-
Δεν ξέρω.. Στο Internet κάπου τις είχα δει αλλά πάει πολύ καιρός..
-
αμα βαλεις κανα screen protector απο πανω, πιθανα θα σου καλυψει την γρατσουνια και συναμα θα σε προστατεψει απο νεες...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
το οποιο Ν95 εχει ξεπεσει πολυ
Kαμιά φορά και ο μέγας Ο3 κάνει λάθος δηλαδή;
-
Μπα,μια χαρα δουλευει το link.Τους πηρα βεβαια τηλεφωνο σημερα το πρωι αλλα ενω ξεραν οτι εχει αλλαξει η τιμη δεν μπορουσαν να επιβεβαιωσουν τα 499 To on line συστημα τους μεσα...
παντως γνωστος σε Nokia shop μου πε πως απο Δευτερα ανατιμολογειται και σ'αυτους
τωρα βεβαια για πολλους συμπολιτες μας 500 μειον ενα ευρω,ισως να μην ειναι 'ξεπεσμος' αλλα μια μικρη περιουσια.Αναλογικα με το τι προσφερει η συσκευη βεβαια-τα προβληματα hardware εχουν λυθει,και η 13 φημολογειται οτι θα φερει το demand paging της RAM,ειναι πολυ καλα.Τον Αυγουστο κοστιζε 700+
αυτα και καλο στριμωγμα με τα ελεφαντακια της υπογραφης σου.
Αληθεια εσυ ποιο εισαι?Το μεσαιο το χαρουμενο?
-
Μπα,μια χαρα δουλευει το link.Τους πηρα βεβαια τηλεφωνο σημερα το πρωι αλλα ενω ξεραν οτι εχει αλλαξει η τιμη δεν μπορουσαν να επιβεβαιωσουν τα 499 To on line συστημα τους μεσα...
παντως γνωστος σε Nokia shop μου πε πως απο Δευτερα ανατιμολογειται και σ'αυτους
τωρα βεβαια για πολλους συμπολιτες μας 500 μειον ενα ευρω,ισως να μην ειναι 'ξεπεσμος' αλλα μια μικρη περιουσια.Αναλογικα με το τι προσφερει η συσκευη βεβαια-τα προβληματα hardware εχουν λυθει,και η 13 φημολογειται οτι θα φερει το demand paging της RAM,ειναι πολυ καλα.Τον Αυγουστο κοστιζε 700+
αυτα και καλο στριμωγμα με τα ελεφαντακια της υπογραφης σου.
Αληθεια εσυ ποιο εισαι?Το μεσαιο το χαρουμενο?
Αν σε ελάχιστους μήνες χάνει 200 ευρουλίνια, πάει να πει πως δεν σκίζεται να το αγοράσει ο κόσμος...
Μόνον εσύ παρολίγον να σκίσεις κάνα καλσόν προσπαθώντας να πείσεις πόσο φοβερό και τρομερό είναι...
Οσο για τα ελεφαντάκια, εγώ τ' αφήνω να βόσκουν μόνα τους, δεν συμμετέχω, αν θέλουν παρέα, θα τους πω να σε έχουν στα υπόψη... -
Αν σε ελάχιστους μήνες χάνει 200 ευρουλίνια, πάει να πει πως δεν σκίζεται να το αγοράσει ο κόσμος...
Μόνον εσύ παρολίγον να σκίσεις κάνα καλσόν προσπαθώντας να πείσεις πόσο φοβερό και τρομερό είναι...
Οσο για τα ελεφαντάκια, εγώ τ' αφήνω να βόσκουν μόνα τους, δεν συμμετέχω, αν θέλουν παρέα, θα τους πω να σε έχουν στα υπόψη...Οι λογοι που μειωνεται η τιμη του ειναι η αντικατασταση του σαν ναυαρχιδα απο το Ν95 8gb και η ελευση του Ν82 δλδ της Candy bar εκδοσης του Ν95 το Q1 που επιβαλλει την ομογενη τιμολογιακη πολιτικη στο segment.Οι πωλησεις του ηταν ανελπιστα υψηλες με δεδομενο το κοστος και τα προβληματα στις αρχες.
