-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
... Κι εκεί με πιάνουν τα γέλια συνειδητοποιώντας ότι θα διηγείται μια ιστορία για έναν τεντυμπόη με κάμπριο που την μούντζωσε χωρίς λόγο και αιτία... Είδατε τι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας;Εφοσον ο αλλος παραδεχθει το λαθος του , μπορω να συγχωρησω οποιαδηποτε λαλακια στον δρομο οσο επικινδυνη και να 'ταν , αλλα οταν ο αλλος ΔΕΝ καταλαβαινει τι λαθος εκανε , πραγματικα εξοργιζομαι (&συγχρονως απελπιζομαι...)
Και δυστυχως τις περισσοτερες φορες συμβαινει το 2ο...
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
Στο σκαι λεει ο ρεπορτερ:
'... πηγαινε με 200 ο ενας, με 200 ο αλλος, αρα συνδιασμενη ταχυτητα 1000 (ναι χιλιων) χαω ...'Το άκουσα και εγώ αυτό!
-
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτά τα ζώα τους ΙΧήδες που θεωρούν τσιφλίκι τους τη λεωφορειολωρίδα?
Όχι τίποτε άλλο, αλλά δε διευκολύνουν και τα μηχανάκια να περάσουν, ενώ το δικαιούνται νομίμως να κινούνται εκεί.
Βασικά οι πιο θιγμένοι θα έπρεπε να είναι οι άλλοι οδηγοί επειδή τους θεωρούν κορόιδα που περιμένουν στην κίνηση, ενώ αυτοί οι 'έξυπνοι' την παρακάμπτουν. Έλα μου όμως που κανένας άγιος άνθρωπος, εκεί που είναι σταματημένοι στο φανάρι δεν έχει βγει από το αυτοκίνητό του να τους αρχίσει στις μπούφλες, να πλακώσουν και 2-3 ακόμα αδικημένοι, να γίνει το έλα να δεις...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτά τα ζώα τους ΙΧήδες που θεωρούν τσιφλίκι τους τη λεωφορειολωρίδα?Όχι τίποτε άλλο, αλλά δε διευκολύνουν και τα μηχανάκια να περάσουν, ενώ το δικαιούνται νομίμως να κινούνται εκεί.
Βασικά οι πιο θιγμένοι θα έπρεπε να είναι οι άλλοι οδηγοί επειδή τους θεωρούν κορόιδα που περιμένουν στην κίνηση, ενώ αυτοί οι 'έξυπνοι' την παρακάμπτουν. Έλα μου όμως που κανένας άγιος άνθρωπος, εκεί που είναι σταματημένοι στο φανάρι δεν έχει βγει από το αυτοκίνητό του να τους αρχίσει στις μπούφλες, να πλακώσουν και 2-3 ακόμα αδικημένοι, να γίνει το έλα να δεις...
Kαι γιατι να μην το κανουν?
Υπαρχει αλλωστε κανεις να τους γραψει?
Ποιο πολλα αμαξια βλεπεις εκει, παρα στις αλλες λωριδες
Κοντευει να καταντησει ταξιολωριδα πρωτα απο ολαΕγω τσαντιζομαι ακομα και με αυτους που δεν ξερουν οτι αν θελουν να στριψουν δεξια, μπορουν να μπουν 50 μετρα πριν
Και τους βλεπεις να στριβουν τελευταια στιγμη απο την μεσαια και φυσικα προκαλουν ατυχημαΕδω οι περισσοτεροι δεν ξερουν οτι μετα τις 9:00 το βραδυ και ολη την Κυριακη, οι λωριδες ειναι ανοιχτες για ολους.Δεν ξερουν ουτε καν δηλαδη τα δικαιωματα τους, θα ξερουν τις υποχρεωσεις τους?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτά τα ζώα τους ΙΧήδες που θεωρούν τσιφλίκι τους τη λεωφορειολωρίδα?
Όχι τίποτε άλλο, αλλά δε διευκολύνουν και τα μηχανάκια να περάσουν, ενώ το δικαιούνται νομίμως να κινούνται εκεί.
Kαι γιατι να μην το κανουν?
Υπαρχει αλλωστε κανεις να τους γραψει?
