-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H ΔΕΗ αποζημιώνει τουλάχιστον;Ασχετο...Αλλα...
Ξερεις τι ειναι αυτο που εβαλες για αβαταρ;;;;
-Η Σημαια της 'Ανεξαρτητης Κρητης....Ξερεις τι συμβοληζει το το κοκκινο τεταρτημοριο με το αστερι;;;
-Η Τουρκικη επικυριαρχια επι της Κρητης. Οπως ακρηβως συμβαινει με την σημαια της Αυστραλιας και της Αγγλικης επικυριαρχιαςΞερεις ποιος ξεκινησε την προπαγανδα με αυτη τη σημαια και την δηθεν ανεξαρτησεια της Κρητης;
-Η προπαγανδα ξεκινησε απο την Τουρκια, η οποια θα θελε να δει μια αποσταθεροποιηση στην Ελλαδα και να τσιμπησει και λιγο απο την Κρητη οπως εχει την Κυπρο.... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-Η Σημαια της 'Ανεξαρτητης Κρητης....Ξερεις τι συμβοληζει το το κοκκινο τεταρτημοριο με το αστερι;;;
-Η Τουρκικη επικυριαρχια επι της Κρητης. Οπως ακρηβως συμβαινει με την σημαια της Αυστραλιας και της Αγγλικης επικυριαρχιαςΞερεις ποιος ξεκινησε την προπαγανδα με αυτη τη σημαια και την δηθεν ανεξαρτησεια της Κρητης;
-Η προπαγανδα ξεκινησε απο την Τουρκια, η οποια θα θελε να δει μια αποσταθεροποιηση στην Ελλαδα και να τσιμπησει και λιγο απο την Κρητη οπως εχει την Κυπρο.... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Μ' αυτή πορεύτηκε η Κρήτη έως την ένωσή της με την Ελλάδα και αυτό ήταν το κέρδος των κρητικών επαναστάσεων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:offtopicviii: Ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Μ' αυτή πορεύτηκε η Κρήτη έως την ένωσή της με την Ελλάδα και αυτό ήταν το κέρδος των κρητικών επαναστάσεων.Δηλώνει την επαναστατική χροιά της επερχομένης ψήφου σου ; Την θέλησή σου να απελευθερωθείς από τα δεσμά του Ελληνικού κράτους που κατατρώει τις σάρκες σου και να οδηγηθείς σε ένα πιο φωτεινό μέλλον μακριά από αρτηριοσκληρωτικές νοοτροπίες και απαρχαιωμένες διαδικασίες ;
( Αστειεύομαι )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:offtopicviii: Ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Μ' αυτή πορεύτηκε η Κρήτη έως την ένωσή της με την Ελλάδα και αυτό ήταν το κέρδος των κρητικών επαναστάσεων.Φιλε μου, εγω αλλιως τα ξερω.
Οτι ναι μεν ηταν σημαια της Κρητης πριν την ενωση της με την Ελλαδα....
Αλλα αυτη τη στιγμη το εκμεταλευονται αλλιως το εμβλημα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:offtopicviii: Ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Μ' αυτή πορεύτηκε η Κρήτη έως την ένωσή της με την Ελλάδα και αυτό ήταν το κέρδος των κρητικών επαναστάσεων.
Φιλε μου, εγω αλλιως τα ξερω.
Αλλα αυτη τη στιγμη το εκμεταλευονται αλλιως το εμβλημαΙσχύει αυτό που λέει ο Wagner.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
:offtopicviii: Ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Μ' αυτή πορεύτηκε η Κρήτη έως την ένωσή της με την Ελλάδα και αυτό ήταν το κέρδος των κρητικών επαναστάσεων.
Φιλε μου, εγω αλλιως τα ξερω.
Αλλα αυτη τη στιγμη το εκμεταλευονται αλλιως το εμβλημαΙσχύει αυτό που λέει ο Wagner.
Αν δεις σ αυτο και αυτο το κωλοχανειο κατι λεει για 15% Τουρκους στο πληθησμο της Κρητης, οπως και δευτερη γλωσσα τα Τουρκικα κ αλλα τετοιοα
Population: 322,000,000 (3 January 2006 estimate, 10% rule)
Ethnic groups: Greeks (84%), Turkish (15%), Other (1%)
Religious groups: Eastern Orthodox Christian (82%) Official, Muslim (17%) Official, Other (1%)
Languages: Greek Official, Turkish Official, English, and other
Capitol: IraklionΚ εδω καποιες δηλωσεις
-
Αλέξανδρε, πολύ σοβαρό το θέμα. Ελπίζω να μας άνοιξε τα μάτια (ε Μάνο;). Εκτός και αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω, οπότε καλό θα ήταν να συζητηθεί, ίσως και σε δικό του νήμα.
Μέχρι να ακούσω και την άλλη άποψη όμως, θεωρώ μέγα ατόπημα την επίδειξη τέτοιων συμβόλων από Έλληνες. Εκτός και αν θέλουμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
-
Νομίζω δεν αξίζει ούτε καν να ασχολείσαι με τέτοιο θέμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω δεν αξίζει ούτε καν να ασχολείσαι με τέτοιο θέμα.+άπειρο...
Χρήστο, με τι να ασχοληθούμε? Με τις αρρωστημένες απόψεις κάποιου μαλάκα? Αν το κάνεις, του δίνεις αξία! (1999-Ανεξαρτησία από την Αττική!!!Μάλιστα!!)
-
-
Πραγματικα αν κοιταξει κανεις υπαρχουν ενα κιλο παπαριες που μιλανε για τις παραβιασεις στα ανθρωπινα δικαιωματα των Μακεδονων απο τους Ελληνες. Και ανεξαρτησια απο την Μακεδονια, Κρητη, Θρακη κοκ.
