-
Έχει δίκιο ο Αλέξανδρος... εν μέρη. Η ευκολία με την οποία κάποιος ανάξιος μπορεί να αποκτήσει δίπλωμα αναμφισβήτητα έχει αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό αυτών που εντυπωσιάζουν με την ανικανότητα τους στους δρόμους.
Πέραν αυτού όμως, πιστεύω ότι απλά έχουμε γίνει τόσοι πολλοί στους δρόμους, με τις υποδομές να μην επαρκούν ούτε στο ελάχιστο και τα νεύρα μας τόσο τεταμένα, που φτάσαμε στο σημείο να διοχετεύουμε την αγανάκτηση μας προσέχοντας το παραμικρό στραβοπάτημα όσων περιορίζουν τον πολύτιμο 'χώρο' μας στον δρόμο. προσωπικά συλλαμβάνω τον εαυτό μου σχεδόν να απογοητεύεται όταν σε 'γνωστό' μονόδρομο του Ελληνικού δεν πετυχαίνει κάποιο 'γίδι' που κινείται ανάποδα ώστε να το αναγκάσει να συνετισθεί με όπισθεν.
-
Εχω βαρεθει να κοιταω μεσα απο τα τζαμια, και αντι για τιποτα παιγμενους γερους ή κυραδες, να βλεπω νεα παιδια και νεους οικογενειαρχες που δεν σεβονται το εργο που κανουν(κουβαλανε οικογενεια)
Παντελεις ελειψη οχι μονο οδηγικης παιδειας, αλλα και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και για αυτο ακριβως ανοιγω αυτο το θρεντ
Την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ θελω να θιξωEίναι γιατί έχουν μάθει τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι να οδηγούν στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στα γεννητικά όργανα.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Εχω βαρεθει να κοιταω μεσα απο τα τζαμια, και αντι για τιποτα παιγμενους γερους ή κυραδες, να βλεπω νεα παιδια και νεους οικογενειαρχες που δεν σεβονται το εργο που κανουν(κουβαλανε οικογενεια)
Παντελεις ελειψη οχι μονο οδηγικης παιδειας, αλλα και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και για αυτο ακριβως ανοιγω αυτο το θρεντ
Την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ θελω να θιξωEίναι γιατί έχουν μάθει τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι να οδηγούν στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στα γεννητικά όργανα.
Εγω ειχα μια ζωη αυτοματα....
Οποτε οταν το δευτερο δεν κρατεαει το τιμονη -στην κινηση δεν ειναι απαραιτιτο- ασχολειται με αλλα πραγματα....
τσιχλες, καραμελες, κινητα, τσιγαρα, ψιλα, μπουτια της συνοδιγου και παει λεγοντας -
Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο παιδιά.
Παλιότερα η πλειοψηφία των αυτοκινήτων είχαν ιδιοτροπίες που έπρεπε να ασχοληθείς και να τις μάθεις, αν ήθελες έστω να μετακινηθείς μαζί τους και επιπλέον δεν πήγαιναν μόνα τους, όπως τα σημερινά με τα EBS, ESP, ABC+D, WWW, WWF κτλ...
Αν ήθελες να κάνεις ένα φρενάρισμα της προκοπής, έπρεπε να ξέρεις τη δοσολογία που έπρεπε να πιέσεις, αν ήθελες να στρίψεις λίγο πιο σβέλτα, έπρεπε να σκεφτείς πώς θα το κάνεις και δε βασιζόσουν στα τεράστια λάστιχα των σημερινών αυτοκινήτων.
Το υδραυλικό τιμόνι ήταν έξτρα, κόλπα του στυλ 'city' για τα στενά της πόλης δεν υπήρχαν, ραντάρ οπισθοπορείας δεν υπήρχαν, navigator που σε πάνε μόνα τους δεν υπήρχαν.
Η οδήγηση θέλοντας και μη ήταν πιο συμμετοχική και αυτό ΙΜΗΟ έκανε πολύ μεγάλο καλό. -
Μεχρι καποιο σημειο ομως ρε ταυρε, οχι να αντικαθιστουν το μυαλο... Δηλαδη τι ηλεκρονικα πρεπει να εχεις για να ακολουθεις την πουτ@ν@ τη λωριδα σου, αν δεν εχεις μαθει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κινησαι αναμεσα στις δυο γραμμες;
-
Μόλις μου ήρθε το παρακάτω email...
Subject: FW: ** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ** Εγκατάλειψη τροχαίου
( ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ )
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για την « Γειτονιά των Αγγέλων »Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
[ edit mod 21/11 13:20 ] Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.
Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία -κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μόλις μου ήρθε το παρακάτω email...Subject: FW: ** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ** Εγκατάλειψη τροχαίου
( ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ )
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για την « Γειτονιά των Αγγέλων »Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
[ edit mod 21/11 13:20 ] Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.
Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία -κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες
Τελικα C3 η Saxo;;;
-
Τρέχα-γύρευε sttpod...
-
M@υνοπανακο εσυ με το Peugeot 106 Rally λευκου χρωματος, το πρωτο ραλι που βγηκε, να ξερεις οτι είσαι τυχερος που εγω και η κοπέλα μου περνουσαμε καλα και μας ευλογησε ο θεος να μη μας σκοτωσεις απόψε το βράδυ γύρω στις 11:30 στη λεωφ. Ηλιουπολεως στο ύψος της Δάφνης.
