-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόλις γύρισα σπίτι μου το Σάββατο βράδυ βλέπω μια μπαταρία παρατημένη. Βάζουμε καινούρια μπαταρία και αφήνουμε τη παλιά στο δρόμοπάλι καλά που δεν την πέταξαν στον κάδο
Ελα μωρε....Μπορει να πεσε απο κανα Ιταλικο.... Αν ψαξεις καλα...μπορει να βρεις και το υπολοιπο
Καραγκιοζης με TDM χωρις καθρεφτες, αριστερη στον Κηφισσο με μια 100αρα και φυσικα (αφου φοραγε και κρανος) αδυνατον να δει/ακουσει οτι αυτοκινητο απο πισω του θελει να παει πιο γρηγορα. Τελικα τον περασα με το ζορι και το καταλαβε με τον αγριο τροπο οτι πρεπει να κανει ακρη. Το απιστευτο ειναι οτι αφου εφτασα στην Κηφισια (το σκηνικο ειχε γινει στην αρχη του Κηφισου), ξανα ο ιδιος μαλακας μπροστα μου στην Χαρ. Τρικουπη, ακριβως στην μεση του δρομου...
Καλα....
Συνηθως κανουν πως δεν ακουνε....
Για ξεκινα πισω του με στριγκλισμα και θα σου πω εγω για ποτε θα φυγει....Παρασκευη, σε καποιο κ***στενο του Πειραια ενας παπαρας με παπι και κινητο στη μεση του δρομου με 25ΧΑΩ.....
Τσιμπισα την κορνα.... τιποτα...
Ξανα.... Τιποτα....
Την καβαλησα.... Με αγριοκοιταξε να τρομαξω.....
Ε...μεχρι να κανει στην ακρη την ειχα πατημενη....
Τον περναω φτανω σε φαναρι....
Με φτανει...
-Δεν βλεπεις οτι μιλαω στο κινητο;;;
-Βιαζωμαι φιλε.... Κανει ζεστη και θα βρωμαει σε λιγο το πτωμα στο πορτ-μπαγκαζ....
Και φευγω.....
Πρεπει να τον επεισα....
Δεν μπηκε στο κοπο να ξεκινησει απο το φαναρι.....Ειχα κατι φιλετα και κατι λουκανικα πισω....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Βιαζωμαι φιλε.... Κανει ζεστη και θα βρωμαει σε λιγο το πτωμα στο πορτ-μπαγκαζ....
Και φευγω.....
Πρεπει να τον επεισα.... -
-Δεν βλεπεις οτι μιλαω στο κινητο;;;
E μα καλα και εσυ ρε Αλεξ, γιατι δεν του εδωσες το κινητο σου να παρει να μην ξοδευεται??!!?
Ωχ θεε μου, τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μαγκασ με μηχανη παμπαλαια, χιλιοτρακαρισμένη, το αριστερο χερι στο γονατο να οδηγει με 40 στη μεση.
Του κορναρω λιγο να περασω, με κοιταει , και κουναει το κεφάλι περιπαιχτικά. Καποια στιγμη τον προσπερναω και με ξανακοιτάει και μου παταει ενα μπινελίκι...
-
Πάω σήμερα στη δουλειά μου με τη μηχανή, χρησιμοποιώντας τη λεωφορειολωρίδα στη Β. Σοφίας. Ήμουν ήδη φορτωμένος για ένα θεματάκι, οπότε δεν ήθελα και πολύ.
Μπροστά τύπισσα με ασημί Φόρεστερ, με 2 παιδιά μέσα να καθυστερεί εμένα και άλλα μηχανάκια. Της κορνάρω, αλλά τίποτα. Τη διπλαρώνω στο φανάρι και...
'το ξέρετε οτι εδώ δεν είναι για εσάς?'
Αρχίζει... 'εσύ που είσαι νέος άνθρωπος έπρεπε να καταλαβαίνεις-μπλα-μπλα-μπλα-και τι θέλεις να κάνω-μπλα-μπλα-μπλα-δεν βλέπεις οτι έχω παιδιά?'
