-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εχοντας πια συνηθισει να τα ακουω για τις ριζοσπαστικες αποψεις μου, θα πω και αυτο:
Μακαρι ολοι αυτοι που χρησιμοποιουν την ΛΕΑ και την μπλοκαρουν, να χασουν καποιον δικο τους ειτε επειδη αργησε να παει ασθενοφορο σε αυτον ενω αλλιως θα ειχε σωθει, ειτε επειδη καποιος επεσε πανω του οταν ειχε σταματησει σε αυτη λογω βλαβης.
Συμφωνώ και αυτό ισχύει για κάθε γαϊδουριά η οποία εμπλέκει ζωές άλλων...
Υποθέτω ότι όλοι αυτοί οι φορτηγαντζήδες που έχουν κάτσει στη ΛΕΑ τώρα θα φάνε ένα ξεγυρισμένο πρόστιμο και θα τους επιβληθεί η άμεση παραλαβή των οχημάτων τους από εκεί. Σωστά ; Αλλιώς εύχομαι ότι και ο kacey και μάλιστα να το δουν να τους συμβαίνει. Αστα διάλα με τον κάθε έναν που κάνει ό,τι γουστάρει.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Οπως και να'χει, κυκλοφορουν πανω απο 1 εκατομμυριο δικυκλα στην Ελλαδα, οποτε και χρειαζεται αναλογη μελετη
Μεχρι στιγμης απο την πολιτεια, τετοια μελετη ΔΕΝ υπαρχειειλικρινά εύχομαι όμως , όταν γίνει , να μην καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να επιτραπεί η διήθηση.
Τεσπα, λογω της δουλειας, αναγκαζομαι και πηζω και εγω καθε μερα στους δρομους με αυτοκινητο
Καθημερινες σχεδον δεν αγγιζω την μηχανη
Μακαρι να μπορουσα να κινουμαι με δικυκλο μες την κινηση, και ας ξερω οτι ειναι γκιλοτιναEγώ αντίθετα τις καθημερινές δεν κινούμαι σχεδόν καθόλου με το αυτοκίνητο. Αλλά και η μηχανή , όταν αντιληφθείς ότι καβαλάς έναν χάρο που έαν είναι να γίνει κάτι , φταίς δεν φταίς εσύ θα την πληρώσεις , τότε είναι απόλαυση. Αρκεί (;) να λαμβάνεις τα μέτρα σου ( και για τους άλλους ).
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Ζώο ο παππούς που παρκάρει συστηματικά ΟΛΟ το αυτοκίνητο (τεράστιο αρχαίο Opel) πάνω σε μία γωνία με αποτέλεσμα να αναγκάζει τους πεζούς να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν.Σήμερα τον πέτυχα την ώρα που πάρκαρε το καράβι του και του έκανα υπόδειξη πως έτσι που παρκάρει δε μπορεί να περάσει πεζός κλπ κλπ.
Η Απάντηση που πήρα ήταν πως επειδή είμαι νεότερος σε ηλικία σίγουρα κάνω παραπάνω βλακείες στο δρόμο και πως αφού δεν είμαι ο 'νόμος' δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.....
Θα φταίω να πάω να γεμίσω το καράβι του αυτοκόλλητα από τους streetpanthers???
Ειδικά για αυτοκόλλητα , ναι θα φταις. Για τα αυτοκόλλητα θα έκανα τρελή φασαρία ακόμη και εάν είχα άδικο. Εάν είχα κάνει μαλακία και μου το έδειχναν με χαρτάκι , μάλλον θα φώναζα την τροχαία να με γράψει.
