-
τι εννοεις , να αφαιρεσει τους αισθητήρες? αυτό δεν γινεται! από ότι καταλαβα το πρόβλημα είναι από το τεντωμα που κανουν οι καλωδιώσεις στους τροχους όταν παρκαρεις ή στριβεις και κοβεις εντελως το τιμονι.
-
Φιλεμου τους η φισα την κανη τη δουλια οχι το καλωδιο
-
Παιδια καλημερα μια ερωτιση θελω να κανω εχει κανενας βγαλει δισκο πλατο και αν ναι σταματησε το τρεμουλο .
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Φιλαρακη cruze 2009 για τσεκαρε τους εστιτιρες τροχου γιατι αυτη την ακουνε εγω τους πετατσα και του δυοΤι εννοεις τους πεταξες?
Ειναι για το ABS αυτοι οι αισθητηρες? -
Φιλε τους αλαξα στην αντιπροσοπια
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Παιδια καλημερα μια ερωτιση θελω να κανω εχει κανενας βγαλει δισκο πλατο και αν ναι σταματησε το τρεμουλο .εχω και εγω κατα διαστηματα τρεμουλο δεν πρεπει να ειναι δισκος πλατω γιατι οταν το παρουσιαζει το τσιτωνω στην ευθεια και χανεται σαν να ειναι δηλαδη το αμαξι μπουκωμενο
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Παιδια καλημερα μια ερωτιση θελω να κανω εχει κανενας βγαλει δισκο πλατο και αν ναι σταματησε το τρεμουλο .
εχω και εγω κατα διαστηματα τρεμουλο δεν πρεπει να ειναι δισκος πλατω γιατι οταν το παρουσιαζει το τσιτωνω στην ευθεια και χανεται σαν να ειναι δηλαδη το αμαξι μπουκωμενο
Εγω τρεμουλο εχω οταν το ξεκιναω μονο με συμπλεκτη (χωρις γκαζι).
Καμια φορα συμβαινει, οχι παντα!
Λογικα δισκος ειναι αλλα το ψιλοεσωσα με τσιπαρισμα και με παρακαμψη ηλεκτρογκαζου!
Τωρα το κανει σπανια!
Λεω καποια στιγμη να βαλω τα φωτα μαμα (εχω ασπρα δωρο απο αντιπροσωπεια)
Οι καλωδιωσεις υπαρχουν αλλα φοβαμαι μονος μου και δεν ξερω και τι λαμπες φοραγε! -
οι μαμα λαμπες είναι H4
-
Βρε παλικάρια εσείς που έχετε βάλει υγραέριο λύστε μου μια απορία.
Σχεδόν πάντα παίζω κατανάλωση 10-11λτ/100 σε πλήρη αστικό κύκλο.Έβαλα την τελευταία φορά 30ευρω δηλ 40λιτρα (με 0,75) και υπολόγιζα να κάνω γύρω στα 400χλμ.Χθες μου τελείωσε στα 270χλμ.Αρχίζουν και νοθεύουν και το υγραέριο;διότι ο τρόπος οδήγησής μου δεν αλλάζει.Τώρα έχει πέσει η τιμή στο 0,70,αλλά φοβάμαι να βάλω πάλι τόσα λίτρα ή να αλλάξω πρατήριο; -
εγω με lovato με μεικτη καταναλωση ( πιο πολύ προς το εκτος πολης - αττικη οδο ) ο υπολογιστης ταξιδιού γραφει ανα γεμισμα μάξιμουμ 8 . με 32-33 ευρω . βαζω 43 λιτρα και κανω μάξιμουμ 500 χλμ . εχω έναν στάνταρτ που βαζω.
από ποιον βαζεις???
αυτό που δεν μπορω να καταλαβω είναι γιατι μου αργει να γυρισει σε αεριο. και γενικα εχω και καταναλωση βενζίνης!
ψεκαζει και βενζινη.
αλλα δεν εχω δει τοσο χαμηλη αυτονομια που λες φιλε cruze2009. -
παιδια καλησπερα, εχω αρχισει και φρικαρω με το αμαξι.
αρχικα να ποω οτι ειμαι συντηριτικοσ οδηγος.
πριν 20 μερες μου χτηπησε σασμαν. δεν εμπαινε η πεμπτη ταχυτητα....!!!
με τα πολλα ενα ανταλλακτικο αξιας 40 ευρω απο κορεα + 50 ευρω αεροπορικα για να ερθει γρηγορα = βαλβολινες = ντιζα και εργασια ενα 500 αρικο.....!!
και αφου λεω ξεμπερδεψα παρατησησα λαδια στο παγουρι του νερου....καποιος που να εχει ξαναδει κατι τετοιο???
