-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γενικά, το να πας Ψυρρή με αμάξι Σάββατο βράδυ είναι αυτοκτονία...Εγω και παω, και παρκαρω σχετικα ανετα. Πανω απο 10 λεπτα ψαξιμο ποτε. Αρκει να εχεις λιγη φαντασια στην επιλογη δρομων.
-
χεχε! Ditto
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ζώο μαμά με κόρη 8-9 ετών δίπλα στο πεζοδρόμιο υποτίθεται την κρατά στο χέρι...
σε κάποια στιγμή η μικρή πετάγεται μπροστά κ ευτυχώς το διερχόμενο αυτοκίνητο είχε κανονική μικρή ταχύτητα κ επιπλέον έτυχε να πέσει η μικρή στην πόρτα του αυτοκινήτου με συνέπεια να μην τραυματιστεί σοβαρά..η μητέρα μου ήταν αυτόπτης μαρτυρας....κ τη ρωτάει....γιατί την άφησες??
κ απάντηση..αυτή με αφησε.....
οπότε η mother μου της λέει εγώ με τον οδηγό είμαι αν το τραβήξεις παραπέρα...
ο οδηγός απλά ζαλισμένος με αυτό που του έτυχε από το πουθενά........ φυσικά η υπύθυνη μαμά δεν θέλησε να πάει νοσοκομείο κ έφυγε...Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει στο δρόμο το συμπέρασμα...κ σε πεζούς κ σε οδηγούς οχημάτων....
να είμαστε έτοιμοι για το αναπάντεχο......Εγώ έχω μια άλλη απορία...γιατί οι γονείς κατεβάζουν τα καροτσάκια με τα παιδιά τους στον δρόμο οταν περιμένουν στην διάβαση ενώ αυτοί μένουν στο πεζοδρόμιο...Τόση βλακεία ποιά?
Και ζητανε και τα ρεστα οταν αφου γ..θηκες να φρεναρεις και να αποφυγεις το καροτσακι, τους τα χωνεις!
Ατακα καταπελτης....
Πως πας ετσι;;;; -
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
...περισσοτερη!εχω κραξει πολλες για το συγκεκριμενο θέμα με τα καροτσακια και με τα παιδια απο την εξω πλευρα του δρομου! μα τοσο Ζωα πια?Για τα καροτσάκια στον δρόμο φταίμε σε μερικές περιπτώσεις λιγάκι και εμείς οι οδηγοί με τα παρκαρίσματά μας.Για το περπάτημα με τα παιδιά εκτός πεζοδρομίου σαν να μην συμβαίνει τίποτα χρειάζεται
-
Λιγάκι**; ΛΙΓΑΚΙ;**
Καμιά μέρα που θα μου την βαρέσει θα κάνω φωτορεπορτάζ από τα πεζοδρόμια του Ελληνικού και θα ρεζιλέψω τα μισά Σούρμενα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γενικά, το να πας Ψυρρή με αμάξι Σάββατο βράδυ είναι αυτοκτονία...
Εγω και παω, και παρκαρω σχετικα ανετα. Πανω απο 10 λεπτα ψαξιμο ποτε. Αρκει να εχεις λιγη φαντασια στην επιλογη δρομων.
εγω παντως που ετυχε και πηγα το σαββατο κατα τις 21:30 βρηκα ανετα παρκινγκ.
το παρκινγκ στην πλατεια κουμουνδουρου ηταν κλειστο και ειχε πανω απο 20 θεσεις αδειες -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Στο Ελληνικό πληθαίνουν οι καινούργιες πολυκατοικίες που διαμορφώνουν -παράνομα βέβαια- κάθετα στον δρόμο θέσεις για τους ενοίκους σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου εμπρός από το κτίριο. Κοπανάνε μετά και μερικές ταμπέλες 'απαγορεύεται η στάθμευση / Γκαράζ' και καθαρίζουν. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις...
Αν έμενα σε τέτοια περιοχή και όντως είχα πρόβλημα με το parking θα το έψαχνα νομικά όσο πιο βαθειά μπορούσα. Έχω την εντύπωση ότι ο νόμος ορίζει 1 (ΜΙΑ) είσοδο parking για κάθε κτήριο, σπίτι, πολυκατοικία κλπ.