Πάντως το ίδιο σου συνιστώ να κάνεις και εσύ. Να φωνάξεις τροχαία να τον γράψει. Εφ' όσον δεν είσαι ο νόμος , φώναξε τον νόμο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οπως και να'χει, κυκλοφορουν πανω απο 1 εκατομμυριο δικυκλα στην Ελλαδα, οποτε και χρειαζεται αναλογη μελετη
Μεχρι στιγμης απο την πολιτεια, τετοια μελετη ΔΕΝ υπαρχειειλικρινά εύχομαι όμως , όταν γίνει , να μην καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να επιτραπεί η διήθηση.
Ολοι ξερουμε πως ειτε επιτραπει ειτε οχι, θα γινεται, οπως και τοσα αλλα πραγματα στην Ελλαδα
Το θεμα ειναι γιατι να μην θελεις να επιτραπει(εστω και τυπικα)
Δηλαδη θες να πεις οτι εσυ καθεσαι στην σειρα με τα αυτοκινητα?
Τοτε ποιος ο λογος να οδηγεις μηχανη στην κινηση?
Παιρνω το αμαξι μου, βαζω μουσικη, χουφτωνω κανα μπουτακι..... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ After
Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειπε κανεις να μην περνατε αναμεσα απο αυτοκινητα. Απλως να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ μας προς τα εσας.
αρα με την ιδια λογικη ουτε σενα ειναι δικαιωμα σου αν ειμαι αριστερη πηγαινοντας ακριβως με το οριο και εσυ θες να πας πιο γρηγορα (= απαγορευεται!) και αναβοσβηνεις φωτα κλπ. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου, ΑΜΑ γουσταρω σ'αφηνω.
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...Βασικά , δεν είναι έτσι. Ο νόμος δεν λέει ότι επιτρέπεται η διήθηση ( άρα κατ' αρχήν απαγορεύεται ) και παράλληλα έχει κανονιστικές διατάξεις για την κίνηση δικύκλων και αυτοκινήτων. Άκυρο επιχείρημα και ακόμη ακυρότερη η σύγκριση δεδομένου ότι αναφέρεται ξεκάθαρα ότι την αριστερή δεν μπορείς να την καταλαμβάνεις ακόμη και εάν πηγαίνεις με το όριο και ειδικότερα απαγορεύεται να μην επιτρέπεις να σε προσπεράσουν.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
**ΟΤΑΝ και ΑΝ επιτραπεί η 'διήθηση' τότε τα ξαναλέμε. **
Μέχρι τότε στη σειρά (Και ας γίνει η κίνηση πιο χάλια απ΄ότι είναι τώρα.
γιατι μεχρι τοτε στη σειρα;
επειδη ειναι παρανομο κ οταν γινει νομιμο δεν θα σε πειραζει;
ειναι νομικης φυσεως το προβλημα σου;
εσυ δηλαδη εισαι καθολα νομιμος; τηρεις ολα τα ορια ανεξαιρετως, κλπ κλπ;συγνωμη αλλα αυτο που λες μου κανει λιγο υποκρισια, ισως δεν καταλαβα καλα βεβαια