'έτσι μου είσαι?' σκεφτομαι, 'τώρα θα δεις'
Καθώς δεν είχε λεοφωρείο για να ενοχλήσω και τα άλλα μηχανάκια είχαν φύγει στο φανάρι, μπαίνω μπροστά της και πάω με 10 (ολογραφως ΔΕΚΑ).
Κόρνες, φώτα, κακό, ζικ-ζακ και εγώ απλά να της κάνω νόημα να πάει στην κανονική νόμιμη λωρίδα της. Φτάνουμε σε φανάρι και αυτή μπαίνει επιδεικτικά γκαζωμένη μπροστά μου, στη μέση της διασταύρωσης, μπροστά σε τροχόμπατσο κιόλας! Το φαιδρό είναι οτι έτσι νόμιζε οτι την είπε σε μοτοσυκλέτα 95 αλόγων δηλαδή!
Ανάβει το φανάρι, φυσιολογικά γκαζώνω, πάλι μπροστά της.
Βράζει αυτή, κάποια στιγμή την αφήνω να έρθει δίπλα και...
'είσαι άρρωστος!''ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ, ιδιαίτερα εφόσον κουβαλάς και παιδιά στο αυτοκίνητο'
Συνεχίζω το βιολί, λέω 'δεν μπορεί, θα καταλάβει τη μαλακία της'
Την αφήνω ξανά να έρθει δίπλα μου σε φανάρι και
'Πες μου ένα σοβαρό λόγο που να σου δίνει το δικαίωμα να μπαίνεις εδώ μέσα'
'Σου ειπα και προηγουμένως, έχω τα παιδιά'
'Ε και? Και εγώ έχω παιδιά'
'Ναι, αλλά έπρεπε να είναι στο σχολείο εδώ και δέκα λεπτά'
'Ε να έφευγες νωρίτερα! Θα μου πεις τώρα ποιο με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τη λεωφορειολωρίδα?'
'Με το δικαίωμα της μάνας!'Κάπου εκεί εγκατέλειψα...
-
Οταν γινεις μανα θα την καταλαβεις!!!
-
A, το ειχα ξεχασει
Ημουν με την μηχανη, δικαβαλο με την κοπελα μου, και πηγαιναμε επισκεψη σε ενα σπιτι στον Πειραια
Ημουν στην Ηρωων πολυτεχνειου, περιμενοντας το φαναρι να αναψει πρασινοΞαφνικα στα δεξια μου, στο 1 μετρο, ερχεται ενα TDM με ακρανωτο ''πηρα-την-μηχανη-για-φιγουρα'', και σταματαει και αυτος στο φαναρι
Οσοι γνωριζουν αυτο ο δρομος ειναι κεντρικοτατος και περνανε πολλοι πεζοι τις διαβασεις
Αναβει πρασινο, και ανοιγω γκαζι να φυγω και.........τι κανει το ατομο με το tdm?
Αντι να περιμενει να περασουν οι πεζοι που κακως περασαν την τελευταια στιγμη(απο μπροστα μου ειχαν φυγει, εκλειναν απλως αυτον), κοβει αριστερα το τιμονι, και ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ να τον αφησω να μου κοψει τον δρομο, ενω ηδη εχω ξεκινησει και εχω βαλει τα ποδια στους μαρσπιεδες
Αν ημουν απειρος, μπορει και να επεφτα αν τρομαζα
Εννοειται δεν κοβω, και τον αφηνω να δοκιμασει τις δυνατοτητες του στο φρεναρισμα
Κατοπιν, μενει να με κοιταει σαν μ@λ@κ@ς, ''πως δε αφησε να περασω εγω ο king of the road???'
