-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα την επομενη φορα παρει κανα πεζο μαζι του? Η αμα κανει μεγαλυτερη ζημια και δεν εχει ασφαλεια?Ασε που αμα δεν εχει χαρτια (ειτε για το ατομο του ειτε για να οδηγει παπι), κυνηγας ΚΑΙ τον εργοδοτη του
Τα ξερω ολα αυτα, αλλα για καποια στιγμη σκεφτηκα, οτι ολοι εχουμε κανει μ@λ@κιες καποια φορα,ειδικα πιτσιρικαδες, και εφοσον δεν υπαρχουν θυματα, η πρωτη φορα πρεπει να συγχωρεθει
-
Αν η ζημια σου βγει παραπανω,δεν θα το μετανιωσεις που θα τα βαλεις απο την τσεπη σου?
-
α) μλκια ειναι να κανεις μια σουζα και να πεσεις. Να κυκλοφορεις χωρις χαρτια (μεταναστευσης πρωτα απ΄ολα, και μετα ισως διπλωμα κλπ ΕΝΩ η δουλεια σου ειναι να οδηγεις), και να το παιζεις και εξυπνακιας - 'η ζημια υπηρχε' - ειναι θρασος.
β) που ξερεις οτι ηταν η πρωτη φορα?
τεσπα, εκρινες και επραξες. Το θεμα ειναι οτι πολυ ευκολα αφηνουμε κατι τετοιους οταν μας παρακαλανε, και καμμια μερα θα τα βρουμε μπροστα μας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) μλκια ειναι να κανεις μια σουζα και να πεσεις. Να κυκλοφορεις χωρις χαρτια (μεταναστευσης πρωτα απ΄ολα, και μετα ισως διπλωμα κλπ ΕΝΩ η δουλεια σου ειναι να οδηγεις), και να το παιζεις και εξυπνακιας - 'η ζημια υπηρχε' - ειναι θρασος.β) που ξερεις οτι ηταν η πρωτη φορα?
τεσπα, εκρινες και επραξες. Το θεμα ειναι οτι πολυ ευκολα αφηνουμε κατι τετοιους οταν μας παρακαλανε, και καμμια μερα θα τα βρουμε μπροστα μας.
Κοιτα αν επεφτε κανεις μπροστα μου και μου το εκανε κομματια, δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω, αλλα η ζημια ειναι μικρη
Εχει τυχει να αφησω και αλλους οταν ημουν με αμαξι που δεν με ενοιαζε, απλως το εγραψα αυτο γιατι το προσεχα το πουντακι
Εκεινη την ωρα ετσι μου βγηκε, και δεν το εχω μετανοιωσει ακομα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τεσπα, εκρινες και επραξες. Το θεμα ειναι οτι πολυ ευκολα αφηνουμε κατι τετοιους οταν μας παρακαλανε, και καμμια μερα θα τα βρουμε μπροστα μας.Υπάρχει και το bright side: μπορεί να το βρούμε μπροστά μας, σε καλό όμως. Ο After έκανε την καλή του πράξη, ίσως του κοστίσει σε χρήμα, αλλά:
α) Ο πακιστανός μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τους άλλους.
β) Μπορεί κάποιος άλλος να κάνει το καλό στον After κάποια στιγμή.Όλα αυτά μπορεί να είναι και μαλακίες τώρα που το ξανασκέφτομαι ( ), αλλά για μένα μια καλή πράξη μετράει πολύ θετικά στην ψυχολογία μου.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Kαι καλά στον επαρχιακό, το καταλαβαίνω. Έλλειψη μπαριέρας, πιθανότατα υψηλή ταχύτητα του απέναντι (τουλάχιστον όπως μπορεί να την αντιληφθεί την υψηλή ταχύτητα κάποιος), ας πούμε οτι τους δικαιολογώ...
ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;
Γιατί είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και δεν ξέρουν να οδηγούν.
Εγώ πάντως , ετσι τους ξεχωρίζω...
σημερα το πρωι,στο τελος της Συγγρου,στην αριστερη στροφη προς γλυφαδα.