απαιτεις απολυτη εφαρμογη του νομου (απο τους 2κυκλιστες), απο την αλλη ομως ειναι βεβαιο οτι εσυ προσωπικα δεν εφαρμοζεις πιστα τον ΚΟΚ.Γενικά διαφωνώ με το ύφος στη δημοσίευση αλλά και με τα περισσότερα από αυτά που λες. Ειδικά όμως το θέμα της διήθησης αφενώς μεν καλλίτερα να μην εφαρμοστεί αφετέρου δε , εάν εφαρμοστεί τότε είμαι σίγουρος ότι αρχικά θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων και αργότερα άπειρες προσφυγές οδηγών που είτε θα ζητούν κατάργηση του μέτρου είτε θα οδηγούν τον παραλογισμό πιο μακριά , ζητώντας κατάργηση των λωρίδων , προκειμένου να μην γίνονται οι ΙΧηδες είτε έτσι είτε αλλιώς κινητοί δολοφόνοι και επιπλέον να επιτραπεί η διήθηση των ΙΧ στα φορτηγά κοκ.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εμένα πάντως παίδες μου έτυχε το εξής προχθές (Σαββάτο) στην ΑΟ. Ημουνα με την κοπέλλα μου και πηγαίναμε ολίγον γρήγορα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Κάποια στιγμή φάνηκε σαν να είχε κατασκηνώσει στην αριστερή μια 3άρα BMW (καινούργια νομίζω) με γύρω στα 140-150. Περιμένω ν'αδειάσει λίγο η δεξιά λωρίδα, και όταν αδειάζει και βλέπω πως δεν κάνει δεξιά του ανάβω τα φώτα. Εκανε δεξιά ο άνθρωπος αμέσως, εγώ άνοιξα και μπήκα πάλι δεξιά (βγαίνοντας αριστερά όταν έπρεπε).Τον βλέπω όμως τον τύπο ν'ανοίγει σιγά-σιγά πίσω (400 μέτρα περίπου). Αρχίζω και ανοίγω και να μην σας τα πολυλογώ, είμαι στην μεγάλη κατηφόρα πριν το αεροδρόμιο (Κάντζα; ) με γύρω στα 240-250 στη μεσαία λωρίδα και ο τύπος συνεχώς με μάζευε! Η αριστερή λωρίδα άδεια και στη μεσαία έχω αρχίζει να πλησιάζω απειλητικά τα προπορευόμενα αυτοκίνητα. Εκρινα λοιπόν ότι ο τύπος πήγαινε πιο γρήγορα από μένα (κι αυτός στη μεσαία ήταν και με πλησίαζε), οπότε πάτησα φρένο και τον άφησα να περάσει αυτός από αριστερά.
(Βέβαια μετά από λίγο βρήκε κατασκηνωτή στην αριστερή και πλακώθηκε στα φρένα, ενώ εγώ τον είχα δει και πέρασα όλο του μπουλούκι από τη ΛΕΑ με... πολλά. )
Επίσης χθες το απόγευμα κατέβασαμα ΕΟ στο ύψος της Μεταμόρφωσης, γίδι με Type-R έκρινε πως έπρεπε να βγει μπροστά μου με 100 ενώ εγώ ήμουν με 200+ για να περάσει ένα πούλμαν, ενώ πίσω μου ήταν τελείως άδεια και μπροστά μου επίσης άδεια. Τον έφτασα στους 3 πόντους με προβολείς ανοιχτούς, άνοιξε χωρίς να κάνει δεξιά (πήρε το τρίτο το μακρύτερο ), μαζεύτηκε ελαφρώς δεξιά και τον πέρασα καθρέφτη-καθρέφτη. Δεν ξαναπλησιάσε...
Επίσης με τη μηχανή βγάζω το άχτι μου κάθε μέρα, ειδικά σε παπέους χωρίς καθρέφτες.
Πολύ τρέχεις. Πως απαιτείς από τον άλλον ( από τον καθένα ) να καταλάβει ότι πας με 200+ ; Εγω κοιτάω τον καθρέπτη δύο με τρεις φορές για να έχω δείγμα πριν αλλάξω λωρίδα αλλά νομίζω ότι δεν το κάνουν όλοι. Χώρια που εάν έχει κάποια καμπή ο δρόμος , ο άλλος δεν μπορεί να σε δει.Με τη μηχανή ειδικά αυτό μπορεί να είναι θανατηφόρο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
snip
(Βέβαια μετά από λίγο βρήκε κατασκηνωτή στην αριστερή και πλακώθηκε στα φρένα, ενώ εγώ τον είχα δει και πέρασα όλο του μπουλούκι από τη ΛΕΑ με... πολλά. )
snip
Στο σωστό θέμα έγραψες πάντως.
