-
Mην λεμε τα ιδια παλι
Αν οι μοτοσυκλετες καθοντουσαν η μια πισω απο την αλλη, η κινηση λοιπον που θα ειχαμε θα ηταν ''μην πω καλυτερα''Απαγορευσεις διηθησεων λοιπον, σε καποιο αλλο κρατος, που ουτε προβλημα με την κινηση εχουν ουτε τιποτα
ΠΑΡΟΛΑ αυτα, εχτες ημουν με εναν Ελληνοαυστραλο, και μου ελεγε ποσο ακραιοι ειναι εκει περα
Ορια ταχυτητας 110χλμ/ω σε δρομους στυλ Αττικης οδου
Απαγορευονται οι διηθησεις, κτλ
Αν σε δουνε να πηγαινεις με +20χλμ/ω σε εθνικη(Δηλαδη 130χλμ/ω), σου σχιζουν επιτοπου το διπλωμα
Θα σας αρεσε ετσι?Υ.Γ. Η διηθηση στην Ελλαδα ειναι θεμα χρονου να επιτραπει και τυπικα
-
Χωρίς να πω οτι έχω πρόβλημα με αυτό, να πω την αλήθεια μου με ψιλοτρομάζει το ενδεχόμενο αυτό...
Έχουν να γίνουν πολλά χαριτωμένα με 'ινδιάνους' που θα περνάνε αέρα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και θα βασίζονται στη νομιμότητά τους έτσι και κάποιος χριστιανός δεν μπορέσει (ή δεν προλάβει) να τους δει και τους πάρει παραμάζωμα...
Κάτι μου λέει οτι θα στενάξουν οι δικαστικές αίθουσες από εκδικασεις τέτοιων γεγονότων, καθώς ο καθένας θα ζητάει και τα ρέστα... -
Εδώ σε βρίζουν έτσι και δεν τους δεις και δεν παραμερίσεις ενώ κινείσαι στη λωρίδα σου. Πόσο μάλλον όταν θα έχουν τέτοιο δικαίωμα. Προσωπικά θεωρώ αυθαίρετο και λανθασμένο το 'Η διηθηση στην Ελλαδα ειναι θεμα χρονου να επιτραπει και τυπικα'. Εκτός του ότι αμφιβάλλω για το αν έχει επιτραπεί οπουδήποτε αλλού, το να κινείται όχημα εκτός οποιασδήποτε διαγράμμισης είναι αυτοκτονικό/εγκληματικό.
Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς πως θα είναι δυνατόν να βγεις από στενό σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, ενώ σου έχουν παραχωρήσει οι δυο που έρχονται από τις δύο κατευθύνσεις την προτεραιότητα και πρέπει να προσέξεις μήπως σου έρθουν μηχανές από 4 διαφορετικά σημεία. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χωρίς να πω οτι έχω πρόβλημα με αυτό, να πω την αλήθεια μου με ψιλοτρομάζει το ενδεχόμενο αυτό...
Έχουν να γίνουν πολλά χαριτωμένα με 'ινδιάνους' που θα περνάνε αέρα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και θα βασίζονται στη νομιμότητά τους έτσι και κάποιος χριστιανός δεν μπορέσει (ή δεν προλάβει) να τους δει και τους πάρει παραμάζωμα...
Κάτι μου λέει οτι θα στενάξουν οι δικαστικές αίθουσες από εκδικασεις τέτοιων γεγονότων, καθώς ο καθένας θα ζητάει και τα ρέστα...Λακαμαδες θα υπαρχουν παντα/παντου
Οτι και να αλλαξεις, θα βρεθει το ''παραθυρακι'' ωστε να παρανομησουν
Επισης οταν μεγαλωσει το μεριδιο αγορας, θα μπουν και ασχετοι μεσαΤο παραπανω μου το επιβεβαιωνει και ανθρωπος που ειναι στον χωρο
Τον τελευταιο καιρο, πρωτα σε πωλησεις ειναι τα σκουτερ(σε δικυκλα), τα οποια τα αγορασαν ανθρωποι που πριν ηταν φανατικα αντιθετοι προς το δικυκλο, αλλα δεν θελαν να φανε την ζωη τους μες την κινηση/ευρεση παρκινγκ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς πως θα είναι δυνατόν να βγεις από στενό σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, ενώ σου έχουν παραχωρήσει οι δυο που έρχονται από τις δύο κατευθύνσεις την προτεραιότητα και πρέπει να προσέξεις μήπως σου έρθουν μηχανές από 4 διαφορετικά σημεία.
Αν αυτο γινει(που γινεται), τοτε πολυ απλα ο οδηγος του δικυκλου ειναι μ@λ@κ@ς, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα με αυτο
Τιποτα ομως δεν τον κανει πιο επικινδυνο απο εναν αντιστοιχο σουμαχερ, που την εχει δει πολυ driverTεσπα, αυτο που θελω να πω, ειναι οτι λακαμαδες υπαρχουν παντου, οτι και αν οδηγανε, δεν ειναι καλο να γενικευουμε
Σιγουρα η πλοιψηφια των δικυκλων ΜΕΣ την πολη οδηγανε χαλια, αλλα μηπως δεν γινεται και αυτο με τα αυτοκινητα?