εχω μπροστα ενα μαυρο κορολλα,το οποιο κατεβαινε την συγγρου με καμια 150αρα.μπαινει στην στροφη (με πολυ λιγοτερα φυσικα) και επειδη στην αριστερη καποιος κοιμαται βγαινει δεξια να περασει.απο πισω του και εγω.στην κορυφη το αστερι μας παταει φρενα και πεφτει στα 50,χωρις κανενα λογο!τραβιεται και ελαχιστα δεξια στην βοηθητικη (οπου συχνα ανακουφιζονται ταριφες).
παω να τον περασω και ξαναμπαινει αριστερα στην λωριδα ευτυχως εχει νευρο το αμαξι και ξεφυγα απο τις συμπληγαδες.
αν μπορουε να μου εξηγησει τι ακριβως εκανε και γιατι?
εκτος απο ασχετοι ειναι και αψυχολογητοι.. -
[quote='After']Παιδια γυρναει και μου σκαει σχεδον αγκαλια, και μου λεει συγνωμη κτλ
Μου εδωσε τα 50 -
Στο θεμα αυτό τίθεται το ζήτημα της 'καλής καρδιάς' κόντρα στην κοινωνική ευθύνη. Οπως έγραψε και κάποιος στην προηγούμενη σελίδα, ο συγκεκριμένος αναβατης μπορεί την επόμενη φορά να πάρει κάποιον πεζό μαζί του.
Γιατί να είναι παράνομος (χωρις χαρτιά, ασφάλεια) και ο διανομέας αλλα και ο εργοδότης του? Τοσο δυσκολο είναι να είναι νόμιμοι? Τοσο πιο ακριβά κοστίζει? Πρέπει να ανεχόμαστε την παρανομία παντου και πάντα? Δεν υπαινίσσομαι οτι καλώντας την αστυνομία για εναν τετοιο small-time τυπο θα εξαρθρωσουμε την παρανομία στην Ελλάδα αλλα η ανοχή έχει και τα όριά της.
Στο κάτω κάτω ας μή παρανομήσει στο κόκκινο φανάρι. Αυτό είναι δύσκολο? -
[quote='Funis'][quote='After']Παιδια γυρναει και μου σκαει σχεδον αγκαλια, και μου λεει συγνωμη κτλ
Μου εδωσε τα 50 -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παιδια γυρναει και μου σκαει σχεδον αγκαλια, και μου λεει συγνωμη κτλ
Μου εδωσε τα 50?, και εφυγε
Επρεπε να φυγω γιατι πηγαινα και την μανα μου στο νοσοκομειο
Τι να κανω, τον λυπηθηκα.....Εγω λέω καλά έκανες! Μερικές φορές χρειάζεται η 'καλή καρδιά'!! Το έχουμε ξεχάσει στην ζούγκλα αυτη...
συμφωνώ... μικρή η ζημιά άλλωστε που μπορεί να κάνει με το παπί και μεγάλο το μάθημα που πήρε (και μη γελάτε... τα 300 από τα 50 ευρώ ξέρετε τι είναι για ένα σκληρά εργαζόμενο μετανάστη; ).
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αμα την επομενη φορα παρει κανα πεζο μαζι του? Η αμα κανει μεγαλυτερη ζημια και δεν εχει ασφαλεια?
Ασε που αμα δεν εχει χαρτια (ειτε για το ατομο του ειτε για να οδηγει παπι), κυνηγας ΚΑΙ τον εργοδοτη του
Τα ξερω ολα αυτα, αλλα για καποια στιγμη σκεφτηκα, οτι ολοι εχουμε κανει μ@λ@κιες καποια φορα,ειδικα πιτσιρικαδες, και εφοσον δεν υπαρχουν θυματα, η πρωτη φορα πρεπει να συγχωρεθει
Αυτό που θα σκεφτόμουν και θα καλούσα την αστυνομία είναι ότι την επόμενη μπορεί να τον σκοτώσει κανείς και να τραβάνε τον αθώο ανθρωπάκο.
