-
Τι περιμένεις τώρα... Εδώ εμένα με σταματάνε να μου πουν ότι έχω αναμμένα φώτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι περιμένεις τώρα... Εδώ εμένα με σταματάνε να μου πουν ότι έχω αναμμένα φώτα.K εμενα μου χουν κανει πολλες φορες νοημα. Τους πιανει το οικολογικο τους κ φροντιζουν να μη καιω αδικα τους λαμπτηρες μου...?
-
Nα μην πληρώνεις άδικα στην ΔΕΗ μάλλον...
-
Πότε θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τους ανισόπεδους κόμβους της Περιφερειακής....
-
-
ΖΩΟ ο Μ@Λ@Κ@Σ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ με το Nissan Primera (προηγούμενο μοντέλο), βαμμένο πορτοκαλί, ο οποίος ΚΑΘΕ μέρα περνάει με τέρμα τα after market ηχεία του και ανοιχτά παράθυρα για να δείχνει πόσο ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ είναι.
-
ΖΩΟ ο τύπος που είχε παρκάρει τις προάλλες και δοκίμαζε τα ηχεία του στο τέρμα με ανοιχτές και τις 4 πόρτες του Nissan Almera του (βαμμένου πορτοκαλί).
-
ΖΩΟ ο τύπος με το μηχανάκι και την εξάτμιση που βγάζει τρελό καγκουροήχο όταν αγγίζει το γκάζι.
-
ΖΩΟ ο παπάρας που πέρναγε πεζός την Πειραιώς σήμερα και όταν σταμάτησα -στην αριστερή μάλιστα- για να τον διευκολύνω και να μην τον πατήσει κανείς, αυτός πέρασε μπροστά μου χωρίς ευχαριστώ και σαν να περπατούσε στο σαλόνι του σπιτιού του ανεμίζοντας ένα μπρελόκ. Γύρισα να τον κοιτάξω, μέχρι που μπήκε σε ένα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΑΜΜΕΝΟ Nissan Primera (προηγούμενο μοντέλο).
Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις γίνεται αναφορά στον ΙΔΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!
-
-
Αν αυτος ειναι γειτονας σου, τοτε θα σταματησω να διαμαρτυρομαι για τον δικο μου, που εχει ενα χρεπι το οποιο το χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα για καβαντζωτικο θεσης πιανοντας σιγουρα δυο θεσεις, καμμια φορα και τρεις.
Α, εχει βαλει κι ενα μεταλλικο καγκελο, το οποιο βγαινει με λουκετο και το βγαζει μονο οταν δεν εχει αλλου να παρκαρει , γιατι ως γνωστον η γειτονια του ανηκει! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- ΖΩΟ ο Μ@Λ@Κ@Σ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ με το Nissan Primera (προηγούμενο μοντέλο), βαμμένο πορτοκαλί, ο οποίος ΚΑΘΕ μέρα περνάει με τέρμα τα after market ηχεία του και ανοιχτά παράθυρα για να δείχνει πόσο ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ είναι.
- ΖΩΟ ο τύπος που είχε παρκάρει τις προάλλες και δοκίμαζε τα ηχεία του στο τέρμα με ανοιχτές και τις 4 πόρτες του Nissan Almera του (βαμμένου πορτοκαλί).
- ΖΩΟ ο τύπος με το μηχανάκι και την εξάτμιση που βγάζει τρελό καγκουροήχο όταν αγγίζει το γκάζι.
-
Δεν είναι γείτονάς μου, όχι πολύ κοντινός τουλάχιστον.
Τον κουβά είχα σκεφτεί σοβαρά να του τον ρίξω ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ κατεβαίνοντας κάτω. Πραγματικά το σκέφτηκα, αλλά μετά θα είχαμε αστυνομίες και μηνύσεις. Είναι και θέμα διάθεσης πάντως, έτσι και είμαι συννεφιασμένος και τον βρω μπροστά μου, θα τον αρχίσω στα μπινελίκια κι ό,τι θέλει ας γίνει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι γείτονάς μου, όχι πολύ κοντινός τουλάχιστον.
Τον κουβά είχα σκεφτεί σοβαρά να του τον ρίξω ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ κατεβαίνοντας κάτω. Πραγματικά το σκέφτηκα, αλλά μετά θα είχαμε αστυνομίες και μηνύσεις.Μπορείς να κατέβεις κραδαίνοντας απειλητικά τον κουβά:
*'Ή κλείνεις τις πόρτες και χαμηλώνεις τη μουσική ή σε κάνω κολλήτο με το βραχυκύκλωμα!' *
-
Καποιος τετοιος εδω στην γειτονια πρεπει ακομα να προσπαθει να ξεκολλησει μια γλαστρα απο τον ουρανο του αυτοκινητου του... . Την δυνατη μουσικη παντως την εχει κοψει
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- ΖΩΟ ο παπάρας που πέρναγε πεζός την Πειραιώς σήμερα και όταν σταμάτησα -στην αριστερή μάλιστα- για να τον διευκολύνω και να μην τον πατήσει κανείς, αυτός πέρασε μπροστά μου χωρίς ευχαριστώ και σαν να περπατούσε στο σαλόνι του σπιτιού του ανεμίζοντας ένα μπρελόκ.
