-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Έτσι, είδατε τι κάνουν οι 'άνδρες' του σήμερα !!
Αυτά μας μαράνανε!!
Ντρέπομαι που κατάγομαι από την Κρήτη!!!Η Κρήτη φταίει και οι Κρητικοί ή φταίει το Αγρίνιο και οι γύρω περιοχές για τον μαλάκα που σκότωσε τους κυνηγούς ; Το παληκάρι ήταν και πολύ άντρα και συνοριοφύλακας ( εξουσία )...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν.
Ναι ρε φιλε, η Κρητη φταιει. Οι Κρητικοι για την ακριβεια. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακουμε για τετοιες μαλακιες απο τους κρητικους, γιατι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας? Εχω ζησει ενα χρονο στα Χανια και εχω τις χειροτερες εντυπωσεις. Τσαμπα μαγκια και γαμαμε ολο τον κοσμο αμα λαχει και μου πατησεις την παρανυχιδα. Για αυτο φορανε τις βρακες μερικοι, γιατι με παντελονια τους τρεχει η μαγκια απο τα μπατζακια?
'
Όλη η Ελλάδα εκτός Αθηνών με όπλα παίζει. Έτσι είναι τα χούγια μας. Τώρα το ότι κάποιοι είναι ζώα , δεν σημαίνει ότι είναι όλοι. Στην Κρήτη άλλωστε είναι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα πια.
-
άμα το κλείσουν μέσα και αυτόν που πυροβόλησε και τον αδερφό τον μαχαιροβγάλτη ισόβια όχι 23 και 15, και επιδικάσουν τίποτα αποζημιώσεις να βγει όλη η περιουσία στο σφυρί να πεθάνουν όλοι στη ψάθα θα δούνε πως τους κόβεται η 'μαγκιά' του κώλου. ΚΟΤΕΣ
-
Αν και η γενίκευση είναι συνήθως λανθασμένη, στη συγκεκριμένη περίπτωση ΝΑΙ φταίει η Κρήτη και οι Κρητικοί. Τα περισσότερα περιστατικά τέτοιας παθολογικής ψευτομαγκιάς που να φτάνει στα όρια του να πάρει κάποιος το καράβι για να έρθει Αθήνα να βρει κάποιον είναι από την Κρήτη.
Κάποια στιγμή και οι τελείως βλάκες θα καταλάβουν ότι άλλο μαγκιά και άλλο μαλακία. Και για να εξηγούμαι, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς Κρητικούς (και άτομα που έχουν μεγαλώσει εκεί) που κάθε άλλο παρά χαμηλών τόνων θα τους έλεγες και είναι εξαγριωμένοι με τα ζώα που με τις βλακείες τους αμαυρώνουν το όνομα του νησιού. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν και η γενίκευση είναι συνήθως λανθασμένη, στη συγκεκριμένη περίπτωση ΝΑΙ φταίει η Κρήτη και οι Κρητικοί. Τα περισσότερα περιστατικά τέτοιας παθολογικής ψευτομαγκιάς που να φτάνει στα όρια του να πάρει κάποιος το καράβι για να έρθει Αθήνα να βρει κάποιον είναι από την Κρήτη.
Κάποια στιγμή και οι τελείως βλάκες θα καταλάβουν ότι άλλο μαγκιά και άλλο μαλακία. Και για να εξηγούμαι, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς Κρητικούς (και άτομα που έχουν μεγαλώσει εκεί) που κάθε άλλο παρά χαμηλών τόνων θα τους έλεγες και είναι εξαγριωμένοι με τα ζώα που με τις βλακείες τους αμαυρώνουν το όνομα του νησιού.Πάντως αυτός ήταν συνοριοφύλακας άρα μάλλον δεν πήρε καράβι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Έτσι, είδατε τι κάνουν οι 'άνδρες' του σήμερα !!
Αυτά μας μαράνανε!!