πηγα συνεργειο κα δευτερα εχω ραντεβου. το πιθανοτερο ειναι να θελει αλλαγη το ψυγειο λαδιου. τιμη 190 ευρω χωρις εργασια. χωρις την αλλαγη των νερων και τα σχετικα.2ο Θέμα.
προς αυτους που εχουν υγραεριο.
εχω βαλει εδω και 14 μηνες οχι της μαμας.
σε γενικες γραμμες δεν ειχα προβλημα.
μου ειχε αναψει μια φορα check engine και με την ρυθμιση ολα καλα.
μου αναβει κ δευτερη κ τωρα τριτη φορα.
οι δυο τελευταιες εχουν βγαλει προβλημα που λεει χαμηλο μηγμα καυσιμου μετα τον καταλυτη.
ειναι απλα δυσλειτουργια του αισθητηρα λαμδα??? η παω για καταλυτη???να σειμειωσω οτι τις δυο τελευταιες φορες αν και βαζω σε στανταρ πρατηριο εβαλλα αλλου.
ο υγραεριας που το παω για ρυθμιση τα βλεπει ολα καλα με τα μειγματα.εχει καποιος παρομοια εμπειρια??
το συνεργειο της σεβρολετ που παω το αμαξι πλην υγραεριου μου ειπε οτι δεν μπορει να διαβασει ο αισθητηρας λαμδα σωστα. γιατι δεν εχει γινει σωστη ρυθμιση και γιαυτο αναβει συνεχεια check engine.
οπως καταλαβαινεται εκανα το λαθος να το βαλω αλλου και τωρα βρισκομαι αναμεσα σε δυο, υγραεριας - συνεργειο.
καποιος με παρομοιες εμπειριες??? -
Το θέμα με την εμφάνιση λαδιού στο δοχείο εκτόνωσης, έχει παρουσιαστεί και στα ΟΡΕΛ ινσίνια. Και εκεί τέτοια διαπίστωση είχε γίνει και προχώρησαν σε αντικατάσταση του ψυγείου λαδιού όπως κατάλαβα. Προσωπικά σου συνιστώ αν δεν την έχεις αλλάξει εντός των τελευταίων 50000 χλμ να προχωρήσεις μαζί με αυτό και σε αντικατάσταση της τρόμπας νερού. Δεν κοστίζει πολύ ως αναλώσιμο.
-
αποτι ειδα κοστιζει 45 ευρω, μηπως μπορεις να αιτιολογησεις την τρομπα?ετσι για αν ξερω τι να του πω.
ευχαριστω. -
Sorry......αλλα τι ειναι το ψυγειο λαδιου;;;;;
Εχει το cruze intercooler;;;;; -
το ψυγειο λαδιου ειναι κατω απο την μηχανη. ουτε εγω το ηξερα.περνανε απο εκει τα σωληνακια του νερου και ψυχουν το λαδι που παει στην μηχανη
-
Ο χρήστης dinospatra έγραψε:
το ψυγειο λαδιου ειναι κατω απο την μηχανη. ουτε εγω το ηξερα.περνανε απο εκει τα σωληνακια του νερου και ψυχουν το λαδι που παει στην μηχανηΚαλο σαν σκεψη αλλα εγγυμονει κινδυνους και απαιτει συχνο ελεγχο........
Το εχω δει σε κουζινετα στηριξης ελικοφορων αξονων,οπου εξαιτιας διαρροης νερου,λαμπαδιασαν ολα..... -
καλησπερα!!! εχει βαλει κανεις φωτο xenon σε cruze? μου ειπαν κατι κουφα οτι καιγονται οι εγκεφαλοι , και θα κοιταξω να βαλω osram h phillips Η4. τι λετε?
αυτος τους αποσβεστηρες πισω τακακιων μπορω να τους βαλω χωρις να αλλαξω πισω τακακια? ειναι καινουργια γι αυτο. -
Εμένα μου είχαν βάλει κάτι κινέζικα δώρο στην αντιπροσωπεία κατά την αγορά και έκαναν βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό κύκλωμα και άνοιγε το πορτμπαγκάζ το βράδυ...
-
οποτε να τα αποφυγω τα xenon και να βαλω καμια πιο ενισχυμενη λαμπα. Η4 φοραει??????
-
Μην κάνεις καμιά χαζομάρα και βάλεις μουφοξένον που φωτίζουν στον θεό και στραβώνουν τους απέναντι! Τα φώτα ξένον θέλουν ειδικά κάτοπτρα μέσα στα φανάρια και υποχρεωτικά πλυστικό σύστημα καθώς σε βρώμικο φανάρι το φως διαθλάτε και βαράει στον γάμο του καραγκιόζη. Αν έχεις πρόβλημα με τα φώτα του αυτοκινήτου σου, βάλε καλύτερες συμβατικές λάμπες (π.χ. Osram Night Breaker, Philips Xtreme Vision κλπ).
Chevrolet Cruze