Όντως και με πολλά και από τη ΛΕΑ ( και άρα από δεξιά , εκεί που θεωρητικά ο άλλος δεν περιμένει μεγάλες ταχύτητες ). Μεγάλη μαλακία.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ After
Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειπε κανεις να μην περνατε αναμεσα απο αυτοκινητα. Απλως να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ μας προς τα εσας.
αρα με την ιδια λογικη ουτε σενα ειναι δικαιωμα σου αν ειμαι αριστερη πηγαινοντας ακριβως με το οριο και εσυ θες να πας πιο γρηγορα (= απαγορευεται!) και αναβοσβηνεις φωτα κλπ. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου, ΑΜΑ γουσταρω σ'αφηνω.
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...Λαθος. Ειναι υποχρεωση σου να διακοψεις το προσπερασμα αμα δυσχεραινεις πιο γρηγορο οδηγο που ερχεται απο πισω. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι αναιρειται αυτη η υποχρεωση αμα εσυ πηγαινεις ηδη γρηγορα ή με το οριο.
Αμα θες το καταλαβαινεις, αμα δεν θες να κανεις ακρη, θα σε περασω με το ζορι. Το μονο που σιγουρα ΔΕΝ θα γινει ειναι να με αναγκασεις να πηγαινω με την ταχυτητα που εσυ νομιζεις σωστη, θα σε αναγκασω εγω να κανεις ακρη.
Και επειδη η δικια μου υποχρεωση ειναι εναντι του νομου ενω η δικια σου εναντι εμου, θα κανεις ακρη. Οταν θα γινεις μπατσος και θα σου δωσουν μπλοκακι και στολη, τοτε ελα να μου επιβαλεις οτιδηποτε.
Δεν ειναι δουλεια σου να επιβαλεις το οριο με το να κλεινεις μια λωριδα η οποια εκτος των παραπανω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλα για να προσπερνας και μετα να κανεις ακρη για τους πιο γρηγορους.
νομιζω πως δεν με καταλαβες:
ξεχνα λιγο την αριστερη, την εφερα σαν παραδειγμα, κ δες την ουσια αυτου που σου λεω.
δεν ξερω αν σου μοιαζω για ατομο που οδηγει παππουδιστικα ή κομπλεξικα κ καβαλαει την αριστερη κ δεν αφηνει κανενα να περασει, αλλα δεν ειμαι. μην με βαζεις να εξηγω τα αυτονοητα, το νοημα κοιτα:
το να πηγαινεις πανω απο το οριο ειναι παρανομο. οπως παρανομο ειναι να σου χωθω με το διτροχο. αυτο εννοουσα λεγοντας 'ερμηνευεις επιλεκτικα το νομο'...
και οπως εγω δεν ειμαι μπατσος με μπλοκακι και στολη οπως σωστα λες, ουτε εσυ εισαι για να μου επιβαλεις απο που θα περασω
ειναι δικη μου δουλεια οταν εισαι διπλα μου στο δρομο το αν τηρεις το οριο, οσο δικη σου δουλεια ειναι το απο που θα σε περασω.
οποτε it's up to you. διαλεγεις κ παιρνεις. ειναι δικη σου δουλεια το που θα περασω; ειναι κ δικη μου δουλεια το με ποσα πας. δεν ειναι; το ιδιο ισχυει κ για μενα.
αλλα μην μου ερμηνευεις το νομο οπως γουσταρειςΑκόμη και με αυτή την διευκρίνηση , παραμένει άκυρο το επιχείρημα. Η διήθηση δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή και ειδικά σε συνθήκες κίνησης στην πόλη είναι πολύ επικίνδυνη.
-
@ After
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...Βασικά , δεν είναι έτσι. Ο νόμος δεν λέει ότι επιτρέπεται η διήθηση ( άρα κατ' αρχήν απαγορεύεται ) και παράλληλα έχει κανονιστικές διατάξεις για την κίνηση δικύκλων και αυτοκινήτων. Άκυρο επιχείρημα και ακόμη ακυρότερη η σύγκριση δεδομένου ότι αναφέρεται ξεκάθαρα ότι την αριστερή δεν μπορείς να την καταλαμβάνεις ακόμη και εάν πηγαίνεις με το όριο και ειδικότερα απαγορεύεται να μην επιτρέπεις να σε προσπεράσουν.
