-
Mερικές σκόρπιες σκέψεις, καθώς έλειπα αυτές τις μέρες για να ψηφίσω και δεν είχα net... (σιγά μην το πήρατε χαμπάρι! )
Κατά πρώτον, φέτος δεν έχει φωτογραφία του μεταλλίου...
Ενός μεταλλίου που έπρεπε να το είχαμε πάρει από προχτές, αλλά ας είναι καλά οι διαιτητές και τα καραγκιοζιλίκια των Ισπανών (είμαι σίγουρος οτι η εντολή στο διάλλειμα του 3ου δεκαλέπτου ήταν 'εκνευρίστε τους', καθώς τα έιχαν βρει για τα καλά σκούρα). Απορία λοιπόν σχετικά με τη διαιτησία: Επειδή μου φαίνεται τραγικά απίθανο να είναι τόσο άχρηστος ο Βασιλακόπουλος, ώστε να σφάζουν την χώρα του στεγνά και ασάλιωτα και αυτός να το δέχεται, πείτε μου αν ξέρετε, τι του έχουν τάξει και το ανέχτηκε αυτό? Απορία Νο2: ο Ζήσης γιατί έπαιξε τόσο λίγο με τους Ισπανοί?Σχορτσιανίτης: Με βάση αυτά που είδα από τους σέντερ των αντίπαλων ομάδων, οχι να τους σταματήσει δε θα τα καταφέρει, αλλά ούτε καν να τους δει. Η πλάστιγγα στα πίβοτ (μου αρέσει περισσότερο αυτός ο όρος) έχει πέσει περισσότερο στην εκρηκτικότητα και την ταχύτητα και λιγότερο στη δύναμη... και μέχρι να μεταβολάρει ο χοντρός μην τους είδατε...
Τελικός... Έτσι! Βεντούζα-βεντούζα!
Αυτό που έλεγα προχτές είναι οτι οι Ρώσσοι (και αυτό μπορούμε να το δούμε και στις ομάδες τους, όχι μονο στην εθνική) είναι πραγματικά ικανοί για το χειρότερο και για το καλύτερο. Στην κακή τους μέρα είναι σαν να πήδαγαν Σβετλάνες όλο το βράδυ πίνοντας Στολίσναγια και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, στην καλή τους όμως μπορούν να γίνουν πραγματικά killers...Κατά τα άλλα οι Ισπανοί έκαναν Ό,ΤΙ ήταν δυνατόν για να ευνοηθεί η ομάδα τους... από πού να ξεκινήσω? Συνεχείς αλλαγές γηπέδων για όλες τις ομάδες, πρόγραμμα φτιαγμένο έτσι ώστε να βολευτούν σε περίπτωση που βγουν πρώτοι στον όμιλο (πράγμα που ήταν πολύ πιθανό), ανοργανωσιά (βλ. ταλαιπωρία με ξενοδοχεία, ταμπλω-χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα φαιδρά που δημιουργούσαν εκνευρισμό) και πολλές προκλήσεις. Η θεία μου ήταν μέσα στην κερκίδα (και πώς να μην ήταν, ο άντρας της ήταν μέσα στο γήπεδο) και παρότι είναι ήσυχος άνθρωπος και απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί οπαδός, μας έλεγε διάφορα συμβάντα σήμερα τόσο εκνευρισμένη που δεν την αναγνώριζα.
Αυτά... Αν θυμηθώ κατι άλλο θα επανέλθω (αυτό είναι απειλή, όχι υπόσχεση )
Άντε, του χρόνου πάλι. Αρκεί να μη μείνουμε λειψοί, πράγμα που πολύ φοβάμαι...
-
προτεινω η ομαδα να βραβευτει και να διαλυθει ως εχει..
τωρα με το προολυμπιακο ειναι χρυση ευκαιρια για ανανεωση...
-
Διαφωνώ
Δεν τους πήραν δα και τα χρόνια ώστε να τους διαλύσεις...
Για βάλε κάτω ηλικίες και θα δεις
Προσθήκες πρέπει να γίνουν, κρατώντας τον κορμό.
-
Συμφωνώ απολύτως.
Δεν τους πήραν και τα χρόνια!
Ήδη φεύγει ο Χατζηβρέττας, ενδεχομένως να πράξει το ίδιο και ο Κακιούζης, και με τον Κουφό να έρχεται, ούτε ο Λάζος είναι πολύ σίγουρος.
