-
Γι' αυτό μισώ τα ασύρματα δίκτυα. Σύρμα κι άγιος ο Θεός.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γι' αυτό μισώ τα ασύρματα δίκτυα. Σύρμα κι άγιος ο Θεός.εγω γι αυτο τα αγαπω.... παντα υπαρχουν οι λαλακηδες που τα χουν χυμαδιο ανοιχτα, και μπορω και εχω access απο παντου. Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαρστησω καποιον (δεν τον ξερω) σε γειτονικη πολυκατοικια στον χωρο εργασιας μου... που ενα χρονο τωρα μας προσφερει απλοχερα ασυρματη προσβαση....
Ενα war drive που εκανα στην περιοχη του Χορτιατη, ανιχνευσα γυρω στα 24 AP's απο τα οποια τα μισα ηταν ξεκλειδωτα. Επικρατει φοβερη αγνοια απο μερους του κοσμου... ουτε που μπηκαν ποτε στον κοπο να ανοιξουν τα μανιουαλ.
-
ο αδερφός μου πήρε το laptop και γυρνούσε σε όλα τα δωμάτια για να βρει ασύρματο στην πολυκατοικία
τελικά βρήκε μόνο στην άκρη απο το μπαλκόνι και αντί να εγκαταλήψει την ιδέα,άρχισε να με ρωτάει για τρόπους αύξησης του σήματος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενα war drive που εκανα στην περιοχη του Χορτιατη, ανιχνευσα γυρω στα 24 AP's απο τα οποια τα μισα ηταν ξεκλειδωτα. Επικρατει φοβερη αγνοια απο μερους του κοσμου... ουτε που μπηκαν ποτε στον κοπο να ανοιξουν τα μανιουαλ.Μαλιστα... Αλλος ενας fellow wardriver!
Πως μπορώ άραγε να εγκαταστήσω wifi antenna στην οροφή του Megane???
-
Έχει πλάκα να κάνεις wardriving στην Τσιμισκή... Το τι ανοιχτό δίκτυο υπάρχει, με shared σκληρούς δίσκους που έχουν κρίσιμα δεδομένα μέσα, δεν λέγεται.
-
drdino
Εσυ ρε πηρες τα αρχεια με το πελατολογιο και τους κωδικους των τραπεζων της εταιριας; Στειλτα ASAP, τα ψαχνουμε απο προχθες! -
Μαζευτηκαν εδω μεσα ο Cyberia και ο Kevin Mitnick,μη χεσω
ψωναρες...
-
καμμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε...
Google Android OS για τα κινητα σας...
http://uk.youtube.com/watch?v=1FJHYqE0RDg
Μια χαρα παιζει το Doom παντως...
-
Παιδιά τα 'παιξε το Nokia 6233 μου: χτες το βράδυ μίλησα, το άφησα στην άκρη και μετά από καμία ώρα το βρήκα 'κολλημένο'. Reset με αφαίρεση μπαταρίας και τώρα δεν δέχεται οποιοδήποτε αριθμητικό πλήκτρο στη σελίδα που ζητάει το PIN (δέχεται όμως το 'OK' διότι κάνει 'μπιπ', που είναι σωστό εφ΄ όσον -κατ΄ αυτό- δεν έχει πληκτρολογηθεί κανένα νούμερο).
Any ideas ?
BTW, τι έγινε με το 6233, το απέσυρε η Nokia, δεν το βλέπω πουθενά...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά τα 'παιξε το Nokia 6233 μου: χτες το βράδυ μίλησα, το άφησα στην άκρη και μετά από καμία ώρα το βρήκα 'κολλημένο'. Reset με αφαίρεση μπαταρίας και τώρα δεν δέχεται οποιοδήποτε αριθμητικό πλήκτρο στη σελίδα που ζητάει το PIN (δέχεται όμως το 'OK' διότι κάνει 'μπιπ', που είναι σωστό εφ΄ όσον -κατ΄ αυτό- δεν έχει πληκτρολογηθεί κανένα νούμερο).Any ideas ?
Μήπως βράχηκε ή με κάποιο τρόπο πήρε υγρασία? Συνήθως το παθαίνει αυτό όταν πάρει υγρασία η πλακέτα (κάτω από τα πλήκτρα).
-
το νέο NOKIA N82.....
-
Το Νοκια6680 μου εχει αρχισει να τα παιζει .Δεν βρισκει την καρτα μνημης με τιποτα
Θα το στειλω για μια αναβαθμιση λογισμικου και αν δεν φτιαξει θα κοιταξω κατι σε καινουργιο.Αυτο το Ν82 ωραιο δειχνει
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά τα 'παιξε το Nokia 6233 μου: χτες το βράδυ μίλησα, το άφησα στην άκρη και μετά από καμία ώρα το βρήκα 'κολλημένο'. Reset με αφαίρεση μπαταρίας και τώρα δεν δέχεται οποιοδήποτε αριθμητικό πλήκτρο στη σελίδα που ζητάει το PIN (δέχεται όμως το 'OK' διότι κάνει 'μπιπ', που είναι σωστό εφ΄ όσον -κατ΄ αυτό- δεν έχει πληκτρολογηθεί κανένα νούμερο).Any ideas ?
Δεν είναι σε εγγύηση ακόμη?
-
Ναι είναι, θα τα πούμε μεθαύριο με τη Nokia
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι είναι, θα τα πούμε μεθαύριο με τη Nokiaωχ θα μείνεις χωρίς κινητό για κανα μηνα at least...
-
Τουλαχιστον δε θα ταξιδεψει στο εξωτερικο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το Νοκια6680 μου εχει αρχισει να τα παιζει .Δεν βρισκει την καρτα μνημης με τιποταΘα το στειλω για μια αναβαθμιση λογισμικου και αν δεν φτιαξει θα κοιταξω κατι σε καινουργιο.Αυτο το Ν82 ωραιο δειχνει
Το δικό μου αντέχει ακόμα, μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας. Απίστευτο κινητό, ίσως το καλύτερο Nokia που βγήκε ποτέ, μετά το 6310i βέβαια. Δοκίμασες άλλη κάρτα να δεις αν τη βλέπει;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Νοκια6680 μου εχει αρχισει να τα παιζει .Δεν βρισκει την καρτα μνημης με τιποτα
Θα το στειλω για μια αναβαθμιση λογισμικου και αν δεν φτιαξει θα κοιταξω κατι σε καινουργιο.Αυτο το Ν82 ωραιο δειχνει
Το δικό μου αντέχει ακόμα, μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας. Απίστευτο κινητό, ίσως το καλύτερο Nokia που βγήκε ποτέ, μετά το 6310i βέβαια. Δοκίμασες άλλη κάρτα να δεις αν τη βλέπει;
Δοκιμασα αλλα δεν.... Δεν φταιει η καρτα αλλα το κινητο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δοκιμασα αλλα δεν.... Δεν φταιει η καρτα αλλα το κινητο.
Κακό αυτό, και δεν φαίνεται να είναι σοφτγουερικό το πρόβλημα για να λυθεί με αναβάθμιση
-
Στο site της Vodafone ελεγε οτι σημερα θα ερχοτανε το ΝΟΚΙΑ 6500, το ειδε κανεις? το δοκιμασε? Αν το ειδε μπορει να μου πει που να παω να ο δω και εγω? Γμρ ειμαι τοσες μερες με δανεικο κινητο γιατι το δικο μου τα εφτυσε τελειως!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]