-
Καλα ρε συ είναι δυνατον να καθεσαι να μιλας με τετοιους ανθρωπους?
Εκει που σου λεει εγω συγνωμες δεν ζηταω πες του κατι σεξουαλικο να των φρικαρεις. Του στυλ, εσυ εισαι αντρας μαναρι μου....πε μου οτι ΔΕΝ είσαια και άτριχος, και κανε ενα βημα προς αυτον. Αν εισαι ατυχος και επεσες σε αδερφη αρχισε να τρεχεις!
Γενικα παντως ολοι αυτοι το πεζουν τρελιτσα για να σε φρικαρουν και να μην μπορεις να απαντησεις....απλα το πηγαινεις ενα επιπεδο πιο πανω να φρικαρουν αυτοι!Εγω σημερα απο βουλα-ν. σμυρνη καπακι αργυρουπολη, μετα ν.σμυρνη και μετα βουλα, ειδα οσα ζωα δεν εχω δει ΠΟΤΕ μαζεμενα σε ολοκληρη μερα. Πραγματικα αγανακτησα, εβρισα 2-3 κορναρα σε 3-4 και αυτα ενω τον τελευταιο χρονο εχω μπει σε τρελο ανγκερ μανατζμεντ
-
Με το ζώο στον καθρέφτη σου τι έκανες?
-
Κάθισα να του μιλήσω γιατί ένοιωσα άσκημα που τον αποπήρα νωρίτερα στο φανάρι. Σκέφτηκα δηλαδή ότι μάλλον ήμουν υπερβολικός και ότι μπορεί όντως να το έκανε καταλάθος. Η τελευταία του ατάκα όμως ήταν όλα τα λεφτά. Πραγματικά δε ξέρω πώς θα απαντούσα αν δε σηκωνόταν να φύγει επειδή του κόρναραν.
-
Καλά είχε ευχηθεί ο Kacey σε παρόμοια ΖΩΑ, την επόμενη φορά που θα το κάνουν, να περνάει νταλίκα η οποία δεν θα τους δει και ΔΕΝ θα σταματήσει...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κάθισα να του μιλήσω γιατί ένοιωσα άσκημα που τον αποπήρα νωρίτερα στο φανάρι. Σκέφτηκα δηλαδή ότι μάλλον ήμουν υπερβολικός και ότι μπορεί όντως να το έκανε καταλάθος. Η τελευταία του ατάκα όμως ήταν όλα τα λεφτά. Πραγματικά δε ξέρω πώς θα απαντούσα αν δε σηκωνόταν να φύγει επειδή του κόρναραν.Iσως να καταλαβαινε το ''προβλημα'' του με κανενα κομπιουτερατΣι
-
Διαβάζοντας ρε παιδιά τα τελευταία σας Post θυμήθηκα ένα περιστατικό που μου συνέβει με ΖΩΟΝ εμένα αλλά το έκανα άθελα μου,και
παρόλο που 'απολογήθηκα' για την λαμακία μου άκουσα τις
χριστοπαναγίες της ζωής μου.
Να πως έγινε το όλο συμβάν.
Η γυναίκα μου μόλις είχε γεννήσει το πρώτο μας παιδί και
καταλαβαίνεται τι άγχος με είχε καταβάλει τότε σαν νέος μπαμπάς.
Εκεί που χωρίζουν οι δρόμοι αριστερά για ανθέων(Κων καραμανλή) και δεξιά δεν θυμάμαι την διεύθυνση υπάρχει η Γενική κλινική.
Μιλάω για θεσσαλονίκη για να μην σας μπερδεύω.
Λοιπόν ο άμοιρος(εγώ) λόγω του παραπάνω γεγονότος οδηγούσα εντελώς μηχανικά μιας και το μυαλό μου ήταν αλλού.
Ετσι έστριψα απο ένα στενό πρίν την κλινική με το σκεπτικό να στρίψω έπειτα
αριστερά για να βγώ στην Βασ. Ολγας.
Αμ δέ.Εστριψα στον πρώτο δρόμο ο οποίος ήταν η Ανθέων και όχι η Βασ. Ολγας όπως υπολόγιζα και ξάφνου μπροστά μου,(ευτυχώς είχαν και κόκκινο) νάσου ένα λεοφωρείο του ΟΑΣΘ στα 15 μέτρα μπροστά μου αντίθετα...Και λέω WTF ή αυτοί κάναν κάνα λάθος ή εγώ κάπου έχασα στροφή.
