-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Όταν τραβάς πιστόλι να είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις, αλλιώς το βάζεις στον ΠΟΛΟ σου.....'clopyright EKLOGES PASOK'
οπως και
You don't wear a condom unless you gonna faq....
clopyright αμερικανικη ταινια με υποβρηχια.... -
Είχα πετύχει κι εγώ ένα βράδυ αυτά τα γίδια με τα Smart να έχουν κλείσει όλες τις λωρίδες κάπου στα Λιμανάκια, και περνόντας τους τρώγανε κάτι ωραία κλεισίματα.
Λίγο μετά το Riba's κατάφερα να τους περάσω όλους.
Επίσης από τα πολλά ζώα που πετυχαίνω κάθε μέρα με τη μηχανή, να πω για μια Carrera 4S ανέβασμα Κηφισού χθες κατά τις 21:00, κι ενώ ήμουν στην αριστερή πατημένος (άδεια λωρίδα, όχι ανάμεσα σε αυτοκίνητα) βγήκε σερνόμενος με 40 στην αριστερή από τη μεσαία χύμα μπροστά μου, και αφού ήδη του είχα ανάψει φώτα για να με δει.
Εφαγε κι αυτός ένα ωραίο κλείσιμο (προσπέρασμα από αριστερά και τάβλωμα φρένου μπροστά του)... Οχι πως θα κατάλαβε γιατί το'κανα, αλλά έβγαλα το άχτι μου.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Είχα πετύχει κι εγώ ένα βράδυ αυτά τα γίδια με τα Smart να έχουν κλείσει όλες τις λωρίδες κάπου στα Λιμανάκια, και περνόντας τους τρώγανε κάτι ωραία κλεισίματα.Λίγο μετά το Riba's κατάφερα να τους περάσω όλους.
Επίσης από τα πολλά ζώα που πετυχαίνω κάθε μέρα με τη μηχανή, να πω για μια Carrera 4S ανέβασμα Κηφισού χθες κατά τις 21:00, κι ενώ ήμουν στην αριστερή πατημένος (άδεια λωρίδα, όχι ανάμεσα σε αυτοκίνητα) βγήκε σερνόμενος με 40 στην αριστερή από τη μεσαία χύμα μπροστά μου, και αφού ήδη του είχα ανάψει φώτα για να με δει.
Εφαγε κι αυτός ένα ωραίο κλείσιμο (προσπέρασμα από αριστερά και τάβλωμα φρένου μπροστά του)... Οχι πως θα κατάλαβε γιατί το'κανα, αλλά έβγαλα το άχτι μου.
Κ ειπε ο παραπας απο μεσα του....
Πω πω.... παρε εναν μαλακα.... θα μας σκωτονε! Παλι καλα που δεν προλαβα να μπω στην αριστερηΝα συμπληρωσω... τα ζωα με τα sports cars που κανουν περαντζαδα στην αριστερη με 40~50... ειναι για πολα καντηλια!!!!!!!
Οταν ριξω την κυβερνηση και αναλαβω εξουσεια, θα τους στειλω ολους στα Μεγαρα.
Ο χειροτερος χρονος θα ισουντε με εκτελεση. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κ ειπε ο παραπας απο μεσα του....
Πω πω.... παρε εναν μαλακα.... θα μας σκωτονε! Παλι καλα που δεν προλαβα να μπω στην αριστερηΠοιός σου'πε πως δεν είχε μπει ήδη στην αριστερή;
-
Πάντως εδώ δείχνουν να το θεωρούν πολύ cool και μαγκιόρικο αυτό που κάνανε.
http://www.smartmania.gr/forum/portal.php
Τωρα εχω την προσοχη σας ετσι;;;
Με διαστημα μικροτερο απο εβδομαδα να μενει για την εκδρομη μας, σκεφτηκαμε οτι θα ηταν καλο να μπαινουμε στο κλιμα σιγα-σιγα... διαδρομη με τα smartακια παρατεταγμενα... παιχνιδια στο δρομο... κοσμος να κοιταει...
Τι καλυτερο λοιπον απο 'αλητεια'!!!
Το σημειο συναντησης κλασσικα θα ειναι το Lidl στην Λ. Καβαλας.
Θα συναντηθουμε στις 21:00 και μετα απο τις φωτογραφιες, την κουβεντουλα και τα... απαραιτητα πειραγματα , θα ξεκινησουμε τη βολτιτσα μας με προορισμο τα Νοτια Προαστια.
