-
Θα μας βγαλουν παλι το λαδι ?
Θα γινουμε καρδιακοι ? -
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει ο Σπανούλης/Ζήσης τον Σάρας. Σε δύο φασεις βρέθηκε να τον μαρκάρει ο Μήτσος, σε άλλη μια ο Βασιλόπουλος και έκανε λάθη.
Από την άλλη, ο Μήτσος εχει δέσει χειροπόδαρα τον Σισκάουσκας.....
-
Μαλιστα....
-
Τελειωσε.....
Ο Σκουντης λεει οτι δεν ειναι ασχημη η τεταρτη θεση...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ.......
Δεν επεξαν καλα......παει και η απευθιας προκριση για τους Ολυμπιακους...... -
Σήμερα δεν έπαιξαν καλά, παρόλα αυτά ένα μπράβο για τη συνολική τους προσπάθεια.
Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να αποδείξουμε ξανά την αξία μας.
-
κριμα αλλα δε παιξαμε καλα πουθενα και η κουραση ειναι μεγαλη..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τελειωσε.....
Ο Σκουντης λεει οτι δεν ειναι ασχημη η τεταρτη θεση...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ.......
Δεν επεξαν καλα......παει και η απευθιας προκριση για τους Ολυμπιακους......Δεν λέει μαλακίες. Ή μάλλον.... λέει, αλλά αυτό ήταν σωστό: παίξαμε χειρότερα σε αυτό το Eurobasket και από τους Ρώσους, και από τους Λιθουανούς, και από τους Ισπανούς βέβαια. Ως εκ τούτου, δίκαιη η 4η θέση. Δεν πειράζει, θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία
-
Ο χρήστης ** kantoniou στις 8/9/07* έγραψε:*
Ενα ματς θα εχει ενδιαφερον, ο προημιτελικος. Αν περασουμε το χιαστι και μπουμε στην 4αδα, θα ειναι επιτυχια. Μετα τα γνωστα προ EURO: 4οι στους 4...
Αποκλεισμος απο τους 8 ή προκριση στον τελικο μου φαινονται πολυ απιθανα σεναρια.Μια απο τις ελαχιστες διοργανωσεις (σε ολα τα αθληματα) οπου στην τετραδα λειπει η εκπληξη και φτασαν οι 4 καλυτερες ομαδες.
Η Ελλαδα καθαρα μια κλαση κατω απο τους 3, θα ηταν αδικια να παει παραπανω. Ξεπερασαμε νομιζω τους εαυτους μας, ειδικα μετα απο οσα (δεν) δειξαμε στην αρχη του τουρνουα. Στο ματς με την Ισπανια, δειξαμε πολυ καλα στοιχεια. Νομιζω πως, αν και ηττηθηκαμε, ηταν το καλυτερο μας παιχνιδι.
Παρα ωστοσο την (προφητικη, μπορω με μετριοφροσυνη να πω ) προβλεψη μου, εγω μας περιμενα ακομα χειροτερους στην 4αδα. Δειξαμε κοντα στους Ιθπανοι και στους Λιθουανοι, πιο κοντα απο οσο πραγματικα (φαινοταν οτι θα) ειμαστε.
Αποδοση: 6/10
Προσπαθεια: 9/10
Αποτελεσμα προς εμφανιση: 110% -
tazio,καμαρι μου που εισαι?Εχεις βγει στους δρομους να πανηγυρισεις?
-
σόρι κιόλας αλλά...
-
Ψηφισες κιολας?
γιατι 2 φορες την ιδια μερα..δε λεει...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
οι περισσότεροι λυπούμαστε στην ήττα και χαιρόμαστε στη νίκη. Σε κάποιους συμβαίνει μάλλον το αντίθετο.ευγενικός ο tazio. εγώ απλά θα σε αποκαλούσα κομπλεξικο, με το μπαρδόν κιολας...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
tazio,καμαρι μου που εισαι?Εχεις βγει στους δρομους να πανηγυρισεις?Ειλικρινά, τι ζόρι τραβάς ακριβώς;
-
Ένα ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα από εμένα. Έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά τόσο ώστε η τέταρτη θέση να μοιάζει αποτυχία. Αυτό από κάτι λέει.
(Αυτή είναι η 10.000 δημοσίευση μου και μου αρέσει που γίνεται σε θέμα για αυτή την εθνική)
-
Θείο, έχεις άλλες 6 για να γίνεις δεκάλιτρος.
