-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν φταιω εγω ρε.. ηταν δωρο.. τι να πω... οχι?αντε πουλα τωρα το s2000 και παρε κανα auris 1,4 και θα εισαι κομπλε...
-
prius
auris εχουμε! -
ποτε ειναι ο γαμος?
-
.. δεν καταλαβες.. επειδη ΔΕΝ παντρευομαι τελικα γινονται ολα αυτα!
-
ποιος παντρευεται;
Εγω τον εψηνα για smart, αλλα δε με ακουσε, γιατι θελει, λεει, ανεση (εχει και στο αλλο και δε μπορει να ξεσυνηθισει )
Μ' αυτα και μ' αυτα... 15k για iq -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. δεν καταλαβες.. επειδη ΔΕΝ παντρευομαι τελικα γινονται ολα αυτα!ναι καλα...
στη μανα της το'πες?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ποιος παντρευεται;Εγω τον εψηνα για smart, αλλα δε με ακουσε, γιατι θελει, λεει, ανεση (εχει και στο αλλο και δε μπορει να ξεσυνηθισει )
Μ' αυτα και μ' αυτα... 15k για iqκανεις δεν παντρευεται, που να ξερω...
καλα.. παρε εσυ smart για ... δευτερο και ελα να τα συγκρινουμε μετα, να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο...
Κανεναν να αγορασει τον Sωτηρα εχουμε? εκεινο το prius, στην καρδια μου, μπηκε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
....
καλα.. παρε εσυ smart για ... δευτερο και ελα να τα συγκρινουμε μετα, να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο...
Κανεναν να αγορασει τον Sωτηρα εχουμε? εκεινο το prius, στην καρδια μου, μπηκε!Ήταν να μη μετανοήσεις και μπείς στο σωστό δρόμο! Τώρα ποιός σε πιάνει!
Ηγούμενος! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Εγω ομως θα χωραω παντου
Ειναι και θεμα αισθητικης (αν και με το λευκο καπως το εσωσες) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω ομως θα χωραω παντου
Ειναι και θεμα αισθητικης (αν και με το λευκο καπως το εσωσες)Μου ειπαν οτι καποιος απο το παρηγγειλε θα παρει δωρο αισθητηρες παρκαρισματος
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω ομως θα χωραω παντου
Ειναι και θεμα αισθητικης (αν και με το λευκο καπως το εσωσες)Μου ειπαν οτι καποιος απο το παρηγγειλε θα παρει δωρο αισθητηρες παρκαρισματος
Χρήσιμο αξεσουάρ σε τόσο μεγάλο αμάξι, πως δεν έβαλε και κοτσαδόρο;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω ομως θα χωραω παντου
να ζητήσεις μπρός πίσω..
-
κατι ειπωθηκε για τυφλες γωνιες του αυτοκινητου, ενω ο κοτσαδορος δεν περιλαμβανεται στα εξτρα... παρε και καταλαβε.. οικογενειακο αυτοκινητο σου λεει μετα!!
-
Τυφλες γωνιες; Κοτσαδορος; Εξηγησε
Απο ποιον ειπωθηκε; -
που να ξερω εγω? απ αυτον που το παρηγγειλε με αισθητηρες μπρος-πισω!
-
Θυμαααααααααααααααααααααααααααα
-
Πάντως αν κόστισε 17Κ , είχαν δίκιο οι 4Τ: είναι όντως ένα μικρό Lexus (τιμολογιακά... ).!
Εντάξει, αφού υπάρχει και το Smart Brabus, μπορούμε να πούμε πως δεν είναι και ό,τι ακριβότερο... -
tm, εκανες κανα drift με το 'γυναικειο'?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως αν κόστισε 17Κ , είχαν δίκιο οι 4Τ: είναι όντως ένα μικρό Lexus (τιμολογιακά... ).!
Εντάξει, αφού υπάρχει και το Smart Brabus, μπορούμε να πούμε πως δεν είναι και ό,τι ακριβότερο...Σωστά, καρμιρόγυφτος ο μυστηριώδης συμφορουμίτης
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εντάξει, αφού υπάρχει και το Smart Brabus, μπορούμε να πούμε πως δεν είναι και ό,τι ακριβότερο...Τι brabus ρε συ, εδω μιλαμε για το χιλιαρι το τρικυλινδρο με κινητηρα διαμαντι δανεισμενο απο το υπεραυτοκινητο aygo
Δε θελω να σκεφτομαι ποσο θα παει ενα αντιστοιχο 1.33
Toyota IQ