-
Ξέχασα :
Ο διαιτητής ήταν κάτι από Μέρκ. Ίσως και χειρότερος αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μόνο ένα πράμα.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ όχι άλλα παράπονα για διαιτησία απο γαβράκια.έχουν πονέσει τα ματάκια μου με αυτά που γράφετε
Θυμησε μου τι ομαδα εισαι;Και μολις απαντησεις Ηρακλης,απαντησε μου τι ομαδα εισαι απ τις μεγαλες.Ξαναλεμε,οποιος ειδε το παιχνιδι σημερα,ειτε γαυρος,ειτε βαζελος,ειτε αεκτζης,ειτε γρια και πιστευει οτι ο Ολυμπιακος δεν αδικηθηκε καταφωρα ειναι το λιγοτερο ηλιθιος.Μιλαω ομως για το σημερινο παιχνιδι,οχι οτι δεν εχει ξαναγινει βεβαια κι αλλες φορες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α, και ο Γκώνιας παρακαλείται να αποσυρθεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.-Συμφωνώ...Και ο Βερνίκος το ίδιο.
Πάντως v@silis νομίζω ότι όταν μία διαιτησία κάνει 10 λεπτά να σου δώσει φάουλ ακόμη και μετά από αγκωνιά στα πλευρά , τότε κατι ενδεχομένως να δικαιούσαι να πεις. Πιστεύω ότι εάν φαντάζονταν ο κόρακας ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε ευκαιρίες δεν θα έδινε το φάουλ στο 89.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μόνο ένα πράμα.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ όχι άλλα παράπονα για διαιτησία απο γαβράκια.έχουν πονέσει τα ματάκια μου με αυτά που γράφετε
Θυμησε μου τι ομαδα εισαι;Και μολις απαντησεις Ηρακλης,απαντησε μου τι ομαδα εισαι απ τις μεγαλες.Ξαναλεμε,οποιος ειδε το παιχνιδι σημερα,ειτε γαυρος,ειτε βαζελος,ειτε αεκτζης,ειτε γρια και πιστευει οτι ο Ολυμπιακος δεν αδικηθηκε καταφωρα ειναι το λιγοτερο ηλιθιος.Μιλαω ομως για το σημερινο παιχνιδι,οχι οτι δεν εχει ξαναγινει βεβαια κι αλλες φορες..
δεν είπα ότι δεν σας αδίκησε
αλλά το λέτε συνέχεια!!!... και ποιος ΕΣΕΙΣ!! -
Έχουμε τύχει σκανδαλώδους εύνοιας στο CL για να μην μπορούμε να κριτικάρουμε τη διαιτησία;
-
Μερικές (ψύχραιμες ελπίζω) παρατηρήσεις (είδα το ματς μετά το 60'):
- Οι άμυνες και των δύο ομάδων ήταν για γέλια, απλώς η ρεαλ είχε τερματοφύλακα (όχι τροχονόμο)
- Η ρεαλ δεν έχει πλέον πολλούς σούπερ παίκτες, μόνο ο Φ. Νιστελρόι κατατάσεται εκεί για μένα (έλειπε και ο Ρόμπεν, αλήθεια ο Ρ. Κάρλος τί απέγινε;). Ο Ρομπίνιο δεν με πείθει, απλά σήμερα είχε αντίπαλο τον (ανύπαρκτο) Πάτσα.
-
Ρε φιλε,αμα η διαιτησια μου εχει στερησει 2 βαθμους με τη Λατσιο και δε μ αφηνει να παιξω εντελως στα ισα με τη Ρεαλ εκτος,θα φωναζω και θα κρυγαζω μεχρι αηδιας.. Το οτι μπορει καποια χρονια πριν στην Ελλαδα να ευνοηθηκα δε σημαινει οτι μου στερει το δικαιωμα να φωναζω για αδικιες στην Ευρωπη.. Επομενως ειναι μεγαλη βλακεια αυτο πουλες..