-
Κορυφαιος ο Χατζηπαπαρας στον τελικο:
Γκαρμπαχοσα ρισκαρει για τρειςςςς...
(το βαζει)
... και το πληρωνουμε!Στην καρδια του τους εχει κι αυτος τους Ισπανους!
-
ευγενικός ο tazio. εγώ απλά θα σε αποκαλούσα κομπλεξικο, με το μπαρδόν κιολας...
Δεν πειραζει,απο φιλαθλους 'πιτσα-μπυρα-καναπες' ολα τα δεχομαι!
Φανταζομαι,θα γυαλιζες και την κουρσα ολη μερα χθες,για να βγεις το βραδυ ε?Μπας και βαλεις μεσα και κανα γκομενακι ε?Οι καλυτερες γνωριμιες στους πανηγυρισμους γινονται.
Κριμα ρε...Δεν πειραζει ομως ερχεται και EuroΣε serious mode τωρα,χθες παιζαμε με μια αντικειμενικα καλυτερη ομαδα.Που ομως σε καμμια φαση δεν επιασε το 100% της αποδοσης της.Κι εννοω οτι πολυ απλα τους ειχαμε.Μπορουσαμε να νικησουμε.Οι Ισπανοι απο την αρχη φαινονταν μπερδεμενοι?,κουρασμενοι?,αγχωμενοι? και μεχρι το ημιχρονο τους ειχαμε νικησει στο παιχνιδι της ψυχολογιας.Απο κει και περα ομως...Δε θα μεινω στο οτι διαιτησια,εδρα,μπαλα,ακομα και οι διαφημισεις στα διαλειματα ηταν υπερ των Ισπανων.Οχι.Ακομα και στα δυσκολα με τον Ναβαρο και τον αλλο τον ψηλο-τον-αχωνευτο-που-σε-προκαλει-η-φατσα-του-για-σφαλιαρες,εδειξαν οτι ειχαν το edge να γυρισουν απο μονοι τους το παιχνιδι.Εμεις ειχαμε το προβλημα.Αμα σου σκισουν την ψυχολογια με σφυριγματα του πωλου τι να κανεις μετα
Αγωνιστικα ειδα εκπληκτος πολυ καλο παιξιμο απο την πλευρα μας.Πιεστικη,σχεδον 'ισπανικη' αμυνα,που εφερνε αποτελεσματα,γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας,αξιοποιηση των (οποιων) κρυφων χαρτιων,ορμη στους αιφνιδιασμους.Μας ελειπε φυσικα ενας σεντερ κλασεως Σκορτσιανιτη, για να επιβαλλει τον 'νομο μας' στη ρακετα(και να σαπισει τον ψηλο τον αχωνευτο)Συνολικα ειμαι ευχαριστημενος-ξεπερασαμε τους εαυτους μας.
Αντι συμπερασματος,θα υποστηριξω,αυτο που επισημανε και το contra.gr:Οτι δλδ ειναι κατακτηση το να μην μενουμε ικανοποιημενοι με την 3η/4η θεση.Κι οχι εγωιστικη παραδοχη του στυλ 'πρεπει να κερδιζουμε παντα,εμεις οι Ελληνες'.Αλλα υποσχεση για τα καλυτερα που ερχονται
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θείο, έχεις άλλες 6 για να γίνεις δεκάλιτρος.υποθέτω οτι στη Μεγάλη Καταστροφή του 4τφ (καλείται ο φανκι να βρει το σχετικό άρθρο στη βικιπέδια ) ο τάτσιο έχασε 6 δημοσιεύσεις
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θείο, έχεις άλλες 6 για να γίνεις δεκάλιτρος.Κάποιες διαγράφηκαν ξένος δάκτυλος.
-
Omikrone3 σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις μια προχθεσινή δημοσίευσή μου >Ο χρήστης tazio έγραψε:
... οι περισσότεροι λυπούμαστε στην ήττα και χαιρόμαστε στη νίκη. Σε κάποιους συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Εξαιρούνται όσοι διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν, είναι αυτοί που κάνουν πράξη το 'κουβέντα να γίνεται'.
.
Μόνο που έκρινα λάθος πιστεύοντας ότι συμμετέχεις απλά για να γίνεται κουβέντα και σε αφορά μόνο το δεύτερο σκέλος. Λάθος μου.
EUROBASKET Ισπανία 2007!