Ντρέπομαι που κατάγομαι από την Κρήτη!!!Η Κρήτη φταίει και οι Κρητικοί ή φταίει το Αγρίνιο και οι γύρω περιοχές για τον μαλάκα που σκότωσε τους κυνηγούς ; Το παληκάρι ήταν και πολύ άντρα και συνοριοφύλακας ( εξουσία )...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν.
Ναι ρε φιλε, η Κρητη φταιει. Οι Κρητικοι για την ακριβεια. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακουμε για τετοιες μαλακιες απο τους κρητικους, γιατι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας? Εχω ζησει ενα χρονο στα Χανια και εχω τις χειροτερες εντυπωσεις. Τσαμπα μαγκια και γαμαμε ολο τον κοσμο αμα λαχει και μου πατησεις την παρανυχιδα. Για αυτο φορανε τις βρακες μερικοι, γιατι με παντελονια τους τρεχει η μαγκια απο τα μπατζακια?
+1000. Παθών και ο γράφων!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όλη η Ελλάδα εκτός Αθηνών με όπλα παίζει. Έτσι είναι τα χούγια μας. Τώρα το ότι κάποιοι είναι ζώα , δεν σημαίνει ότι είναι όλοι. Στην Κρήτη άλλωστε είναι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα πια.
???Τι εννοεις ??Απο που και ως που παιζει ολη η Ελλαδα με οπλα??Αν ειναι δυνατον...Αυτο που συμβαινει στην κρητη δε συμβαινει πουθενα αλλου.
Εγω καταγομαι απο Στερεα Ελλαδα και απο Δωδεκανησα και δεν εχει καθε οικογενεια οπλοστασιο στο σπιτι...Συγκρινε και τις πινακιδες στο δρομο για να δεις τη διαφορα...Εχεις δει πινακιδα σουρωτηρι στη Πατμο ας πουμε?
Ουτε βρισκουν καθε τρεις και λιγο καραβια με σφαιρες να πηγαινουν στη Ροδο..
Προς Θεου δε το γενικευω με ολους τους Κρητικους.Αλλα ενα μεγαλο ποσοστο Κρητικων ζει στο δικο του κοσμο και νομιζει οτι με ενα οπλο κανει οτι θελει...Και η 'πλακα' ειναι οτι σκοτωνουν πισωπλατα ,αοπλους ανθρωπους και το παιζουν αντρες ... -
Ρε παιδια το να κρινεις μια κατασταση απο το γραφιακι σου, για την ψυχοσυνθεση καποιου εινα ιπολυ ευκολο.
Θα σας πω ενα περιστατικο αν και εχω παρα πολλα για να δειτε σκεπτικο.
Εκανα φανταρος πριν 8 χρονια στην ροδο, ειχαμε παρα πολλους κρητικους, οι περισσοτεροι ΠΑΡΑ πολυ καλα παιδια, οι αλλοι απλα καλα παιδια...και κανα δυο οι οποιοι δεν πειραζαν κανενα....αλλα ηταν οι κλασικοι μαυροφορεμενοι...βγενανε εξοδουχοι με αυτες τις μαυρες μποτες τις κλασικες, με τζιν βεβαια κλπ, αλλα προσπαθουσαν να δειχνουν οσο μπορουσαν στο ντυσιμο απο που ειναι κλπ.
Εκανα παρεα σχεδον με ολους, ηταν ενα παληκαρι ψυχουλα, 19 χρονων παντρεμενος με παιδι! ειχε ενα συγκροτηματημα ροκ κλπ (δεν ηταν κανας κολημενος ηταν μοντερνο παληκαρακι) και εμενε μονιμα χανια ή ηρακλειο δεν θυμαμαι, τωρα αν ειχε καταγωγη απο βουνο κλπ δεν ξερω.