η τιμη 499 ειναι με συνδεση σε προγραμμα voip.Κανονικα βγαινει γυρω στα 550 και μεχρι τα Χριστουγεννα θα κλιδωσει στα 500
Τα δικα σου καλσον που δε σκιζονται απο που τα παιρνεις?Θελω να πω,παραδεξου το εχεις ενα αμαξι κομψο,ομορφο με χαριτωμενες γραμμες,ευκολοδηγητο,με κιβωτιο για γυναικεια οδηγηση...Τα ποστ σου αφορου κυριως ιταλικα κομψα και ομορφα αμαξια.Ολα τα σημαδια ειναι εκει φιλε μου
-
Οσο για τα ελεφαντάκια, εγώ τ' αφήνω να βόσκουν μόνα τους, δεν συμμετέχω, αν θέλουν παρέα, θα τους πω να σε έχουν στα υπόψη...Οι λογοι που μειωνεται η τιμη του ειναι η αντικατασταση του σαν ναυαρχιδα απο το Ν95 8gb και η ελευση του Ν82 δλδ της Candy bar εκδοσης του Ν95 το Q1 που επιβαλλει την ομογενη τιμολογιακη πολιτικη στο segment.Οι πωλησεις του ηταν ανελπιστα υψηλες με δεδομενο το κοστος και τα προβληματα στις αρχες.
η τιμη 499 ειναι με συνδεση σε προγραμμα voip.Κανονικα βγαινει γυρω στα 550 και μεχρι τα Χριστουγεννα θα κλιδωσει στα 500
Τα δικα σου καλσον που δε σκιζονται απο που τα παιρνεις?Θελω να πω,παραδεξου το εχεις ενα αμαξι κομψο,ομορφο με χαριτωμενες γραμμες,ευκολοδηγητο,με κιβωτιο για γυναικεια οδηγηση...Τα ποστ σου αφορου κυριως ιταλικα κομψα και ομορφα αμαξια.Ολα τα σημαδια ειναι εκει φιλε μου
Δεν αγοράζω καλσον, αλλά αφού ενδιαφέρεσαι, κάτσε να ρωτήσω....
Ε τι να κάνουμε όμως βρε Ομικρόνε, άλλος αγοράζει χαριτωμένα, άλλος καγκουρεμένα, δεν θα μαλώσουμε τώρα!Καλσονάκι δικτυωτό για να περνάνε ανάμεσα οι τριχούλες θα θέλατε; Ή μήπως είσθε φαν της...αποτρίχωσης;
ΧΡΑΤΣΣΣΣΣ!
Παρεπιπτόντως, τα PPC σπάνια χάνουν τόσο πολύ την αξία τους, ακόμη κι αν έχουν βγει καινούρια μοντέλα... Δες πόσο κάνει μεταχειρισμένο το Χ500 πχ... Το πουλάνε γύρω στα 350 -
χαχαχαχα!
κορυφαια παραδειγματα
Το X500-εκανε 700 τον Δεκεμβριο του 07' και 500 τον Αυγουστο
Το Μ700 εκανε 750 και κατεληξε στα 430 τον Οκτωβριο
Το P3300 ξεκινησε στα 700+ και τωρα ειναι στα 500
γενικα ο κοσμος της τιμολογησης των PPC ειναι γεματος υποτιμηση,εκπτωση και κλαμα!
