-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν χρειάζεται πμ, εγώ είμαι μέσα!Δε θα με απασχολούσε το γεγονός, αν αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν τους πλήρωνα ΕΓΩ. Αν ήταν σε ιδιωτικό να έκαναν ό,τι ήθελαν.
Ποια είναι η κατάταξή μας τώρα;; Ρωτάει ο Ιταλός φίλος και δε ξέρω τι να του πώ.
Χεχε, ο Πορτογάλλος θα τον πιεί σήμερα που θα τον δώ...
-
To τάιμ άουτ κατάλαβε κανείς γιατί το πήρε ο Πορτογάλος 15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη;
-
Νομίζω τα 'χε πάρει με κάποιον παίχτη του και πήρε τάιμ άουτ για να τον 'χέσει'...
-
Ούτε αυτός δεν κατάλαβε...
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι...
Αν όλα πάνε φυσιολογικά και κατ' ευχήν, θα βρούμε τους Ισπανούς ημιτελικό και Ρώσσους τελικό.
Για τους προληπτικούς λοιπόν....
20 χρόνια πριν, μέχρι να παίξουμε με τους Ρώσσους τελικό (εντάξει Σοβιετικούς), είχαμε κάνει μόνο 2 ήττες: με τους Ισπανούς και τους Ρώσσους και πάλι!Ρε λες?
-
΄Νταξει ρε Taurus, αλλα παίζει και το άλλο...Να δούμε το παιχνίδι με την Ισπανία ως τελικό, να τα δώσουμε όλα και να το πάρουμε και στον πραγματικό τελικό με τη Ρωσία να τον πιούμε...(βλέπε πέρυσι στο παγκόσμιο).
-
Νταξ ρε συ, μια μαλακία λέμε να περάσει η ώρα...
-
-
-
kantoniou
Ο koutsan δε διαβαζει 'καλαθοσφαιριση (ασε που εδω αμα του βαλω quiz δεν προκειται να το βρει )
Ταυρε, κατσε ρε να περασουμε τους Λιθουανοσλοβενους και βλεπουμε Κατσε να περασουν κι οι Ισπανοι τους δικους τους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κατσε να περασουν κι οι Ισπανοι τους δικους τουςΒρε λες?
-
All time classic ο ασπασμος Γκαλη-Γιαννακη. Η καρδουλα τους ξερει τι τραβηξανε και ποσες ωρες επλενε ο καθενας τη μουρη του μετα
Προβληματισμος βεβαια επικρατει γιατι στους 8 ειναι αβεβαιη η συμμετοχη του MVP της ομαδας μεχρι στιγμης (ποιος Διαμαντιδης ρε; Η ξανθια με τη ση-θρου χλαμυδα ειναι ). Μεχρι κι ο Γκαλης την πηρε γραμμη
O Χατζηαπαυτός παντως εδωσε ρεστα την Κυριακη στις σπορ Ιστοριες οπου μας εδειξε οτι ξερει ΚΑΙ απο Εντούρο κανοντας αφιερωμα στον Ορφανό απο το Παρισι-Ντακαρ. Ολα τα λεφτα; Το μηχαναδικο μπουφαν με τα πλαστικα και τις βατες που φορουσε στο ρεπορταζ
-
Τον είδα... Σε λίγο θα σχολιάζει και water-τάβλι ο σιχαμένος!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
All time classic ο ασπασμος Γκαλη-Γιαννακη. Η καρδουλα τους ξερει τι τραβηξανε και ποσες ωρες επλενε ο καθενας τη μουρη του μεταΠερασανε ρε τα χρονια κι απ' οτι φανηκε τα ξεχασανε τα παλια... Μια χαρα μου φανηκαν εμενα και αυθεντικοι
ΥΓ. Δε θα ηθελα να ειμαι ο γκομενος της ξανθιας με τη χλαμυδα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ. Δε θα ηθελα να ειμαι ο γκομενος της ξανθιας με τη χλαμυδαΓιατί? Το γύρισες?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
All time classic ο ασπασμος Γκαλη-Γιαννακη. Η καρδουλα τους ξερει τι τραβηξανε και ποσες ωρες επλενε ο καθενας τη μουρη του μετα
Περασανε ρε τα χρονια κι απ' οτι φανηκε τα ξεχασανε τα παλια... Μια χαρα μου φανηκαν εμενα και αυθεντικοι
ΥΓ. Δε θα ηθελα να ειμαι ο γκομενος της ξανθιας με τα χλαμύδια :twisted:
-
(τελικα μας διαβαζει ο koutsan )
Kid
Γιατι θα ειχα κερατα σαν το emoticon μου -
Asimov, γιατί προσβάλεις την κοπέλα? Μπορεί να είναι αγνή και ηθική.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Περασανε ρε τα χρονια κι απ' οτι φανηκε τα ξεχασανε τα παλια... Μια χαρα μου φανηκαν εμενα και αυθεντικοι
+1
Εγώ συγκινήθηκα πάντως -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ. Δε θα ηθελα να ειμαι ο γκομενος της ξανθιας με τη χλαμυδα
Eπαναλαμβανω: Η καρδουλα τους το ξερει Ουτε ο ενας ουτε ο αλλος μου φαινονται για ξεχασιαρηδες. Θα δειξει το μελλον
ΥΓ Υπαρχει και το διαχρονικο διλημμα: Σου αρεσει να τρως αρνακι με παρεα ή γιδα μονος σου;
-
Kid
Φαινεται
greo
Ολα μονος μου
EUROBASKET Ισπανία 2007!