-
υπαρχει περιπτωση να σταματησω,να κατεβω απο το αυτοκινητο μου,να σε προλαβω και να σου πω ''μ@λ@κ@ τυφλωνεις κοσμο και εισαι επικυνδινος'';;;;;
α)δεν βλεπω γιατι με τυφλωσες με τα φωτα σου......δεν θελω οφθαλμιατρο!
β)η σεβρολε ειναι γτπ.......και πουλαει σαν συνοικιακο ηλεκτρολογιο,εσυ εχεις την ευθυνη
γ)λεω να ξεκινησω απο σενα
περα απο την πλακα αναψε τα φωτα σου,πηγαινε απεναντι καμια 20αρια μετρα και αν σε τυφλωνουν......φτιαξτα! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Επισης εχω γραμμενους τους απεναντιέλα ρε μόρτη,πού'σαι;!!;......μόλις πέσεις στον κατάλληλο και σε πάει περατζάδα με τη σούστα,να δώ τί θα λές!!
-
Εσενα αν καποιος σε ενοχλησει με τα φωτα του απο απεναντι τι κανεις?
Αν ειναι απο πισω και τα φωτα του σε ενοχλουν στον καθρεφτη σου?
Καμια αντιδραση?
Τελος παντων τα φωτα ειναι αριστα το ειπα κ το ξαναλεω και πιστευω οτι κ στο κτεο σε λιγους μηνες θα μου το πουν!
Αν δεν μου το πουν θα τα βγαλω κ θα στα χαρισω!
Μαλλον ολοι μου το κρατανε μυστικο για να μην με πληγωσουν που πηρα Chevrolet και δεν ειχα λεφτα για κατι καλυτερο!Τωρα αν οι απεναντι ειναι τιποτα καγκουρια με προβολακια αναμμενα και τους ενοχλουν τα ασπρα φωτα (γιατι αυτο μου το εχει πει φιλος) αστο καλυτερα!
Βαζω κ προβολεις στρατοπεδου! -
Επισης: εμενα γιατι δεν με εχει ενοχλησει ποτε κανεις με ασπρα φωτα!
Μονο ενα A6 που ειχε XENON αλλα μαλλον τα ειχε πληρωσει στην AUDI 2000 παραπανω.
Του ειπα να παει να τα βγαλει αλλα αρνηθηκε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι! -
Να ξερεις οτι ενοχλεις.
Το οτι δε εχεις δει αμεση αντιδραση ισως εχει σχεση με το οτι ενοχλεις λιγο λιγοτερο πιθανα απο καγκουροξενον σε κατοπτρα που δε φτιαχτηκαν για να τους βαζεις.. αυτοι ειναι για κρεμασμα..
Το πως σκεφτεσαι επισης φανηκε απο το 'εχω γραμμενους τους απεναντι'..Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά είμαι. Καινούργιος στο form και εγώ τα κλασικά προβλήματα είχα αλλά με υπομονή τα έλυσατο μόνο που έχω κάνει μερικές βελτίωσης και μου έχουν βγει καλά μέχρι τώρα. Έχω ένα1.6 LS του10. ΥΓ το μόνο πρόβλημα που είχα και δεν το είχε άλλος και ευτυχώς είναι που άλλαξα σασμαν.Ποια ειναι τα κλασσικα προβληματα? Το σασμαν στα ποσα χιλιομετρα και με τι αιτιολογια..?
-
Τα πρόβλημα τα κλασικά η βαλβίδα τον τροχό η βαλβίδα στους εκετροτροφορους αυτά όσο για το σασμαν το πρόβλημα ήταν. Ότι είχε μπόσικα το διαφορικό και το έκριναν και το άλλαξα είχα 22000 χιλ χιλιόμετραβέβαια το ξεσκόνισμα που έπεσε δεν λέγεται όταν τους ρώτησα γιατί τόσο έλεγχος στο αυτοκίνητο μέσα έξω μου είπαν ελέγχουμε να δούμε αν είναι τρακάρισμενώ και τους λέω ρε μάγκες με δουλεύετε θα το βλέπετε από τα ανταλλακτικά στο κομπιούτερ με τον αριθμό πλαισίου. Και τότε ο πονηρός που έψαχνε για θέμα στο αυτοκίνητο είπα είναι θέμα εργοστασίου να το παραγγείλουμε
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καμια αντιδραση?