αν εισαι στη αριστερη με 120 οπως λεει ο νομος,
και η μεσαια η η δεξια ειναι αδεια,
οφειλεις να πας,ΒΑΣΗ ΚΟΚ στην δεξια,η τελοςπαντων στη μεσαια.
αν ο αλλος παει με 140,οφειλεις να τον αφησεις.
στη ουσια ειναι και οι δυο παρανομοι,
και αυτος που παει με πανω απο το οριο,ασχετως αν το οριο ειναι γελοιο,
αλλα και αυτος που ειναι στην αριστερη,ΕΦΟΣΩΝ η μεσαια ειναι αδεια.πιο παρανομος αλλα και πιο μαλακας ειναι αυτος που ειναι κολλημενος στην αριστερη με 120 ενω οι αλλες λωριδες ειναι αδειες.
σχετικα με τη γερμανια.
πλεον να τρεξεις σε autobahn με 200 και βαλε,αν και επιτρεπεται,
ειναι σχεδον αδυνατον λογω της υπερβολικης κινησης.
το ζω καθημερινα.σχετικα με την ιταλια.
ειναι πανω κατω τα ιδια με εμας.κυριως στη νοτια ιταλια.
στη βορεια ειναι πιο νορμαλ.κορυφη στις παραβιασεις,κατα τα οσα εχω ζησει εγω παντως ειναι στο βελιγραδι,στη ρωμη και στη ναπολι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στο δεύτερο, πάνω σε παπί βρίσκεται μια ολόκληρη οικογένεια, 'μπαμπάς', 'μαμά' και το παιδάκι μπροστά-μπροστά... Υποσημείωση: ο 'μπαμπάς' μιλάει στο κινητό ...
Εγώ είδα τις προάλλες και τετρακάβαλο. Στο παραπάνω, απλά πρόσθεσε ένα ακόμα παιδάκι, ανάμεσα στον μπαμπά και τη μαμά!
Και το πιο κουφό ακόμα; Ο μπαμπάς και η μαμά φοράγανε κράνος. Τα παιδιά, όχι.
Δεν χωράνε με κράνος να μπουν ανάμεσα τα παιδάκια.
-
ginogsm, διορθωσε αν θες το quote του πρωτου μυνηματος αυτης της σελιδας, γιατι δεν τα εγραψα εγω αυτα
-
@ After
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...Βασικά , δεν είναι έτσι. Ο νόμος δεν λέει ότι επιτρέπεται η διήθηση ( άρα κατ' αρχήν απαγορεύεται )
ειπα εγω το αντιθετο;
απαγορευεται η διηθηση, ΑΛΛΑ αλλο τοσο απαγορευεται και το να πηγαινεις πανω απο το οριο (αλλα και χιλια δυο αλλα πραγματα που οι περισσοτεροι απο εμας κανουμε αν κ παρανομα, γιατι ειναι θεμα κοινης λογικης)
λυπαμαι αλλα αν δεν το καταλαβαινεις αυτο, δεν μπορω να το κανω πιο λιανα και η ολη κουβεντα φτανει σε αδιεξοδο οποτε καλυτερα να την τερματισουμε κ ο καθενας να μεινει με τα συμπερασματα τουΆκυρο επιχείρημα και ακόμη ακυρότερη η σύγκριση δεδομένου ότι αναφέρεται ξεκάθαρα ότι την αριστερή δεν μπορείς να την καταλαμβάνεις ακόμη και εάν πηγαίνεις με το όριο και ειδικότερα απαγορεύεται να μην επιτρέπεις να σε προσπεράσουν.