Φουλαρετε τα μικρα με βενζινη (οχι οτι χρειαζονται και πολυ!!!) και φυγαμε!Άρα, ο Wagner, o nasos και όσοι άλλοι πετύχανε τα τούβλα αυτά στο δρόμο έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Άκου ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μόλις μου ήρθε το παρακάτω email...Subject: FW: ** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ** Εγκατάλειψη τροχαίου
( ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ )
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για την « Γειτονιά των Αγγέλων »Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
[ edit mod 21/11 13:20 ] Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.
Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία -κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες
Εμαθα οτι ο δραστης παραδοθηκε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ακου να σου πω μερικα πραγματακια:α) ΑΝ ΘΕΛΩ να συζητησω, μπορω.
β) δεν ασχοληθηκα με τον ιδιο ουτε τον τσουβαλιασα προσωπικα ΕΚΕΙΝΟΝ, αλλα του ειπα 'να πεις στους φιλους σου...:
γ) ο λογος που δεν ηθελα να συζητησω ηταν και ο ιδιος που με εκανε να του πω να παει να τα πει κατ'ευθειαν στους φιλους του:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να τους πω 'παιδες δεν μας αδειαζετε την γωνια γιατι εχετε ξεφτυλισει ολη την κινηση' και σε αυτο η απαντηση ηταν τσαμπουκαδες (που δεν θα εκαναν αν δεν ηταν 30) και υφακι του στυλ 'εχουμε βγει εκδρομη και κανουμε οτι γουσταρουμε'. Μαζευτηκαν οι κουραδομαγκες να δειξουν το υπεραυτοκινητο που ακουσει στο ονομα Smart και 'σκυψ'τε ολοι να σας πηδηξουμε γιατι θελουμε να κανουμε παρελαση να'ουμε'...
Ακριβως αυτα που ειπες και εσυ, απλα εγω προλαβα και τα δεχτηκα στον δρομο χτες. Ετυχε και βρεθηκε στο φορουμ αυτος και οπως καταλαβαινεις σχολια του τυπου 'πλακα ειχε', δεν σηκωνουν ευγενεια.
Οσο για το τελευταιο, ε δεν τρεχει και τιποτα, θα δουμε ποιος απο τους δυο ειναι πιο γρηγορος ή/και πιο αναισθητος.
Βρε Κώστα γιατί κάθεσαι και χαλιέσαι?
Αν ισχύει ότι γράφει ο k0$t@$s:
χαίρομαι π έχουν και άλλοι συνάδελφοι τρέλα με τους 4 τροχούς(με τν γενική έννοια)..εγώ π μένω ελληνικό ακολούθησα ως τη γλυφάδα κ μετά από κανά δύωρο τους βρήκα βάρκιζα!!!
Αν κατάλαβα σωστά ξεκίνησαν από το Ελληνικό (!) και κατέληξαν Riba's. Από τη στιγμή που έπιαναν όλες τις λωρίδες και προφανώς πήγαιναν σε αργούς ρυθμούς για να είναι σε σχηματισμούς ή τέλος πάντως είχαν κάνει κατάληψη όλων των λωρίδων, ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ τους υπόλοιπους χρήστες του οδοστρώματος. Και σε μια απόσταση από το Ελληνικό μέχρι την Βάρκιζα φανταστείτε ΠΟΣΑ αυτοκίνητα και ΠΟΣΟΥΣ συμπολίτες μας ταλαιπώρησαν, επειδή 'είχε γέλιο' και επειδή 'ήθελαν να κάνουν το χαβαλέ τους'. Προκειταί καθαρά για θέμα παρακώλυσης συγκοινωνίας!
Κάνεις ένα τηλεφωνάκι στα παιδιά με τα μπλε (που ξέρεις ότι εκεί κάτω ψοφάνε να κόψουν κ@λους) και τους στέλνεις τα χαιρετίσματα σου. Από το Ελληνικό μέχρι το Ribas θα τους είχε στάνταρ εντοπίσει περιπολικό και θα τους είχε μοιράσει κουστουμάκια...