Μεταπωλητικη αξια μηδεν.σαν τα ιταλικα αμαξιαγια τα Nokia ειναι κοινος τοπος οτι εχουν μεταπωλητικη αξια,μεταπωλουνται ευκολα και αποτελουν επενδυση
-
χαχαχαχα!κορυφαια παραδειγματα
Το X500-εκανε 700 τον Δεκεμβριο του 07' και 500 τον Αυγουστο
Το Μ700 εκανε 750 και κατεληξε στα 430 τον Οκτωβριο
Το P3300 ξεκινησε στα 700+ και τωρα ειναι στα 500
γενικα ο κοσμος της τιμολογησης των PPC ειναι γεματος υποτιμηση,εκπτωση και κλαμα!
Μεταπωλητικη αξια μηδεν.σαν τα ιταλικα αμαξιαγια τα Nokia ειναι κοινος τοπος οτι εχουν μεταπωλητικη αξια,μεταπωλουνται ευκολα και αποτελουν επενδυση
Tον Αύγουστο το Χ500 ήταν υπό απόσυρση ουσιαστικά αφού είχε βγει το 500+ και είχαν μείνει ελάχιστα κομμάτια. Το P3300 ξεκίνησε πριν πόσα χρόνια με 700; Πριν 1,5 χρόνο σχεδόν! Το θυμάμαι που το κοιτούσα, αλλά ήταν πολύ ακριβό. Το ότι ακόμη και σήμερα κοστίζει όσο κοστίζει, είναι ένα μικρό θαύμα, αν σκεφτείς ότι ένα απλό κινητό σπάνια αντέχει να πωλείται παραπάνω από ένα χρόνο, μόνον κάτι Κ750 (όχι δεν είναι της ΝΟΚΙΑ αυτό... ) κατάφεραν την υπέρβαση.
Κανένα ακριβό ΝΟΚΙΑ δεν έχει ιδιαίτερη μεταπωλητική αξία, οι περισσότεροι τα σκοτώνουν. Συγκεκριμένα μοντέλα ναι, έχουν. Είναι όπως τα VAG, κάποια έχουν μεταπωλητική αξία (Audi, VW) ενώ κάποια άλλα (Seat, Skoda) όχι...
Αλλά εντάξει, εγώ δεν έχω πρόβλημα με την χαμηλή μεταπώληση των ιταλικών, πάντα 2ο χέρι αγοράζω... -
το Χ500 επεσε διοτι το πλαισιο ξεστοκαρε μετα απο την ανελπιστη επιτυχια του
αντε να δουμε που θα καταληξει και το Χ500+
το P3300 βγηκε περυσι το Δεκεμβριο μηπως κοιτουσες τπτ αλλο???
τα seat skoda συγκρινονται με τα φτηνα κορεατικα
-
το Χ500 επεσε διοτι το πλαισιο ξεστοκαρε μετα απο την ανελπιστη επιτυχια τουαντε να δουμε που θα καταληξει και το Χ500+
το P3300 βγηκε περυσι το Δεκεμβριο μηπως κοιτουσες τπτ αλλο???
τα seat skoda συγκρινονται με τα φτηνα κορεατικα
Μια χαρά επιτυχία είχε το 500άρι. Από τα καλύτερα και με το καλύτερο GPS μακράν.
Το 500+ δεν θα είναι τόσο καλά, λόγω της ...κατασυκοφάντησής του από όσους το θέλαν καλύτερο σε όλα από το 500... Δεν θα τα πάει χειρότερα από το Ν95 πάντως...Το P3300 το κοιτούσα από το Δεκέμβριο του 96 στο Vodafone Shop. Τότε μόλις είχε βγει στην παγκόσμια αγορά; Δεν το γνώριζα, γι' αυτό είπα 1,5 χρόνο. ΟΚ, γράψε λάθος 1 χρόνο. Και πάλι καλύτερα τα πάει από το Ν95 κι ας έχει και προβληματικό GPS (δεν παίζει πάντα καλά το Destinator... αλλά τι λέω τώρα ε, κάποια άλλα κοστίζουν 700 ευρουλίνια και έχουν χαρτογράφηση για τον φούτσο...).