Ποιο πολλα αμαξια βλεπεις εκει, παρα στις αλλες λωριδες
Κοντευει να καταντησει ταξιολωριδα πρωτα απο ολαΕγω τσαντιζομαι ακομα και με αυτους που δεν ξερουν οτι αν θελουν να στριψουν δεξια, μπορουν να μπουν 50 μετρα πριν
Και τους βλεπεις να στριβουν τελευταια στιγμη απο την μεσαια και φυσικα προκαλουν ατυχημαΕδω οι περισσοτεροι δεν ξερουν οτι μετα τις 9:00 το βραδυ και ολη την Κυριακη, οι λωριδες ειναι ανοιχτες για ολους.Δεν ξερουν ουτε καν δηλαδη τα δικαιωματα τους, θα ξερουν τις υποχρεωσεις τους?
Μην το βγαλουμε παραεξω αυτο παιδια.... Γλιτωνεις πολυ κινηση κατι Σαββατα βραδυ που γινεται χαμος!
-
Πρωινιάτικα πάνω σε παπί, 'γονείς' με βρέφος ανάμεσά τους τόσο μικρό, που μετά βίας στήριζε το κεφαλάκι του ... Φτάνει ρε γαμώτο, ΦΤΑΝΕΙ !!!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μην το βγαλουμε παραεξω αυτο παιδια.... Γλιτωνεις πολυ κινηση κατι Σαββατα βραδυ που γινεται χαμος!Κάθε τόσο έχει ταμπέλες και το γράφουν. Αν δεν μπορούν να διαβάσουν τις ταμπέλες μη φοβάσαι, ούτε το φόρουμ μπορούν να διαβάσουν.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μην το βγαλουμε παραεξω αυτο παιδια.... Γλιτωνεις πολυ κινηση κατι Σαββατα βραδυ που γινεται χαμος!
Εννοειται οτι δεν το βγαζω παραεξω
Απλα καμια φορα γελαω, που στις 11:00 το βραδυ, βλεπεις πηγμενες την αριστερη και την μεσαια, και οσοι το ξερουν πανε απο την δεξια φυσικα
Και καμια φορα με κοιτανε με μισος που μπηκα ''παρανομα'' στην λωριδαΕδω δεν μπορω ουτε καν τους γονεις μου να πεισω να φορανε και για 100 μετρα ζωνη, θα βγω με ντουντουκα να φωναζω να μπουν στην λεοφωρειολωριδα?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάθε τόσο έχει ταμπέλες και το γράφουν. Αν δεν μπορούν να διαβάσουν τις ταμπέλες μη φοβάσαι, ούτε το φόρουμ μπορούν να διαβάσουν.
Ακριβως
Καθε 100 μετρα, ισως και λιγοτερο, εχει ταμπελα
Απο αυτο φαινεται τι παρατηρητικοτητα εχει ο Ελληνας οδηγος
Τοσα χρονια εχουν περασει και ακομα κανεις δεν το εχει δει
Δεν εχω λογια..... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πρωινιάτικα πάνω σε παπί, 'γονείς' με βρέφος ανάμεσά τους τόσο μικρό, που μετά βίας στήριζε το κεφαλάκι του ... Φτάνει ρε γαμώτο, ΦΤΑΝΕΙ !!!Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρωινιάτικα πάνω σε παπί, 'γονείς' με βρέφος ανάμεσά τους τόσο μικρό, που μετά βίας στήριζε το κεφαλάκι του ... Φτάνει ρε γαμώτο, ΦΤΑΝΕΙ !!!
Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι!!!
Αρχίζω και νοσταλγώ εκείνες τις μέρες που μπορούσε κανείς να πει ελεύερα την γνώμη του με ενα τσεκούρι.....
-
ευχαριστω δημοσια τον,κατα τα φαινομενα,δικυκλιστη που αποφασισε οτι τα λεφτα μου τρεχουν απο τα μπατζακια και δεν θα με πειραζε που διελυσε το καθρεφτακι του οδηγου.Η χαρα που πηρα οταν σχολασα και εφτασα στο αμαξι μου δεν περιγραφεται.επισης, μου ανοιξε και νεους οριζοντες αφου καταλαβα οτι δεν μου χρειαζονται οι καθρεφτες κατα την οδηγηση και αποφασισα να τους ξηλωσω.
