-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στα πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάξατε λάστιχα στο IQ??
Εδώ και περίπου 2-3 μήνες στριγκλίζουν έντονα ακόμα και όταν το οδόστρωμα δεν έχει μεγάλες θερμοκρασίες .Είναι φυσιολογικό αυτό?
Εγώ τα άλλαξα στα 102.500 χλμ....
Πρωτη αλλαγη στα 102500 km ;;;
Ναι , πρώτη αλλαγή στα 102.500.Και ο λαστιχάς μου είπε ότι μπορώ να κάνω άλλα 50.000 χλμ. Τα άλλαξα λόγω τριετίας.Δεν μπορεί να τα φάει τα λάστιχα.Ταξιτζίδικη οδήγηση του κάνω ......
Πρόκειται για ρεκόρ να υποθέσω;
Τι λάστιχα ήταν; Τίποτε Energy Saver κλπ;Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως, το αυτοκίνητο δεν είναι σε leasing τελικά;
-
Ειναι γενικο το κακο με τους κατοχους
Πχ ο αλλος θελει να βαλει μπαγκαζιερα -
Νταξ, οταν βρισκεις αμαξια σε τετοια τιμη χωμα παρασυρεσαι και δεν κοιταζεις τετοιες λεπτομεριες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερουμε τιποτα για μπαρες οροφης στο iQ?
η Toyota δεν εχει σαν αξεσουαρ απ οτι ειδα, η Thule ομως εχει βγαλει.
Απο οσο ειδα, κανεις δεν εχει βαλει καπου...
Με ενδιαφερει η μεταφορα του ποδηλατου, αποκλειστικα!
Θα εμπιστευοσασταν μια τετοια εγκατασταση?Την Thule? Φυσικά.
Κοτσαδούρα (carbon φυσικά) και σχάρα για κοτσαδούρα είναι η καλύτερη λύση πάντως. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κοτσαδούρα (carbon φυσικά) και σχάρα για κοτσαδούρα είναι η καλύτερη λύση πάντως.
+1000
βλέπω το παίδεμα που τραβάν φίλοι μου κ τί χαλαρά φορτώνω εγώ με τη σχάρα κοτσαδόρου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ξερουμε τιποτα για μπαρες οροφης στο iQ?
η Toyota δεν εχει σαν αξεσουαρ απ οτι ειδα, η Thule ομως εχει βγαλει.
Απο οσο ειδα, κανεις δεν εχει βαλει καπου...
Με ενδιαφερει η μεταφορα του ποδηλατου, αποκλειστικα!
Θα εμπιστευοσασταν μια τετοια εγκατασταση?Την Thule? Φυσικά.
Κοτσαδούρα (carbon φυσικά) και σχάρα για κοτσαδούρα είναι η καλύτερη λύση πάντως.Υπάρχει πάντα και η λύση του trailer.
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Στα πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάξατε λάστιχα στο IQ??Εδώ και περίπου 2-3 μήνες στριγκλίζουν έντονα ακόμα και όταν το οδόστρωμα δεν έχει μεγάλες θερμοκρασίες .Είναι φυσιολογικό αυτό?
στα 65.000 αλλαξε ο πατέρας μου. του στριγκλιζαν στις στροφες συνέχεια
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Στα πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάξατε λάστιχα στο IQ??Εδώ και περίπου 2-3 μήνες στριγκλίζουν έντονα ακόμα και όταν το οδόστρωμα δεν έχει μεγάλες θερμοκρασίες .Είναι φυσιολογικό αυτό?
στα 65.000 αλλαξε ο πατέρας μου. του στριγκλιζαν στις στροφες συνέχεια
-
Και είναι αυτός λόγος να τα αλλάξεις;
Παίρνεις τις στροφές πιο ανοιχτά. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και είναι αυτός λόγος να τα αλλάξεις;
Παίρνεις τις στροφές πιο ανοιχτά.+1
Εναλλακτικά, δυναμώνεις λίγο την μουσική!
Job done. -
η Thule δεν βγαζει για την 3η πορτα σχαρα.
Για το iQ σου λεει οτι μονον στην οροφη.
Επισης, δεν υπαρχει κοτσαρουδα (!) για το iQ -
Ούτε aftermarket????
-
Σήμερα που έβγαλε και ζέστη μαμήθηκαν να στριγκλίζουν
Οι πιέσεις είναι αυτές που γράφει το manual για >160km/h.
Κοίταξα και τα πέλματα σήμερα και δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη φθορά.Να σημειώσω εδώ ότι έχει 41 χιλιάδες χιλιόμετρα και κάτι ψιλά μέσα σε 2 χρόνια ενώ ο sv2 γράφει ότι άλλαξε 1η φορά στα 102.500 Άρα αλλαγή λόγω φθοράς δεν παίζει.
Περιμένω πάντως και τις πρώτες βροχές να δω πως θα συμπεριφέρονται και σε άλλες συνθήκες .Μάλλον όμως θα αλλάξουν πάνω στην τριετία και στα > 60 χιλιάδες χιλιόμετρα όπως και του apostolis7
-
Τα ελαστικα δεν αλλαζουν βασει αυτοκινητου.Το οτι αλλοι χρηστες αλλαξαν στα Υ χιλιομετρα δε λεει κατι,ουτε πρεπει να αποτελει κριτηριο σου.Ειναι θεμα φθορας και αν τα νιωθεις ''επιφοβα'' κατα την οδηγηση.Επιπλεον,ο sv2 ειπε οτι του εκανε ταξιτζιδικη οδηγηση,αν εσυ το πας 160 προφανως πρεπει να εχεις διαφορετικα προτυπα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ούτε aftermarket????απ' οσο ξερω, οχι.
Μιλαμε για σοβαρες εταιριες, αν εχει ο 'Σαββας', δεν με ενδιαφερει..
Γενικα εχω την εντυπωση πως δεν προβλεπεται ουτε να τραβαει το παραμικρο, ουτε να φορτωνεις οροφη..EDIT: http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... pic=113507
-
Κι εγω που νομιζα οτι ειναι πολυμορφικο
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μιλαμε για σοβαρες εταιριες, αν εχει ο 'Σαββας', δεν με ενδιαφερει..
Δεν εχω δεν εχω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι εγω που νομιζα οτι ειναι πολυμορφικοΚαλα δεν ειναι η πρωτη φορα που κανεις λαθος!
Οπως τοτε που νομιζες οτι θα βγει ο Τσιπρας και θα σωθουμε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κι εγω που νομιζα οτι ειναι πολυμορφικο
Καλα δεν ειναι η πρωτη φορα που κανεις λαθος!
Οπως τοτε που νομιζες οτι θα βγει ο Τσιπρας και θα σωθουμε!Γιατί βγήκε ποτέ ο Τσίπρας για να δούμε αν έκανε ο Asimov λάθος;
Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, εγώ είμαι με Asimov! -
Ρε συ trademark τι μας βάζεις και ψάχνουμε αφού το διαβάζεις το forum
http://www.jyautoparts.co.uk/toyotaiqbikecarrierconnector2009on-p-23110.html
Toyota IQ