-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
1 Χ + 3τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου. Ολοι Tata Nano.
+1 ... όλοι!...!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εσυ μην μιλας!!Τουρμπο οδηγε!!!Νταξει ειναι τοσο κουλος που ακομα και με σαλιγκαρι, ενα σαλιγκαρι θα ειναι πιο γρηγορο απο αυτον στο 0-100
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βγάλε τα διακριτικά από το αμάξι σου.και παλι θα ειναι πειρασμος...καθε peugeot για καθε καγκουρα ειναι πειρασμος να το περασει...το εχω νιωσει στο πετσι μου αυτο τοσα χρονια... γεμιζεις στροφες για να αλλαξεις σχεση στο κιβωτιο και αμεσως ετοιμαζονται να κοντραριστουν οι αλλοι ..
-
Διάβασα το φόρουμ μονοκοπανιά για το αμαξάκι. Λοιπόν εγώ Αγόρασα τον Αύγουστο το Cruze 1.8 LT (πλούσια έκδοση) σε λευκό χρώμα και αυτόματο. Το έχω βολευτεί απίστευτα, κάνει ξεκούραστο ταξίδι, έχει πολύ καλή ηχομόνωση και καλούς (αλλά όχι κορυφαίους) χώρους. Σε εμφάνιση είναι απο τα λίγα αμάξια που θεωρώ οτι μπορούν να ικανοποιήσουν ένα νέο (30 ετών) πατέρα που δεν θέλει να αισθάνεται οτι οδηγεί αυτοκίνητο του συνταξιούχου μπάρμπα του. Η κατανάλωση είναι λογική ( ~ 8.2 λίτρα/100 σε ταξίδι και 9 - 9.5 λίτρα/100 στην κόλαση της Αθήνας). Δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα ακόμη (περίπου 2000 σε 3 μήνες) αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μπορεί να μην έχει την οδηγική συμπεριφορά και τις επιδόσεις του δίλιτρου 206 που είχα πριν, αλλά δεν προβληματίζει πουθενά, κάνει πιο άνετο ταξίδι και στην τελική οι δρόμοι μας είναι τόσο χάλια που λυπάσαι να έχεις ένα σπορ ή σπορτίβ αυτοκίνητο αφού σχεδόν πουθενά δεν μπορείς να το χαρείς με ασφάλεια δική σου και των γύρω σου, ενώ οι λακούβες τα σαμαράκια κτλ σου ξεσκίζουν την ανάρτηση. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον οικογενειάρχη το σκέφτεται. Για 19000 ευρώ με δώρο xenon ήταν πιστεύω άριστη επιλογή αλλά ακόμη και τώρα χωρίς τη μείωση με 21000 νομίζω οτι κάποιος πρέπει να το έχει στα υπόψη και ας μην είναι κορυφαίο value for money. Για αξιοπιστία ρωτήστε με σε 3 χρόνια... :Ρ
-
Δεν έχει σχέση με το Cruze αλλά αφού δεν βρήκα Chevrolet forum το βάζω εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Απόδειξη του ότι οι Άγγλοι έχουν πολύ χιούμορ!!!
Our cars were fitted with the 14' wheels that seemed supple enough to absorb big bumps, but struggled over sharper ridges and potholes. It also remains to be seen how the Spark will translate to the UK's terrible road surfaces, after testing the Spark on well-maintained Greek roads.
-
Η βόλτα που κάνανε ήταν κυρίως σε Αττική οδός-Περιφερειακή Υμμητού-Καρέας-Ποσειδώνος-Βουλιαγμένης, οπότε φυσικό είναι οι εγγλέζοι να τους άρεσαν οι δρόμοι μας...
-
Στην Αγγλία όμως ο χειρότερος δρόμος που έχω δει είναι καλύτερος από την Ποσειδώνος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Αγγλία όμως ο χειρότερος δρόμος που έχω δει είναι καλύτερος από την Ποσειδώνος.Δεν ισχύει αυτό...
Γενικά έχουμε χειρότερους δρόμους, αλλά και οι άγγλοι δεν πάνε πίσω σε μερικές περιοχές. Στο κέντρο του Λονδίνου έχουν άσφαλτο προδιαγραφών f1 (που λέει ο λόγος), αλλά ειδικά στους επαρχιακούς δρόμους το χάλι τους συναγωνίζεται το δικό μας
-
Έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στην Αγγλία, έχω να πω ότι τόσο άσχημους σαν τους δικούς μας δεν έχει πουθενά.
-
Έχω δει στην Αγγλία επαρχιακούς δρόμους στρωμένους με τσιμέντο αντί άσφαλτο τη δεκαετία του 90 τουλάχιστο εδώ μπορεί οι δρόμοι να έχουν χίλια δύο κακά (χάραξη, πλάτος, στηθαία ασφαλείας, κακή συντήρηση, φωτισμός) αλλά στρώνονται με άσφαλτο έστω και μέτριας-κακής ποιότητας.