Το αστείο αυτό που κάθε πολυκατοικία αντί να χτίσει υπόγειο parking ανοίγει 5 εισόδους για να μπαίνουν αμάξια απ' όλες τις πάντες της πυλοτής καταντά κακόγουστο.θα ήθελα λίγο να συζητήσουμε το παρακάτω γιατί βλέπω ότι γίνετι μόδα, οπότε αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μου πει...
Εχω παρατηρήσει πολλές καινούριες πολυκατοικίες στην Θεσσαλονίκη που αντί της κλασσικής πυλωτής, έχουν ιδιωτικά ισόγεια κλειστά γκαράζ, κάτι σαν μικρές κλειστές αποθήκες με στόρια....Το θέμα είναι ότι έχουν ένα γκαράζ για κάθε αυτοκίνητο, έτσι γύρω γύρω από την κεντρική είσοδο της οικοδομής έχει καμιά 10αριά τέτοια γκαράζ, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ μπορεί να παρκάρει κανείς πουθενά κατά μήκος όλης τησ οικοδομής!Είχε βγει κάποιος χρήστης εδώ στο forum (δεν θυμάμαι όνομα) και είχε πει ότι η πολυκατοικία ή οποιαδήποτε κατοικία με κάποιο Χ πλάτος πρόσοψης δεν μπορεί να δεσμεύει για είσοδο-έξοδο πάνω από το 40% ή κάτι τέτοιο.
Δεν το θυμάμαι ακριβώς...ήταν σχετικά παλιά...
Τότε που το είχα ψάξει με λεπτομέρεια (λόγω κάποιας αντιδικίας που είχαμε με κάποιον απέναντι), είχε δίκιο.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι, όπως το κτίσμα να έχει πρόσοψη πάνω από κάποια μέτρα κτλ.
Αν διαβάζει αυτός ο χρήστης ακόμα αυτό το θέμα...ας μας διαφωτίσει παρακαλώ...
Πάντως είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν μπορείς να δεσμεύεις όλη την πρόσοψη του κτιρίου σου για πάρκινγκ. Γι'αυτό βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Τώρα κατά πόσο θα βγάλεις άκρη και πόσο διατεθημένος είσαι να πετάξεις λεφτά σου για να βρεις το δίκιο σου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. (που για να τα κάψεις αυτά τα λεφτά σε επιπλέον βενζίνη κάνοντας κύκλους στα στενά για να βρεις θεση, θα θες 3-4 χρόνια. Μη σου πω ότι θα σου έρθει πιο φτηνά ή στα ίδια λεφτά να νοικιάζεις μία θέση... )σσ:μην ξεχνάμε ότι το να τραβήξεις στα άκρα μια κατάσταση (=>δικαστήρια κτλ) απαιτεί εκτός από λεφτά (που στις μέρες μας είναι το κινητήριο καύσιμο για τα πάντα σχεδόν, καθώς και οι δικηγόροι δε θα το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους) και χρόνο για σπατάλη, κάτι που όλοι εμείς που γκρινιάζουμε ότι δε βρίσκουμε θέση κτλ, δεν έχουμε.
Αν τώρα καταφέρεις και μαζευτείτε 4-5-10 άτομα να μοιραστείτε το κόστος, χώστε καταγγελία κτλ... (και η τύχη-το δίκιο- μαζί σας )Απο οσο ξερω μια πολυκατοικια με pilotis εχει δικαιωμα για μια εισοδο και μια εξοδο μονο στην πλευρα του δρομου
Καθε αλλη εισοδο -εξοδο εκτος απο αυτες,ειναι παρανομη -
ΝΑ κανω εγω τωρα μια ερωτηση που την εχω απορια πολυ καιρο ???
ΑΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ εκει στις αρχες και στο τελειωμα της ΕΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ Η ΟΧΙ ????
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
ΝΑ κανω εγω τωρα μια ερωτηση που την εχω απορια πολυ καιρο ???
ΑΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ εκει στις αρχες και στο τελειωμα της ΕΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ Η ΟΧΙ ????Τι περίμενες δηλαδή, να πάνε με τραίνο ή λεωφορείο; Πρέπει πρώτα να μάθουν πως γράφονται οι παραπάνω λέξεις και μετά βλέπουμε...
Γαύρος είμαι και 'γω, αλλά όπου ελληνικό 'γήπεδο', ισχύουν γενικά τα παραπάνω...
-
Να παρκαρουν στο beach volley και να εχει ο Κοκκαλης λεωφορεια να τους μεταφερει ...
Αφηστε την αναμπουμπουλα κατα το παρκαρισμα ...μανουβρες κτλ και διερχομενοι πεζοι , που ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πανω στην ΕΟ ουσιαστικα ...
αν χτυπηθει εκει καποιος πεζος , ποιος θα φταιει ???
-
Να παρκαρουν στο beach volley και να εχει ο Κοκκαλης λεωφορεια να τους μεταφερει ...Αφηστε την αναμπουμπουλα κατα το παρκαρισμα ...μανουβρες κτλ και διερχομενοι πεζοι , που ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πανω στην ΕΟ ουσιαστικα ...
Όσο υπάρχει ανεγκέφαλος κόσμος που κοιτάζει μόνο την πάρτη του και πως θα παρκάρει όσο το δυνατόν πιο κοντά (και απ'έξω αν γίνεται) στο μέρος που θα καταλήξει, χωρίς να τον ελέγχει κανείς και να τον βάζει σε τάξη αυτά θα συμβαίνουν.
-
Το θεμα ειναι η ΤΡΟΧΑΙΑ τι κανει ??
ξερει μονο να γραφει οσους παρκαρουν στην Ηρωων πολυτεχνειου οπου και δεν εμποδιζουν κανεναν και τιποτα ....
-
Το θεμα ειναι η ΤΡΟΧΑΙΑ τι κανει ??ξερει μονο να γραφει οσους παρκαρουν στην Ηρωων πολυτεχνειου οπου και δεν εμποδιζουν κανεναν και τιποτα ....
Η 'τροχαία' ποιεί την νήσσαν, εκεί και αλλού. Από την άλλη, πώς να πάει να 'μαζέψει' την όλη καφρίλα. Θέλει καμμιά ...500αριά γερανούς !!
Υ.Γ.: Αν εννοείς την Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά, τότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και τους 'γράφουν' (5 φορές το χρόνο, το ΠΟΛΥ), γιατί περνάνε ένα κάρρο λεωφορεία από εκεί (και με τα παρκαρισμένα οι λωρίδες γίνονται μάξιμουμ 1,33 ...) .
-
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πανω στην ΕΟ ουσιαστικα ...αν χτυπηθει εκει καποιος πεζος , ποιος θα φταιει ???
Καταρχήν στο σημείο που αναφέρεις δεν έχει πεζούς οπότε δεν παίζει θέμα με αυτούς.
ΟΜΩΣ παιζει τεράστιο θέμα με τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου αφού οι λωρίδες «ξαφνικά» μικραίνουν επικίνδυνα.
Πολλές φορές δε το μποτιλιάρισμα φτάνει και μέχρι την Καβάλλας. -
Πως δεν εχει πεζους ???
και αυτοι που παρκαρουν/ξεπαρκαρουν με τι κινουνται οντας εκτος αυτοκινητου ?
με ρουκετα ? η τραμπολινο ?
εχει ΠΕΖΟΤΑΤΟΥΣ , κανονικοτατα ...
-
To ίδιο δεν συμβαίνει και με τα νυχτερινά κέντρα που μετατρέπουν τους γύρω δρόμους σε Parking και μάλιστα επί πληρωμή (και τσαμπουκά)?? Αλήθεια που είναι η τροχαία σε αυτές τις περιπτώσεις?
-
Παίζει πρέφα στο τμήμα.
