-
Εμεις καταληξαμε στο golf gt dsg γιατι:
-
αυτοματο κιβωτιο
-
μεταπωληση
-
1.4
-
γρηγορο (για 1.4)
-
αξιοπιστο (γενικα)
-
το leon δεν μου αρεσει εμφανησιακα!(λιγο μεγαλο μου πεφτει)
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βασικα εχει περασει απο το μυαλο κανενος ( ή ειμαι ο μονος που πιστευει..) οτι ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι αγοραζουν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ οχι επειδη ειναι toyota/ vw / peugeot αλλα επειδη γουσταρουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αυτοκινητο;
δλδ οσοι ξερετε που εχουν πανω απο ενα αυτοκινητο, ειναι παντα αυτοκινητα της ιδιας μαρκας;
οποιος εχει polo, θα εχει/αγορασει και passat;
**οποιος ειχε 106 rallye θα αγορασει και 207 rallye; **τι θελω να πω μ'αυτο: το θεμα δεν εχει νοημα κατα την ταπεινη μου αποψη, γιατι ειδικα εδω μεσα θελω να ελπιζω ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αγοραζουν ενα αυτοκινητο επειδη ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα και οχι επειδη το γουσταρουν/καλυπτει τις αναγκες τους/ειναι καλο (εξαιρεση οι φοιτητες που εχουν συνηθως οτι γουσταρουν οι γονεις τους κ λογικο)
εξ'αλλου τα ερωτηματα της ψηφοφοριας θα μπορουσαν να απευθυνονται σε αγοραστη οποιασδηποτε μαρκας
και επειδη μου τη σπατε θα βαλω αβαταρ VWΡε γιατι αναβεις φωτιες συνεχεια? Ειδες δεν κλειδωθηκε τοπικ με τετοιο τιτλο...θες να κλειδωθει ντε και καλα?
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Εμεις καταληξαμε στο golf gt dsg γιατι:-
αυτοματο κιβωτιο
-
μεταπωληση
-
1.4
-
γρηγορο (για 1.4)
-
αξιοπιστο (γενικα)
-
Πολυ καλή επιλογη Joey !!
KAΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!
Σε περιμενουν πολλα και απολαυστικα ταξίδια!!
Οταν το ειχα παρει πριν απο ενα χρονο ,ειχα γυρισει ολη την Ελλαδα!Οσο για την αντλια βενζινης που αλλαχτηκε στο golf μου,
φυσικο ειναι οταν, αφου αναβε το λαμπακι προειδοποίησης βενζινης εγώ εκανα 20 χιλιομετρα(και βάλε) και μετα πηγαινα στο βενζιναδικο.
Φυσικο ειναι οταν το πηγαινα μεχρι τελευταιου χιλιοστου βενζινης ,να τα
παιξει και η αντλια.
Σε καθε αμαξι θα συμβει κατι τετοιο με αναλογη χρηση.
Αυτα για τους 'ψευτοειδικους με υφος καρδιναλιων'.. -
-
zardoz έγραψε:
xenos έγραψε:
leonp έγραψε:
Να μην αφήνεις το ρεζερβουάρ να αδειάζει εντελώς - βγαίνει η αντλία έξω από τη βενζίνη και δουλεύει πιο ζεστή.Δλδ, ποτε να βαζουμε ως κατωτατο οριο?
Εκείνο το άρθρο του αρχιμηχανικού της Toyota γιατί το θάψαμε τότε?
Ο τύπος απλά έλεγε:
α) ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ να πέφτει στο προειδοποιητικό
β) Γεμίζετε όταν φτάσει στο 25%-35% (αν θυμάμαι καλά).
Ο λόγος που μπορεί να προκληθεί ζημιά από χαμηλή στάθμη είναι απλά η αύξηση της συγκέντρωσης των ξένων σωματιδίων όταν το καύσιμο είναι λίγο που αυξάνει τις πιθανότητες να μπει κάποιο στην αντλία και να προκαλέσει ζημιά.
Επισης η πιο σημαντική αιτία για ζημιά στην αντλία είναι το βουλωμένο φίλτρο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχές ζόρι που χαλάει τα καρβουνάκια και τα πτερύγια που ωθούν το καύσιμο με συνέπεια την αποδυνάμωσή της...
Αυτα τα ολιγα και χιλιοειπωμενα απο αλλους.
-
Δεν το αγόρασα για 1 μονο λόγο αλλα αφου στο αρχικο μηνυμα ζητειται μονο ενας θα διαλεγα αυτον σαν απαντηση:
Για την οδικη συμπεριφορα (Τιμονι, αναρτηση).
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Εμεις καταληξαμε στο golf gt dsg γιατι:
-
αυτοματο κιβωτιο
-
μεταπωληση
-
1.4
-
γρηγορο (για 1.4)
-
αξιοπιστο (γενικα)
-
Πολυ καλή επιλογη Joey !!
KAΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!
Σε περιμενουν πολλα και απολαυστικα ταξίδια!!
Οταν το ειχα παρει πριν απο ενα χρονο ,ειχα γυρισει ολη την Ελλαδα!Οσο για την αντλια βενζινης που αλλαχτηκε στο golf μου,
φυσικο ειναι οταν, αφου αναβε το λαμπακι προειδοποίησης βενζινης εγώ εκανα 20 χιλιομετρα(και βάλε) και μετα πηγαινα στο βενζιναδικο.
παιξει και η αντλια.
Αυτα για τους 'ψευτοειδικους με υφος καρδιναλιων'..Φυσικότατο, τι να σου πω...
Ο... καρδινάλιος!
-
-
Για ανοιξε τα ματακια σου και διαβαζε taurus..
Να μην αφήνεις το ρεζερβουάρ να αδειάζει εντελώς - βγαίνει η αντλία έξω από τη βενζίνη και δουλεύει πιο ζεστή.
Δλδ, ποτε να βαζουμε ως κατωτατο οριο?
**Εκείνο το άρθρο του αρχιμηχανικού της Toyota γιατί το θάψαμε τότε?
Ο τύπος απλά έλεγε:
α) ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ να πέφτει στο προειδοποιητικό
β) Γεμίζετε όταν φτάσει στο 25%-35%** (αν θυμάμαι καλά).
Ο λόγος που μπορεί να προκληθεί ζημιά από χαμηλή στάθμη είναι απλά η αύξηση της συγκέντρωσης των ξένων σωματιδίων όταν το καύσιμο είναι λίγο που αυξάνει τις πιθανότητες να μπει κάποιο στην αντλία και να προκαλέσει ζημιά.
Επισης η πιο σημαντική αιτία για ζημιά στην αντλία είναι το βουλωμένο φίλτρο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχές ζόρι που χαλάει τα καρβουνάκια και τα πτερύγια που ωθούν το καύσιμο με συνέπεια την αποδυνάμωσή της...
Αυτα για τους
Ψευτοειδικους με υφος καρδιναλιων -
Επειδή έχω ανοιχτα τα ματάκια μου... έγραψες επίσης...
φυσικο **ειναι **οταν, αφου αναβε το λαμπακι προειδοποίησης βενζινης εγώ εκανα 20 χιλιομετρα(και βάλε) και μετα πηγαινα στο βενζιναδικο.
**Φυσικο ειναι **οταν το πηγαινα μεχρι τελευταιου χιλιοστου βενζινης ,να τα
παιξει και η αντλια.
**Σε καθε αμαξι **θα συμβει κατι τετοιο με αναλογη χρηση.Μη γενικεύεις, θα εκτεθείς...
-
Οσο για την αντλια βενζινης που αλλαχτηκε στο golf μου,
παιξει και η αντλια.
Αυτα για τους 'ψευτοειδικους με υφος καρδιναλιων'..Κάτι τέτοια να μην έγραφες...
Το φυσικότατο φαντάζομαι βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών, πολλών διαφορετικών αυτοκινήτων και φυσικά αντίστοιχης δοκιμασίας σε όλα τα αυτοκίνητα
Μια αντλία βενζίνης ΔΕΝ καίγεται έτσι εύκολα, εκτός αν είναι ελαττωματική. Είναι γεγονός ότι όταν καλύπτεται με βενζίνη ψύχεται καλύτερα, σε καμία περίπτωση όμως το να βάζεις βενζίνη αφού έχει ανάψει το λαμπάκι δε σημαίνει σίγουρο θάνατο για την αντλία.
Σε ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο αφού ανάψει το λαμπάκι συνήθως μπορεί να διανύσει καμια 100αριά χλμ ακόμα. Έχει αρκετή βενζίνη στο ντεπόζιτο ακόμα δηλαδή.
Βενζίνη βάζω χρόνια τώρα αφού ανάψει το λαμπάκι και το ίδιο κάνει και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου και σε κανέναν δεν έχει καεί ΠΟΤΕ αντλία. Το γεμίζουμε τέρμα και ξαναβάζουμε όταν αδειάσει και πάλι από την αρχή, αντλία όμως δεν έχει καεί. Φαίνεται ότι τ' αμάξια μας έχουν σπέσιαλ αντλίες, σχεδιασμένες από τη NASA για εξωγήινες συνθήκες
-
Προφανως οι κυριοι εχουν εμπειρια και γνωση
περισσοτερη απο τον αρχιμηχανικο της ΤοyotaTους παραδιδω στις κριση σας..
Αλλα και στην κοινη λογικη..Hasta Luego!
-
Προφανως οι κυριοι εχουν εμπειρια και γνωση
περισσοτερη απο τον αρχιμηχανικο της ΤοyotaTους παραδιδω στις κριση σας..