-
Καλησπερα σε ολους,
Εχω εδω και 2 εβδομαδες το νεο μου cruze 1.6LS PLUS S/R + XENON.
Συμπεριφορα ειναι αυτη που ηθελα απο εξοπλισμο μια χαρα αν και νομιζω οτι λειπουν μερικα πραγματα αλλα ρε παιδια η καταναλωση θα πεσει ποτε?
Ειμαι συνεχεια στο 10,5 με 11,5 μεσα στην πολυ.
Ελπιζω να φταιω εγω που δεν εχω συνηθησει το ηλεκτρογκαζο ή να φταιει οτι δεν ρολαρει καλα που ειναι αστρωτο.
Παντως απο καταναλωση και μερικες αλλες λεπτομεριες εχω απογοητευτει.
Θα μου πεις (πολλα ζητας ρε μπαγλαμα) με 17500€ ολοκληρο αμαξι κατι θα ελειπε.
Τελος παντων.
Χαιρομαι που δεν πηρα ενα γυμνο golf με turbo κινητηρα γιατι η μεταχειρησμενο 116i.
Ακουω αλλους με CRUZE και καταναλωση!!!! -
Εμένα το 1800ls μου έκαψε 8 λίτρα σε ταξίδι κ μέσα στην αθήνα 9 με 9.5 , εχω λίγα χλμ συνολικά περί τα 2000 , α κ είμαι με αυτόματο που στα χαρτιά καίει παραπάνω. Να σε ρωτήσω γιατί έχουμε ίδια έκδοση , πιο ηχοσυστημα έχεις; εγώ με μονογχρωμη οθόνη χωρίς usb αλλά μου φάνηκε ότι τα καινούργια τα φέρνουν με άλλο. Εγώ το πήρα καλοκαίρι με το μειωμένο τέλος
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Εμένα το 1800ls μου έκαψε 8 λίτρα σε ταξίδι κ μέσα στην αθήνα 9 με 9.5 , εχω λίγα χλμ συνολικά περί τα 2000 , α κ είμαι με αυτόματο που στα χαρτιά καίει παραπάνω. Να σε ρωτήσω γιατί έχουμε ίδια έκδοση , πιο ηχοσυστημα έχεις; εγώ με μονογχρωμη οθόνη χωρίς usb αλλά μου φάνηκε ότι τα καινούργια τα φέρνουν με άλλο. Εγώ το πήρα καλοκαίρι με το μειωμένο τέλοςΚαλησπερα,
εχω το 1.6 LS PLUS (S/R)
ειναι η μονοχρωμη με τις 3 σειρες ενδειξεων. Ειχα την εντυπωση οτι το 1.8 εχει gps με εγχρωμη οθονη.
USB δεν εχει ουτε κ εμενα εχει μονο AUX αλλα διπλα ακριβως βλεπω αλλη μια πορτα που μαλλον μπαινει το USB.
Απλα επεσα σε ασχετους και μου ειπαν οτι εχει usb εννοοντας το aux in.
Τελος παντων, ας μην το μιζεριαζω!
Δεν ρωτησα πολλα για τα service του αλλα αν ειδα καλα στο βιβλιαρακι λεει 30.000χλμ.
Τωρα περιμενω να φτασω τα 1000χλμ για να αλλαξω λαδια και μετα να παω εθνικη να το ανοιξω να δω πως παει.
Προς το παρων μεχρι 4000στροφες το εχω παει και ειναι μια χαρα.
Στις χαμηλες υποφερει και ανεβαζει καταναλωση.
Ελπιζω να μπορω να κανω προσπεραση με ασφαλεια και να μην χρειαζεται να μεινω στο αντιθετο ρευμα 20 sec. -
Δεν ξέρω αν τώρα που αυξήσαν τη τιμή το φέρνουν με αυτή που λες (και υπάρχει και στις οδηγίες χρήσης), πάντως τις προάλλες που πέρασα απο μια Σεβρολέτ να τσεκάρω για το Σπαρκ είχαν ένα κρούζε με μάλλον αυτό το ηχοσύστημα, ήταν διαφορετικό απο τα δικά μας γιατί είχε 4 κουμπάκια γύρω απο το play όχι 2. Εγώ όταν ρώτησα αν πρέπει να πάω στα 1500 που λέει για λάδια μου είπαν να το φέρω κατευθείαν σε ένα χρόνο για το σέρβις... Οι καταναλώσεις στην πράξη όπως έχω δει και απο τα προηγούμενα αυτοκίνητα που πέρασαν απο τα χέρια μου είναι συνήθως αρκετά μακριά απο τις ιδανικές που λέει το βιβλιαράκι και η διαφήμιση. Ενδεικτικά: Smart fortwo 7 -7.5 αντί 5.5 Peugeot 206 1.4 10 αντί 8 Peugeot 206 2.0 12 αντι 9,5 Cruze 8-9.5 αντί 7.5
Πιθανώς να μπορείς να περάσεις usb αν βρεις το ανταλακτικό απο εξωτερικό. Πάντως τουλάχιστο παίζει mp3 και το δικό μας απο cd αν και χωρίς εύκολο τρόπο να αλλάζεις φακέλους. -
Να σε ρωτησω κατϊ? Απο ποια αντιπροσωπεια το πηρες?