-
Πασχάλη σε έθαψε σήμερα η διαιτησία, αλλά δεν πιστεύω ότι εξαιτίας έχασε ο ολυμπιακός.
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Μερικές (ψύχραιμες ελπίζω) παρατηρήσεις (είδα το ματς μετά το 60'):- Οι άμυνες και των δύο ομάδων ήταν για γέλια, απλώς η ρεαλ είχε τερματοφύλακα (όχι τροχονόμο)
- Η ρεαλ δεν έχει πλέον πολλούς σούπερ παίκτες, μόνο ο Φ. Νιστελρόι κατατάσεται εκεί για μένα (έλειπε και ο Ρόμπεν, αλήθεια ο Ρ. Κάρλος τί απέγινε;). Ο Ρομπίνιο δεν με πείθει, απλά σήμερα είχε αντίπαλο τον (ανύπαρκτο) Πάτσα.
Ο Ρ. Κάρλος πήγε στην Φενέρ-μπαχτσέ.
Ο Νικοπολίδης έβγαλε τουλάχιστον τέσσερα γκολ από το 55 έως το 80. ακόμη δυο - τρία στο πρώτο. αντίστοιχα και ο Κασίγιας. Ρε παιδιά , εντάξει έφυγε από τον ΠΑΟ , όχι τόση εμπάθεια.
Ανύπαρκτος ο Πάτσα ; Ήθελε τουλάχιστον ένα παικτή για βοήθεια ο Ρομπίνιο για να τον περάσει. Ο Ραούλ είναι παικτάκι ; Είναι τέτοιος ο Γκούτι ; Είναι μικρός ο Σαλγκάδο ; Ο Σνάιντερ ; Μήπως παίζαμε με τον Ατρόμητο σήμερα ;
-
Εγω παντως χαιρομαι που χρειαζεται ευνοια η Ρεαλ για να μας κερδιζει. Δε με απασχολει, ουτε και προκειται να γινω σαν αυτα που κοροιδευω.
Οι μεγαλες ομαδες δεν ασχολουνται και σημερα αποδειχτηκε οτι ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα. Η πιο μεγαλη.-
-
Μερικές (ψύχραιμες ελπίζω) παρατηρήσεις (είδα το ματς μετά το 60'):- Οι άμυνες και των δύο ομάδων ήταν για γέλια, απλώς η ρεαλ είχε τερματοφύλακα (όχι τροχονόμο)
ρε φιλε ο ολυμπιακος τι ηθελες να κανει με 10 παιχτες επαιζε απο το 15ο λεπτο. για μενα μια χαρα σταθηκε στην αμυνα.
ο Ρ. Καρλος πηγε μπεσικτας νομιζω
οσο για τον Πατσα ναι ειχε αρκετες στιγμες που μαρκαρε με τα ματια
Παντως στον ολυμπιακο απο οτι φαινεται κατι εχει αλλαξει στην ομαδα οσο αναφορα στην ευρωπη. Υπομονη μεχρι το τελος και μιλαμε παλι.
-
οχι κ τροχονομος ο νικοπολιδης
φοβερος ητανε σημερα
η ρεαλ μεν δεν ειχε μπεκαμ,ροναλντο,καρλος,φιγκο[παρεπιπτοντως ανυπαρκτοι και οι τεσσερις τους σημερα οπου κ να παιζουν]
αλλα εχει ραουλ,ρομπινιο,κασιγιας,ρουντη ελλαδα επεσε στην 18η θεση παλι μιας κ κερδισε σημερα η ροζενμποργκ τη βαλενθια κ μας περασε
-
Ο Νικοπολίδης έβγαλε τουλάχιστον τέσσερα γκολ από το 55 έως το 80. ακόμη δυο - τρία στο πρώτο. αντίστοιχα και ο Κασίγιας. Ρε παιδιά , εντάξει έφυγε από τον ΠΑΟ , όχι τόση εμπάθεια.