Κατευθείαν αναστροφή επιτόπου όσο προλάβαινα το φανάρι.(μήν με ρωτήσετε πώς το έκανα σε χρόνο dt)
Και έρχεται ένα οδηγός απο άλλο αυτοκίνητο δίπλα μου και μου ζητάει ορθώς τα ρέστα.
Αφού 'απολογήθηκα' όπως είπα και παραπάνω, άκουσα τρελό βρίσιμο.
Anyway ελπίζω να μην κάνω τίποτα παρόμοιο και στο δεύτερο...... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Anyway ελπίζω να μην κάνω τίποτα παρόμοιο και στο δεύτερο......Να σου'ρθει το δεύτερο με το καλό και κάνε ό,τι λαλακία (χωρίς θύματα) θες!
-
Ζωα ολοι οι παρουσιαστες ειδησεων, που λενε οτι τους κατεβει για το ατυχημα με τους 7 νεκρους στην Αθηνων-Λαμιας
Αλλος για 180 αλλος για 220, αλλος για χασιμο ελεγχου(κλασικο)Να σκεφτει καποιος οτι φταιει η λακαμια που μας δερνει στο κεφαλι οταν οδηγουμε, δεν το σκεφτηκε κανεις
Οτι το μεγαλυτερο ποσοστο οδηγων ειναι ασχετοι, παλι δεν το σκεφτηκε κανειςΓια ολα φταιει καποιος ''τριτος'', η ''ιλιγγιωδης'' ταχυτητα
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Iσως να καταλαβαινε το ''προβλημα'' του με κανενα κομπιουτερατΣιΈχω αρχίσει να το πιστεύω πραγματικά ότι οι τσαμπουκάδες στο δρόμο κάποια στιγμή δε βγαίνουν σε καλό, οπότε άστο καλύτερα...
Μέχρι τώρα την έχω γλυτώσει, αλλά δε θέλω να μου βγάλει εμένα κανείς κανα κομπιουτεράτΣι επειδή στραβοκοιμήθηκε το βράδυ.@piii
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ζώο δεν ήσουν... γιατί στην πραγματικότητα δεν ενόχλησες και κανέναν. Ζώο ήταν ο άλλος που ήρθε και στα έχωσε ενώ απ' ότι κατάλαβα το λάθος σου δεν τον είχε επηρεάσει καθόλου.
Φυσικά θα μπορούσες να είχες δημιουργήσει σοβαρότερα προβλήματα, απ' τη στιγμή που έπεσες σε φανάρι όμως θα μπορούσε να περάσει και εντελώς ανέμακτα το όλο σκηνικό, με σένα απλά κατακκόκινο απ' τη ντροπή -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ζωα ολοι οι παρουσιαστες ειδησεων, που λενε οτι τους κατεβει για το ατυχημα με τους 7 νεκρους στην Αθηνων-Λαμιας
Αλλος για 180 αλλος για 220, αλλος για χασιμο ελεγχου(κλασικο)Να σκεφτει καποιος οτι φταιει η λακαμια που μας δερνει στο κεφαλι οταν οδηγουμε, δεν το σκεφτηκε κανεις
Οτι το μεγαλυτερο ποσοστο οδηγων ειναι ασχετοι, παλι δεν το σκεφτηκε κανειςΓια ολα φταιει καποιος ''τριτος'', η ''ιλιγγιωδης'' ταχυτητα
Στο σκαι λεει ο ρεπορτερ:
'... πηγαινε με 200 ο ενας, με 200 ο αλλος, αρα συνδιασμενη ταχυτητα 1000 (ναι χιλιων) χαω ...' -
Ο χρήστης endless έγραψε:
'... πηγαινε με 200 ο ενας, με 200 ο αλλος, αρα συνδιασμενη ταχυτητα 1000 (ναι χιλιων) χαω ...'Παιδια παιδια, καθηστε.... , ωπα.......πιανω αμαξι στο 165ο χιλιομετρο Αθηνων-Τριπολεως, να κινειται με 175.4 χλμ/ω
Αληθεια σας λεω, τι εχω αδικο....?Δεν ειναι βεβαια η στιγμη για black humor, αλλα θα ηθελα να μαθω τι θα κερδισουν με το να ξεφτυλισουν ενα τοσο σημαντικο θεμα
Τι ρωταω......τηλεθεαση -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλά είχε ευχηθεί ο Kacey σε παρόμοια ΖΩΑ, την επόμενη φορά που θα το κάνουν, να περνάει νταλίκα η οποία δεν θα τους δει και ΔΕΝ θα σταματήσει...Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται...
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
.....................
'... πηγαινε με 200 ο ενας, με 200 ο αλλος, αρα συνδιασμενη ταχυτητα 1000 (ναι χιλιων) χαω ...'Αγαπητε μου φιλε ειναι απλα μαθηματικα.200 και 200 κανουν 400.