ΔΕΝ αναφερει ξεκαθαρα κατι τετοιο για δρομους μεσα στην πολη, παρα μονο σε ΕΟ. νομικα λοιπον, ο καθενας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απ'το αν ειναι μη πρακτικο εως κ ανηθικο) να πηγαινει στην αριστερη λωριδα της λ. βουλιαγμενης με οσο λεει το οριο. θυμησου επισης οτι κατι τετοιο πολλες φορες ειναι και πρακτικως επιθυμητο, πχ οταν ετοιμαζεσαι να στριψεις αριστερα.
Γενικά διαφωνώ με το ύφος στη δημοσίευση αλλά και με τα περισσότερα από αυτά που λες. Ειδικά όμως το θέμα της διήθησης αφενώς μεν καλλίτερα να μην εφαρμοστεί αφετέρου δε , εάν εφαρμοστεί τότε είμαι σίγουρος ότι αρχικά θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων και αργότερα άπειρες προσφυγές οδηγών που είτε θα ζητούν κατάργηση του μέτρου είτε θα οδηγούν τον παραλογισμό πιο μακριά , ζητώντας κατάργηση των λωρίδων , προκειμένου να μην γίνονται οι ΙΧηδες είτε έτσι είτε αλλιώς κινητοί δολοφόνοι και επιπλέον να επιτραπεί η διήθηση των ΙΧ στα φορτηγά κοκ.
νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο την κουβεντα που εχουμε κανει με τον kacey κλπ. απολυτως. οταν μιλουμε για διηθηση εννοουμε σταματημενα αυτοκινητα - περναω αναμεσα. απο την αλλη η σιγουρια σου για εκατομβες θυματων σε περιπτωση που νομιμοποιηθει κατι που στην πραξη γινεται ετσι κ αλλιως απο το 99+% των μοτοσυκλετιστων δεν στεκεται πουθενα. σιγουρα θα πρεπει να την δικαιολογησεις (ή εστω να προσπαθησεις), αν περιμενεις να σε παρει οποιοσδηποτε στα σοβαρα για τουτη σου την εικασια.
τελος, αν δεν σου αρεσει το υφος μου, να φας σκετες πατατεςΗ διήθηση δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή και ειδικά σε συνθήκες κίνησης στην πόλη είναι πολύ επικίνδυνη.
η οδηγηση μηχανης στην πολη ειναι εξορισμου επικινδυνη, και προφανως δεν θα μπορουσε να μην ειναι και η διηθηση. απο την αλλη, δεν γνωριζω τι ειναι πιο επικινδυνο για μενα οταν ειμαι με το αυτοκινητο: ενας πυροβολημενος - ινδιανος - καμικαζι που χωνεται παντου με το μηχανακι του, ή ενας που περναει διπλα μου με ταχυτητα διπλασια του οριου που οριζει ο νομος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ε καλά δεν επιμένω τότε.
Απλά είπα ν'ανάψουν λίγο τα αίματα και να γελάσουμε.
Το λέον είναι μαύρο με άσπρες ζάντες.
Εγω πονταρω στον Νασο (χωρις να ειμαι 100% μαζι του σε αυτο που λεει) απλα θα βρει χωρο να κανει σφηνα αριστερα...μη ρωτατε το πως απλα θα βρει!
Ρε Στέλιο...
Δηλαδή ο κακομοίρης που θα δει από το πουθενά να χώνεται ένα Λεόν μπροστά του με κάμποσα ξύνοντας σχεδόν προφυλακτήρες δε μετράει?
Ή αν ο ίδιος κακομοίρης πάνω στη σαστιμάρα του και τον πανικό του δημιουργήσει ατύχημα δε μετράει?