Ήταν τότε που ανακάλυψες δική σου λωρίδα κυκλοφορίας μεταξύ αριστερής και μεσαίας ανάμεσα σε μας και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ που, καλή του ώρα, ο οδηγός του έκανε δεξιά και μας έσωσε όλους.
Περιττό να αναφέρω οτι η κοπελιά δε μιλούσε για ένα τέταρτο της ώρας και θυμήθηκε μετά ,ως ιατρός στα επείγοντα, ένα κοριτσάκι που της έφερε το ασθενοφόρο,που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν ο 'καλός' της επιδείκνυε τις οδηγικές του ικανότητες σε οδήγηση με 180km/h επί της Βάρης-Κορωπίου.
Όσο για εσένα με το Rallye, σε ευχαριστούμε που μπόρεσες,άθελά σου, να μας κάνεις να δούμε τη ζώη από μια άλλη οπτική γωνιά.
Σε ευχαριστώ θεέ μου που φτάσαμε ζωντανοί κι απόψε σπιτάκι μας .
-
Ίσως φταίει ότι ήμασταν μάλλον πιο παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα παλαιότερα (τέλη 80 για μενα). Εγώ θυμάμαι να περιμένω πως και πως και να παρακαλάω τον πατέρα μου να μου το δώσει στα 15 μου στους χωματόδρομούς στο εξοχικό, το ίδιο ίσχυε και για τους περισσότερους φίλους μου. Σήμερα το αυτοκίνητο έχει χάσει λίγη από την εξωτικότητά του, έχει γίνει πιο κοινό και έχει πέσει η αξία του στα μάτια της νεολαίας.
-
Γειά σας,
Τελικά ζούμε σε μιά ζούγκλα !
Όλοι κατακρίνουμε και καταδικάζουμε, πολύ σωστά, αυτές τις ... ταρζανιές!
Είναι επίσης προφανές, ότι όλοι όσοι τις γράφουν-κατακρίνουν, δεν τις κάνουν.
Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι, είναι πολλοί και ανεπίδεκτοι μάθησης, με έντονα αυξητικές (ποσοτικά) τάσεις.
Ότι και όσα και να γραφτούν εδώ για τα ΖΩΑ, τα ...ζώα, παραμένουν ΖΩΑ, αφού ζούν στον κόσμο τους και αδιαφορούν για τους γύρω τους, δυστυχώς.
Εφόσον η πολιτεία δεν παίζει σωστά τον ρόλο της, όλοι εμείς θα ελπίζουμε, στην ... καλή μας τύχη ...!Φιλικά
Μάξιμος
-
Τα συγχαριτηρια μου στα λαλακισμενα με τα SMART του Smart Mania, που ειχαν κανονησει βολτουλα σημερα κ επρεπε να το μαθει ολος ο κοσμος!
Απο την Βουλιαγμηνη μεχρι την Βαρκιζα πηγαιναν σε παραταξη ο ενας διπλα στον αλλον καμια 30αρια κουβαδες κ εκλειναν ολη την κινηση!Της μανας σας!!!!!!!!
-
γτ γίνεσαι τόσο κακός?????πλάκα δν είχε?????.....sorry για το off!!!
-
H πλάκα για τους μη συμμετέχοντες πού ακριβώς έγκειται;
-
είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα πρωτότυπο....δν μπορώ να φανταστώ γτ είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο στις 11 το βράδυ???
-
Διαφορετικό ναι, πρωτότυπο όχι και τόσο, ενοχλητικό ναι. Δεν ξέρεις εσύ πού θέλει ο άλλος να πάει στις 11 το βράδυ.
Και στο κάτω κάτω, θα μπορούσαν να κάνουν ένα κομβόι ο ένας πίσω από τον άλλον, όπως ας πούμε κάναμε στο touring. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουν δίπλα δίπλα. -
δν πηγαίνανε και όλοι δίπλα δίπλα!!!
πάντως για μένα π ήταν πρώτη φόρα είχε αρκετή πλάκα....!!
(drdino αν δν κάνω λάθος είσαι συνάδελφος!!και εγώ στο μαθηματικό σπουδάζω αλλά αθήνα!!! καλά είδα σε άλλο θέμα???) -
Καλά, δίπλα-δίπλα πήγαιναν; Πάνε καλά; Ο υπόλοιπος κόσμος τι φταίει να του κλείνουν την κυκλοφορία;
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
δν πηγαίνανε και όλοι δίπλα δίπλα!!!
πάντως για μένα π ήταν πρώτη φόρα είχε αρκετή πλάκα....!!
(drdino αν δν κάνω λάθος είσαι συνάδελφος!!και εγώ στο μαθηματικό σπουδάζω αλλά αθήνα!!! καλά είδα σε άλλο θέμα???)To δίπλα δίπλα είναι το σπαστικό. Να το καταλάβω για κανένα χιλιόμετρο, αλλά αν συνεχιστεί για ικανή απόσταση γίνεται σπαστικό για τους άλλους που θέλουν να πάνε πιο γρήγορα, όσο και αν έχει πλάκα για τους συμμετέχοντες.
(συνάδελφος, ναι )
-
χαίρομαι π έχουν και άλλοι συνάδελφοι τρέλα με τους 4 τροχούς(με τν γενική έννοια)..εγώ π μένω ελληνικό ακολούθησα ως τη γλυφάδα κ μετά από κανά δύωρο τους βρήκα βάρκιζα!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]