-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@@ λέτε!+Σκουντής
Μιλάμε για πολλά @@ αυτή η ομάδα
Ιν γκρίς we have basket μπόλς όπως έλεγε και ο φίλαθλος -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eίπαμε, έχουμε επιθετικό πρόβλημα. Αλλά όχι κι έτσι. Πάλι η ψυχή θα μας βγει. Το ελπίζω δηλαδή, γιατί άμα πάμε στα 5΄ με 10τόσους πόντους στο κεφάλι....Ακριβως όπως τα λες εγινε....φρσαμε στο 5' με 10 τοσους στο κεφαλι...ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Το πουλήσανε το παιχνίδι, δεν θέλω να τους ξαναδώ.
Ενταξει πανω στα νευρα μας πολλα μπορουμε να πουμε αλλα οχι και τετοια πραγματα!
Eλπιαω να καταλαβαν σημερα μερικα Σκουντοειδη και λοιπα βαζελοειδη ποιος ειναι ο καλυτερος αμυντικος στον κοσμο. Προσεξτε πως ισοπεδωσε ο Βασιλοπουλος τον Λακοβιτς στο ενας εναντιον ενος,αλλα και στο εκαστοτε 5αρι ή 4αρι της Σλοβενιας. Οταν ο Λακοβιτς περναγε σαν σταματημενο τον Διαμαντιδη και τον mistake machine goofy bill ,ο Βασιλοπουλος με εκρηκτικα πλαγια βηματα και με ανοιχτα τα χερια τον βραχυκυκλωνε
ΠΑΛΙ Ο RED_ARMYS ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ?
Ρε ψηλε η εθνικη επαιζε χεσε μας εμ τους πρσσινοκοκκινοκιτρινους κλπ @@ριες.
Για τελικο δεν ξερω αν θα παμε...αλλα αν χασουμε να παιξουμε καλα ρε φουστη μου, μην κουμπωνουμε παλι αυριο τα υπογλωσσια 5-5.
Α, και οι διαιτητες μας σγαξανε λιγακι, έτσι?
-
Αύριο θα δώσουνε ρέστα οι 'γκρίζοι λύκοι'
-
tazz οι περισσότεροι λυπούμαστε στην ήττα και χαιρόμαστε στη νίκη. Σε κάποιους συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Εξαιρούνται όσοι διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν, είναι αυτοί που κάνουν πράξη το 'κουβέντα να γίνεται'.
Οοοοχιιι,οι περισσοτεροι καφρο-πανυγηριζουμε στη νικη και βγαινουμε με τα CC πλυμενα,και γυαλισμενα και φορτωμενα με γκομενες με ωραια κωλαρακια που εγραψε και το παιδι προηγουμενως,γιατι ουτως η αλλως εμας μας αξιζει η νικη ειμαστε Ελληναρες ρε! Εμεις ανακαλυψαμε(sic) τους Ολυμπιακους,εμεις θα καψουμε και την Ολυμπια!
και στην ηττα βριζουμε,μανες,θεια κτλ γιατι εμας δε μας αξιζει να χανουμε ρε!Οσοι χανουν δεν ειναι Ελληνες
Και πανω απο ολα εχουμε γνωμη για τα παντα διοτι ξερουμε τα παντα και τρεχουμε και στο 4TF να καταθεσουμε τη σοφια μας να για να περασει στην επομενη γενια...
Και φυσικα δεν βγαζω το εαυτο μου απ'εξω.Εγω μπορει να ειμαι και χειροτερος.
Γι αυτο μπραβο στην Εθνικη που νικησε αποψε,αλλα απαιτω να νικησουν κι αυριο
Ουφ,ξαλαφρωσα...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
tazz οι περισσότεροι λυπούμαστε στην ήττα και χαιρόμαστε στη νίκη. Σε κάποιους συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Εξαιρούνται όσοι διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν, είναι αυτοί που κάνουν πράξη το 'κουβέντα να γίνεται'.
Οοοοχιιι,οι περισσοτεροι καφρο-πανυγηριζουμε στη νικη και βγαινουμε με τα CC πλυμενα,και γυαλισμενα και φορτωμενα με γκομενες με ωραια κωλαρακια που εγραψε και το παιδι προηγουμενως,γιατι ουτως η αλλως εμας μας αξιζει η νικη ειμαστε Ελληναρες ρε! Εμεις ανακαλυψαμε(sic) τους Ολυμπιακους,εμεις θα καψουμε και την Ολυμπια!
και στην ηττα βριζουμε,μανες,θεια κτλ γιατι εμας δε μας αξιζει να χανουμε ρε!Οσοι χανουν δεν ειναι Ελληνες
Και πανω απο ολα εχουμε γνωμη για τα παντα διοτι ξερουμε τα παντα και τρεχουμε και στο 4TF να καταθεσουμε τη σοφια μας να για να περασει στην επομενη γενια...
Και φυσικα δεν βγαζω το εαυτο μου απ'εξω.Εγω μπορει να ειμαι και χειροτερος.
Γι αυτο μπραβο στην Εθνικη που νικησε αποψε,αλλα απαιτω να νικησουν κι αυριο
Ουφ,ξαλαφρωσα...
Δε με έχεις δει πως συμπεριφέρομαι σε ήττα και δε μπορείς να κρίνεις. Πάντως σίγουρα δε συμπεριφέρομαι όπως λες, ούτε παύω να θεωρώ Έλληνες όποιους χάνουν (δεν είμαι ο Γιακουμάτος) ειδικά με την ομάδα του μπάσκετ που ακόμα και να χάσει αργά η γρήγορα θα ξανά φανεί στις πρώτες θέσεις.