-
Αγαπητε αρχηγε Blacktan, σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω μενω εκει κοντα (Καμινια) και τα ζω πολυ συχνα. Τολμω να πω οτι προγραμματιζω εισοδους / εξοδους απο το σπιτι προς κεντρο ωστε να μην συμπιπτουν με την εναρξη και ληξη αγωνων στο Καραισκακη.
Ειναι πραγματικα κρετινοι. Ολοι τους. Τετοια ασυδοσια δεν εχει ξαναματαυπαρξει!!!
Οσον αφορα το:
Το θεμα ειναι η ΤΡΟΧΑΙΑ τι κανει ??εχω τη δικια μου εκδοχη επι του θεματος. Με την κατασταση του χουλιγκανισμου που επικρατει απο ΠΑΡΑ πολλους 'οπαδους', προσπαθουν να μη βαζουν φυτιλι στη φωτια. Εχω την πεποιθηση οτι εαν αρχισουν στ'αληθεια να γραψουν κλησεις σε καμμια εικοσαρια απ'αυτους, θα γινει χαμος.
Φαντασου το. Βγαινοντας, θα φωναξουν μερικοι 'ΕΙ!! ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΛΗΣΗ!!', κατι αλλοι πιο περα θα το ακουσουν, και αυτοι οι αλλοι θα ειναι και απογοητευμενοι / θυμωμενοι που η ομαδα τους εχασε, θα εχουν και ορεξη να πλακωθουν, και θα την πεσουν στους μπατσους που ειναι εκει για την 'οπως-οπως' ρυθμιση της κυκλοφοριας.
Μετα απ'αυτο, δε θα τους φτανουν ουτε δεκα διμοιριες των ΜΑΤ -- εχουμε δει την αποτελεσματικοτητα των ΜΑΤ σε ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ τις 'εκδηλωσεις' αυτου του ειδους... By the way, εχω πεσει πανω σε τετοια επεισοδεια, οπου μαλιστα οι μπατσοι ειχαν ξεχασει να κλεισουν τη γεφυρα απο Ποσειδωνος, και εφτασα πανω σε φωτιες και στους αλητες που διελυαν ανενοχλητοι στο δρομο και με... χαιρεταγανε. Εγω ειπα μετα σε εναν αστυνομικο να κλεισουν τη γεφυρα!
Συνδυασε το κι αυτο με το γεγονος οτι λογω συνωστισμου μπορει να εχουμε και κανεναν νεκρο, και βαλε και τον δικαιολογημενο, εν μερει, ωχαδερφισμο των μπατσων, κι εξ ου η ανοχη. [Σημειωση: εν μερει δικαιολογημενο γιατι φανταζομαι πολλους απ'αυτους να λενε 'παλι μας εβαλε να φυλαμε τους παπαρες χουλιγκαν του ο Κοκαλης, αει στο διαολο']
Στ'αληθεια, το πιστευω το παραπανω...
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
To ίδιο δεν συμβαίνει και με τα νυχτερινά κέντρα που μετατρέπουν τους γύρω δρόμους σε Parking και μάλιστα επί πληρωμή (και τσαμπουκά)?? Αλήθεια που είναι η τροχαία σε αυτές τις περιπτώσεις?Μεσα, με μπουκαλακι Ουσκυ σπεσιαλ
-
ΝΑ κανω εγω τωρα μια ερωτηση που την εχω απορια πολυ καιρο ???ΑΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ εκει στις αρχες και στο τελειωμα της ΕΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ Η ΟΧΙ ????
Βασικα θα στο παρει πρωτα η πρωτη αφηρημενη νταλικα...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πανω στην ΕΟ ουσιαστικα ...
Καταρχήν στο σημείο που αναφέρεις δεν έχει πεζούς οπότε δεν παίζει θέμα με αυτούς.
ΟΜΩΣ παιζει τεράστιο θέμα με τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου αφού οι λωρίδες «ξαφνικά» μικραίνουν επικίνδυνα.
Πολλές φορές δε το μποτιλιάρισμα φτάνει και μέχρι την Καβάλλας.Οτι ειπε απο κατω. ολοι αυτοι που παρκαρουν, μετα πρεπει πεζοι να πανε μεχρι το γηπεδο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]