Ειμασταν ενα βραδακι 8-9 σκοπια εγω πυλη αυτος πυρομαχικα και αραζαμε μαζι, χτυπαει το κινητο η κοπελα μου απο Αγγλια, μιλαγαμε μπλα μπλα, αντε καλα να περασεις τις λεω και να προσεχεις.Μολις κλεινω, με ρωταει...τι καλα να περασει? που θα παει? Σε ενα παρτυ του λεω του πανεπηστημιου κλπ. Τι λες ρε μου λεει? την αφηνεις να πηγαινει σε παρτυ κλπ? Γιατι ρε συ του λεω? θα μου ζητησει την αδεια? Ο τυπος τρελαθηκε....παρτην τωρα και πες της δεν εχει να παει πουθενα! Εγω νομιζα οτι εκανε πλακα....αφου καταλαβα οτι μιλαει σοβαρα του εξηγησα 5 πραγματα...δεν τα καταλαβε...και μου ειπε οτι αν δεν παρω να της πω να μην παει δεν μου ξαναμιλαει...το οποιο και εκανε πηγε στην σκοπια του, και για 2 μερες δεν μου μιλαγε!
Μετα τα βρηκαμε....ενταξει εχουν καποια περιεργη λογικη....δεν την εγκρινω, φυσικα και πρεπει να ειναι παραδειγματικη η τιμωρια τους, αλλα μηπως κατι πρεπει να γινει γενικα ρε παιδια? δεν το λεω με την κακη ενοια...αλλα αν δεν αλλαξει το σκεπτικο τους....και η τιμη τους κλπ απλα θα γεμιζουν οι φυλακες.Τεσπα το να ψαχνεις ενα χρονο εναν τυπο που εριξε χαστουκι στον αδερφο σου.....ειναι τι να πω, ενταξει και αντε πες εισαι λιγο τρελος με τον αδερφο σου...ε ριξτου 5 χαστουκια ρε φιλε να βγεις απο πανω να ξεπλυνεις και την τιμη σου....πρεπει να τον σκοτωσεις δλδ?
Hill, δεν καταλαβαινω γιατι καποιος κρητικος θα πρεπει να αισθανεται ντροπη για αυτο που εγινε.
-
Αρα μας αποδεικνυεις οτι γενικοτερα ειναι πειραγμενοι στον εγκεφαλο με τα δυο περιστατικα.
-
Ορισμένοι είναι κολλημένα μυαλά, με οπισθοδρομικές απόψεις.
-
Οι Κρητικοί λένε ότι είτε θα είναι πολύ καλοί είτε πολύ λαλάκες...
(και εγώ Κρητικός είμαι, για να μην με παρεξηγήτε)Δυστυχώς αυτό που έγινε, γινόταν και πολύ παλιά και μάλλον θα εξακολουθήσει.
Έχω μακρινό συγγενή που του σκότωσαν τον πατέρα σε ενέδρα, έφυγε στην Αμερική άλλα όποτε έρχεται για διακοπές κάθεται στο ίδιο καφενείο με τον γιό του δολοφόνου. Δεν μιλάνε βέβαια αλλά δεν σκέφτηκε και ποτέ να ξεπλύνει την ντροπή.
Μακρυά από τις πόλεις, στα ορεινά χωριά, οι αντιλήψεις που επικρατούν είναι μερικές δεκαετίες πίσω.To θέμα των όπλων είναι απαράδεκτο αλλά έχει ριζώσει τόσο βαθιά στην τοπική κουλτούρα που θα χρειαστούν δεκαετίες για να σταματήσει.
Και όσο εξακολουθούμε να βλέπουμε λαλακίες στην τηλεόραση με μαχαιριές και αγάπες δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
..........
Και όσο εξακολουθούμε να βλέπουμε λαλακίες στην τηλεόραση με μαχαιριές και αγάπες δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.Δεν συμφωνω. Το συγκεκριμενο σηριαλ απλα ανεδειξε το θεμα και το εκανε αποκρουστικο στους πολλους ,δειχνοντας μας οτι μεγαλοι μαλακες υπαρχουν ακομη και σημερα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οι Κρητικοί λένε ότι είτε θα είναι πολύ καλοί είτε πολύ λαλάκες...