-
Ποιος είναι μεγαλύτερο ζώο;
Αυτός που κινείται στη Λ.Ε.Α. προσπερνά τους άλλους που περιμένουν κανονικά και περιμένουν να ανοίξει το φανάρι (ή κινούνται με μικρή ταχύτητα μέχρι να περάσουν κάποιο σημείο που υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα) βγαίνει μπροστά και μετά κινείται με μικρή ταχύτητα εμποδίζοντας όσους προσπέρασε να κινηθούν πιο γρήγορα;
Ή αυτός που περιμένει στη σειρά του δεν ενοχλεί και μόλις ανοίξει ο δρόμος επιταχύνει και υπερβαίνει το νόμιμο όριο για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Παιδια γυρναει και μου σκαει σχεδον αγκαλια, και μου λεει συγνωμη κτλ
Μου εδωσε τα 50?, και εφυγε
Επρεπε να φυγω γιατι πηγαινα και την μανα μου στο νοσοκομειο
Τι να κανω, τον λυπηθηκα.....Εγω λέω καλά έκανες! Μερικές φορές χρειάζεται η 'καλή καρδιά'!! Το έχουμε ξεχάσει στην ζούγκλα αυτη...
συμφωνώ... μικρή η ζημιά άλλωστε που μπορεί να κάνει με το παπί και μεγάλο το μάθημα που πήρε (και μη γελάτε... τα 300 από τα 50 ευρώ ξέρετε τι είναι για ένα σκληρά εργαζόμενο μετανάστη; ).
αμα θέλει να εργαστεί σκληρά τότε να το κάνει νόμιμα (χαρτιά κλπ)
και το βασικότερο που πρέπει να μαθαίνει κάποιος το συντομότερο δυνατό είναι ότι οι μαλακίες πληρώνονται
-
Σήμερα είχα πάει για καθάρισμα το αμάξι σε βενζινάδικο με πλυντήριο. Είχαν ένα πακιστανό που το έπαιζε πολύ μάγκας και cool, δεν μου άρεσε εξαρχής η συμπεριφορά του. Βάζω (ο ίδιος γιατί δεν τον εμπιστευόμουν) το αμάξι στο πλυντήριο βγαίνω αφήνοντας μέσα τα κλειδιά και πάω να περιμένω έξω. Αυτός βλέπει τα κλειδιά στο αμάξι τα βγάζει και μου φωνάζει 'πιάσε αφεντικό' πετώντας το κλειδί προς το μέρος μου πριν προλάβω να του πω 'μη'. Εγώ εκείνη τη στιγμή κρατούσα το κινητό και δεν πρόλαβα να το πιάσω και το κλειδί έπεσε κάτω μέσα στα νερά. Από εκείνη τη στιγμή δεν δουλεύει ο τηλεχειρισμός του (πακέτο με τον οποίο πάει ο συναγερμός). Μου ήρθε να του σπάσω τα μούτρα αλλά άρχισε να με παρακαλάει να μην το πω στο αφεντικό γιατί θα μείνει άνεργος και έχει παιδί και γυναίκα να θρέψει οπότε έκανα τον λαλάκα. Αφού τέλειωσε το πλύσιμο και στέγνωσε με ένα πανί το αμάξι, πάω στο αφεντικό του και πληρώνω. Ο πακιστανός με πλησιάζει και μου λέει 'φιλοδώρημα δεν θα δώσεις φίλε;' Τα παίρνω και ξαναπάω στο αφεντικ να του πω να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Βγήκε έξω και τον έβριζε μπροστά μου, μετά ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα στο μαγαζί και εγώ μπήκα στο αμάξι για να φύγω. Φεύγοντας ακούω τον πάκι να μου φωνάζει 'ψόφα μ@λ@κ@' αλλά κάνω ότι δεν το άκουσα και φυσικά δεν ξαναπάω εκεί όσο είναι αυτός.
-
-
Μονόδρομος με παρκαρισμένα δεξιά & αριστερά.
Smart με 25-30άρα κοπέλα οδηγό, αποφασίζουν να ξεπαρκάρουν τη στιγμή που περνάω χαλαρά.
Τσαρούχι, κόρνα, τιμόνι κλπ και σταματάω στον πόντο από το απέναντι παρκαρισμένο. Αυτή, λοξά να μου κλείνει τον δρόμο. Θέλοντας να κάνει πίσω για να περάσω, ΜΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΚΟΜΑ, γυρίζει κεφάλι, χέρι στο κάθισμα συνοδηγού και ΠΗΔΑΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!Κοιταζόμαστε, της δείχνω τον καθρέφτη της και μετά το μάτι μου.