Ποιος θα έχει δημιουργήσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ το ατύχημα, ο 'τυχαίος εποχούμενος' που είδε τον χάρο κατάματα να του κλείνει το μάτι ή ο nasos που θα μπει απροειδοποίητα μπροστά του, επειδή έτσι?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι νότιοι Ιταλοί είναι στην πραγματικότητα βόρειοι Αφρικανοί.Ίσως το ίδιο συμβαίνει και μ' εμάς όσον αφορά την οδηγική μας παιδεία.
-
Εθνική προς Λαμία , ύψος Αγίου Στεφάνου μέτρια κίνηση και στην αριστερή λωρίδα κινούμαστε με την ροή των αυτοκινήτων 120-130 προσπερνώντας χαλαρά την ροή που κινείται στην μεσαία.Έρχεται ο άλλος απο πίσω γκ@βλωμένος και μου παίζει τα φώτα!! Μπαίνω μεσαία απο περιέργεια να δω τι θα κάνει...Σε κάποια στιγμή η μεσαία πήγαινε με την ίδια ταχύτητα και έτσι τον είχα συνεχώς δίπλα μου να παίζει φώτα σε ΟΛΟΥΣ τους δύστηχους που ήταν στην αριστερή...Και τίθεται το ερώτημα : Είναι όλοι αυτοί που κινούνται στην αριστερή campers , ή ο τύπος έιναι απλά μπάμιας?.. (ή μήπως και τα δύο...)
-
Kλασσικός τρόμπας μπάμιας, που ενώ βλέπει ότι υπάρχει κονβόι μπροστά του, τον χαβά του.
-
Ναι αλλά αν λάβεις υπόψην οτι η ροή δεν ήταν τόσο πυκνή μεν, συννεχόμενη όμως δε(15-20μ ανα αυτοκίνητο), σύμφωνα με όσα διαβάζω εδω μέσα θα έπρεπε όλοι αυτόι που κινούνται στην αριστερή βλέπωντας κάποιον που βιάζεται να μπούνε στην μεσαία ή 'εχω άδικο?
-
το χουμε χιλιοσυζητήσει αυτό
-
Ο λογος που υπαρχουν διαγραμμισεις στον δρομο, ειναι για να μπορει να ξερει ο καθενας μας που πρεπει να κινειται και απο που μπορει να του ερθει ο αλλος. Αμα επιτραπει η διηθηση, τοτε 1ον) δεν ξερεις απο που μπορει να σου ερθει το μηχανακι (ηδη γινεται αυτο), και 2ον) δεν θα εισαι νομικα καλυμενος εναντι του ινδιανου που εμφανιστηκε πραγματικα απο το πουθενα και ηταν πραγματικα ανθρωπινως αδυνατον να τον δεις
Εσυ απο την στιγμη που 'και τωρα που απαγορευεται, γινεται απο ολους' και δεδομενου οτι κανεις δεν προκειται να σου δωσει κληση για διηθηση, γιατι θες να επιτραπει?
Φυσικα και αναφερει ξεκαθαρα οτι ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Πουθενα δεν γινεται διακριση για εντος και εκτος της πολης. Και βαλ'το καλα στο μυαλο σου, ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιουται να κατασκηνωνει στην αριστερη 'επειδη παει με το οριο'. Στην τελικη αμα δεν θες να το καταλαβεις, αραξε στην αριστερη να σε περνανε ολοι με σφηνες και να σου βριζουν ολο το σοι. Εσυ τα ακους.
@mellodos και λοιποι.
αμα ειναι κονβοι, θα παμε κονβοι. Αμα ειναι κονβοι στην αριστερη και στην μεσαια τα αυτοκινητα ειναι 1 ανα 100 μετρα, τοτε το κονβοι αυτο δεν θα επρεπε καν να ειναι στην αριστερη αλλα να μπαινοβγαινει. Εμεις μιλαμε για την σπανια περιπτωση Ελληνα Μαλακα που λεει 'εγω παω με το οριο οποτε ειναι δικαιωμα μου να ειμαι για παντα στην αριστερη'.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]