-
χθες το βραδυ γυρνωντας σπιτι συναντησα τρεις κλασσικες κατηγοριες 'οδηγων':
- ειμαι 25 και εχω Α3 (1.6 8β),με φιμε και 17αρες!η αριστερη φτιαχτηκε για μενα και θα σερνομαι με 45 χλμ/ω
2)εχω το χρεπι του 80 με ταμπουρα μπρος-πισω αλλα σου κολλαω-γιατι ειμαι πιο μαγκας,αλλα αδικημενος-στο μισο μετρο με 100+ ενω δεν εχεις που να πας γιατι εχει κινηση.
3)ειμαι 35, γ..αμω και δερνω,ξυπνησα απο την σιεστα και παω στο καφενειο να παιξω χαρτι ή στο πρακτορειο για κανα Κινο.θα ξεκιναω οταν θελω στο φαναρι και θα πηγαινω οσο πιο αργα γινεται,χωρις να μου σβησει με πρωτη.αν τυχον πας να με περασεις θα σε αγριοκοιταξω και αν εισαι του χεριου μου θα σου την πω.αν οχι θα κοιταω τα περιστερια...
Και οι 3 γνωρισαν τον πιο αντικοινωνικο μου εαυτο χθες
αρα,και μια 4η κατηγορια:νομιζω οτι ειμαι ο καλυτερος,ο πιο γρηγορος και οποιος δεν κινειται με τον ρυθμο μου ειναι αξιος εξαυλωσης.. - ειμαι 25 και εχω Α3 (1.6 8β),με φιμε και 17αρες!η αριστερη φτιαχτηκε για μενα και θα σερνομαι με 45 χλμ/ω
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως εδώ δείχνουν να το θεωρούν πολύ cool και μαγκιόρικο αυτό που κάνανε.http://www.smartmania.gr/forum/portal.php
Τωρα εχω την προσοχη σας ετσι;;;
Με διαστημα μικροτερο απο εβδομαδα να μενει για την εκδρομη μας, σκεφτηκαμε οτι θα ηταν καλο να μπαινουμε στο κλιμα σιγα-σιγα... διαδρομη με τα smartακια παρατεταγμενα... παιχνιδια στο δρομο... κοσμος να κοιταει...
Το σημειο συναντησης κλασσικα θα ειναι το Lidl στην Λ. Καβαλας.
Θα συναντηθουμε στις 21:00 και μετα απο τις φωτογραφιες, την κουβεντουλα και τα... απαραιτητα πειραγματα , θα ξεκινησουμε τη βολτιτσα μας με προορισμο τα Νοτια Προαστια.
Φουλαρετε τα μικρα με βενζινη (οχι οτι χρειαζονται και πολυ!!!) και φυγαμε!Άρα, ο Wagner, o nasos και όσοι άλλοι πετύχανε τα τούβλα αυτά στο δρόμο έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Άκου ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ...
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ
-
naughty boys!
-
παιδιά ξεκινήσανε από το περιστέρι...εγώ είπα πως ακόλουθησα για πολύ λίγο!!!αλλά δν περίμενα να ήταν κάτι τόσο σημαντικό ώστε να συζητιέται σχεδόν μια μέρα...
-
-
Μωρέ εκεί είναι που τους χρειάζεται κάρφωμα στην αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ για παρακώλυση συγκοινωνιών... Να μαζευτούν ΑΜΕΣΩΣ κάποιες δεκάδες κλήσεις, να πάρουν τα @@ όσων ταλαιπώρησαν.
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
παιδιά ξεκινήσανε από το περιστέρι...εγώ είπα πως ακόλουθησα για πολύ λίγο!!!αλλά δν περίμενα να ήταν κάτι τόσο σημαντικό ώστε να συζητιέται σχεδόν μια μέρα...Δεν ειναι καθολου συμαντικη η παρακοληση κυκλοφωρειας απο 12 ΜΑΛΑΚΕΣ με κουβαδες που επιαναν την μια τις δυο απο τις δυο λοριδες της παραλιακης και οταν ανοιξε ο δρομος τις τρεις απο τις τρεις.....