Ανύπαρκτος ο Πάτσα ; Ήθελε τουλάχιστον ένα παικτή για βοήθεια ο Ρομπίνιο για να τον περάσει. Ο Ραούλ είναι παικτάκι ; Είναι τέτοιος ο Γκούτι ; Είναι μικρός ο Σαλγκάδο ; Ο Σνάιντερ ; Μήπως παίζαμε με τον Ατρόμητο σήμερα
Δεν κρίνω τον Νικοπολίδη λόγω ΠΑΟ, καμία σχέση, απλώς πιστεύω οτι του λείπει πλέον η εκρηκτικότητα, τα γκολ του Ρομπίνιο π.χ πιστεύω οτι δεν θα τα έτρωγε ο Κασίγιας. Η αμυντική λειτουργία του Πατσατζόγλου στο ένας εναντίον ενός πιστεύω ήταν για σεμινάριο (προς αποφυγήν).
Πρόσεξε, δεν είπα οτι η ρεαλ δεν έχει πολύ καλούς παίκτες, λέω για σούπερ παίκτες π.χ Ζιντάν, Μπέκαμ, Κάρλος. Ο Ραούλ για μένα είναι ένας απο τους πιο υπερεκτιμημένους παίκτες ever (εκεί ψηλά μαζί με τον Φίγκο).
Δεν προσπαθώ να μειώσω τον Ολυμπιακό, απλά συζητάμε -
Αμά δεν σε θέλει η τατάνα η μπάλα....
Μπράβο στα παιδιά πάντως καθώς και με διαφορά το παιγνίδι τους ήταν καταπληκτικό και θα τολμήσω να πω καλύτερο και από το παιγνίδι της Βέρντερ....
Η διαιτησία δεν μας αδίκησε (και το πέναλτυ ήταν πέναλτυ και η κόκκινη κόκκινη) αλλά στο 1-2 μας είχε πάρει καροτσάκι και ο Νορβηγός τη σφυρίχτρα την είχε φάει στις ανατροπές των Ισπανών. Θεσπά, cosi fanno tutti.... Άλλο Ολυμπιακός άλλο Ρεάλ.
-
Δεν κρίνω τον Νικοπολίδη λόγω ΠΑΟ, καμία σχέση, απλώς πιστεύω οτι του λείπει πλέον η εκρηκτικότητα, τα γκολ του Ρομπίνιο π.χ πιστεύω οτι δεν θα τα έτρωγε ο Κασίγιας. Η αμυντική λειτουργία του Πατσατζόγλου στο ένας εναντίον ενός πιστεύω ήταν για σεμινάριο (προς αποφυγήν).
Πρόσεξε, δεν είπα οτι η ρεαλ δεν έχει πολύ καλούς παίκτες, λέω για σούπερ παίκτες π.χ Ζιντάν, Μπέκαμ, Κάρλος. Ο Ραούλ για μένα είναι ένας απο τους πιο υπερεκτιμημένους παίκτες ever (εκεί ψηλά μαζί με τον Φίγκο).
Δεν προσπαθώ να μειώσω τον Ολυμπιακό, απλά συζητάμεΟ Νικοπολίδης είναι 36 και δεν είναι Κασίγιας!!!
Όταν παίζεις με 10 παίκτες από το 10 και πρέπει να καλύψεις τον Ρομπίνιο (μεγάλος παίχτης το κωλόπαιδο το έβρισα με τη ψυχή μου αλλά θα έκανε και τον Χατζηπαναγή να κάνει εμετό από την ναυτία) και το πως έπαιξε ο ΠΑΤΣΑ καλό είναι.
Ο Ραούλ υπερεκτιμημένος... Τόσα χρόνια δηλαδή παίζει στη Ρεάλ λόγω Δημόσιων Σχέσεων??? Δεν το νομίζω. Στα ονόματα που ανέφερες για το Μπέκαμ έχω ένσταση ότι αυτός είναι ένας υπερεκτιμημένος παίκτης και αυτό φάνηκε καθώς δίπλα στους Φίγκο και Ρονάλντο δεν μπόρεσε να σταθεί.
