-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
To Citigo πάντως είναι ότι πιο σιχαμένο έχει βγάλει ευρωπαίος κατασκευαστής τελευταία. Χάζευα ένα λευκο στην αντιπροσωπειά σταματημένος στο φανάρι της Μ. Αντύπα το πρωί και πραγματικά μου χάλασε τη μέρα. Δεν το πίστευα ότι μπορεί να βγαίνει από γραμμή παραγωγής αυτή η μάσκα αυτοκινήτου εν έτη 2013 και ειδικά προερχόμενη από το ΥΠΕΡγκρουπ.Eντάξει δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με ferrari 458. Εμφανισιακά θα συγκρίνεις up,mii και citigo με τους ανταγωνιστές τους, δηλαδή με panda, aygo, c1 κ.τ.λ. Εγω προσωπικά προτιμώ το up απο το panda, γιατι μπορει και να τα 2 να εχουν τετράγωνο σχήμα(κουβας ) ,αλλά το up είναι χαμηλό και δείχνει γλυκούλι ενω το panda είναι ψηλός κουβας.
-
'Nough said. Ούτε Κινέζικο.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
,αλλά το up είναι χαμηλό και δείχνει γλυκούλι ενω το panda είναι ψηλός κουβας.
καπως ετσι δειχνει δλδ?
-
Αν θέλατε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό Up ή Citigo με το δεύτερο να είναι ελαφρά φθηνότερο, ποιό θα διαλέγατε στα 1000 cc , 5 θυρο?
-
Το φτηνοτερο..μην απορεις αν βαρεσετε κανονι μετα επειδη κανεις δε θελει να το νοικιασει ομως..
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν θέλατε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό Up ή Citigo με το δεύτερο να είναι ελαφρά φθηνότερο, ποιό θα διαλέγατε στα 1000 cc , 5 θυρο?Citigo
-
Αν θέλατε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό Up ή Citigo με το δεύτερο να είναι ελαφρά φθηνότερο, ποιό θα διαλέγατε στα 1000 cc , 5 θυρο?Για την δουλειά που το θές, το φθηνότερο. Αλλά αν μπορείς κοίτα και το Mii, νομίζω τρέχει προσφορά με 7500.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αν θέλατε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό Up ή Citigo με το δεύτερο να είναι ελαφρά φθηνότερο, ποιό θα διαλέγατε στα 1000 cc , 5 θυρο?
Για την δουλειά που το θές, το φθηνότερο. Αλλά αν μπορείς κοίτα και το Mii, νομίζω τρέχει προσφορά με 7500.
Αν ειστε Hertz με Mii θα καταληξετε..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για την δουλειά που το θές, το φθηνότερο. Αλλά αν μπορείς κοίτα και το Mii, νομίζω τρέχει προσφορά με 7500.
Αν ειστε Hertz με Mii θα καταληξετε..
Δεν με χαλάει. Κάποτε νοικιάζαμε Panda 1ης γενιάς...
-
Θα αγόραζα από όποιον μου έδινε τη μεγαλύτερη μίζα.
If no miza then VW για να πουλάω premium-σύνη στους πελάτες από τη βόρεια Ευρώπη. Σιγα μην έρθει Ισπανός για διακοπές στο νησί , με Γερμανούς & Σια θα έχετε νταλαβέρια. -
Βασικά βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες. Αν κάποιος έχει όρεξη θα μπορούσε να μου πεί με απλά λόγια ποια μέρη έχουν κοινά?
-
Βασικά βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες. Αν κάποιος έχει όρεξη θα μπορούσε να μου πεί με απλά λόγια ποια μέρη έχουν κοινά?Τα διαφορετικα μαλλον ειναι πολυ λιγοτερα.
-
Βασικά βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες. Αν κάποιος έχει όρεξη θα μπορούσε να μου πεί με απλά λόγια ποια μέρη έχουν κοινά?ΟΛΑ!!! .&-
Μόνο το σηματάκι αλλάζει -
... τόσο καλέ ε?
-
Μπρος-πίσω προφυλακτήρες, φώτα, σήματα, μιλάμε για ζωτικά μέρη όχι αστεία
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Θα αγόραζα από όποιον μου έδινε τη μεγαλύτερη μίζα. .....................Κάτι ξέρεις εσύ πουλάκι μου απο την αγορά ε?
-
Στις μακροχρονιες μισθωσεις παντως εχει γεμισει ο τοπος με aygo/c1 αφου οι τιμες που παιζουν για leasing ειναι εξευτελιστικες.
-
Πάντως στα νησιά υπάρχουν άπειρα i10 και kia.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Προφανως και αστειευομαι βεβαια, το οτι για εμενα ειναι το απολυτο εκτρωμα (μετα το Multipla δηλαδη ) δεν σημαινει κατι παραπανω για οποιονδηποτε αλλον, ουτε προφανως για τον ανθρωπο που εβαλε την φωτο στον 'καταρρακτη'Βασικα η φωτό είναι συμβολική και απορώ που δεν το κατάλαβες ακόμα...
Πρέπει να έχεις καταρράκτη για να σ' αρέσει κάποιο από την τριάδα. -
Βαρας ενεσεις;
Εχω θαψει το τομαχωκ κι εσυ πας και το ξεθαβεις;
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii