-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Φαντάσου ακόμα και έτσι πόσο καλύτερο είναι σαν αμάξι το Insignia από το Daewoo. Anyway, αν δεν είχα κι εγώ να διαθέσω 33Κ ίσως κοιτούσα το Cruse καθώς το θεωρώ πολύ τίμιο αυτοκίνητο.
33.000 για Ινσινια??
Πες μας τωρα ποσες αναβαθμισεις εχεις κανει, σε ποσες 'καμπανιες' εχεις λαβει μερος, αν σου αλλαξαν τα κλιπς στους προφυλακτηρες, αν σου αλλαξαν θερμοστατη και τσιμουχες στα τζαμια για να μη βουϊζει, αν εχεις 'σκορτσαρισμα' με τη πρωτη και δευτερα ή αν εχεις 'κλωτσημα' μεταξυ 2000-3000σαλ, αν η κονσολα σου τριζει και τελος πες μας οτι εδωσες 33 χιλιαρικα για να αποκτησεις ολα τα παραπανω.
Φαινεται πως η 'πρημιουμ' Οπελ χρεωνει πολυ ακριβα τις αναβαθμισεις και τις 'καμπανιες' σε σχεση με τη ταπεινη Daewoo που δε προσφερει οοοολες αυτες τις συγκινησεις... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Φαντάσου ακόμα και έτσι πόσο καλύτερο είναι σαν αμάξι το Insignia από το Daewoo. Anyway, αν δεν είχα κι εγώ να διαθέσω 33Κ ίσως κοιτούσα το Cruse καθώς το θεωρώ πολύ τίμιο αυτοκίνητο.
33.000 για Ινσινια??
Πες μας τωρα ποσες αναβαθμισεις εχεις κανει, σε ποσες 'καμπανιες' εχεις λαβει μερος, αν σου αλλαξαν τα κλιπς στους προφυλακτηρες, αν σου αλλαξαν θερμοστατη και τσιμουχες στα τζαμια για να μη βουϊζει, αν εχεις 'σκορτσαρισμα' με τη πρωτη και δευτερα ή αν εχεις 'κλωτσημα' μεταξυ 2000-3000σαλ, αν η κονσολα σου τριζει και τελος πες μας οτι εδωσες 33 χιλιαρικα για να αποκτησεις ολα τα παραπανω.
Φαινεται πως η 'πρημιουμ' Οπελ χρεωνει πολυ ακριβα τις αναβαθμισεις και τις 'καμπανιες' σε σχεση με τη ταπεινη Daewoo που δε προσφερει οοοολες αυτες τις συγκινησεις...Μπορείς να πεις και άλλα τόσα αλλά η ελληνική τακτική του 'Μειώνω τον άλλο για να φανώ καλύτερος' επιβεβαιώνει ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που πιθανά σε διακατέχει.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι το Sports Tourer μου (αν δεν κάνω λάθος το Daewoo δεν έχει αντίστοιχο γιατί θέλει παραπάνω R&D) είναι Μy2010 και πολλά από αυτά που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω. Σου ξαναλέω όμως ότι και όλα να τα είχε, πάλι θα ήταν 2 φορές καλύτερο από το Cruze κάθε φορά που θα έφταναν και τα 2 σε μια στροφή, σε μια ανηφορική κλειστή διαδρομή, στην καθημερινή χρήση, στην μεταπώληση και και και...
Τέλος όμως εδώ γιατί δεν έχω να αποδείξω κάτι, δεν με ενδιαφέρει να το κάνω. Μπήκα να σχολιάσω τα ίδια μηχανικά μου μέρη με το Cruze (
-
Φιλοι καλες βολτες το Σ.Κ
-
Tώρα σοβαρά, ακόμα πιστεύουν μερικοί ότι το κρουζ έχει κάποια σχέση με το ινσίγκνια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tώρα σοβαρά, ακόμα πιστεύουν μερικοί ότι το κρουζ έχει κάποια σχέση με το ινσίγκνια;Γιατί, έπαψαν κάποιοι να πιστεύουν πως το Octavia έχει σχέση με το Α4;
Παντού υπάρχει ένας μύθος...
-
33.000 για Ινσινια??
Φαινεται πως η 'πρημιουμ' Οπελ χρεωνει πολυ ακριβα τις αναβαθμισεις και τις 'καμπανιες' σε σχεση με τη ταπεινη Daewoo που δε προσφερει οοοολες αυτες τις συγκινησεις...Μπορείς να πεις και άλλα τόσα αλλά η ελληνική τακτική του 'Μειώνω τον άλλο για να φανώ καλύτερος' επιβεβαιώνει ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που πιθανά σε διακατέχει.
To ποιος μειωνει ποιον γυρνα κανα δυο σελιδες να το δεις....
Επίσης να σε ενημερώσω ότι το Sports Tourer μου (αν δεν κάνω λάθος το Daewoo δεν έχει αντίστοιχο γιατί θέλει παραπάνω R&D) είναι Μy2010 και πολλά από αυτά που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω. Σου ξαναλέω όμως ότι και όλα να τα είχε, πάλι θα ήταν 2 φορές καλύτερο από το Cruze κάθε φορά που θα έφταναν και τα 2 σε μια στροφή, σε μια ανηφορική κλειστή διαδρομή, στην καθημερινή χρήση, στην μεταπώληση και και και...
Για το cruze το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εφτανε στη στροφη.Το Ινσινια μπορει να εφτανε στη στροφη με...σκορτσαρισματα, κλωτσηματα, ξεκολλημενους προφυλακτηρες
Τέλος όμως εδώ γιατί δεν έχω να αποδείξω κάτι, δεν με ενδιαφέρει να το κάνω. Μπήκα να σχολιάσω τα ίδια μηχανικά μου μέρη με το Cruze ((τα 33 που σου φαίνονται περίεργα περιλαμβάνουν πολλά που ούτε σαν εχτρα δεν μπορείς εσύ να βάλεις όπως μνημες στα καθίσματα,
http://www.insigniaclub.gr/showthread.php?t=142
AFL,
http://www.insigniaclub.gr/showthread.php?t=109
πανοραμικές ηλιοροφές,
Ουαου!!!Διαστημικη τεχνολογια!!!
flexride, advanced park pilot και άλλα πολλά αλλά μη σε κουράζω με τεχνολογίες και πραματα που μπαίνουν σε αυτοκίνητα αυτής της 10ετίας)
H citroen ειχε υδροπνευματικη απο τη δεκαετια του 50, φωτα που εστριβαν απο τη δεκαετια του 60γιατι δε πηρες μια C5 να γουσταρεις??
Καλα αυτο το αντβανσεντ παρκ παϊλοτ ποτε δε καταλαβα σε ποιους απευθυνεται....Tώρα σοβαρά, ακόμα πιστεύουν μερικοί ότι το κρουζ έχει κάποια σχέση με το ινσίγκνια;
Μονο το οτι κατασκευαζονται απο την ιδια εταιρεια...
Κατα τα αλλα το cruze ειναι ποιοτικα καλυτερο -
33.000 για Ινσινια??
Τέλος όμως εδώ γιατί δεν έχω να αποδείξω κάτι, δεν με ενδιαφέρει να το κάνω. Μπήκα να σχολιάσω τα ίδια μηχανικά μου μέρη με το Cruze (Να χαίρεστε την αυτοκινητάρα σας γιατί με τα ~18Κ που δώσατε πήρατε πραγματικά αυτοκινητάρα.
(τα 33 που σου φαίνονται περίεργα περιλαμβάνουν πολλά που ούτε σαν εχτρα δεν μπορείς εσύ να βάλεις όπως μνλημες στα καθίσματα, AFL, πανοραμικές ηλιοροφές, flexride, advanced park pilot και άλλα πολλά αλλά μη σε κουράζω με τεχνολογίες και πραματα που μπαίνουν σε αυτοκίνητα αυτής της 10ετίας)
Κάποιος θα πει ότι με 40 χήνες έπαιρνες Μερτσέντα κομπρεσσοράτη με το αστέρι στο καπώ, άρα, μ@λα@κία αγορά έκανες, έδωσες 33 και πήρες αμάξι της πιό παρακατιανής γερμανικής μάρκας. Άλλος θα πει ότι δεν τα θέλει τα μπλιμπλίκια με τα φώτα που κουνούνται και τις αναρτήσεις που ανεβοκατεβαίνουν, δεν τις χρειάζεται για να πάει στην δουλειά του ή ένα ταξίδι το ΣΚ και δεν θέλει να τα πληρώσει. Μερικοί είναι αρνητικοί στα πολλά ηλεκτρονικά γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους αν βγάλουν βλάβες. Άλλος θα πει ότι αν θέλω να τρέχω στα βουνά, θα πάρω ένα μεταχείρω σαξόραλλο με 3.000€ και αν πετύχω και κανέναν με Insignia των 33.000€ να το παίζει γρήγορος, θα τον ταΊσω 33 κιλά σκόνη να με θυμάται.