Εχω δει πραγματα και θαματα που μου εκαναν τις τριχες να σηκωθουν.
Το μονο που πρεπει να προσεχουμε ειναι να μην πεφτουμε σε παγιδες γιατι μερικες φορες τα ανακατευουν τοσο καλα με λογικα πραγματα που ειναι ευκολο να παρασυρθει κανεις.
Νικος
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλέξανδρε, πολύ σοβαρό το θέμα. Ελπίζω να μας άνοιξε τα μάτια (ε Μάνο;). Εκτός και αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω, οπότε καλό θα ήταν να συζητηθεί, ίσως και σε δικό του νήμα.Μέχρι να ακούσω και την άλλη άποψη όμως, θεωρώ μέγα ατόπημα την επίδειξη τέτοιων συμβόλων από Έλληνες. Εκτός και αν θέλουμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
Μπορει εμεις να το βλεπουμε σοβαρο. Οι πολιτικοι ομως ?
Γιατι με αυτους τους πολιτικους που εχουμε μπορει σε λιγο καιρο να χασουμε μαχες στα εθνικα μας θεματα........ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νομίζω δεν αξίζει ούτε καν να ασχολείσαι με τέτοιο θέμα.
+άπειρο...
Χρήστο, με τι να ασχοληθούμε? Με τις αρρωστημένες απόψεις κάποιου μαλάκα? Αν το κάνεις, του δίνεις αξία! (1999-Ανεξαρτησία από την Αττική!!!Μάλιστα!!)
Μπορει να εχεις δικαιο kouk....να ειναι ενας αρρωστημενος μαλακας, αλλα ποιος μου λεει οτι εκει στην Γερμανια που εχει παει δεν θεσει θεμα στους Ευρωπαιους στο Κοινοβουλιο ?
Και οπως ξερεις λιγο θελει να μας βαλει σε μπελαδες.....Δες τι επαθε η Ενωμενη Γιουγκοσλαβια και η διαλυση της απο τους Γερμανους και αλλους Ευρωπαιους.........( με την υποστηριξη των Αμερικανων φυσικα...)
Δεν ειναι να παιζεις με την φωτια...... -
Ε μην το παρακάνουμε! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Εχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με τον κάθε παπάρα που θέλει την ανεξαρτησία της Ανω Ραχούλας, West Dragonshire και πάει λέγοντας!
Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι απλά κομπλεξικοί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε μην το παρακάνουμε! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Εχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με τον κάθε παπάρα που θέλει την ανεξαρτησία της Ανω Ραχούλας, West Dragonshire και πάει λέγοντας!Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι απλά κομπλεξικοί!
Συμφωνω απολυτα μαζι σου......αλλα κρατα και μια πισινη......
Θοδωρος
-
Σε αυτό το θέμα δεν κρατάω καμία πισινή! Κάτι τέτοιοι ζούνε από την σημασία που τους δίνουν οι άλλοι!!.....
-
Έτσι πιστεύω κι εγώ! Πριν μερικά χρόνια είχα ξανακούσει άλλη μία τέτοια προσπάθεια, από Ισπανία μεριά αυτή τη φορά. Ούτε που ξανάκουσα τίποτα.
Μην δίνετε σημασία. -
Που ειναι το κακο για εναν Κρητικο να φερει αυτην τη σημαια??
Στην Ικαρια που ημουν πριν λιγες μερες εβλεπα παντου μια γαλάζια σημαία μ έναν λευκό σταυρό απάνω που γράφει 'ανεξάρτητη Ικάρια Πολιτεία 1912'.
Κατόπιν έμαθα ότι πριν ενωθεί με την Ελλάδα η Ικαρία έμεινε για... 5 μήνες ανεξάρτητη.
Και τιμούν οι άνθρωποι την ιστορία τους και θυμούνται την πρώτη τους λευτεριά πριν την οριστική ένωση και σηκώνουν τη σημαία-σε μπακάλικα,βάρκες,λεωφορεία,καφετέριες!Παντού.Όπως ακριβώς κάνουμε και με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας.
Τιμούμε την πρώτη μας λευτεριά που μας ΟΔΗΓΗΣΕ στην Ένωση,κρατάμε την ιστορική μνήμη, απαιτούμε αν θέλετε πιο πολλές αποφάσεις για μας από μας στα πλαίσια ενος υγιούς αποκεντρωμένου κεντρικού κράτους.Βλεπεις ομως η Ικαρια δεν εχει εφημεριδες 'Νεες Κρητες' και ΚρεταΤσανελ για να βγαινει ο καθε παπαρας και να γκαριζει για ασυμμετρες συνομοσιες,τουρκους επεκτατιστες και για γηγενεις ανιστορητους που κρυβονται πισω απο αυτην την κινηση...
Και ας απεχει μολις λιγα μιλια απο τα τουρκικα παραλια.Μην πω για τη σημαια που κυματιζε διπλα απο την ελληνικη στο δημαρχειο της Υδρας...
Και καλα κανουν ολοι και τιμουν τη σημαια της ιδιαιτερης πατριδας τους.
Κατά μερικούς η Ικαρία, η Αθήνα, η Σάμος, η εκκλησία, ο δήμος Ηρακλείου κτλ μπορούν να έχουν σύμβολα -ΥΠΟ την ελληνική σημαία εννοείται και πάντα μαζί με αυτήν-Η Κρήτη όμως όχι.
Για να μη μας πούνε και αποσχιστές
Ανεξαρτησία της Κρήτης? [διάσπαση]