-
Εγώ πιστέυω πως τα 4 αστέρια τα έχει στο τσεπάκι και πως μάλλον θα χτυπήσει 5άρι αφού το μικροσκοπικό σμαρτ χτύπησε 4, το 500 5 και η τογιότα τα πάει πολύ καλά στα κρας τέστ αναλογικά με το βάρος των οχημάτων της. Αυτό σημαίνει πως είναι περισσότερο ασφαλές σε σύγκρουση με σταθερό εμπόδιο από το γομαροσούβ κιού7. Φυσικά σε συγκρούσεις με άλλα βαρύτερα και ψηλότερα οχήματα το μικρό θα έχει όντως πρόβλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι τεχνολογικά άρτιο...
Εάν ήθελαν να αυξήσουν την ασφάλεια του έναντι άλλων βαρύτερων οχημάτων πολύ απλά θα ενσωμάτωναν στο καπώ τέσσερα πενηντόκιλα πατάτες
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
[url] http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfy ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank
[/url]δεν θαθελα να ειμαι μεσα.προτιμας το aygo π.χ?
κανενα δεν προτιμω.αυτα τα αμαξακια δεν παρεχουν ασφαλεια.ειναι μονο για την πολη.κανονικα επρεπε να ειχαν μεγιστο οριο 50xlm.
-
θα συμφωνησω οτι θα επρεπε να ειχαν πολυ μικροτερα ορια ταχυτητας
-
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
:wall:το λεει κατοχος smart F2 που εχει παρει και το 450fl και το 451
-
μαλιστα
-
:wall:
το λεει κατοχος smart F2 που εχει παρει και το 450fl και το 451
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα ότι το σμαρτ δεν έχει καμία σχέση με το άι κιού. Μιλάμε για 10 χρόνια διαφορά και ριζικές διαφορές σε επίπεδο διάταξης μηχανικών μερών...
-
ειπα εγω το αντιθετο?
αλλο πραγμα εθιξα...
ασχετα που οταν οδηγησω το iq ειμαι σιγουρος οτι θα προτιμω το smart λογο πισω κινησης και πισω κινητηρα! -
πλακα πλακα παντως εγω σκεφτομαι τους πισω επιβατες....
σε περιπρωση που αλλο αυτοκινητο κουτουλησει ενα IQ απο πισω θα ειναι οι πισω επιβατες θα ειναι οι εξτρα 2 οπισθιοι αεροσακοι προστασιας για τους εμπρος επθβατες?
11 συνολο τελικα οι αεροσακοιμιλισα μονο για τους πισω επιβατες....σε περιπτωση ατυχηματος απο πισω
-
10 χρόνια διαφορά; Μα πριν από 1-2 χρόνια βγήκε το 451
btw.. μάλλον θα προτιμούσα, σε περίπτωση ατυχήματος, να βρίσκομαι σε smart (ακόμα και το 450) παρά σε μια delta σαν αυτή στο avatar του φίλου italakias η οποία έχει φτιαχτεί για υψηλότερες ταχύτητες.
-
μαλιστα.
-
εδω τι εχεις να πεις.
Youtube Video -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εδω τι εχεις να πεις.
Youtube Video5 αστερια εχει με 34 βαθμους...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
εδω τι εχεις να πεις.
Youtube Video5 αστερια εχει με 34 βαθμους...
και το golf 36... μεγγαααλη διαφορα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εδω τι εχεις να πεις.
Youtube VideoΑν αναφέρεσαι σ' εμένα, έχω να πω πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar
Εγώ μίλησα για τη Delta 20ετίας που έχεις στο avatar σου η οποία θα έπρεπε να αποσυρθεί από την κυκλοφορία, αν θεωρήσουμε πως τα σύγχρονα μικρά αυτοκίνητα θα έπρεπε να έχουν όριο ταχύτητας τα 50km/h όπως ανέφερες προηγουμένως.
-
Ναι δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εδω υποστηριξα τη Δ!Τι ειπα?Πως σου ηρθε το γκολφ?
-
μάλιστα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ναι δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εδω υποστηριξα τη Δ!Τι ειπα?Πως σου ηρθε το γκολφ?sorry νομιζα οτι το ειπες ειρωνικα ...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
εδω τι εχεις να πεις.
Youtube VideoΑν αναφέρεσαι σ' εμένα, έχω να πω πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar
Εγώ μίλησα για τη Delta 20ετίας που έχεις στο avatar σου η οποία θα έπρεπε να αποσυρθεί από την κυκλοφορία, αν θεωρήσουμε πως τα σύγχρονα μικρά αυτοκίνητα θα έπρεπε να έχουν όριο ταχύτητας τα 50km/h όπως ανέφερες προηγουμένως.
η γρια δεν πουλιεται προς το παρον αρα το avatar μενει.
-
Καλά την παλεύουν εκεί στην Toyota;Μάλλον όχι...Συγγνώμη για τον τρόπο της έκφρασης αλλά για ένα 1000άρι από την Τoyota να χρειάζεται να δώσει κάποιος 13000 ευρώ...είναι άνω ποταμών...από iQ ραδικιού εκεί στην Toyota αν και ξέρουν ότι υπάρχουν οι πιστοί της φίρμας που θα το αγόραζαν ακόμα και αν κόστιζε 20χιλιάρικα...
Toyota IQ