-
Νομιζω οτι ο Κολιν ειχε και ενα προβλημα υγειας, γιαυτο σταματησε και απο τους αγωνες..........
-
αυτο πρεπει να ειναι το μοντελο του ελικοπτερου του colin. -
Good Bye Colin...
Senna, Villeneuve, Burns και τωρα McRae....
-
Meta ap ton Burns paei kai o Colin.. Aionia sou i mnimi leventi !!!! Kai as einai elafri to xoma pou tha se skepasi.....
-
Κρίμα...
R.I.P. Colin... -
απίστευτο...
RIP -
απίστευτη τραγωδία! σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις άνθρωποι, δυο παιδιά, ο γιος του!
και σκεφτόμουνα πως αν δεν έτρεχε του χρόνου δεν θα έτρεχε ποτέ ξανά λόγω ηλικίας.
Αξέχαστη η συνοδήγηση που είχε κάνει σε κάποιον από το περιοδικό, όπου ο συντάκτης κατέληγε στο καμία σχέση με τους άλλους.
Θαυμασμός για τον άνθρωπο που έβαζε το σημάδι λίγο πιο ψηλά από τα όρια τα δικά του, των γύρω του (συνήθως). Κοίταγε εκεί ψηλά αδιαφορώντας για το ότι και λίγο πιο χαμηλά θα του ήταν και πάλι αρκετά, σαν τους άλλους! Ήξερε-ήξερες που κοιτάει κόμα και όταν έπεφτε, για να σηκωθεί και να σημαδέψει ακόμα πιο ψηλά, όχι από πείσμα, που και αυτό αξιοθαύμαστο θα ήταν, αλλά γιατί έτσι ήταν...λίγο πιο ψηλά από τους άλλους και αυτός.
Οι μακρεικοί είχαμε το φόβο πως δεν θα προλάβει να κάνει την επιστροφή- δικαιωθεί. Και τώρα... -
Άδικα......πολυ άδικα έφυγε....
Με τις ταχυτητες που 'πέταγε' στα ράλι και με τα χειροτέρων προδιαγραφών ασφαλείας αυτοκίνητα που έτρεχε....φλέρταρε συνέχεια με το θάνατο....αλλα αλλου του τη φύλαγε....ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.....!!!!!
-
τεραστια απωλεια. RIP
-
ΚΡΙΜΑ!!!
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ RALLY EVER!!!!!
ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!! -
Πραγματικά κρίμα και απίστευτος ο τρόπος που 'έφυγε' άδικα, όπως και όσοι ήταν μαζί του...
R.I.P.
-
καθε χρονο ελεγα θα τρεξει με καποια ομαδα...ειχα μια κρυφη ελπιδα εστω οτι επιλεκτικα θα εκανε καποιους αγωνες...
λυπαμαι παρα πολυ....ηταν ο αγαπημενος μου οδηγος...
ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ
-
-
πόσες εκατοντάδες ώρες έχω αφιερώσει παίζοντας mcrae στο pc....
-
Mολις τωρα το εμαθα, διοτι βλεπω MotoGP και εδειξε ο Ροσσι μια πινακιδα'' Colin we will miss you'' και λεω τι εγινε...ειδα στο νετ και εδω μεσα και....τι να πω ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ οδηγος
-
-
R.I.P.
-
-
Ο ανθρωπος που μου συστησε τα ραλλυ...
Eφυγε ο ηρωας μου...
Δεν υπαρχουν λογια_κριμα -
Γιατι Θεε μου?Γιατι?
Ο αγαπημενος μου ΟΔΗΓΟΣ...απο τους λιγους με @@...
Colin ΘΕΕ καλο ταξιδι στις ειδικες του παραδεισου...
Ξερεις εσυ...Με τις παντες οπως παντα ''ΚΥΡΙΕ 110%''...
Ο Colin McRae νεκρός από δυστύχημα με ελικόπτερο.