-
Ανύπαρκτος ο Πάτσα ; Ήθελε τουλάχιστον ένα παικτή για βοήθεια ο Ρομπίνιο για να τον περάσει. Ο Ραούλ είναι παικτάκι ; Είναι τέτοιος ο Γκούτι ; Είναι μικρός ο Σαλγκάδο ; Ο Σνάιντερ ; Μήπως παίζαμε με τον Ατρόμητο σήμερα
Δεν προσπαθώ να μειώσω τον Ολυμπιακό, απλά συζητάμεO πάτσα έχει το πισωπάτημα ως μειονέκτημα όταν μαρκάρει στην θέση του μπακ. Όμως ο Ρομπίνιο χωρίς βοήθεια ούτε σέντρα έκανε ούτε πέρασε μέσα. Ο Μπράβο και ο Ζεβλάκοφ με τον ίδιο τρόπο μάρκαραν σήμερα λόγω του γεγονότος ότι τους έλειπε η καλή αλληλοκάλυψη μετά την αποβολή.
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
Παντως στον ολυμπιακο απο οτι φαινεται κατι εχει αλλαξει στην ομαδα οσο αναφορα στην ευρωπη.
+1.
Δύσκολα πλέον τρώει 5
-
Ίκερ Κασίγιας
'Ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχα ήδη αρχίσει να πέφτω από την άλλη πλευρά, άπλωσα το χέρι μου τελευταία στιγμή και απέκρουσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί σε αυτή τη φάση. Ο Ολυμπιακός μας εξέπληξε. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τον Μπερναμπέου τη φετινή χρονιά.
Αν παίξουμε έτσι στην Αθήνα δεν θα έχουμε τύχη, έχοντας υπόψη μας πως ο Ολυμπιακός σήμερα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ώστε να μην έχουμε περιπέτειες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που δεν το έβαλε κάτω'.
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Αρχιζει το ματς!!! Μονο για γαυρους...οι υπολοιποι στον καναπε με ποπ κορν να βλεπουν γκαλεττι λεντεσμα και λουα να σπερνουν..
Υγ:Οι επιλογες ειναι συγκεκριμενες στο δημοψηφισμα..Σπέρνει ο Lua Lua! κ ο Galleti κ όλοι!!!! Πάλι λίγα έμασε κ ο Νικοπολίδης!καλό σκορ το 4-2!!!!Αντε κ εις ανώτερα ολυμπιακάρα!!!!!!
P.S. κ παράπονα για την διαιτησία???!!! Εσείς οι γαύροι δεν παίζεστε!!!!!Είστε πραγματικά απίστευτοι!!!
Please, do not feed the troll...
Όσο για τον Πατσα, δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εμένα μου άρεσε σήμερα. Αυτός ο παίχτης αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί τόσο από τραυματισμούς, θα είχε πάει πολύυυυ μπροστά...
Όσο για τη διαιτησία? Γτμπτπ!
Αν και μαντεύω το λόγο που μας έπαιξε έτσι ο Νορβηγός... Πριν κάποια χρόνια η Σκανδιναυή μάνα του είχε κάνει διακοπές στη Ρόδο και το αποτέλεσμα ήταν... αυτός! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Παντως στον ολυμπιακο απο οτι φαινεται κατι εχει αλλαξει στην ομαδα οσο αναφορα στην ευρωπη.
+1.
Δύσκολα πλέον τρώει 5
Που να σου παρει φωτια το ST ,που να σου βαψει 10χρονι πιτσιρικι με σπρει το αμαξι,που να σου σκασει λαστιχο την ωρα που τρεχεις με 200 χμ
Αν και εισαι κομπλεξικος i love you
Champions League 2007-08