http://www.zougla.gr/automoto/article/d ... -lasponera
Ευρηματικός ο SUVας πάντως...
http://www.zougla.gr/automoto/article/d ... -lasponera
Ευρηματικός ο SUVας πάντως...
Κοίτα Kacey... έχεις δίκαιο αλλα επειδή λεφτά δεν υπάρχουν (και πιθανώς ούτε και δουλειά απο Σεπτ...) προτιμώ όπως καταλαβαίνεις τον (μάταιο) δρόμο του wishful thinking...
Φούλ διαδικασία εναντίον μου θεωρώ πως είναι δύσκολο να ξεκινησουν διότι είναι εξώφθαλμο ακόμα και στους ίδιους πως δεν μπορούν απο εκεί που κάθονται να γίνουν ορατοί , πόσο δε να σταματήσουν κιόλας αυτούς που κινούνται εσωτερικά στην καμπή και πετάγονται ξαφνικά μποστά τους.
Heras , εγώ αρχικά επειδή ο δρόμος ηταν ολόαδειος κινουμουν στην μεσαία αλλά λίγο πριν την καμπή μου ήρθε επιφώτιση και μπήκα αριστερά χωρίς κάποιο λόγο.Το όριο εκεί είναι 90 μου φαίνεται και αν με τσίμπαγαν πάιζει να έτρωγα αυτόφωρο...
Λογικά το μπλόκο 'απευθύνεται' πιο πολύ στους όποιους 'άτυχους' ανοιξουν καμια 120-140 σε μεσαία/δεξιά λωρίδα. Προσοχή...
Kacey αν και απροσδόκητο, αυτό που προτείνεις είναι πολύ ψυχρά λογικό ! Ουσιαστικά παρεδέχεσαι το σφάλμα σου ,πληρώνεις την όποια νύφη αλλά γλιτώνεις και τα όποια χειρότερα. Το θέμα όμως είναι πως με αυτό τον τρόπο μηδενίζεις και τις όποιες ελπίδες για να την έχεις σκαπουλάρει!!
Μια ερώτηση : Σήμερα στην άνοδο της κατεχάκη, αριστερή λωρίδα και ενώ πήγαινα μαλλιά... , μου την πέσανε μπατσοι με πολύ ξαφνικό σινιάλο απο τέρμα δεξιά, ακριβώς την στιγμή που εγώ βρισκόμουν στην έξοδο της αριστερή καμπής (πριν την Α.Ο) ,και όπως είναι φυσικό επειδή τους είδα ξαφνικά μετά την στροφή και το όχημα που οδηγούσα δεν διαθέτει άγκυρα , στάθηκε αδύνατο να σταματήσω και συνέχισα απτόητος... Ο μοναδικός τρόπος για να σταματούσα σε αυτό το μπλόκο , θα ήταν να τσαρουχώσω στην κυριολεξία τα φρένα , να μπω απρόσεχτα τέρμα δεξιά και μετά να κάνω και 300μ όπισθεν...
Το θέμα τώρα είναι αν αυτοί πήρανε τον αριθμό (που είνα πολύ πιθανό), τότε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Μπορούν να σου στείλουν πρόστιμο για ταχυτητα χωρίς φωτό/αποδ. στοιχεία? (Αν συμβεί αυτό θα με ξηλώσουν για πολυυυυ καιρό)
Αλλα άντε πες για την ταχύτητα οι μακακιες πληρώνονται μάγκα... Αν με τσιμπήσουν για το ότι δεν σταμάτησα σε σινιάλο , πως αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελέφαντας μετά
Έχω χρόνια να γράψω σε αυτό το νήμα αλλά πραγματικά αυτό που είδα χτές δεν περιγράφεται. Ώρα 20:30 και πάω να μπω Α.Ο απο Λ.Κύμης προς Αεροδρόμιο. Έχουμε λοιπόν :
Τελικά επανδρώθηκαν άλλες 2 μπάρες και το θέμα έληξε. Συνολική αναμονή περίπου 30 λεπτά
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς την εργοστασιακή αξία (CIF) στην βασική έκδοση της QV. Ευχαριστώ.
thnx φίλε αν και δυστηχώς δεν βρήκα κάτι , άσε που οι κατάλογοι 2010 κια 2011 δεν δουλεύουν...Θέλουμε να δούμε αν το αμάξι μπορεί να ανέβει/κατέβει την απότομη ράμπα της πιλωτής. Για να πάρετε μια ιδέα η bmw 316 ε90 που και που βρίκει...
Παιδιά ξέρει κανείς πόσο απέχει ο προφυλακτήρας ή η ποδιά της QV απο το οδόστρωμα? Ευχαριστώ
Παιδιά όσον αφορά το CIF τελικά ισχύει ο φόρος πάνω απο 15000 αλλά η εταιρεία μέχρι 20000 σου καλύπτει ένα μέρος βάσει σύμβασης αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.Τέσπα βλέπουμε αλλά μάλλον δεν αποτελεί εμπόδιο και στην τελική όπως λέει άς πληρώσει για ένα καλό αυτοκίνητο.Her call...
Η αδερφή μου σήμερα έκανε μια βόλτα απο κάποιες αντιπροσωπείες και τελικά επαληθεύτηκε πως οι γυναίκες είναι άβυσσος κάποιες φορές και εξηγω :
2)C180 : Την ξάφνιασε πολύ το πόσο όμορφη ήταν αλλά η έκδοση που είδε ξέφευγε αρκετά απο το χρηματικό όριο μας. Χώρια που όταν μπήκε μέσα και είδε το αστέρι στο καπό, ένιωσε σαν βλαχοδήμαρχος... (γυναίκες -the sequel)
3)Volvo S60 : 'Μα τι μουτσούνα είναι αυτή?' (Γυναίκες - Νο3)
Και η έκπληξη...
Φυσικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά πάει και παραγγήλει το A4.