-
Το Tc ειναι το traction control γνωριζει κανεις τι ειναι?
-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Το Tc ειναι το traction control γνωριζει κανεις τι ειναι?Σου κοβει γκαζι οταν βλεπει οτι καποιος τροχος παει να σπιναρει... Ιδανικα, ανιχνευει ποση προσφυση εχει ο δρομος και δινει συγκεκριμενο ποσοστο γκαζιου ισα ισα για να εχεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα χωρις σπιναρισμα. Οταν εισαι σε χιονια κλπ βοηθαει πολυ.
-
Πολύ καλό είναι το τραξιον κοντρολ για τα ξεκινήματα στην πόλη. Το καταλαβαίνω τώρα που οδηγώ κ το σενικ που δεν εχει. Αλλά στα χιόνια η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει ότι σε 'ακινητοποιεί'. Νομίζω πως κ οι εταιρείες γιαυτό δίνουν το κουμπακι απενεργοποιησης
-
Ακριβώς. Στα χιόνια και στον πάγο το βγάζεις off στις εκκινήσεις γιατί αλλιώς δεν πας πουθενά.
-
Κι αυτος ειναι ο λογος που τα ηλεκτρονικα απενεργοποιουνται σχεδον παντα εως τα 50 χλμ/ωρα.
Παρολα αυτα, δεν ειμαι σιγουρος αν ο ανθρωπος ξερει οτι αυτο που λεει ειναι το traction control ή σας ζηταει να του πειτε αν ειναι κατι αλλο με αυτα τα αρχικα πχ
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Το Tc ειναι το traction control γνωριζει κανεις τι ειναι?
Οταν εισαι σε χιονια κλπ βοηθαει πολυ.
Όπως προείπαν και οι άλλοι, στα χιονια το βγάζεις Off για να προχωρήσεις
-
-
η VW έβγαλε έκδοση του up χωρίς esp. Αυτοί το είχαν στανταρ για να παρουν τους βαθμους στα κρας τεστ. Τόσο γύφτοι είναι?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
η VW έβγαλε έκδοση του up χωρίς esp. Αυτοί το είχαν στανταρ για να παρουν τους βαθμους στα κρας τεστ. Τόσο γύφτοι είναι?Ακριβώς, φαίνεται ότι δύο εκδόσεις του δεν έχουν ESP http://www.volkswagen.gr/media/country/gr/x/models/common/pdf.Par.0079.File.pdf/model_guide_up_.pdf
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αν ψώνιζα από τη συγκεκριμένη κατηγορία θα έπαιρνα αυτό.
-
και αυτή η τριάδα καλή είναι με ΜΙΑ προϋπόθεση! Να μου περάσει μάστορας κουμπάκι και απ το παράθυρο του συνοδηγού στην πόρτα του οδηγού
-
είμαι αναμεσα σε citigo και mii. το mii βγαινει στα 400 ευρω φθηνοτερο στον ιδιο ακριβως εξοπλισμο και τείνω πιο πολυ προς αυτό. τι λέτε?
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
είμαι αναμεσα σε citigo και mii. το mii βγαινει στα 400 ευρω φθηνοτερο στον ιδιο ακριβως εξοπλισμο και τείνω πιο πολυ προς αυτό. τι λέτε?Θελει και ερωτημα?
Μιιιιιιιιιιιι -
Κι αν σ'αρεσει το σημα της Skoda παραπανω, πας αγοραζεις 5-6 σηματακια με 10 ευρω, ξεκολλας του Seat, βαζεις τα Skoda και δεν το παιρνει και κανεις χαμπαρι.
-
στη βιαμαρ βεβαια μου ειπαν 4 χρονια εγγυηση για το citigo. ενω το mii εχει 2.
-
Ψοφιο το thread...
Επειδη καποτε ειχαμε και μια συζητηση εδω, δεν ξερω τι γινεται στον εξω κοσμο αλλα στο ελλαδισταν του 2013 η τριαδα εχει 30 πωλησεις λιγοτερες απο το νεο Panda...
Τελικα οποιο αξιζει πουλαει κι ειναι δυσκολο; -
Δεν ξέρω τι λέει ο Πλιάτσικας από πάνω...πάντως χθες πέτυχα το Στεφανή με κόκκινο Mii και έχασα πάσα ιδέα...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ψοφιο το thread...
Επειδη καποτε ειχαμε και μια συζητηση εδω, δεν ξερω τι γινεται στον εξω κοσμο αλλα στο ελλαδισταν του 2013 η τριαδα εχει 30 πωλησεις λιγοτερες απο το νεο Panda...
Τελικα οποιο αξιζει πουλαει κι ειναι δυσκολο;κ παλι καλά για την τριαδα αφου δεν εχει ντιζελ κινητήρες.
από εκεί κ περα όσοι λεγαμε εδώ μεσα πως το βασικό προβλημα του παντα ήταν η πριμιουμ τιμολογηση ακούγαμε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ από τους γκρουπις: η vw=666 τιμολογεί κατω του κοστους, το παντα αξιζει το +1 χιλιαρικο γιατί μπορεί να χτυπησει κ τα σουπερ μινι γιατί...ετσι κ άλλα χαρωπά.
τελικά η φιατ κατέβασε 1 με 1.5 χιλιάρικο τις αρχικές τιμές (εως κ πολύ παραπανω σε καποιες χωρες... κ όχι αυτό δεν ειναι φυσιολογικό κ μεσα στην εμπορική πορεία όπως θα πεταχτουν κάποιοι να πουν ) Κοινώς, 'αραξε στα κυβικά της' εισπράττοντας σφαλιαρες για άλλη μια φορά που προσπάθησε να το παιξει πριμιουμ, κ ξέχασε τις μαλακίες για υποτιμολογηση της vw κ τις παπαριες οτι το μοντελο χτυπαει σουπερ μινι.
ΜΟΚΟ κ τα παπαγαλάκια του φορουμ που είχαν φαει το παραμυθι των Ιταλών -
Παλι με κουβαδες ασχολειστε?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Παλι με κουβαδες ασχολειστε?Όχι όλοι. Μερικοί ασχολούνται με το γόητρο τους
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii