-
Θα έβαζα τους αριστερούς να καθήσουν στα δεξιά έδρανα και τους δεξιούς στα αριστερά.
Θα προσλάμβανα Γιαπωνέζους να κάνουν το κράτος να λειτουργήσει...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Θα έβαζα τους αριστερούς να καθήσουν στα δεξιά έδρανα και τους δεξιούς στα αριστερά.Θα προσλάμβανα Γιαπωνέζους να κάνουν το κράτος να λειτουργήσει...
_
Τότε θα γινόμασταν παραγωγικοί, αξιόπιστοι, κτλ, αλλά θα γινόμασταν και βαρετοί.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά Ελληνας & βαρετός δεν πάει
-
Θα έβγαινα σ'ένα μπαλκόνι αγκαλιά με μια γκόμενα-γλάστρα που δεν πηδάω και θα χαιρετούσα από κάτω τα πρόβατα με ύφος ΄΄κοίτα κάτι ... που με πίστεψαν΄΄. Την επόμενη μέρα βλέπουμε.
-
To δημόσιο ρε παιδιά. Αυτό το κ@λοδημόσιο που είναι από τις χειρότερες πληγές μας.
Να αλλαξω τη νοοτροπία των ανθρώπων δεν παίζει αλλα ίσως με νομοθεσία και επιβολή σε όλον τον κόσμο ίσως κάτι να γινόταν.
Να ρωτήσω: Ο ελληνας παίζει ποτε να ξεφύγει από το δικομματισμο?
-
Αdis4gr moderator την επόμενη μέρα και ροζ ( αλλά και στο χρώμα του ευρώ ) σκάνδαλα για μενα
Α και πριν φύγω θα μου εδεινα ασυλία για τις λαμογιές μου -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
To δημόσιο ρε παιδιά. Αυτό το κ@λοδημόσιο που είναι από τις χειρότερες πληγές μας.Να αλλαξω τη νοοτροπία των ανθρώπων δεν παίζει αλλα ίσως με νομοθεσία και επιβολή σε όλον τον κόσμο ίσως κάτι να γινόταν.
Αργά αλλά σταθερά αλλάζει...
λέγε με Εθνική Τράπεζα, λέγε με ΟΤΕ, λέγε με ...
-
Να ρωτήσω: Ο ελληνας παίζει ποτε να ξεφύγει από το δικομματισμο?
Όταν πάρει ο Πανιώνιος πρωτάθλημα το συζητάμε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αdis4gr moderator την επόμενη μέρα και ροζ ( αλλά και στο χρώμα του ευρώ ) σκάνδαλα για μενα
Α και πριν φύγω θα μου εδεινα ασυλία για τις λαμογιές μουδε με ενδιαφερουν τα οφιτσια...
-
Απίστευτη ατάκα του 'κοιτάμε ίσια μπροστά'-αλλά είμαι λίγο αλλήθωρος,
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
To δημόσιο ρε παιδιά. Αυτό το κ@λοδημόσιο που είναι από τις χειρότερες πληγές μας.
Να αλλαξω τη νοοτροπία των ανθρώπων δεν παίζει αλλα ίσως με νομοθεσία και επιβολή σε όλον τον κόσμο ίσως κάτι να γινόταν.
Αργά αλλά σταθερά αλλάζει...
λέγε με Εθνική Τράπεζα, λέγε με ΟΤΕ, λέγε με ...
Οταν θα φτάσει το δημόσιο να λειτουργεί παραγωγικά και με συνέπεια μάλλον εγώ θα είμαι σε φάση σύνταξης. Αν ποτε την πάρω.
-
Ερίζουν τα μεγάλα κόμματα εξουσίας για κάτι που δεν υπάρχει: τη διακυβέρνηση της χώρας.
Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί, ούτε και καμία πολιτική να υλοποιηθεί, προς την οποιαδήποτε κατεύθυνση, αφού δεν υπάρχει Δημόσια Διοίκηση. Χωρίς Διοίκηση, ούτε Οικονομία, ούτε Άμυνα και Εξωτερική Πολιτική, ούτε Παιδεία ή ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να υπάρξει.
Θα προσπαθούσα, ως Π/Θ , να εφαρμοσθεί ο ήδη από αμνημονεύτων ετών ισχύων Υπαλληλικός Κώδικας, που προβλέπει απόλυση των ανεπαρκών και αδιάφορων δημοσίων υπαλλήλων.