Τελος παντων τα φωτα ειναι αριστα το ειπα κ το ξαναλεω και πιστευω οτι κ στο κτεο σε λιγους μηνες θα μου το πουν!
Μαλλον ολοι μου το κρατανε μυστικο για να μην με πληγωσουν που πηρα Chevrolet και δεν ειχα λεφτα για κατι καλυτερο!Τωρα αν οι απεναντι ειναι τιποτα καγκουρια με προβολακια αναμμενα και τους ενοχλουν τα ασπρα φωτα (γιατι αυτο μου το εχει πει φιλος) αστο καλυτερα!
Βαζω κ προβολεις στρατοπεδου!αυτο με το ΚΤΕΟ ......
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να ξερεις οτι ενοχλεις.
Το οτι δε εχεις δει αμεση αντιδραση ισως εχει σχεση με το οτι ενοχλεις λιγο λιγοτερο πιθανα απο καγκουροξενον σε κατοπτρα που δε φτιαχτηκαν για να τους βαζεις.. αυτοι ειναι για κρεμασμα..
Το πως σκεφτεσαι επισης φανηκε απο το 'εχω γραμμενους τους απεναντι'..Καλησπέρα παιδιά είμαι. Καινούργιος στο form και εγώ τα κλασικά προβλήματα είχα αλλά με υπομονή τα έλυσατο μόνο που έχω κάνει μερικές βελτίωσης και μου έχουν βγει καλά μέχρι τώρα. Έχω ένα1.6 LS του10. ΥΓ το μόνο πρόβλημα που είχα και δεν το είχε άλλος και ευτυχώς είναι που άλλαξα σασμαν.
Ποια ειναι τα κλασσικα προβληματα? Το σασμαν στα ποσα χιλιομετρα και με τι αιτιολογια..?
Καλα ρε παιδια αφου αυτα τα φωτα ενοχλουν, γιατι βγαινουν στο εμποριο?
Πως εισαγωνται?
Γιατι υπαρχουν αυτοκινητα με ασπρα φωτα απο την μανα τους?
Και γιατι τοσα χρονια εμενα με ενοχλουν μονο αυτοι με τα προβολακια κ οχι αυτοι με τα ασπρα φωτα?
Με βλεπω για οφθαλμιατρο! -
Καποια στιγμη θα μιλησουμε κ για αυτους που τους ενοχλει στο αυτοκινητο τους το A/C!!!
PROMISE!!!
Παω στοιχημα οτι θα ειναι οι ιδιοι με αυτους που τους ενοχλουν τα ασπρα φωτα! -
Μιλάμε για κιτ xenon που μπαίνουν εκ των υστέρων σε κάτοπτρα που είναι φτιαγμένα για κανονικά φώτα αλογόνου. Και ναι, όχι μόνο ενοχλούν αλλά είναι δολοφονικά.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καποια στιγμη θα μιλησουμε κ για αυτους που τους ενοχλει στο αυτοκινητο τους το A/C!!!
PROMISE!!!
Παω στοιχημα οτι θα ειναι οι ιδιοι με αυτους που τους ενοχλουν τα ασπρα φωτα!Τί λές ανθρωπέ μου;.....
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καμια αντιδραση?
