-
Ρωτά σε παρακαλω, όταν θα πας, το δικό μου ειναι δεύτερο χέρι το αμαξι θα στείλουν σε εμενα την ανάκληση στον παλιό ιδιοκτήτης. Ο dealer που πήρα το αμάξι ούτε που ασχολητε έχω περάσει 3 φορές από εκεί και μου λέει ότι δεν του έχουν στείλει τα ανταλλακτικά. Αλλά χαρτί δεν μου έχει στείλει κανενας
-
Τα ανταλακτικά ήρθαν για τη πρώτη ανάκληση, με πήραν από τα κεντρικά στο Κηφισό και πήγα και τα έβαλα. Απλώς μετά μου ξανάρθε επιστολή και έχω μπερδευτεί αν την έστειλαν εκ νέου επειδή άργησαν να έρθουν τα ανταλακτικά ή αν έχει και δεύτερη αλλά δεν έχω βρει χρόνο να τους πάρω τηλ.
-
Όλα καλα και με την ανάκληση, πηγα στον Μουστάκα και μου άλλαξε το σωληνάκι.
Είχα καιρό να πάω και είχα ξεχάσει την εξυπηρέτηση του.
Άψογοι σε όλα τους.
Αν κάποιος από δυτική αττική χρειαστεί, χωρίς δεύτερη σκέψη Μουστάκα! -
τα αλλαξα και εγω.
-
Καλημερα.Τα σωληνακια στα φρενα τα αλλαξα κ γω στο μουστακα.Εξαιρετικη εξυπηρετηση.
Για τον φιλο που εχει προβλημα με τα νερα ψυγειου,λαδια- κατι τετοιο: φιλε αν δεν το εχεις φτιαξει πηγαινε το στην αντιπροσωπεια. Ξερουν το αυτοκινητο και δεν πειραματιζονται.Αυτη ειναι η αποψη μου 18 χρονια οδηγος.Πληρωνεις μια φορα και τελειωνεις.
Κατι ακομη : Εχει αλλαξει κανεις αμορτισερ; Εχω 63000 χλμ στα 6 χρονια(sedan 1.6 113hp) αλλα με αρκετα φορτωματα στο αυτοκινητο και τα αμορτισερ εχω την αισθηση οτι εχουν πεσει.
Και αν ναι, προτεινει κανεις κατι;
Παλιοτερα θα ειχα βαλει στανταρ ρυθμιζομενες αναρτησεις(παντα τις λατρευα) αλλα πλεον με οικογενεια και ελλειψει χρηματων θελω απλως να διατηρησω το αμαξι στην εργοστασιακη του συμπεριφορα και αποσταση απ το εδαφος, ισως και λιγο πιο σφιχτη συμπεριφορα. -
Απο εμενα bilstein μαυρα..........απο τα απλα αμορτισερ,μακραν το καλυτερο!
-
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έγινε κάτι στο αγαπημένο μου cruze και θα ήθελα την γνώμη σας.σήμερα οδηγώντας σε κάτι στενακια στο περιστέρι , πέρνοντας σε μια διασταυρωση που έκανε γούβα ο δρόμος ( εγκάρσια λακουβα) στις κλασικές διασταυρώσεις . την πέρασα με χαμηλή ταχύτητα όχι πολύ γρήγορα και με ίσιο το τιμόνι μου άναψε στιγμιαία το esp kai to abs λαμπάκι και έκανε και ένα ηχητικό προειδοποιητικό ήχο το αμάξι και έσβησαν τα λαμπακια και σταματησε το ηχητικο ταυτόχρονα έσβησε το ραδιόφωνο και ξανά αναψε. Αυτή ήταν ή δεύτερη φορά που μου το έκανε την πρώτη φορά οδηγούσαν συγγρού και έσβησε απλά το ραδιόφωνο και ξανά αναψε μόνο του. Τι λέτε ρε παιδιά ? Το ένα περιστατικο από το άλλο απέχουν περίπου 6 μηνες. Υποπτεύομαι την μπαταρία ή κάτι με τους πολούς. Ή μπαταρία είναι 4 χρόνων και το αμαξι έχει 40000. Πείτε μου βρε παιδιά την άποψη σας τι πρέπει να κοιταξω
-
Κάτι αποσυνδέεται στιγμιαία από το ρεύμα. Πιθανά κάποιο καλώδιο που δίνει ρεύμα σε όλα αυτά ή κάποια ασφάλεια είτε τα έχει παίξει, είτε δεν είναι καλά κουμπωμένη.
Αν έχεις βάλει κάτι ηλεκτρονικό μετά την αγορά π.χ. ηχοσύστημα ή συναγερμό πιθανά το πρόβλημα να οφείλεται σε κάτι από αυτά.
Είτε σε ηλεκτρολογείο, είτε σε συνεργείο με διαγνωστικό θα βρεις λύση. Εκτός αν γνωρίζεις και έχεις πρόσβαση σε καλωδιώσεις και ασφάλειες.
-
sto forum chevytalk ολοι αναφερουν προβλημα με τον αρνητικο πολο. η μπαταρια μου ειναι 4 χρονων. γενικα ψαχνομαι γαμωτο . εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλον .
Youtube Videoακριβως αυτο μου εκανε για 2 δευτερολεπτα ,
-
Πάντως η gm έχει βγάλει μια ανάκληση για κάτι παρόμοιο... ψάχνοντας για το aveo μου ανακάλυψα το https://my.chevrolet.com/recalls . Βάλε τον αριθμό πλαισίου σου και θα σου βγάλει αν ισχύει κάποια ανάκληση.
-
μετρησαμε την μπαταρια και είναι στο 30% μαλλον παει για πεταμα , τραβήξαμε και άλλο ένα καλωδιο γείωσης. θα δουμε
-
Ω, ρε φίλε, είδα το βίντεο. Ρε συ αυτό είναι σοβαρό. Δεν νομίζω να οφείλεται στην μπαταρία. Δεν βλέπω ηλεκτρική διακοπή. Αλλά στιγμιαία διακοπή όλων των ενδείξεων. Σαν να κάνει στιγμιαία επανεκκίνηση όλο το ηλεκτρονικό σύστημα.
Το μυαλό μου πάει στο εγκέφαλο. Διαγνωστικό έχετε βάλει για να δείτε τυχόν alarms στο log; -
Δεν είναι εγκέφαλος εάν το ψαξεις στα φορουμ όλοι αναφερονται στο καλώδιο του αρνητικού πόλου και στην μπαταρια. Υπάρχει ανάκληση στην Αμερική εδώ ξυνονται και κοιτάνε τον ουρανό . δεν πολύ ασχολουμε με το θέμα γιατί δεν μου το κάνει συχνά. Θα κοιτάξω να αλλάξω την μπαταρία κάποια στιγμή. Πάντως πληροφοριακά σε ηλεκτρολόγο που το πήγα για να ελενξει γειωσεις και μπαταρια- δυναμό μου είπε ότι το αμάξι είναι τιγκα στα φορτία λόγω ηλεκτρονικών που έχει πάνω ,οπότε μπορεί με πεσμένη μπαταρία το BCM( body control m.....) να κάνει τα παλαβα σαν ρεσετ
-
Απλά να αναφέρω ότι όταν έμεινα από μπαταρία μπήκα στο αυτοκίνητο γύριζα το κλειδί για να πάρει μπρος κ εκείνο κόρναρε (όπως όταν κλειδώνει) κ άνοιγε ταυτόχρονα το πορτ. μπαγκαζ.
Ίσως βοηθήσει!
Παιδιά αμορτισέρ θέλω κ εγώ κ επίσης ακούω ένα διακεκομμένο σφύριγμα όταν κινούμαι με ελάχιστα χιλιόμετρα. (π.χ. μέσα σε parking) -
καλημερα και χρονια πολλα!!!
εχει αλλαξει κανεις το φιλτρο βενζινης ? που ακριβως βρισκεται? -
'Ακαδημαϊκό' πλέον το ενδιαφέρον.
http://www.autoblog.gr/2016/01/07/chevr ... back-2017/
Σαν να φέρνει λίγο σε άστρα, αλλά και πάλι καμιά σχέση με το υπάρχων μοντέλο.
-
Λογικο να μοιαζει με opel, πισω θυμιζει KIA ceed.
Πιθανα να βασιζεται και στο πατωμα του απερχομενου astra ετσι οπως το βλεπω -
καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν έχει ξανά γραφτεί άλλη φορά εδώ στο θέμα το εξής πρόβλημα που υπάρχει στο cruze όσον αφορά το πορτμπαγκαζ που ανοίγει από μόνο του από άκυρο πάτημα του τηλεχειριστήριου που βρίσκεται στην τσέπη μας συνήθως
απότι έχω διαβάσει σε κάνα δυο ξένα forum όπως εδώ http://www.cruzetalk.com/forum/25-service-issues/14581-2-shot-trunk-release.html#/forumsite/20578/topics/14581?page=1
αναφέρουν ότι λύνεται το πρόβλημα με αλλαγή του ρελε
ξέρει κάποιος για αυτό το θέμα? που μπορούμε να βρούμε το ρελε για αγορά? εξωτερικό νομίζω κόστος με εργατικά είναι 30+50ευρω, είναι πιστεύω σημαντικό γιατί πρόκειται για θέμα ασφαλείας. εμένα για παράδειγμα μου είχε ανοίξει 7_8 φορές. πάλι καλλα δεν έλειπε κάτι από μέσα και το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί.στάλθηκε σε από το note2
-
Καλημέρα στο forum.
Θα ήθελα να ρωτήσω πότε αλλάζουμε σετ ιμάντα χρονισμού στο cruze 1.8 mod.2011. -
Αν και λιγο αργα απανταω , αυτο που ρωτας φαινεται στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου. Για το 1.6 παντως που εχω εγω, το αντιστοιχο διαστημα για αλλαγη ιμαντα ειναι 160.000 χλμ ή 10 χρονια, οτι απο τα δυο ερθει πρωτο. Πιστευω και σε σενα το ιδιο θα ισχυει.
Chevrolet Cruze