Βλέπεις λοιπόν ότι δεν μπορείς έτσι απλά να λες ότι το Insignia των 33.000€ είναι καλύτερο από το Cruze που κάνει τα μισά λεφτά. Είναι καλύτερο για σένα που θεώρησες ότι χρειαζόσουνα όλα αυτά που αγόρασες. Μπορείς να συγκρίνεις πράγματα που είναι σε παρόμοια κατηγορία τιμής, για να είναι δίκαιη η σύγκριση. Π.χ, με 20 χήνες παίρνεις Ultra ξεβράκωτο Insignia και τίγκα μέχρι πάνω 18άρι LT Cruze. Ποιό είναι καλύτερο?
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
33.000 για Ινσινια??
Φαινεται πως η 'πρημιουμ' Οπελ χρεωνει πολυ ακριβα τις αναβαθμισεις και τις 'καμπανιες' σε σχεση με τη ταπεινη Daewoo που δε προσφερει οοοολες αυτες τις συγκινησεις...σιγά μην είναι πρεμιουμ και τα οπελ...
τα 33 χιλιαρικα για το οπελ δεν τα συζητω... -
33.000 θα εδινα μονο για BMW ,MERCEDES αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα.
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
33.000 θα εδινα μονο για BMW ,MERCEDES αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα.έλα όμως που αυτοί δεν θα σου έδιναν τίποτα με τόσα λεφτά...
Θα σου έδινα μια c class για μια βόλτα αν δεν ήσουν μεταλλοφαγος να δεις τι εστί σύγχρονη μερσεντες που τόσο διαφημίσεις ...
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
33.000 για Ινσινια??
σιγά μην είναι πρεμιουμ και τα οπελ...
τα 33 χιλιαρικα για το οπελ δεν τα συζητω...πωπω όλα τα κόμπλεξ μαζί...
ο φίλος πήρε με 33 Κ αυτό : (μην μπερδεύεστε) και πολύ καλή αγορά έκανε...
δηλ κάποιος που δίνει 28+ χιλιάρικα για το C5 Tourer 2.0 (SW) είναι βλάκας γιατί με τα ίδια παίρνει 116i ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πωπω όλα τα κόμπλεξ μαζί...
ο φίλος πήρε με 33 Κ αυτό : (μην μπερδεύεστε) και πολύ καλή αγορά έκανε...
δηλ κάποιος που δίνει 28+ χιλιάρικα για το C5 Tourer 2.0 (SW) είναι βλάκας γιατί με τα ίδια παίρνει 116i ?πια κόμπλεξ μωρε;;;
Δεν ξέρεις να διαβάζεις ...Ο καθένας με τον καλο του...
-
Με 27.500 δεν παίρνεις κανένα σοβαρό Estate Audi, BMW, Merc. Μή βλέπετε μόνο το ποσό αλλά και τι παίρνεις με αυτό.
Στα 27.500 έπαιρνες το Tourer Sport με flexride, 18άρες, sport καθίσματα κτλ. Κανείς άλλος δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο. 33 έφτασε με εξοπλισμό που στο αντίστοιχο Merc ή BMV ήθελα 55. Λέτε αν τα είχα να μην έπαιρνα πχ Α4 allroad και να έπαιρνα το Hyundai της Γερμανίας? (όπως έχω γράψει και αλλού)
Όπως βλέπτε δεν έχω τπτ αυταπάτες, ξέρω πολύ καλά τι πήρα και μέχρι που έφτανα και φυσικά τα Opel δεν είναι BMW ή Merc όπως όμως τα Daewoo δεν είναι Opel.
Αυτά από εμένα, καλό Σαβ/κο να έχετε όλοι και συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον.
-
αμα παρεις 'golf' με 47Κ τι εισαι?
(πασχο σου δινω λαβη )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα παρεις 'golf' με 47Κ τι εισαι?(πασχο σου δινω λαβη )
Χουβαρντάς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
(πασχο σου δινω λαβη )
Χουβαρντάς...
Golfakias?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
(πασχο σου δινω λαβη )
Χουβαρντάς...