Σου εκαναν κανενα δωρο?
Εγω παντως επεσα σε ασχετους και δεν μπορω να το πιστεψω γιατι ειχα ψαξει καλα.
Φαντασου να πηγαινα σε αυτους που δεν μου γεμιζαν το ματι, τι θα μου εκαναν.
Εγω απο το cd player ειμαι ευχαριστημενος και δεν μου φαινεται δυσκολο να αλλαζω φακελους.
Απλα μου φαινονται λιγο αδυναμα τα ηχεια! Ειδικα αν βαλεις απο AUX τοτε στο 63 και παλι λιγο ειναι!
Παντως το usb το ηθελα σαν τρελος.
Δεν μπορει στο FORD KA να εχει ηχοσυστημα με voice control και σε εμας με τοσα μπλιμπλικια να μην εχει καν usb.
Απο τριγμους πως πας? Εγω κατι ακουω πισω που μαλλον ειναι απο την ρεζερβα, ελπιζω να μην αυξηθει με τον καιρο! -
Τριγμοί μέχρι στιγμής μηδέν.
Δώρα μηδέν καθότι το πήρα απο τη κεντρική αντιπροσωπεία και το πήρα απο εκεί γιατί ήθελα να προλάβω το μειωμένο τέλος ταξινόμησης και ήταν οι μονοι που είχαν ετοιμοπαράδοτο αυτόματο απο ακύρωση.
Τα ηχεία είναι λίγο αδύναμα ισχύει αλλά μάλλον είναι λόγω χαμηλής ποιότητας όπως τα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Τριγμοί μέχρι στιγμής μηδέν.
Δώρα μηδέν καθότι το πήρα απο τη κεντρική αντιπροσωπεία και το πήρα απο εκεί γιατί ήθελα να προλάβω το μειωμένο τέλος ταξινόμησης και ήταν οι μονοι που είχαν ετοιμοπαράδοτο αυτόματο απο ακύρωση.
Τα ηχεία είναι λίγο αδύναμα ισχύει αλλά μάλλον είναι λόγω χαμηλής ποιότητας όπως τα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα.Αυτο με τα ηχεια ειναι λιγο εκνευριστικο, οχι για να παιζω δυνατα μουσικη σαν ποντικος αλλα για να ακουω καλα το park pilot.
Επισης με εχει ξενερωσει οτι τα παραθυρα ειναι αυτοματα μονο κατα το κατεβασμα και οχι στο ανεβασμα.
Μεχρι και το corsa του 1999 ειχε αυτοματα παραθυρα, ελεος.
Ο συναγερμος δεν κλεινει τα παραθυρα, ουτε αμα κρατησεις γυρισμενο το κλειδι στην πορτα κλεινουν.
Δεν συζηταω να κλειδωνουν μονες τους οι ασφαλειες μετα τα 20-χλμ/ωρα!
Εκει ειναι που λες (Α ρε Γερμαναραδες, μας ειχατε κακομαθει)
Απο δωρα εχω φωτα Ασπρα, και δεν λεω XenoN γιατι δεν εχουν ουτε πλυστικο (να δω πως θα περασω ΚΤΕΟ) ουτε φεγγουν απο ακρη σε ακρη του δρομου.
Απλα ειναι ασπρα.
Οπως εχεις καταλαβει, καλα που δεν ειμαι γυναικα γιατι θα ημουν κακια πεθερα.
Μου φταινε ΟΛΑ!!! -
Απλά σε λεπτομέρειες δεν συγκρίνεται με τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε με τέτοια τιμή.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
...
Μου φταινε ΟΛΑ!!!Χαλάρωσε. Υπάρχουν και χειρότερα...
Μία χαρά είναι το Cruze και στη τιμή που βγαίνει δίνει σχεδόν τα πάντα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Μου φταινε ΟΛΑ!!!Χαλάρωσε. Υπάρχουν και χειρότερα...
Μία χαρά είναι το Cruze και στη τιμή που βγαίνει δίνει σχεδόν τα πάντα...
Αυτο το ΣΧΕΔΟΝ με σκοτωνει!!!!
Chevrolet Cruze