Ο ουρανος της BMW που προσγειωθηκε πανω στον φουκαρα να μην ειναι 2,5 μετρα; επι 400 νατα αδελφε τα χιλια.Απλα μαθηματικα σου λεω.Περα απο αυτα ομως να ξαφνικα σε κλασμα δευτερολεπτων χαθηκαν επτα συνανθωποι μας. Και απο αυτους μονο ο ενας ισως καταλαβε τι εγινε.
-
Μπράβο στο λουκουμά που πήγαινε με το πάσο του με Alfa 156 σήμερα το μεσημέρι και έτρωγε το σαντουιτσάκι του ο ''κύριος'' έχοντας κάνει ουρά πίσω του.Στα ''μύδια '' του τελείως αν βιάζονταν όσοι τον ακολουθούσαν.
-
ζωο ο αραπης με το σπορ αυτοκινητο στο grand theft auto που χωθηκε στη λωριδα μου χωρις φλας ενω ημουν με το γκαζι στο πατωμα καθως με κυνηγουσαν 2 περιπολικα
χειροφρενο μετα σβουρας βγαινω εξω του κοπαναω το αμαξι κ βγαινει εξω για τσαμπουκα
αφου τις εφαγε κ του πηρα τα λεφτα του πηρα το αμαξι του κ συνεχισα την καταδιωξη -
Καλά του έκανες του καριόλη!
-
-
εμενα ο θειος μου στην κρητη με εβαζε στο μηχανακι μαζι με ενα ξαδερφακι για βολτα
πηγαιναμε τρικαβαλο, ο ενας πισω ο αλλος μπροστα ο θειος μου στη μεση
ζουσα γι'αυτη τη βολτα
φυσικα κανεις δε φορουσε κρανος
δεν ξερω καν αν υπηρχαν κρανη στην κρητη τοτεεπισης στο αμαξι του πατερα μου θυμαμαι δεν ειχε καν ζωνες πισω (οταν το πηρε τα αμαξια δεν ειχαν ζωνες στα πισω καθισματα)
αλλες εποχες, αλλα ηθη
τι φλωροι που εχουμε γινει
-
Ξαναπατάω στους Ελληνικούς δρόμους μετά από 2 μήνες. Έχοντας διασχίσει την αχανή απόσταση των ...50 μέτρων από το πάρκινγκ, κινούμαι σε μία μονοδρομημένη οδό (κανονικά για να μην μπερδευόμαστε!!) και έχω προτεραιότητα. Ξαφνικά πετάγεται από το στόπ μία χαρωπή παχουλή κυρία σε ένα παπάκι (δικάβαλο κιόλας) σταματάει σχεδόν στη μέση του δρόμου και κοιτάει ...από την μερία που απαγορευόντουσαν να έρθουν τα αυτοκίνητα!!!!!!!!!!!
Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε ταμπελίτσα απέναντι από τα στοπ 'ναι ο δρόμος είναι μονόδρομος αλλά επειδή είστε ελαφρώς ζώον κοιτάχτε και από τις δύο μεριές για καλό και για κακό'?
-
Ζωάκι η κυρία με χρυσαφί Matiz που ξεκίνησε χωρίς να κοιτάξει καθρέφτες από την εσοχή που έχει κάτω από το δαχτυλίδι της Κηφισίας, μπροστά από τη στάση του προαστειακού. Το αυτοκίνητο ήταν αρχικά σαν ακινητοποιημένο και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ανάβει φώτα (ήταν βραδάκι), βγάζει φλας και ξεκινάει μπαίνοντας στη λωρίδα μου! Επειδή μόλις άναψε τα φώτα την ψυλλιάστηκα, ανοίχτηκα προς την αριστερή λωρίδα και γλιτώσαμε τη γνωριμία... Φώτα, κόρνα, και αφού πέρασα αναίμακτα της έδωσα το παράσημο της ανοιχτής παλάμης!
Μετά από λίγο σταματάω στο φανάρι του Υγεία για να στρίψω αριστερά και εκείνη περνάει δίπλα μου αργά αργά (ήταν αργή η ροή σε εκείνο το σημείο) και μέσα από το τζάμι με μουντζώνει φωνάζοντας 'Να ρε, να!!'. Κι εκεί με πιάνουν τα γέλια συνειδητοποιώντας ότι θα διηγείται μια ιστορία για έναν τεντυμπόη με κάμπριο που την μούντζωσε χωρίς λόγο και αιτία... Είδατε τι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]