Ελα τώρα, ούτε εγώ δεν είμαι τόσο κακός με τα Seat, Skoda....
-
Το ποστάρω εδώ μιας και νομίζω ειναι το πιο σχετικό τόπικ...
Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το Ν810 της Νόκια:
Πραγματικα αυτή η συσκευή έχει ΟΤΙ μπορεί να θέλει κανείς απο ενα portable communicator ΕΚΤΟΣ...
...απο κινητό τηλέφωνο.
Κατα τα άλλα οθόνη 4 ιντσών 800Χ400, built-in camera, WLAN, Bluetooth και φυσικά Linux-based λειτουργικό MAEMO...
Αρχίζω να μαζεύω λεφτά απο τώρα...
-
silencer51
και δεν χτυπάω ένα Asus Eee701 στα 400 ευρουλάκια να γουστάρω;
εντάξει δεν είναι κινητό τηλέφωνο αλλά είναι όλα τα άλλα
σε πολύ μικρό περιτύλιγμα. (κ πάρε κ ένα φτηνό κινητάκι να κάνεις την δουλειά σου) -
Ότι τα τηλέφωνα με τον καιρό χάνουν την αξία τους είναι γνωστό. Είτε αυτά λέγονται Nokia, είτε HTC είτε οτιδήποτε, οπότε η μείωση της τιμής ενός τηλεφώνου είναι απόλυτα φυσιολογική & δεν έχει καμία σχέση με το πόσο πουλάει. Το μόνο τηλέφωνο που κρατάει κάπως την τιμή του -σαν καινούριο- είναι το 8800.
silencer51: Get serious, τι να το κάνεις ρε? Έχεις το tiny-vaio, έχεις το macbook, τι να το κάνεις ΚΑΙ αυτό? (είμαι η φωνή της λογικής)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το ποστάρω εδώ μιας και νομίζω ειναι το πιο σχετικό τόπικ...Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το Ν810 της Νόκια:
Πραγματικα αυτή η συσκευή έχει ΟΤΙ μπορεί να θέλει κανείς απο ενα portable communicator ΕΚΤΟΣ...
...απο κινητό τηλέφωνο.
Κατα τα άλλα οθόνη 4 ιντσών 800Χ400, built-in camera, WLAN, Bluetooth και φυσικά Linux-based λειτουργικό MAEMO...
Αρχίζω να μαζεύω λεφτά απο τώρα...
Αντιπροτεινω, περιπου αντιστοιχης φιλοσοφιας concept... αλλα δεν ξερω τι διαφορα τιμης εχουν.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908133
Εγω παντως για UMPC κατευθυνομαι... Κανεις τα παντα, και εν αναγκη το κοτσαρεις σε μεγαλη οθονη και το κανεις και desktop replacement.Το τις Νοκια, ειναι αρκετα ελκυστικο ομολογω, αλλα θα περιμενα ομως εστω ενα 3G modem για data. Εφοσον δεν, καλλιστα παιρνω και ενα UMPC, παντα με την δικη μου οπτικη γωνια...
-
Δεν ειχα τι να κανω και αλλαξα τα φωτα στο ΕΤΕΝ-ακη....
Περισσοτερα εδω
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
http://xs321.xs.to/xs321/07461/pc_capture7.jpg
http://xs321.xs.to/xs321/07461/pc_capture8.jpgφαίνεται από την μπαταρία...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
http://xs321.xs.to/xs321/07461/pc_capture7.jpg
http://xs321.xs.to/xs321/07461/pc_capture8.jpgφαίνεται από την μπαταρία...
Φωρτιζε εκεινη την ωρα
-
http://www.htc.com/product/03-product_h ... cruise.htm
Διαθέσιμο απο ΑΥΤΟΝ τον μηνα στην Ευρωπη...
...all inclusive και με σωστο επεξεργαστη.
-
Για το ΗΡ δεν έχουμε κανένα νέο και ανησυχώ!!!...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]