-
Μήνυμα-προειδοποίηση:
ΜΛΚΣΜΕΝΟ-Π@ΣΤΡΑΚΙ με το υπ'αριθμ. ΥΧΤ-6142 Carina I μην σε ξαναπετύχω πουθενά...!
Τους δίνουν ένα αυτοκίνητο στα μούλικά τους και άϊντε...
-
Τι εγινε ρε Βασιλη, σε περασε σε κανα στροφηλικη?
-
τι θα του κανεις ?
-
Ενα μλκισμένο ήταν που μέσα σε στενό μου κολλούσε προφυλακτήρες και είχε σαμαράκια και όπως ήταν φυσικά τον έγραφα κανονικά και έκοβα.
Στο δεύτερο σαμαράκι και ενώ ο δρόμος χωράει ένα αυτοκίνητο, με πέρασε ξαφνικά ενώ είχα ήδη ξαναξεκινήσει (ούτως ή άλλως δεν έκοβα τελείως), από δεξιά (ευτυχώς με την άκρη του ματιού έπιασα κάτι στον καθρέπτη), και με πέρασε σύριζα και οριακα με το πεζοδρόμιο.
Αν με ακουμπούσε πολύ απλά ΔΕΝ θα ήταν ΣΩΟΣ τώρα (και ας λέτε ότι θέλετε)._
Εκεί τα πήρα και τον ακολούθησα. Το μλκισμενο μετά παρακάτω, το κοκκάλωσε επίτηδες μπροστά μου για να πέσω πάνω του. Αλλά όταν έκανα κίνηση να βγω να του πω δυο λογάκια, όπου φύγει φύγει... Να του πήγε να και άρχισε να πηγαίνει σαν αδερφούλα... Πάει το παλιοκουλάδι να στρίψει σε ένα στενό και παραλίγο να κάνει μετωπική με άλλον που έβγαινε. Εκεί αν και τον είχα στριμώξει είπα να συγκρατηθώ, και έφυγα.
Μέσα στα στενά και ήθελα να μαρσάρει και να το παίζει μάγκας με το αμάξι του μπαμπά. Το παλιοτσογλάνι!
-
Επισκεφτηκα εκεινο το τεραστειο παρκινγκ που ειναι πισω απο το Ιπποκρατειο
Καθως κατεβαινα(στο -6 οροφο), ειδα τουλαχιστον 10 αμαξια να εχουν πιασει 2 θεσεις παρκαρισματος(all time classic)Οπως εφευγα, σταματαω στο ταμειο να πληρωσω, και με ηρεμο υφος(καθαρα αναφορικα) λεω στον εναν απο τους 2 υπαλληλους:
Εγω-Πως αντιμετωπιζετε το φαινομενο που ορισμενοι πιανουν 2 θεσεις παρκαρισματος?
Υπ.1-Κοιταξτε, ειναι οντως προβλημα οταν....(διακοπτει ο αλλος υπαλληλος)
Υπ.2-ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!!!! Τι αλλο να πεις!!!Ακολουθησε γελιο και ταυτοχρονα αγανακτηση γιατι ειναι χιλιαδες οσοι το κανουν
Δειτε και μονοι σας πως σε καθε παρκινγκ που θα πατε, 4-5 το εχουν κανει
Εγω παντως θα αρχισω να δουλευω το συστημα ''Κλειδι-λαστιχο'', δεν παει αλλο
Στο νοσοκομειο πηγαινα και βιαζομουναΦανταστειτε οι ανθρωποι ποσα τετοια εχουν δει να γινονται εκει περα(εχουν καμερες παντου)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εγω παντως θα αρχισω να δουλευω το συστημα ''Κλειδι-λαστιχο'', δεν παει αλλοΤι εννοείς με αυτό;
-
Σε αυτο το παρκινγκ πηγαινα συχνα καθως ηταν κοντα στη σχολη μου....Απ οτι καταλαβα πρεπει να γινοταν χαμος γιατι ποτε δεν εφτανα στο -6 αλλα μεχρι το -3.
πιο παλια παντως αφηναν σημειωμα απο το παρκινγκ σε αυτους που επιαναν 2 θεσεις
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγω παντως θα αρχισω να δουλευω το συστημα ''Κλειδι-λαστιχο'', δεν παει αλλο
Τι εννοείς με αυτό;
Κχρρρρριιιιιιιιιιιτςςςςςς-Φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]