-
Ελάχιστες διαφορές, κυρίως εξωτερικές, αλλά και άλλες λιγότερο εμφανείς όπως η μεταφορά της κεραίας στο πίσω μέρος, το mp3 player με θύρα usb και το περισσότερο μαύρο εσωτερικό. Έχουν επίσης προστεθεί επιπλέον τρία χρώματα. Στην ελληνική αγορά σε ένα μήνα.
-
Ελάχιστες διαφορές, κυρίως εξωτερικές, αλλά και άλλες λιγότερο εμφανείς όπως η μεταφορά της κεραίας στο πίσω μέρος, το mp3 player με θύρα usb και το περισσότερο μαύρο εσωτερικό. Έχουν επίσης προστεθεί επιπλέον τρία χρώματα. Στην ελληνική αγορά σε ένα μήνα.
-
-
Πότε βγήκε, πότε χρειάστηκε να κάνει facelift...χαμπάρι δεν πήρα;
Στο εξωτερικό οι πωλήσεις πηγαίνουν το ίδιο χάλια με την ελληνική αγορά; -
Ουσιαστικά πρόκειται για μικρή αναβάθμιση και όχι facelift.
Αν τώρα δεν προσφέρεις mp3 ή θύρα usb είσαι πολύ πίσω.Απο πωλήσεις δε γνωρίζω αλλά το αυτοκίνητο είναι πέρα ως πέρα αξιόλογο.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απο πωλήσεις δε γνωρίζω αλλά το αυτοκίνητο είναι πέρα ως πέρα αξιόλογο.
+1.
Πραγματικά απορώ πώς γίνεται να κυκλοφορούν στους δρόμους περισσότερα fusion π.χ., αντί για note -
τι υπονοεις?
οτι τα note ειναι σαπια και περναν ολο το χρονο στα συνεργεια και γι αυτο δεν τα βλεπουμε στους δρομους?
-
To ανανεωμένο δεν το έχω δει ακόμη στο δρόμο, αλλά στην Ιαπωνία παρουσιάστηκε μια μεγαλύτερης έκτασης ανανέωση.
-
Κάτι μου θύμισε η μάσκα...
-
Εμ.... Renault - Nissan σημειώσατε 'Χ'!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάτι μου θύμισε η μάσκα...
Και το χρώμα ίσως;
-
Δεν το πρόσεξα ότι είναι το ίδιο χρώμα!
Πάντως αυτή η μάσκα που έχει υιοθετηθεί, δεν μου αρέσει ρε γμτ...
-
Το Note κυκλοφορεί απο το 2005 και πλέον ήθελε ένα f/l.
http://www.worldcarfans.com/9080110.003 ... evealed-ja
Υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις, αλλά όχι λίγο πιο σπορ.
Αν το έβγαζαν και με γυάλινη όροφή θα ήταν πολύ ξεχωριστό. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως αυτή η μάσκα που έχει υιοθετηθεί, δεν μου αρέσει ρε γμτ...+1
Οδήγησα ένα νοικιάρικο πριν κανένα μήνα και ήταν πολύ συμπαθητικό. Αν δεν ήταν έτσι κακομούτσουνο...
-
Ξεθάβω το νήμα -μετά από 12 ολόκληρα χρόνια (!)- για το νέο Νissan Note:
https://www.newsauto.gr/news/afto-ine-to-neo-nissan-note/
Βίντεο:
-
ωραιότατο οικογενειακό αμάξι φαίνεται.
-
+1
Πολύ όμορφο εξωτερικά, ακολουθεί την γραμμή της εταιρείας. Το εσωτερικό γεμάτο γωνίες. Ξεχωρίζει.
-
Θα το φερουν Ευρωπη;
Αξιζει να το ψαξουμε ή τζαμπα η εργατοωρα;
Ανανεωμένο Nissan Note