-'Είχα βγάλει φλας!' , μου λέει με περίσσεια σιγουριά.
Την παρέπεμψα σε οποιονδήποτε γνωρίζει τον ΚΟΚ και όχι στον διάολο. -
Μολις πριν λιγο στο Χαλανδρι
Ημουνα σε στενο δρομο, καθετο της οδου Αγιας Παρασκευης
Μπροστα μου αμαξι στα 4 μετρα, και πισω εγω, να περναμε τον στενο δρομο με καπου 30-40 χλμ/ω
Ημουνα με το αμαξιΞαφνικα βλεπω ενα XT600 χρωματος μπλε, να ερχεται απο δρομο αριστερα που εχει στοπ
Ε τι εκανε το ατομο
Αντι να περιμενει να περασω, πισω μου δεν ηταν κανεις, πατησε γκαζι και περασε αναμεσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε αν εχανε 0.000001'' θα τον ειχα πατησει
Του παταω κορνα μολις περασε για να του υποδηλωσω την και ισα που προλαβα να τον δω να γυρναει το κεφαλι(ακρανωτο φυσικα) ''ενοχλημενος''Τον πακιστανο τον συγχωρεσα, αυτον τον κερατα ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ομως θα τον ετρεχα αυτοφωρο
Πραγματικα πρεπει να ηταν διανοητικα καθυστερημενος, δεν γινεται διαφορετικα
Πισω μου δεν ερχοταν κανεις
Οδηγαω μοτοσυκλετα 15 χρονια, και δεν εχω δει κατι πιο επικινδυνοΠαμε παρακατω
Η φωτογραφια που βλεπετε διακρινει εμφανεστατα την λογικη του νεοελληνα βλαχου οδηγου, που σκεφτεται μονο την βολεψη του
ΚΟΥΙΖ
Ειναι σε κινηματογραφο?
Ειναι σε πολυκαταστημα?
Ειναι σε σουπερμαρκετ?ΟΧΙ
Ειναι στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ.Γεννηματας
Και μετα αυριο εσυ συμφορουμιτη, θας πας στο γενικο και ο σεκιουριτας θα σου πει, βαλε τον αρρωστο να περπαταει γιατι δεν εχει θεσεις -
Ε για αυτους τους μηχανακηδες οπως αυτον που ειδες, λεω οτι δεν θα πατησω φρενο. Καταλαβες τωρα τι λεγαμε?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτός που κινείται στη Λ.Ε.Α. προσπερνά τους άλλους που περιμένουν κανονικά και περιμένουν να ανοίξει το φανάρι (ή κινούνται με μικρή ταχύτητα μέχρι να περάσουν κάποιο σημείο που υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα) βγαίνει μπροστά και μετά κινείται με μικρή ταχύτητα εμποδίζοντας όσους προσπέρασε να κινηθούν πιο γρήγορα;
Ή αυτός που περιμένει στη σειρά του δεν ενοχλεί και μόλις ανοίξει ο δρόμος επιταχύνει και υπερβαίνει το νόμιμο όριο για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο;Αυτό που με πειράζει είναι ότι δεν γράφουν αυτούς που κινούνται στις ΛΕΑ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ή αυτός που περιμένει στη σειρά του δεν ενοχλεί και μόλις ανοίξει ο δρόμος επιταχύνει και υπερβαίνει το νόμιμο όριο για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο;Αυτό που με πειράζει είναι ότι δεν γράφουν αυτούς που κινούνται στις ΛΕΑ.
Στην έξοδο από Κηφισό για Κόρινθο(για δεξιά πάνω απ'τη γέφυρα) η ουρά ξεκινάει πολύ πιο πριν και κλείνει τη δεξιά λωρίδα και όπως όλοι έτσι κι εγώ μπαίνω σ'αυτή την ουρά Αυτό όμως πιστεύω ότι δε φταίμε εμείς αλλά ο κατασκευαστής/ΥΠΕΧΩΔΕ που ενώ γνωρίζει ότι είναι μια-στενή-λωρίδα εισόδου δεν έχει από πριν την κατάλληλη διαγράμμιση για να μπεις στη πορεία αλλά σε πετάει απότομα, αν καταλάβατε τι εννοώ
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]