Η μονιμότητα των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης είναι βασικό γνώρισμα ενός προηγμένου κράτους, ώστε τα στελέχη να μπορούν να επισημαίνουν στην πολιτική ηγεσία τις τυχόν μαλακίες της τελευταίας.
Η μονιμότητα όμως δεν αφορά (και δεν ισχύει) για περιπτώσεις ασχετοσύνης, τεμπελιάς, αδιαφορίας και ανεπάρκειας. Απλώς πρέπει κάποτε να εφαρμοστεί ο Νόμος (όπως είχε γράψει ο Εμμανουήλ Ροϊδης, ο μόνος νόμος που έχει ανάγκη η Ελλάς είναι αυτός που θα επιτάσσει την τήρηση των υπολοίπων).---------------------------------------------
Επειδή τα ανωτέρω δεν τα κόβω για εφικτά, θα περιοριζόμουν να μεταφέρω την πρωτεύουσα του κράτους στο ορεινό κωλοχώρι απ' όπου κατάγομαι.
[Το ίδιο έκαμε και ο δικτάτωρ της Νιγηρίας προ ετών. Η νέα πρωτεύουσα της χώρας λέγεται Αμπούτζα... ]
Εν συνεχεία θα έκαμα σεπούκου (κοινώς χαρακίρι) και θα ταλαιπωρούσα πλήθος αλλοδαπών και ημεδαπών επισήμων και λοιπών λαμόγιων, στην κηδεία μου, στις λάσπες του φτωχικού κοιμητηρίου στο ξωκκλήσι του Αη-Νικόλα. -
θα απαγορευα τη χορτοφαγια
θα μοιραζα σουβλακια σε ολους και θα τους υποχρεωνα να τα φανε
θα ανοιγα σουβλατζιδικα σε καθε δρομοθα καταργουσα τα πτυχια των πανεπιστημιων
θα εφερνα το ροναλντινιο στον ολυμπιακο
θα ειχα σκλαβους
θα καταργουσα τη δημοκρατια και θα απαγορευα την πολιτικη ορθοτητα
θα γινομουν αυτοκρατορας, skye o ελληνας ο 1ος
θα εκανα ευγονικη και θα ζευγαρωνα τους ελληνες με σουηδους για να γινουν εξυπνοτερα τα παιδια τους κ να μην συμπεριφερονται σαν πολιτες τριτοκοσμικης χωρας
θα εκανα στειρωση σε αρκετους και για διαφορους λογους
SIEG HEIL!!
SKYE: EIN VOLK, EIN REICH, EIN FUHRER!
WIR MUSSEN DIE KAPITALISTEN AUSROTTEN!!
Oi! Oi! Oi! -
Θα αυτοκτονούσα....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:shifty:
Θα απέλαυνα όλα τα περιστέρια!!!
kouk for prime ministah!!!
+1
Κύριε prime ministah θα κάνουμε κάτι ειδικά για αυτά που κουτσουλούν τα μπλε Astra και τις 18ούρες ; Παρακαλώ
-
Θα πι*^&*^σα τον λαο ωστε να με ψηφιζει για πολλα χρονια ακομα...
-
AMEΣΑ
-άρση μονιμότητας για ΟΛΟΥΣ τους δημοσίους υπαλλήλους.
-άμεση απόλυση όλωςν των περισευαμένων δημοσίων υπαλλήλων.
-κατάργση του εφ' άπαξ
-απόλυση του πλεονάζοντος προσωπικού της Ολυμπιακής,εξυγίανση και παραμονής της στο κράτος.
-Το ίδιο και για όλες τις ΔΕΚΟ.
-αξιολόγηση της ικανότητας και της απόδοσης των καθηγητών σε ετήσια βάση
-κρατικά νοσοκομεία χωρίς ένα ευρώ φακελάκι,εφαρμόζοντας ασφαλιστικές δεικλίδες και φυλάκή για τους παραβάτες.
-υγειής κρατική παιδεία
-σταθερή φορολογική πολιτική και προσέλκυση ξένων εργοστασίων(sony,valeo κλπ κλπ)
-διαχωρισμός εκκλησίας κράτους
..........να συνεχίσω?φυσικά δε θα έβγαζα τετραετία αλλά μετά απο καμια 15ετία το κόμμα θα ήταν στην εξουσία με πάνω από 60%
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
-κατάργση του εφ' άπαξ
φυσικά δε θα έβγαζα τετραετία αλλά μετά απο καμια 15ετία το κόμμα θα ήταν στην εξουσία με πάνω από 60%
To 1 δεν το κατάλαβα.