Βαζω κ προβολεις στρατοπεδου!Αν με στραβώνουν οι απέναντι, κάνω σινιάλο με τα φώτα. Αν με στραβώνουν οι από πίσω-που είναι και το πιο σοβαρό, καθώς το φως ανακλάται στον εσωτερικό καθρέφτη μου και με στραβώνει-στρίβω τον καθρέφτη όσο γίνεται περισσότερο αχρηστεύοντάς τον, μπας και δεν αχρηστευτούν τα μάτια μου και προσπαθώ να πετύχω τον φωστήρα σε κάποιο φανάρι για να του εξηγήσω την κατάσταση. Ε. λοιπόν, τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να πετύχω κανέναν, διότι κανένας δεν έχει τύχει να κινείται με φυσιολογική ταχύτητα, να μην κάνει σφήνες και να καταδέχεται να σταματήσει χωρίς να έχει καβαλήσει ολόκληρη την διάβαση. Όπως καταλαβαίνεις, όλοι αυτοί είναι πολύ πιθανό να θεωρούν πως δεν ενοχλούν.
Δεν ξέρω τί συμβαίνει στην δική σου περίπτωση, αλλά το ότι δεν στην έχουν πει μέψρι στιγμής δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να ελέγξεις τα φώτα και μόνος σου. Παρεμπιπτόντως, το 'μου την λέτε επειδή έχω Chevrolet' σύμπλεγμα είναι ετεροχρονισμένο, μιας και τη σήμερον ημέρα, όποιος έχει σχετικά καινούριο αυτοκίνητο και τα χρήματα για να το κινεί, είναι από τους πλούσιους.
-
Καλησπέρα παιδιά έχω να κάνω μία ερώτηση έχει χαμηλώσει κανένας το αυτοκίνητο και αν ναι τι
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Καμια αντιδραση?
Βαζω κ προβολεις στρατοπεδου!Αν με στραβώνουν οι απέναντι, κάνω σινιάλο με τα φώτα. Αν με στραβώνουν οι από πίσω-που είναι και το πιο σοβαρό, καθώς το φως ανακλάται στον εσωτερικό καθρέφτη μου και με στραβώνει-στρίβω τον καθρέφτη όσο γίνεται περισσότερο αχρηστεύοντάς τον, μπας και δεν αχρηστευτούν τα μάτια μου και προσπαθώ να πετύχω τον φωστήρα σε κάποιο φανάρι για να του εξηγήσω την κατάσταση. Ε. λοιπόν, τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να πετύχω κανέναν, διότι κανένας δεν έχει τύχει να κινείται με φυσιολογική ταχύτητα, να μην κάνει σφήνες και να καταδέχεται να σταματήσει χωρίς να έχει καβαλήσει ολόκληρη την διάβαση. Όπως καταλαβαίνεις, όλοι αυτοί είναι πολύ πιθανό να θεωρούν πως δεν ενοχλούν.
Δεν ξέρω τί συμβαίνει στην δική σου περίπτωση, αλλά το ότι δεν στην έχουν πει μέψρι στιγμής δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να ελέγξεις τα φώτα και μόνος σου. Παρεμπιπτόντως, το 'μου την λέτε επειδή έχω Chevrolet' σύμπλεγμα είναι ετεροχρονισμένο, μιας και τη σήμερον ημέρα, όποιος έχει σχετικά καινούριο αυτοκίνητο και τα χρήματα για να το κινεί, είναι από τους πλούσιους.
Πιστεψε με οδηγω σαν γιαγια. Παω πολυ σιγα και οικονομικα. Τα φωτα τα κοιταζω καθημερινα γιατι μολις ξεκλειδωσει το αυτοκινηο αναβουν οποτε με χτυπανε στο προσωπο. Με ενοχλουν οσο ενοχλουν τα κανονικα φωτα. Εχει τυχει κ εμενα να με ενοχλησει ασπρο φως σε παλιο αυτοκινητο που οπως ειναι λογικο ειχε γινει προχειροδουλεια.