:Αυτό το κατάλαβα με το που πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη. αργότερα το άκουσα και σαν απόφθεγμα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
???Τι εννοεις ??Απο που και ως που παιζει ολη η Ελλαδα με οπλα??Αν ειναι δυνατον...Αυτο που συμβαινει στην κρητη δε συμβαινει πουθενα αλλου.
Εγω καταγομαι απο Στερεα Ελλαδα και απο Δωδεκανησα και δεν εχει καθε οικογενεια οπλοστασιο στο σπιτι...Συγκρινε και τις πινακιδες στο δρομο για να δεις τη διαφορα...Εχεις δει πινακιδα σουρωτηρι στη Πατμο ας πουμε?
Ουτε βρισκουν καθε τρεις και λιγο καραβια με σφαιρες να πηγαινουν στη Ροδο..
Προς Θεου δε το γενικευω με ολους τους Κρητικους.Αλλα ενα μεγαλο ποσοστο Κρητικων ζει στο δικο του κοσμο και νομιζει οτι με ενα οπλο κανει οτι θελει...Και η 'πλακα' ειναι οτι σκοτωνουν πισωπλατα ,αοπλους ανθρωπους και το παιζουν αντρες ...Θα σου πω εγώ περιοχές...Μάνη και γενικά Πελοπόννησος , Ρόδος ( στάνταρ , 2 χρόνια έχω κάνει εκεί και ξέρω. Ακόμη και τα όπλα των επιστράτων χρησιμοποιούν ) , Εύβοια , Θράκη και Μακεδονία , Ήπειρος , Δυτική Ελλάδα. Παντού έχουν όπλα στο σπίτι τους.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Θα σου πω εγώ περιοχές...Μάνη και γενικά Πελοπόννησος , Ρόδος ( στάνταρ , 2 χρόνια έχω κάνει εκεί και ξέρω. Ακόμη και τα όπλα των επιστράτων χρησιμοποιούν ) , Εύβοια , Θράκη και Μακεδονία , Ήπειρος , Δυτική Ελλάδα. Παντού έχουν όπλα στο σπίτι τους.
είναι κυνηγοί
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Θα σου πω εγώ περιοχές...Μάνη και γενικά Πελοπόννησος , Ρόδος ( στάνταρ , 2 χρόνια έχω κάνει εκεί και ξέρω. Ακόμη και τα όπλα των επιστράτων χρησιμοποιούν ) , Εύβοια , Θράκη και Μακεδονία , Ήπειρος , Δυτική Ελλάδα. Παντού έχουν όπλα στο σπίτι τους.
είναι κυνηγοί
Και οι Κρητικοί είναι λογιστές ( κάνουν λογαριασμούς ).
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εδω διαβαστε για ζωα με ολη την σημασια της λεξης.'Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 29χρονου στην Αγ.Παρασκευή, τον Ιούλιο του 2007
Ένας συνοριοφύλακας, 31 ετών, που υπηρετεί στη Δίωξη Λαθρομεταναστών Αθηνών και ο αδελφός του 33 ετών, ιδιοκτήτης καφετέρειας στο Χολαργό, είναι σύμφωνα με την Aστυνομία οι δράστες της ανθρωποκτονίας με θύμα τον 29χρονο Αχιλλέα Λιόλη και του τραυματισμού του 20χρονου φίλου του Ελευθερίου Λιάπη σμηνίτη, στις 8 Ιουλίου στην πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής Αττικής.
Κίνητρο της δολοφονίας ήταν το γεγονός ότι ο Λιόλης τα Χριστούγεννα του 2006 είχε χαστουκίσει έναν από τους μικρότερους δίδυμους αδελφούς των δραστών στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας, γιατί είχαν μαλώσει για την προτεραιότητα των αυτοκινήτων τους στο δρόμο.
Τα δύο αδέλφια, που κατάγονται από τα Σφακιά της Κρήτης, αναζητούσαν από τότε τον Λιόλη, τα στοιχεία του οποίου είχαν μάθει.Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να τον βρουν, είχαν γρονθοκοπήσει έναν φίλο του και είχαν ενοχλήσει αναίτια αρκετούς άλλους.