-
Η δεξιά λωρίδα στη Βουλιαγμένης από την Κασομούλη στον Αγ. Ιωάννη μέχρι το μετρό της Δάφνης έχει καταντήσει πια χώρος 'μισό-λεπτάκι' για το περίπτερο στον Αγ. Ιωάννη, το σουπερ-μάρκετ λίγο πιο κάτω, και για πολλά μαγαζιά μέχρι τη Δάφνη. Έχω συναντήσει αναρίθμητα ζώα εκεί, που είτε δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν είτε δεν τους νοιάζει. Περνάει και λεωφορείο εκεί, οπότε αναγκαστικά αν βρει μπροστά του αλαρμισμένο αναγκάζεται να μπει στη μεσαία λωρίδα της Βουλιαγμένης (από τις 3). Δεν είναι παράλογο λοιπόν που πολλές ώρες της ημέρας είναι πηγμένη από την Ηλία Ηλιού μέχρι τη Δάφνη, ουστιαστικά για 5 ΖΩΑ που μας κάνουν τα τρία δύο.
Πριν από λίγο καιρό ένο ΖΩΟ σταμάτησε στην ψύχρα μπροστά από το σούπερ-μάρκετ, ξεφόρτωσε έναν γέρο, και μετά απλά κάθησε εκεί. Ήμουν πίσω του και είχα όρεξη να χάσω το χρόνο μου, οπότε του άρχισα τους προβολείς - η αντίδρασή του ήταν να ανοίξει τα αλάρμ. Όταν άρχισα και τις χειρονομίες νεύρων, μαζί με λίγη κόρνα, άρχισε να ωρύεται αυτός, κάνοντας μερικά εκατοστά εμπρός κάθε μερικά δευτερόλεπτα. Δεν άντεξα την αναμονή οπότε βγήκα στην αριστερή για να τον περάσω, ανοίγοντας το παράθυρο και μπινελικώνοντάς τον. Καμία έκπληξη στο ότι κι αυτός με μπινελίκωσε και συνέχισε να περιμένει με τα αλάρμ στη λεωφόρο.
Αποκορύφωμα βέβαια ήταν αυτό που είδα πριν από λίγες μέρες: φορτηγό μετακομίσεων σταματημένο στη δεξιά, με τη μούρη αντίθετα στη ροή κυκλοφορίας!!
Δύο μπατσάκια να βάλουν να περπατάνε πάνω-κάτω το δρόμο, λύθηκε το πρόβλημα! Αλλά μάλλον ζουν σε άλλο κόσμο, τα φυμέ των υπευθύνων είναι πολύ σκούρα για να βλέπουν τι γίνεται έξω.
-
από αυτήν τν άποψη ναι είναι αλλά όταν το ζεις δν το καταλαβαίνεις ό,τι προκαλείς,εμποδίζεις κλπ...δν έγινε δλδ με τέτοιο σκοπό!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μωρέ εκεί είναι που τους χρειάζεται κάρφωμα στην αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ για παρακώλυση συγκοινωνιών... Να μαζευτούν ΑΜΕΣΩΣ κάποιες δεκάδες κλήσεις, να πάρουν τα @@ όσων ταλαιπώρησαν.Εγινε κ αυτο....
-
ΖΩΑ οι μαλάκες των Χανίων που διπλοτριπλοπαρκάρουν απέναντι από τα Δικαστήρια ΠΑΝΩ σε ΓΩΝΙΑ και ΣΤΑΣΗ λεωφορείου για να πάρουν εφημερίδα και να πιουν τον καφέ τους στο Σπιτικό και στο Φειδίου Μέλαθρον. Κρίμα που το γαμωκινητό μου δεν συνεργάζεται με τον υπολογιστή μου (δεν το βλέπει), αλλιώς θα σας έδειχνα ΤΟΝΝΟΥΣ φωτογραφικού υλικού. ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!!
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
από αυτήν τν άποψη ναι είναι αλλά όταν το ζεις δν το καταλαβαίνεις ό,τι προκαλείς,εμποδίζεις κλπ...δν έγινε δλδ με τέτοιο σκοπό!!Τι ακρηβως δεν καταλαβαινεις;;;;;;
Οτι ενωχλεις οταν κλεινεις ΟΛΕΣ τις λωριδες κυκλοφορειας;;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μωρέ εκεί είναι που τους χρειάζεται κάρφωμα στην αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ για παρακώλυση συγκοινωνιών... Να μαζευτούν ΑΜΕΣΩΣ κάποιες δεκάδες κλήσεις, να πάρουν τα @@ όσων ταλαιπώρησαν.
Εγινε κ αυτο....
Τι, τους έδωσες; Ραφτήκανε κουστουμάκια; Για λέγε!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]