Αγαπητε αρχηγε Blacktan, σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω μενω εκει κοντα (Καμινια) και τα ζω πολυ συχνα. Τολμω να πω οτι προγραμματιζω εισοδους / εξοδους απο το σπιτι προς κεντρο ωστε να μην συμπιπτουν με την εναρξη και ληξη αγωνων στο Καραισκακη.
Ειναι πραγματικα κρετινοι. Ολοι τους. Τετοια ασυδοσια δεν εχει ξαναματαυπαρξει!!!
Οσον αφορα το:
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Το θεμα ειναι η ΤΡΟΧΑΙΑ τι κανει ??
εχω τη δικια μου εκδοχη επι του θεματος. Με την κατασταση του χουλιγκανισμου που επικρατει απο ΠΑΡΑ πολλους 'οπαδους', προσπαθουν να μη βαζουν φυτιλι στη φωτια. Εχω την πεποιθηση οτι εαν αρχισουν στ'αληθεια να γραψουν κλησεις σε καμμια εικοσαρια απ'αυτους, θα γινει χαμος.
Φαντασου το. Βγαινοντας, θα φωναξουν μερικοι 'ΕΙ!! ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΛΗΣΗ!!', κατι αλλοι πιο περα θα το ακουσουν, και αυτοι οι αλλοι θα ειναι και απογοητευμενοι / θυμωμενοι που η ομαδα τους εχασε, θα εχουν και ορεξη να πλακωθουν, και θα την πεσουν στους μπατσους που ειναι εκει για την 'οπως-οπως' ρυθμιση της κυκλοφοριας.
Μετα απ'αυτο, δε θα τους φτανουν ουτε δεκα διμοιριες των ΜΑΤ -- εχουμε δει την αποτελεσματικοτητα των ΜΑΤ σε ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ τις 'εκδηλωσεις' αυτου του ειδους... By the way, εχω πεσει πανω σε τετοια επεισοδεια, οπου μαλιστα οι μπατσοι ειχαν ξεχασει να κλεισουν τη γεφυρα απο Ποσειδωνος, και εφτασα πανω σε φωτιες και στους αλητες που διελυαν ανενοχλητοι στο δρομο και με... χαιρεταγανε. Εγω ειπα μετα σε εναν αστυνομικο να κλεισουν τη γεφυρα!
Συνδυασε το κι αυτο με το γεγονος οτι λογω συνωστισμου μπορει να εχουμε και κανεναν νεκρο, και βαλε και τον δικαιολογημενο, εν μερει, ωχαδερφισμο των μπατσων, κι εξ ου η ανοχη. [Σημειωση: εν μερει δικαιολογημενο γιατι φανταζομαι πολλους απ'αυτους να λενε 'παλι μας εβαλε να φυλαμε τους παπαρες χουλιγκαν του ο Κοκαλης, αει στο διαολο']
Στ'αληθεια, το πιστευω το παραπανω...