Μην κοιτατε οτι ειναι σταματημενοι στην κινηση, οταν αρχισουν να τσουλανε να φοβαστε -
Με τα scooter τι ακριβώς γίνεται; Μήπως η απαγόρευση της διήθησης είναι άλλοθι γι'αυτούς να καταλαμβάνουν με το (κακοζυγισμένο λόγω της φύσεώς του) δίκυκλό τους το χώρο που θα έπιανε ολόκληρο αυτοκίνητο και να πάνε απελπιστικά ΑΡΓΑ;
Επίσης είναι ηλίθιοι που πάνε και στήνονται όχι απλά μπροστά στο φανάρι, αλλά και πιο μπροστά από αυτό. Έτσι, όταν ανάβει πράσινο δεν το βλέπουν και κάθονται εκεί σταματημένοι. Αλλά είναι και παλιανθρωπιά αυτό που κάνουν, γιατί στήνονται πάνω στη διάβαση. Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ, οι πεζοί από που θα περάσουν;
-
Σήμερα στην Μεσογείων μια ηλίθια όποιον έβρισκε από πίσω του άναβε τα φωτά στην αριστερή ....να πάει που όμως; Μιλάμε για πυκνή κίνηση.
Ερχεται από πίσω μου και τι κάνει; Κορνάριζε... ...Μιλάμε για πολύ σπαστική. Της κάνω από τον καθρέπτη τι θες; Και τι μου κάνει ...νοήματα να περάσει.
τώρα τι να της πεις...
πιο κάτω πέρασε εν ψυχρώ κατακόκκινο φανάρι...κατακόκκινο.
-
'Με το δικαίωμα της μάνας' όπως ανέφερε πρόσφατα φίλος εδώ
-
Σήμερα γλύτωσα το τρακάρισμα από κ@λοφαρδία/άμεση αντίδραση, έχασα όμως και την ευκαιρία γνωριμίας μιας 'εμφανίσιμης' κοπέλας.
Κινούμενος μέσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στον παράλληλο δρόμο της Πανεπιστημίου βρισκόμουν στη δεξιά λωρίδα και ένα Seicento βρισκόταν μπροστά μου. Το seicento έβγαλε φλας για δεξιά και κινήθηκε προς τη δεξιά στροφή και τη στιγμή που το προσπερνούσα και είχα φτάσει δίπλα του έβγαλε αριστερό φλας και άρχισε να έρχεται κατά πάνω μου. Αυτό το σκηνικό συνέβη σε ελάχιστο χρόνο, ευτυχώς το πήρα όμως είδηση και βγήκα στην αριστερή λωρίδα για να γλυτώσουμε τη σύγκρουση. Όπως καταλαβαίνετε κατάλαβε ότι δεν ήθελε τελικά να στρίψει και χωρίς να έχει ελέγξει αριστερά ξαναβγήκε στη δεξιά λωρίδα.
Όταν το κακό πέρασε πλεύρισα το Seicento, είδα ότι το οδηγούσε μια κοπελία με συνοδηγό κοπελιά και χαμογελώντας της έκανα με το χέρι την κίνηση του φιδιού/χελιού για να της δείξω τι ΔΕΝ κάνουμε όταν είμαστε στο δρόμο. Επειδή χαμογελούσα η κοπελιά κατάλαβε ότι το πήρα στο χαλαρό και μου επέστρεψαν ένα διπλό χαμόγελο 'ενοχής' όλα τα λεφτά
Μήπως έπρεπε να τις ακολουθήσω και να ζητήσω τηλέφωνο;
Υ.Γ. Ή καλύτερα, μήπως έπρεπε να την αφήσω να πέσει πάνω μου;
Υ.Γ.2. Ίσως δεν έπρεπε να το βάλω στα ζώα, αλλά στα ζωάκια
-
...τι κάνει το νινί...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...τι κάνει το νινί...Α καλά, δεν το συζητάω... αν οδηγούσε κανας μαντραχαλος δε νομίζω ότι θα του έκανα χαμογελάκια και παντομίμες με τα χέρια
-
ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΑ ο οδηγος του μπλε πεζω 307 με πινακιδες ΝΗΒ-22** στον χολωμοντα που αναψε το πισω φως ομιχλης για να μας τυφλωσει επειδη ηταν πολυ αργος και πιθανως μεθυσμενος...
-
Καλά, τι είναι πάλι τούτος;
Τον έχω δει να αναφέρεται πολλάκις! Φαντάσουν πόσες μ@λ@κίες θα κάνει καθημερινά για να έχουν γίνει τόσες εις βάρος μελών του φόρουμ
-
-
ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ! Τι σου είναι αυτά τα PEUGEOT!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΑ ο οδηγος του μπλε πεζω 307 με πινακιδες ΝΗΒ-22** στον χολωμοντα που αναψε το πισω φως ομιχλης για να μας τυφλωσει επειδη ηταν πολυ αργος και πιθανως μεθυσμενος...ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΑ ο οδηγος της πράσινης-κυπαρισσί citroen xsara με πινακιδες NEH-37** στον χολωμοντα που αναψε τα μπροστά φώτα ομίχλης για να με τυφλωσει επειδη ηταν πολυ αργος και πιθανως μεθυσμενος.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:ysterical:Πρέπει να έχω χάσει κάτι...
Το 307 είναι του drdino και αυτές οι αναφορές είναι εγκάθετα σχόλια;
Πείτε μου και μένα να ξέρω...
-
aserf Mια χαρά κατάλαβες.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]