Τον περασμένο Ιούλιο τον εντόπισαν τελικά στην πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής, όπου ο 29χρονος βρισκόταν με φίλους του, και του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή.
Ο Λιόλης και ο 20χρονος σμηνίτης που ήταν μαζί του προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά τα δύο αδέλφια τούς ακολούθησαν και ο μεν συνοριοφύλακας πυροβόλησε με το ιδιωτικό του πιστόλι και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον Λιόλη, ενώ ο αδελφός του τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιάπη.
Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και σήμερα, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ
ο δεν εχω τιποτε αλλο να ασχοληω στην ζωη μου και κυνηγαω ενα χρονο εναν τυπο που μου εριξεμια ψιλη
-
Είμαι σε ψιλοανηφορικό δρόμο στην άνοδο, παρκαρισμένα αριστερά δεξιά, αρκετά στενά. Από πάνω κατεβαίνει μολυβί SX4 με κυρία στο τιμόνι. Ενώ έχει σημείο δεξιά της να χωθεί με άνεση, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε εύκολα αυτή συνεχίζει να κατεβαίνει απαθής. Εγώ κάνω όσο πιο δεξιά μπορώ και κλείνω και τον αριστερό μου καθρέπτη. Αυτή απτόητη κατεβαίνει, στριμώχνεται, και πάνω που φτάνει στο πίσω αριστερό μου φτερό και λέω την γλυτώσαμε, ντουπ, ταρακουνιέται το αμάξι. Χειρόφρενο, αλάρμ βγαίνω να δω τι πάθαμε και η μαλάκω να συνεχίζει να φεύγει. Ευτυχώς μάλλον η βρωμιά στο σημείο που με ακούμπησε προστάτευσε τον προφυλακτήρα και δεν υπήρξε κάτι σοβαρό.
Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα, γιατί θα ήθελα να μου κάνει μια μικροζημιά και να καλέσω το 100 για εγκατάλειψη ατυχήματος.
-
Είμαι σε ψιλοανηφορικό δρόμο στην άνοδο, παρκαρισμένα αριστερά δεξιά, αρκετά στενά. Από πάνω κατεβαίνει μολυβί SX4 με κυρία στο τιμόνι. Ενώ έχει σημείο δεξιά της να χωθεί με άνεση, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε εύκολα αυτή συνεχίζει να κατεβαίνει απαθής. Εγώ κάνω όσο πιο δεξιά μπορώ και κλείνω και τον αριστερό μου καθρέπτη. Αυτή απτόητη κατεβαίνει, στριμώχνεται, και πάνω που φτάνει στο πίσω αριστερό μου φτερό και λέω την γλυτώσαμε, ντουπ, ταρακουνιέται το αμάξι. Χειρόφρενο, αλάρμ βγαίνω να δω τι πάθαμε και η μαλάκω να συνεχίζει να φεύγει. Ευτυχώς μάλλον η βρωμιά στο σημείο που με ακούμπησε προστάτευσε τον προφυλακτήρα και δεν υπήρξε κάτι σοβαρό.
Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα, γιατί θα ήθελα να μου κάνει μια μικροζημιά και να καλέσω το 100 για εγκατάλειψη ατυχήματος.
-
μηπως εισαι υπερβολικος?
απο την μια λες οτι ταρακουνηθηκε το αμαξι και απο την αλλη λες οτι η βρωμια σε προστατευσε και δεν αφησε ουτε γραντζουνια? -
Το αμάξι ταρακουνήθηκε, ακούστηκε ήχος, αλλά εξωτερική ζημιά δεν φαίνεται να υπάρχει, παρά μόνο ένα κομμάτι στον προφυλακτήρα του που φαινόταν 'καθαρισμένο' από την μπίχλα σε αντίθεση με το υπόλοιπο κομμάτι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]