-
δεν εχει σημασια το ποσο χρονων ειναι...
ειμαστε παρωχημενοι αυτη τη στιγμη..
-
Αυτό δεν είναι θέμα παιχτών, αλλά συστήματος.
Το οποίο σύστημα θα ήταν τελείως διαφορετικό παρόντος του Φώτση...
-
ισως θα χε περισσοτερα 3ποντα...
ειναι ζητημα παικτων...η ανανεωση ειναι επιβεβλημενη..αμα πας με τους ιδιους του χρονου δε προκειται να κανεις τπτ..ευκαιρια να δοκιμαστουν και αλλοι παικτες...
-
Άλλο το αν το μπάσκετ που παίζουμε είναι παρωχημένο και άλλο το αν οι παίκτες δε μπορουν αλλιώς.
Διαμαντίδης/Παπαλουκάς θεωρούνται από τα κορυφαία PG στην Ευρώπη, βασικά και αναντικατάστατα στελέχη ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα
Βασιλόπουλος είναι φρέσκος, νέος, με διάθεση να διορθώσει τα λάθη του και τρομερή όρεξη για μπάσκετ
Ο Φώτσης είναι αλτικός, με καλό σουτ, εκρηκτικός και είδαμε πόσο μας κόστισε η απουσία του.
Ο Τσαρτσαρής βρίσκεται σε σχετικά καλή ηλικία, και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που πήρε την Ευρωλίγκα
κλπ, κλπ
-
Ριξτε μια ματια και σαυτό...
-
Περι διαιτησιας:
Καλα τα λεει ο Συριγος στην Ε.
Θα γραψει ομως και (π.χ.) πως στο ματς με τη Λιθουανια ειχαμε 25/28 βολες και οι Λιθουανοι 15/19, οταν εμεις παιζουμε κατα γενικη παραδοχη πολυ σκληροτερη αμυνα;Και για το ματς με τους Ισπανους: Εγω πιστευω οτι η Ισπανια ειχε την ευνοια που περιμενει (--->απαιτει ) καθε γηπεδουχος και τιποτα παραπανω. Υπηρξαν κρισιμες φασεις στο τελος, που οι διαιτητες δωσαν δυσκολα σφυριγματα υπερ μας. Και δεν νομιζω οτι μια ομαδα με τους τιτλους που εχει η Ελλαδα, πρεπει να ασχολειται με τη διαιτησια*. Αυτο αλλωστε κανει ο Γιαννακης, καλο θα ηταν να τον μιμηθουμε ολοι, ειδικα οι τηλεσχολιαστες, που μερικες φορες μιλαν σαν χουλιγκανς.
Αντιθετα οι θεατρινισμοι και τα καραγκιοζιλικια τους ηταν για φτυσιμο.
- (απο την οποια αλλωστε γενικα βγηκε ευνοημενη στο τουρνουα )
ΥΓ: Ο ατελειωτος Βασιλης Γκουμας, προπονητης της Εθνικης Ενοπλων σε παγκοσμιο πρωταθλημα που γινεται στην Ελλαδα, κανει δηλωσεις στην TV μετα απο καποια ηττα:
Η διαιτησια μας επαιξε 50-50 μεσα στην εδρα μας, αυτο ειναι απαραδεκτο... -
http://www.sport24.gr/html/ent/890/ent.196890.asp
Ωραιο αφιερωμα απο το sport24.
Δειτε τα τελευταια δευτερολεπτα απο τον αγωνα με τη Σλοβενια, σε γαλλικη περιγραφη, με τους Γαλλους εκφωνητες να τρελαινονται και παλι!! -
ενα e-mail που κυκλοφορει αυτές τις μέρες με την (γνωστή) Νάντια το έχετε λάβει;
-
justkidΠΑΠΑΚΙgmail.com
-
-
Στείλε και σε μένα μπάρμπα.
-
Ευχαριστώ και τους 2 . Όντως, μεγάλωσε η κοπέλα.
-
Πιο πολύ μου άρεσε όπως την έβλεπα στην τηλεόραση...
-
Tι μυστικοπάθεια είναι αυτή?
Γρήγορα εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=26734
EUROBASKET Ισπανία 2007!