Το 2 στ' αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχει κόμμα που θα το κατάφερνε; Ακόμα κι αν έφτιαχνε τον παράδεισο... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
-κατάργση του εφ' άπαξ
φυσικά δε θα έβγαζα τετραετία αλλά μετά απο καμια 15ετία το κόμμα θα ήταν στην εξουσία με πάνω από 60%
To 1 δεν το κατάλαβα.
Το 2 στ' αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχει κόμμα που θα το κατάφερνε; Ακόμα κι αν έφτιαχνε τον παράδεισο...1.Τι δεν κατάλαβες?Οτι δεν μπορεί να υπάρχουν 2 κατηγορίες εργαζομένων?
Οι ευνοούμενοι και τα θύματα?
Τι θα πει εφ άπαξ?
Ο καραβανάς δούλεψε ο χτίστης έξυνε τα αρχίδια του μια ζωή?
Σε ποιό ανεπτυγμένο κράτος τα είδες αυτά?2.Αυτόν τον παράδεισο πως τον κατάφεραν οι 'κουτόφραγκοι'?
Δε θέλει ούτε χρόνια όυτε έχει οικονομικό κόστος για την εφαρμογή ΟΛΩΝ.Δε θέλουν.Κατάλαβες γιατί βγαίνουν με 80%?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
1.Τι δεν κατάλαβες?Οτι δεν μπορεί να υπάρχουν 2 κατηγορίες εργαζομένων?
Τι θα πει εφ άπαξ?
Σε ποιό ανεπτυγμένο κράτος τα είδες αυτά?2.Αυτόν τον παράδεισο πως τον κατάφεραν οι 'κουτόφραγκοι'?
Δε θέλει ούτε χρόνια όυτε έχει οικονομικό κόστος για την εφαρμογή ΟΛΩΝ.Δε θέλουν.Κατάλαβες γιατί βγαίνουν με 80%?
Ποιός δεν παίρνει εφάπαξ; Δεν παίρνουν όλοι; Το εφάπαξ προκύπτει από κρατήσεις που γίνονται μια ζωή και δεν πέφτει ως μάννα εξ ουρανού, νομίζω.
ΠΟΙΟΣ και ΠΟΥ παίρνει 80%;;; Προφανώς δεν κατάλαβες το πνεύμα της απορίας μου. Εδώ οι Σουηδοί βαρέθηκαν τον 'παράδεισο' που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είχαν, γιατί να βγαίνει ένα κόμμα με 60% επί 15 χρόνια; (όσο καλό και να ναι)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1.Τι δεν κατάλαβες?Οτι δεν μπορεί να υπάρχουν 2 κατηγορίες εργαζομένων?
Τι θα πει εφ άπαξ?
Ποιός δεν παίρνει εφάπαξ; Δεν παίρνουν όλοι; Το εφάπαξ προκύπτει απ-ό κρατήσεις που γίνονται μια ζωή και δεν πέφτει ως μάννα εξ ουρανού, νομίζω.
ΠΟΙΟΣ και ΠΟΥ παίρνει 80%;;; Προφανώς δεν κατάλαβες το πνεύμα της απορίας μου. Εδώ οι Σουηδοί βαρέθηκαν τον 'παράδεισο' που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είχαν, γιατί να βγαίνει ένα κόμμα με 60% επί 15 χρόνια; (όσο καλό και να ναι)
Ποιές κρατήσεις ρε Χάρη?
Εχεις πληρώσει ΙΚΑ και ΤΕΒΕ απ την τσέπη σου?
Δεν μπορεί ο δημόσιος υπα΄λληλος να μιλάει για κρατήσεις όταν ο μέσος μισθός τους είναι 1200-1300 τη στιγμή που το ίδιο το κράτος βάση ΙΚΑ τον καθορίζει στα ~550Πάνε ρώτα Γαλλία ή Ολλανδία πόσα παίρνει ε΄νας δημ. υ΄πάλληλος και πόσα ενας σκουπιδιάρης.
Και σε τι κατηγορίας πολίτες τους κατατάσουνΤο βρήκαμε τώρα εδω.....
80% δεν πήραν τα δύο μεγάλα κόμματα χθες?
Κατάλαβες ελπίζω με ποιά λογική ψηφίζω εγώ
τι θα εκανες αν ησουν πρωθυπουργος..