Σε αυτο βγαζω το καπελο στην αντιπροσωπεια. -
Πρέπει να είσαι καθισμένος στο ύψος ενός καθίσματος αυτοκινήτου και με σκοτάδι για να καταλάβεις αν ενοχλούν τα φώτα. Όταν είσαι όρθιος και με φωτισμό, δεν ενοχλούν ούτε οι φάροι στα μάτια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρέπει να είσαι καθισμένος στο ύψος ενός καθίσματος αυτοκινήτου και με σκοτάδι για να καταλάβεις αν ενοχλούν τα φώτα. Όταν είσαι όρθιος και με φωτισμό, δεν ενοχλούν ούτε οι φάροι στα μάτια.Καθισμενος στο υψος καθισματος και σκοταδι???
με ενοχλουν ολα!!!
Περα απο την πλακα χθες ειδα ενοχλητικα φωτα ασπρα αλλα ηταν αυτοκινητο 90’s οποτε λογικο!
τελος παντων ειπε ο φιλος για τα φωτα και πιασαμε ολοκληρη συζητηση!
Μαλλον πρεπει να ανοιξουμε topic αν δεν υπαρχει ηδη.
Καποιος που εχει Cruze και ξερει ας βοηθησει το παιδι να το χαμηλωσει κ να βαλει τα καταλληλα φωτα.
Εγω του εστειλα οτι μπορουσα για αγορες απο internet. -
Για τα φώτα υπάρχει θέμα για ξένον, αλλά το συγκεκριμένο αμάξι δεν βγαίνει με ξένον από τη μαμά του και διάφορα κιτ που υπάρχουν δημιουργούν πρόβλημα στα ηλεκτρικά του Κρουζ (λχ εμένα ένα κιτ που μου είχαν κάνει δώρο βραχυκύκλωνε και άνοιγε το πορτμπαγκάζ στη μέση της νύχτας....)
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Για τα φώτα υπάρχει θέμα για ξένον, αλλά το συγκεκριμένο αμάξι δεν βγαίνει με ξένον από τη μαμά του και διάφορα κιτ που υπάρχουν δημιουργούν πρόβλημα στα ηλεκτρικά του Κρουζ (λχ εμένα ένα κιτ που μου είχαν κάνει δώρο βραχυκύκλωνε και άνοιγε το πορτμπαγκάζ στη μέση της νύχτας....) -
Καλησπερα σε ολους,
Καινουριος στο φορουμ και κατοχος 1,6 LS Plus S/R του 2011.
Μηπως εχει κανεις στα υποψιν του προβλημα με τον δισκο-πλατο ? Τις τελευταιες μερες το αμαξι σκορτσαρει
ασχημα και μονο αν δωσεις παραπανω γκαζι σταματαει. Φυσικα το κανει και με την οπισθεν . Εχω αρχισει και
ανησυχω, εχω μονο 25,000 χμ και το αμαξι το προσεχω παραπανω απο μενα, Ωσονουπω θα παω για σερβις (το δευτερο)Θα ηθελα την γνωμη και την βοηθεια σας
ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης MECHANIC έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,Καινουριος στο φορουμ και κατοχος 1,6 LS Plus S/R του 2011.
Μηπως εχει κανεις στα υποψιν του προβλημα με τον δισκο-πλατο ? Τις τελευταιες μερες το αμαξι σκορτσαρει
ασχημα και μονο αν δωσεις παραπανω γκαζι σταματαει. Φυσικα το κανει και με την οπισθεν . Εχω αρχισει και
ανησυχω, εχω μονο 25,000 χμ και το αμαξι το προσεχω παραπανω απο μενα, Ωσονουπω θα παω για σερβις (το δευτερο)Θα ηθελα την γνωμη και την βοηθεια σας
ευχαριστω εκ των προτερων
διαβασε λιγες σελιδες πιο πισω και θα βγαλεις τα συμπερασματα σου..........μην το ζοριζεις αδικα,εχει θεμα.....
εισαι στην εγγυηση ακομη;;;;
Chevrolet Cruze