Το ατομο φαινοταν οτι τετοιες αντιδρασεις τις κανει εκατονταδες την ημερα, οποτε φανταστειτε ποσο επικινδυνοι ειναι για τους υπολοιπους μοτοσυκλετιστεςΠαιρνουν ενα TDM και ενα Varadero, και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον Ταυρο απο τα @@
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάω σήμερα στη δουλειά μου με τη μηχανή, χρησιμοποιώντας τη λεωφορειολωρίδα στη Β. Σοφίας. Ήμουν ήδη φορτωμένος για ένα θεματάκι, οπότε δεν ήθελα και πολύ.
Μπροστά τύπισσα με ασημί Φόρεστερ, με 2 παιδιά μέσα να καθυστερεί εμένα και άλλα μηχανάκια. Της κορνάρω, αλλά τίποτα. Τη διπλαρώνω στο φανάρι και...
'το ξέρετε οτι εδώ δεν είναι για εσάς?'
Αρχίζει... 'εσύ που είσαι νέος άνθρωπος έπρεπε να καταλαβαίνεις-μπλα-μπλα-μπλα-και τι θέλεις να κάνω-μπλα-μπλα-μπλα-δεν βλέπεις οτι έχω παιδιά?'
'έτσι μου είσαι?' σκεφτομαι, 'τώρα θα δεις'
Καθώς δεν είχε λεοφωρείο για να ενοχλήσω και τα άλλα μηχανάκια είχαν φύγει στο φανάρι, μπαίνω μπροστά της και πάω με 10 (ολογραφως ΔΕΚΑ).
Κόρνες, φώτα, κακό, ζικ-ζακ και εγώ απλά να της κάνω νόημα να πάει στην κανονική νόμιμη λωρίδα της. Φτάνουμε σε φανάρι και αυτή μπαίνει επιδεικτικά γκαζωμένη μπροστά μου, στη μέση της διασταύρωσης, μπροστά σε τροχόμπατσο κιόλας! Το φαιδρό είναι οτι έτσι νόμιζε οτι την είπε σε μοτοσυκλέτα 95 αλόγων δηλαδή!
Ανάβει το φανάρι, φυσιολογικά γκαζώνω, πάλι μπροστά της.
Βράζει αυτή, κάποια στιγμή την αφήνω να έρθει δίπλα και...
'είσαι άρρωστος!''ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ, ιδιαίτερα εφόσον κουβαλάς και παιδιά στο αυτοκίνητο'
Συνεχίζω το βιολί, λέω 'δεν μπορεί, θα καταλάβει τη μαλακία της'
Την αφήνω ξανά να έρθει δίπλα μου σε φανάρι και
'Πες μου ένα σοβαρό λόγο που να σου δίνει το δικαίωμα να μπαίνεις εδώ μέσα'
'Σου ειπα και προηγουμένως, έχω τα παιδιά'
'Ε και? Και εγώ έχω παιδιά'
'Ναι, αλλά έπρεπε να είναι στο σχολείο εδώ και δέκα λεπτά'
'Ε να έφευγες νωρίτερα! Θα μου πεις τώρα ποιο με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τη λεωφορειολωρίδα?'
'Με το δικαίωμα της μάνας!'Κάπου εκεί εγκατέλειψα...
Το θυμαμαι σαν τωρα, οτι μου ειχε πει ο δασκαλος οδηγησης πριν πολλα χρονια, στο πρωτο μου μαθημα
Γιωργο, μου λεει, η πιο επικινδυνη ωρα για οδηγηση, ειναι 8 με 9 το πρωι
Θα βρεις στον δρομο την καθε τελειωμενη μανα, μου για να μην αργησει ο μπουλης της 5 λεπτα απο το μαθημα, ειναι ικανη να περασει κοκκινα και να σκοτωσει κοσμο
Αιτια για αυτο, μια προσπεραση που μου εκανε μια μαλακισμενη ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΛΑΣ και ημουν σταματημενος ηδη στα αριστερα σε μια διασταυρωση
Ο δασκαλος εκανε 10 λεπτα να συνελθει, γιατι σταματησε το αμαξι τελευταια στιγμη(εμεις, οχι εκεινη) -
Ο χρήστης After έγραψε:
Παιρνουν ενα TDM και ενα Varadero, και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον Ταυρο απο τα @@Νομίζουν όμως...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οταν γινεις μανα θα την καταλαβεις!!! -
taurus
After
Σε γενικες γραμμες συμφωνο με αυτο το 8 με 9...
