΑΡΗ και μου τον αντικατέστησαν διότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η RENAULT αλλά εγω που χλαπακιάζω ότι βρω μπροστά μου κι έφτασα τα 130 κιλά.
Η Renault φυσικά δεν σχεδίασε ημιμπάκετ κάθισμα για υπερφυσικούς ανθρώπους αλλά για νορμάλ,επομένως δεν ευθύνεται.Επίσης μου έκαναν κι άλλη μεγάλη ΧΑΡΗ και μου αντικατέστησαν και την οθόνη του R/CD διότι κολλούσε και δεν επικοινωνούσε με το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργίων στο τιμόνι.Φυσικά κι εδώ δεν έφταιγε η Renault αλλά εγω ο ηλίθιος που νόμιζα ότι μπορώ να χειρίζομαι συνεχώς το R/CD και το ραδιοτήλεφωνο από τα χειριστήρια στο τιμόνι.Η Renault το σχεδίασε έτσι ως εναλλακτική λύση ενω κανονικά θα έπρεπε όλους τους χειρισμούς να τους κάνω από τα χειριστήρια πάνω στην πρόσοψη του R/CD.
Επίσης μου έκαναν και την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΧΑΡΗ να μου αντικαταστήσουν δίσκους και τακάκια εμπρός φρένων μια φορά εξ ολοκλήρου κι άλλη μια φορά με συμμετοχή μου 50% .Φυσικά για άλλη μια φορά δεν έφταιγε επουδενί η Renault διότι δεν σχεδίασε τα φρένα 308χιλ για να σταματάει 1500 κιλά του αυτοκινήτου κι άλλα 130 εγώ ,1630 κιλά από τα 223 χιλίομετρα της τελικής ταχύτητας μέσα σε 100 μέτρα.
Οι μηχανικοί της άλλωστε μου το σύστησαν να μην πιέζω τα φρένα από πολύ υψηλές ταχύτητες.Τελικά βρήκα τα τέλειο αυτοκίνητο...
Πράγματι, πολύ καλή η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας Σε ποιό συνεργείο έγιναν όλα αυτά;
Λογικά, τίποτα από αυτά δεν καλύπτει η εγγύηση (τακάκια κτλ...), πλήν του RCD.
Άλλωστε, βλάβες σε σημεία σαν κι αυτό είναι που η LagunaII βγήκε αναξιόπιστη (σύμφωνα με τον πρόεδρο ποιοτικού ελέγχου της, Vincent). -
[Άλλωστε, βλάβες σε σημεία σαν κι αυτό είναι που η LagunaII βγήκε αναξιόπιστη (σύμφωνα με τον πρόεδρο ποιοτικού ελέγχου της, Vincent).Ακριβώς!
Η Laguna II ήταν ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ για τη Renault, το παραδέχτηκαν μέχρι και οι ίδιοι...
Ο Vincent είπε ξεκάραθα ότι έκαναν ΧΟΝΤΡΑ λάθη σε αυτό το αυτοκίνητο, που τους στοίχισαν τόσο σε πωλήσεις, όσο -ακόμα χειρότερα- και στην ίδια τη φήμη της εταιρείας.Οπότε, οι λέξεις αξιοπιστία και Laguna μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση, μόνο αν παρεμβληθεί και ένα ΔΕΝ...
-
Στο myphone.gr υπαρχει θεμα σχετικο με το golf και εκει αναφερουν καποιες περιπτωσεις που τρυπησε πιστονι.Ποσο σοβαρες ειναι αυτες οι αναφορες δεν ξερω.Ο καθενας διαβαζει και κρινει.
-
Γιατί αγοράσατε VW;