Σε παιχνίδι που δε συμμετέχεις δε μπορείς να απαιτείς, απλά παρακολουθείς και περιμένεις.Πάντως άδικα ενοχλήθηκες από ο ποστ μου εσένα αφορά το δεύτερο μέρος του >....Εξαιρούνται όσοι διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν, είναι αυτοί που κάνουν πράξη το 'κουβέντα να γίνεται'.
-
-
-
honda civic
-
-
Mήπως θυμάται κανείς πότε κερδίσαμε τους Ισπανοί στους άντρες σε μεγάλη διοργάνωση;
Εγώ θυμάμαι που χάσαμε το 87 στους ομίλους, χάσαμε στον τελικό του παγκόσμιου, χάσαμε γενικώς. Το ισπανικό στυλ δεν το αντέχουμε, μας τσακίζει. Ένας τάπας αλά Κορμπαλάν να τρέχει σαν μουρλός, 1-2 ευκίνητα ντερέκια και καλούς σουτέρ. Και ταχύτητα.
Τόσο χώμα που είμαστε από πλευράς φυσικής κατάστασης, είναι υπερβολικά δύσκολο να τα καταφέρουμε τώρα. Προσωπικά θα το χαρακτήριζα θαύμα. Αλλά είπαμε, μπάσκετ είναι αυτό. -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
-
-
honda civic
Μου αρέσει η μετριοφροσύνη σου.
(Όταν λες civic εννοείς το 'καλό με τον ημιάκαμπτο φυσικά; )
-
-
Μου αρέσει η μετριοφροσύνη σου.
Τοτε,coach βαλε με βασικο αυριο να παιξω
Όταν λες civic εννοείς το 'καλό με τον ημιάκαμπτο φυσικά;
Οτι πληρωσεις,παιρνεις (μετα απο 10 μηνες )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mήπως θυμάται κανείς πότε κερδίσαμε τους Ισπανοί στους άντρες σε μεγάλη διοργάνωση;
Εγώ θυμάμαι που χάσαμε το 87 στους ομίλους, χάσαμε στον τελικό του παγκόσμιου, χάσαμε γενικώς. Το ισπανικό στυλ δεν το αντέχουμε, μας τσακίζει. Ένας τάπας αλά Κορμπαλάν να τρέχει σαν μουρλός, 1-2 ευκίνητα ντερέκια και καλούς σουτέρ. Και ταχύτητα.
Τόσο χώμα που είμαστε από πλευράς φυσικής κατάστασης, είναι υπερβολικά δύσκολο να τα καταφέρουμε τώρα. Προσωπικά θα το χαρακτήριζα θαύμα. Αλλά είπαμε, μπάσκετ είναι αυτό.Εντάξει, είναι γεγονός οτι οι Φούριας Ρόχας είναι ο κακός μας δαίμονας...
Αλλά όσο ζω ελπίζω...
-
Μολις πριν λιγο καποιος μου ειπε οτι περασαμε. Με δουλευει;
Μου φαινεται απιστευτο γιατι το ειχα βαλει λιγο στο ραδιοφωνο και επεσα καπου στο τριτο 10λεπτο που χαναμε 51-40, τα 'πηρα' και το εκλεισα.
Τελικα νικησαμε; -
Ω ναι...
-
Δεν είμαι σίγουρος εαν την αξίζαμε την νίκη....
... αλλά αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία Manchester United.... παίζουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο..
-
Εμένα μ' άρεσε το πανό που είδα στο τέλος και πέραν των άλλων έγραφε:
'We have basket balls'
Πλάκα όμως είχε ότι όπως πρόσεξε ο αδερφός μου μόλις το ξετύλιξε αυτός που το είχε. Φαίνεται ότι η εξέλιξη του αγώνα τον είχε κάνει να αλλάξει γνώμη προσωρινά
-
Όπως έγραψα σε άλλο φόρουμ, oρισμένοι χαρισματικοί παίκτες κλπ, έχουν το χάρισμα να μπαίνουν για κάποια λεπτά 'in the zone' όπου πιάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, σε επίθεση και άμυνα.
Έτσι ήταν σήμερα ο Τεό. Σε ένα γενικά μέτριο για εκείνον βράδυ, μπήκε 'in the zone' στο τέλος και έκανε τα πάντα. Μπάσιμο, τρίποντο, κλέψιμο, τα πάντα
Παρεμπιπτόντως, και η split out πάσα του Διαμαντίδη με σπάσιμο μέσης ήταν πολύ δύσκολη....
-
... δεν γίνονται αυτά τα πράματα...
-
έπεσα να κοιμηθώ γιατί ήμουν κουρασμένος ενώ χάναμε με πολλούς ...
ξυπνάω το πρωί...και έμεινα λαμάκας! -
21-4 σερί στο τελευταίο 5λεπτο Θα το θυμουνται πολυ καιρο οι Σλοβενοι
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τι ΄ναι τουτοι ρε!
Δωρεαν τεστ κοπωσης καθε φορα. Δεν θελω ρε αλλο, θα ασπρισουν τα μαλλια ακομα και στα @@ μας...Βοηθησαν βεβαια και οι Σλοβενοι, που ηταν ΓΤΠ στα τελευταια λεπτα.
Δεν περιγραφω αλλο.
Τα είπες όλα Γραμματέα!!!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος εαν την αξίζαμε την νίκη....... αλλά αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία Manchester United.... παίζουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο..
μπα... αυτή η ομάδα είναι οι κλασικοί Έλληνες... το κλασικό ελληνικό αντιπροσωπευτικό παράδειγμα...
τρέχει μόνο την τελευταία στιγμή να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
είμαστε της τελευταίας στιγμής, πως να το κάνουμε...
EUROBASKET Ισπανία 2007!