-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κι εγω που νομιζα οτι ειναι πολυμορφικο
Καλα δεν ειναι η πρωτη φορα που κανεις λαθος!
Οπως τοτε που **νομιζες οτι θα βγει ο Τσιπρας **και θα σωθουμε!Γιατί βγήκε ποτέ ο Τσίπρας για να δούμε αν έκανε ο Asimov λάθος;
Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, εγώ είμαι με Asimov!Εκανε λαθος ακριβως το κομματι που εχω κανει bold
μιραγκε, δεν διαβαζω το συγκεκριμενο φορουμ, βγηκε οταν γκουκγλισα για κοτσαδουρα (!).
Το εβαλα σαν λινκ, για να δειξω οτι δεν υπαρχει προβλεψη για κοτσαδορο και μπαρες οροφης. -
Ναι αλλά υπάρχει αυτό που έβαλα στο link. Το έχουν βάλει στο φόρουμ που δεν διαβάζεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά υπάρχει αυτό που έβαλα στο link. Το έχουν βάλει στο φόρουμ που δεν διαβάζειςτο διαβασα αυτα που δεν διαβαζω, αλλα εσυ θα το εμπιστευοσουν?
Κατασκευαστης, λεει, Brink -
Αν δεν κάνω λάθος είναι η νο1 εταιρεία κατασκευής στην Ευρώπη και πολλοί εργοστασιακοί είναι ουσιαστικά Brink. Είδα πως έχει και για Prius. Μπορείς να το ψάξεις λίγο και σε forum για Prius που έχει μεγαλύτερη πελατειακή βάση αλλά νομίζω πως είναι καλή λύση μαζί με μια σχάρα Thule
Υ.Γ. Η Brink ανήκει πλέον στην Thule απο το 2006 -
Μήπως βγάζει και carbon κοτσαδόρους για BMW και συγκεκριμένα σειρά 1;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως βγάζει και carbon κοτσαδόρους για BMW και συγκεκριμένα σειρά 1;οτι εξτρα βαζεις σε αυτοκινητο προς πωληση, πανε υπερ πιστευωc
@μιραγκε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μήπως βγάζει και carbon κοτσαδόρους για BMW και συγκεκριμένα σειρά 1;
οτι εξτρα βαζεις σε αυτοκινητο προς πωληση, πανε υπερ πιστευωc
Κοίτα, δεν περιμένω με τον carbon κοτσαδόρο να πουληθεί το αμάξι και σε 2 ώρες, αυτά είναι προνόμια μόνον των diesel (true story )...
Αλλά ένας carbon κοτσαδόρος θα δώσει μια άλλη ομορφιά και μια άλλη ποιότητα στο αυτοκίνητο!
-
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι,
Απελπιδα προσπαθεια να αντιγραψει τον τρου κοτσαδορο
Εγκατασταση της ΠΛΑΚΑΣ ,αντι να γινει σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της αλβανιας
ΜΑΚΡΥΑ
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Oντως σπάνια φωτό. Φουλαρισμένο αυτοκίνητο εν έτει 2012 ?
-
Για πες εντυπώσεις μετά από 110Κ. χλμ (αρκετά νομίζω για συμπεράσματα), γιατί φίλη μου ενδιαφέρεται για αγορά μεταχειρισμένου.
-
Μια εξαιρετική κάψουλα μεταφοράς......αν το δώσω θα ξαναπάρω ίδιο.Η γυναίκα μου θέλει να πουλήσω την CLK Cabrio που έχει και να της πάρω ένα ίδιο και γι΄αυτήν.Αλλά δύο ίδια αυτοκίνητα στην οικογένεια δεν λέει....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μια εξαιρετική κάψουλα μεταφοράς......αν το δώσω θα ξαναπάρω ίδιο.Η γυναίκα μου θέλει να πουλήσω την CLK Cabrio που έχει και να της πάρω ένα ίδιο και γι΄αυτήν.Αλλά δύο ίδια αυτοκίνητα στην οικογένεια δεν λέει....Η CLK αν πουληθει πρεπει να αντικατασταθει με την A class το λιγοτερο
-
Φιλε sv2 βαλε φωτο και οταν φτασεις στα 111111 χλμ...σημαντικο milestone...;)
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
αυτό θα πει οικονομία....
έκαψε 1.111 χλμ με μία γραμμούλα (~15%) στο ρεζερβουάρ -
Δηλαδή έκανες πάνω απο 1000 χλμ σε 15 μέρες μέσα στην πόλη?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή έκανες πάνω απο 1000 χλμ σε 15 μέρες μέσα στην πόλη?Κι εγώ τόσα κάνω πάνω-κάτω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή έκανες πάνω απο 1000 χλμ σε 15 μέρες μέσα στην πόλη?
Κι εγώ τόσα κάνω πάνω-κάτω.
Με το Focus?? μην μου πεις οτι πας ακομα με αναμμενο το chech engine
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σιγουρα ξαναβαλες βενζινη ετσι?
Toyota IQ