Αλλα και στην κοινη λογικη..Hasta Luego!
Παρεπιπτόντως, Toyota Corolla δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά για 120000 χλμ, Toyota Corolla δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά για 50000 και 100000 χλμ.
Είπαμε, πρόκειται για μαγικά αυτοκίνητα...Άλλο το τι είναι καλό και άλλο το τι προβλήματα θα βγουν αν δεν ακολουθείς την ενδεδειγμένη λύση. Και για τον κινητήρα λένε ότι δεν πρέπει να τον πιέζεις πριν ζεσταθεί το λάδι, ε δε θα παρουσιάσουν πρόβλημα όλοι οι κινητήρες που θα τους φερθείς ανορδόδοξα. Υπάρχουν κινητήρες με μεγαλύτερες αντοχές που δε θα διαμαρτυρηθούν και άλλοι που μπορεί να σπάσουν.
-
tommaso είσαι λίγο κολλημένος ή μου φαίνεται?
Τόσα άτομα σου λέμε οτι αυτό που λες το έχουν κάνει πολλές φορές και δεν έχουν πάθει τπτ.
Πόσες φορές πρέπει να στο πούμε να το καταλάβεις?
Αν και σε καταλαβαίνω, πολλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη βλάβη που έπαθε το αυτοκίνητό τους ως φυσιολογική, πόσοι παραδέχονται ανοιχτά οτι μάλλον ήταν ελλατωματικό το εξάρτημα? -
Ταύρε, διάβασε το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
tommaso είσαι λίγο κολλημένος ή μου φαίνεται?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
tommaso είσαι λίγο κολλημένος ή μου φαίνεται?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
Με τους διαχειριστές που έχουμε, που περίμενες να μοιάσουνε τα μέλη?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η αντλία δεν ήταν ελλατωματική αλλά λόγω του άμεσου ψεκασμού, οι αντλίες υψηλής πίεσης είναι πιο ευαίσθητες οπότε τραβώντας βενζίνη συνέχεια από την ρεζέρβα που έχει όλο το κατακάθι δημιουργήθηκε το πρόβλημα.Ειπαμε ο taurus εχει γνωσεις και εμπειρια παραπανω
απο τον αρχιμηχανικο της Toyota!Tα ιδια θα ξαναλεμε? Αδικειται το παιδι!
Ας γραψει καποιος κατοχος Vw ,ολο πεταγονται οι παπατζηδες ειδικοι & οι καρδιναλιοι!!
-
kid...
Δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικό ένας κινητήρας γεννημένος μετά το 2000, με (θεωρητικά) υψηλά τεχνολογικά στάνταρντς, να χαλάει τις αντλίες έτσι για πλάκα? Και γιατί δεν τις έφτιαχναν πιο ανθεκτικές αν πράγματι τρώνε τόσα ζόρια λόγω άμμεσου ψεκασμού? Ή να το θέσω αλλιώς, γιατί τον φτιάξανε αυτόν τον κωλο-άμεσο ψεκασμό, εφόσον δεν μπορούσαν να λύσουν τέτοια βασικά προβλήματα?
tommaso
Επαναλαμβάνεσαι και γίνεσαι πολύ βαρετός. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
kid...Δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικό ένας κινητήρας γεννημένος μετά το 2000, με (θεωρητικά) υψηλά τεχνολογικά στάνταρντς, να χαλάει τις αντλίες έτσι για πλάκα? Και γιατί δεν τις έφτιαχναν πιο ανθεκτικές αν πράγματι τρώνε τόσα ζόρια λόγω άμμεσου ψεκασμού? Ή να το θέσω αλλιώς, γιατί τον φτιάξανε αυτόν τον κωλο-άμεσο ψεκασμό, εφόσον δεν μπορούσαν να λύσουν τέτοια βασικά προβλήματα?
Είναι σαν να μου λες ότι σου φαίνεται φυσιολογικό να παραπονιέται κάποιος που του σπασε η ανάρτηση στο golf επειδή έκανε offroading στα κατσάβραχα..
Δεν γίνεται η VW, και η κάθε VW, να φτιάχνει ένα εξάρτημα που απαιτούμε να λειτουργεί σωστά ακόμα και όταν δεν τηρούνται βασικές προυποθέσεις όπως η ποιότητα της βενζίνης. -
Ας ελπισουμε οτι θα καταλαβει..
-
Για κάτσε ρε Δημήτρη...
Το Γκολφ είναι ένα 'παγκόσμιο' αυτοκίνητο.
Θα το βρεις ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες.
Θες να πεις οτι μόνο για την (πολιτισμένη) Ευρώπη φτιάχτηκε ο fsi?
Τότε γιατί προωθείται και αλλού?
Γιατί αγοράσατε VW;