Εγω μενω κοντα σε σχολειο...
Το τι βλεπω καθε μερα..... ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....
Αν τα γραφα εδω, θα χαμε βουλιαξει το φορουμ.
Το καλυτερο ειναι οτι υπαρχει χωρος για να σταματησουν με ασφαλεια και να βγαλουν τα παιδια... Αλλα.... Σταματανε 3 αυτοκινητα παραλληλα... 1 κανονικα , 1 διπλοπαρκαρισμενο κ 1 τριπλο.... και δεν περνας ουτε με τα ποδια!
Δεν εχω βρει καμια λυση...
Κ οσες φορες εφερα μπατσους κοντεψαν να τους λιντσαρουν! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παιρνουν ενα TDM και ενα Varadero, και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον Ταυρο απο τα @@
Νομίζουν όμως...
Έχει λεπτύνει λίγο η φωνή σου, ή μου φαίνεται;
-
[...]Κ οσες φορες εφερα μπατσους κοντεψαν να τους λιντσαρουν![...]Ντοκυμαντέρ δεν βλέπεις; ΄(όχι περί ζευγαρώματος )
Τα θηλυκά ζώα παρουσία των παιδιών τους δεν πλησιάζονται ! -
-
Σήμερα το βράδυ, πάω να στρίψω δεξιά από Φιλολάου για να ανέβω την Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Καθώς μπαίνω στη στροφή, μηχανή με δικάβαλο, που ήδη βρισκόταν μπροστά μου και μέσα στη στροφή (κοντά στο δεξί κράσπεδο), κοκκαλώνει και ...στρίβει αριστερά για να συνεχίσει ευθεία στη Φιλολάου. Φρένα-κόρνα-ιδρώτας ('τώρα τους έφαγα και τους δύο...') και ο τύπος περνάει μπροστά μου στον πόντο και σταματάει στο διάζωμα (μάλλον είχε ανάψει κόκκινο και δεν μπορούσε να συνεχίσει). Η πλάκα είναι ότι τον έβλεπα στον καθρέφτη να κοιτάει προς το μέρος μου, μάλλον με επιθετικές διαθέσεις . Δεν φαίνεται να κατάλαβε πώς τη γλύτωσε.
-
ναι, νομίζουν ότι είναι δελφίνια και μ'ένα τίναγμά τους να βρεθούν απέναντι...ή μάλλον δελφίνες
-
μα καλά δε πίνουν ένα καφέ πρωινιάτικα ν'ανοίξει το μάτι πριν πιάσουν το τιμόνι? πρωινό χαζό τρακάρισμα βρήκα κοντά στη δουλειά και την πλήρωσε ένα παρκαρισμένο, και μια φορά το χα βάλει και γω εκεί
-
Ιστορία για το driving(A)narchy
-
ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ο τυπος με το μπλε πεζω 307 και πινακιδες ΝΗΒ-22** που κατα παραβιαση του ΚΟΚ ειχε παρκαρει μολις 1,5 μετρο μακρια απο τη σταση του ΟΑΣΘ επι της εγνατιας μετα το 424 στο ρευμα προς ανατολικα (νομιζω οτι λεγεται σταση 424)..
αποτελεσμα αυτης της απαραδεκτης ενεργειας να μη μπορουν ηλικιωμενοι, μικρα παιδια και παιδια με σοβαρες νοητικες διαταραχες να μη μπορουν να ανεβουν στο λεωφορειο...
ελεος! κατι τετοιους πρεπει να τους πλακωνουν στο ξυλο!
-
Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το Peugeot
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]