Κατι αντιστοιχο μου ετυχε πριν λιγες μερες, οταν καταλαβε οτι εχω διαθεση να τον αφησω να περασει, σε μερος που δεν ηταν διαβαση
Οχι μονο δεν ειπε ευχαριστω , αλλα βηματιζε λες και εκανε αστυνομικο περιπολο, και απο πισω να εχω δημιουργησει ηδη ουρα 4 αυτοκινητων
Φυσικα τα ακουσε τα βρισιδια οπως εφτασα διπλα του
Στον επομενο τι κανω?
Τον αφηνω ή οχι?
Οπως θα παρατηρησατε, σημερα το πρωι ο Ελληνας τρομαξε πολυ απο τις ψιχαλες, και γινεται χαμος παντου
Απιστευτη ουρα σε ενα φαναρι του Χαλανδριου, που κανονικα μαζευονται το πολυ ουρα 5-6 αυτοκινητων -
είναι τραγικά τα πράγματα με τη βροχή, τι σκατά φοβούνται?
-
Τον απο πίσω
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Τον απο πίσω- 1
Πέρυσι έπεσαν 3 αυτοκίνητα πάνω μου με τις βροχές από πίσω.
Ευτυχώς όλα με μικρή ταχύτητα οπότε δε μου έκαναν ζημιά
- 1
-
Ζωο ο ΒΛΑΚΑΣ με το c-max που εκανε οπισθεν στον περιφερειακο...
Ζωο ο αλλος ο συμπεθερος με την 6αρα που μετρουσε τα μυρμιγκια στην αναβαση χορτιατη και μας τη χαλασε!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τον απο πίσω
- 1
Πέρυσι έπεσαν 3 αυτοκίνητα πάνω μου με τις βροχές από πίσω.
Ευτυχώς όλα με μικρή ταχύτητα οπότε δε μου έκαναν ζημιά
οι έννοιες απόσταση, καινούρια ελαστικά, μηδενική πρόσφυση, καινούρια τακάκια τους λένε τπτ?
- 1
-
Τι να σου πω... η πλάκα είναι ότι και τις 3 φορές σταμάτησα ομαλά σε φανάρι και είχα μάλιστα και άλλο μπροστά μου, οπότε δε μπορούσαν καν να υποστηρίξουν ότι νόμιζαν ότι θα πέρναγα.
Α... και τις 3 φορές οδηγός ήταν γυναίκα Λέτε να σημαίνει κάτι;
-
Χαμος κατω απο το σπιτι μου αυτη τη στιγμη......
Εχει λαϊκη και μια κυρια θεωρησε σωστο να κλεισει τον δρομο......
Ουρα απο καμμια 10αρια αυτοκινητα λογω του οτι ενα φορτηγο δεν μπορουσε να περασει...Κορναρισματα,βρισιες για κανενα 5λεπτο,ωσπου ερχεται η κυρια αταραχη και παει να μπει στο αυτοκινητο...Πεταγεται ενας απο τα αυτοκινητα κ της λεει ποσο Ελληνιδα μπορει να εισαστε ???
Αυτη διχως ουτε ενα συγγνωμη,μπαινει στο αμαξι κ φευγει....
Ζωα Ζωα Ζωα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:lol:Χαμος κατω απο το σπιτι μου αυτη τη στιγμη......
Εχει λαϊκη και μια κυρια θεωρησε σωστο να κλεισει τον δρομο......
Ουρα απο καμμια 10αρια αυτοκινητα λογω του οτι ενα φορτηγο δεν μπορουσε να περασει...Κορναρισματα,βρισιες για κανενα 5λεπτο,ωσπου ερχεται η κυρια αταραχη και παει να μπει στο αυτοκινητο...Πεταγεται ενας απο τα αυτοκινητα κ της λεει ποσο Ελληνιδα μπορει να εισαστε ???
Αυτη διχως ουτε ενα συγγνωμη,μπαινει στο αμαξι κ φευγει....
Ζωα Ζωα Ζωα....
Κακως!!!
Επρεπε να το βρει σε τσιμεντολιθους το λιγοτερο
Ετσι θα το ξανακανει(και το εχει ξανακανει)
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]