Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν μπαινει ευκολα το S3 σε Fabia.
Για τους υπολοιπους αστειατορες του φορουμ, ε μια φορα καποιον θα πετυχω στον δρομο να κανει μαλακιες...Οταν απαντησει με τετοιο υφακι, θα μιλησουμε για σκισμενα καλτσον.
Εχει πολυ πλακα να κρινετε τον εκνευρισμο καποιου, για κατι στο οποιο δεν ησασταν παροντες και που ολοι θα βριζατε (τουλαχιστον). Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να ειρωνευεστε εδω μεσα και να πετατε μαργαριταρια του τυπου 'θα προσπαθουσα να τον πεισω για το λαθος του', ενω μιλαμε για τριαντα ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που με το ετσι θελω κλεινουν δρομους για να δειξουν τους ΚΟΥΒΑΔΕΣ τους, και σου πουλανε τσαμπουκα επειδη δεν θες να σε πανε τρενακι. Γιατι να μην πουλησω και εγω τσαμπουκα στα τσοκαρα? Τα ζωα τα αντιμετωπιζεις με τον τροπο τους, γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν.
Επειδή δεν με ξέρεις άσε τα υπονοούμενα. Δεν είσαι ο μόνος μάγκας με κοχόνες εδώ μέσα που δεν σκύβει, έτσι; Αν ήμουν μπροστά, φυσικά και θα τους τα έλεγα μερικά χέρια. Εγώ αναφέρομαι στην επίθεση στο παιδί ΕΔΩ ΜΕΣΑ, κατάλαβες; Θεωρώ ότι είναι εντελώς ανούσια και άκαιρη, ειδικά σε χρήστη που είναι σχετικά καινούριος. Κατάλαβες τώρα;