-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα έχεις φτιάξει εσύ με ειδικό εργαλείο Σπυρε?!
Φανταστικά είναι! Τέτοια θα βάλω στο 614!!
συνδιασμος προγραμματων ειναι, μαζι με καποια skins.
ειπαμε, θελει ψαξιμο...
αν καθησει ο κουκος και ψαξει, εμενα να αποκτησει αντισπιν το S!
-
Θα με βοηθήσετε να ψάξω ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Θα με βοηθήσετε να ψάξω ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Θα με βοηθήσετε να ψάξω ρε!
εννοεις να στα στελνουμε κατευθειαν με email ?
ποτε ερχεται τελικα το ΗΡ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:iconcool:
Θα με βοηθήσετε να ψάξω ρε!
εννοεις να στα στελνουμε κατευθειαν με email ?
Εννοει αυτο ακριβως που γραφει!
Να τον βοηθησετε να ψαξει......στο 'inbox' του mail
-
Μπράβο Γενικέ Γραμματέα! Αυτό ακριβώς!
Το ΗΡ, σημερινή πληροφορία, πάει για Φεβρουάριο!!!!
-
.. καλα.. τον κλαιγανε, τυπου!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Cosmote + Vodafone πριν περιπου ενα χρονο που ειχα καρτα για δοκιμη, στην αθηνα μου επεφτε απο 3G σε GSM στα καλα του καθουμενου, χωρις καν να κινουμαι...To θεμα δεν ειναι το 3G αυτο καθεαυτο... αλλα τα mobile data γενικοτερα. Απλα πλεον σε ολες τις πολεις υπαρχει επαρκη κάλυψη απο 3G, και σιγουρα για οποιον χρειαζετε αυτες τις υπηρεσιες ειναι μονοδρομος η υπαρξη 3G στην συσκευη. Σιγουρα δεν θα εχεις παντου καλυψη, αλλα ομως οπου εχεις... καλυτερα να πηγαινεις με 20-30-100kb/s παρά να παιδευεσαι με 4kb/s.
Ασταθειες τετοιου τυπου δεν εχω αντιμετωπισει παντως...δεν ξερω αν εχουν φτιαξει τα πραγματα, αλλα σιγουρα δεν θα την επαιρνα χωρις δοκιμη!!
Αυτη η δηλωση σου παντως εμενα μου υποδηλωνει, πως ισως δεν ειναι κατι που χρειαζεσε πραγματικα/αναγκαστικα (εννοωντας τα mobile data)
Εγω χρησιμοποιω τις υπηρεσιες αυτες τακτικα, λογω δουλειας (access σε εταιρικο δικτυο) και μου εχουν λυσει τα χερια. Η εμπερια μου λεει πως η καλυψη της cote ειναι παρα πολυ καλη... υπάρχει ακόμα και σε πολυσυχναστα παραθεριστικα μερη (για εμας η Χαλκιδικη). Η wind ειναι λιγο οτι κατσει... αλλα νταξ... και αυτη μεσα στην πολη ειναι ΟΚ. Για Voda παντως δεν ξερω.
Τον τελευταιο χρονο παντως, υπηρξε κινητικοτητα στην εξαπλωση των 3G κεραιων απο πλευρας Cosmote και Voda. -
ελαχιστοι 'πραγματικα' χρειαζονται τετοιες υπηρεσιες και internet παντου.
για mail υπαρχει το blackberry, τα υπολοιπα τα συζηταμε.
προσβαση σε εταιρικο δικτυο μπορεις να εχεις καλλιστα με μια adsl συνδεση που πραγματικα υπαρχει παντου (στα μερη που μπορει να καθησει να δουλεψει οποιοδηποτε στελεχος καποιας εταιρειας) -
Χάλια η Voda, δεν έχει ακόμα 3G στους κοσμοπολίτικους Βούνους. Enough said.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Μπράβο Γενικέ Γραμματέα! Αυτό ακριβώς!
κοιτα και κανενα αλλο...
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=8529
-
Ουαω!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:lol:
κοιτα και κανενα αλλο...
Θέλω πληκτρολόγιο οπωσδήποτε Σπύρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
κοιτα και κανενα αλλο...
Θέλω πληκτρολόγιο οπωσδήποτε Σπύρε!
αν δεν παρεις φουλ πληκτρολογιο, καλυτερα να μην εχει καθολου. Και γω πηρα το 9100 για το πληρες πληκτρολογιο (που οντως βολευει πολυ) και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα.
-
Μα αυτό που έχουν τα κοινά κινητά με βολεύει πολύ...
-
βλεπει που βλεπει το μωβ για μπλε.. φανταζεσαι να προσπαθει με το πενακι να πληκτρολογησει?
ποιο γρηγορα θα ερθει η δευτερα παρουσια απο το να στειλει sms ο κουκος..
αστον να παρει μωρε, αυτο που θελει.. αφου τον ξερεις.. αν παρει κανενα αλλο, θα γκρινιαζει γιατι δεν τον αφησαμε να παρει αυτο που του γυαλισε! -
Αφου το δοκίμασα ρε! Δεν μπορώ να το χειριστώ. Πρέπει να εισάγω τόσα στοιχεία στο κινητό, καθημερινά, που αν πρέπει να δουλεύω με το πενάκι, όχι sms, ούτε το μενου δεν θα μπορώ να πατήσω!
Άλλωστε, τα γράμματα στο virtual πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρά, και δεν τα βλέπω!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Αφου το δοκίμασα ρε! Δεν μπορώ να το χειριστώ. Πρέπει να εισάγω τόσα στοιχεία στο κινητό, καθημερινά, που αν πρέπει να δουλεύω με το πενάκι, όχι sms, ούτε το μενου δεν θα μπορώ να πατήσω!
Άλλωστε, τα γράμματα στο virtual πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρά, και δεν τα βλέπω!!
αμα εισαι σε pc οταν πρεπει να εισαγεις τα στοιχεια, υπαρχουν προγραμματα που μπορεις να χειριστεις το κινητο (και κυριως να γραψεις κειμενα) παρα πολυ ευκολα και γρηγορα, σαν να χειρζεσαι το πισι σου.
-
δεν πειραζει,θα χουμε τον corsair να μας πρηζει μεχρι τοτε
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
δεν πειραζει,θα χουμε τον corsair να μας πρηζει μεχρι τοτε
Κανε ενα reality check, και ενα self check mr Knoweverything full of shit...
Τεσπα... το banακι σου κοντα ειναι...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]