-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αμα ειναι καθε φορα που μπαινεις μεσα να κανεις το σταυρο σου,δωστο να βρεις την υγεια σου.......
μολις φτιαξεις καθε παιδικη του ασθενεια,τοτε θα το αγαπησεις και θα το χαρεις πραγματικα..........βεβαια ευχομαι να μην σου βγαλει ΟΛΕΣ τις ασθενειες!Ποιες ειναι οι παιδικες ασθενειες??
Εχεις ακουσει κ εσυ καποιες?
Μακαρι να μπορουσα αλλα τετοιας ποιοτητας αυτοκινητο μαλλον το παντρευτηκα κ θα το κρατησω μεχρι να απαξιωσω και την τελευταια του δεκαρα!
Δεν πουλας αυτοκινητο πια αν δεν σου τρεχουν απο τα πατζακια!
Ειδικα ενα Cruze που ακομα δεν εχει πεταξει απο πανω την Daewoo.
Το ξερω κ εγω το ξερεις κ εσυ! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Εχω γνωστο (οχι Ελλαδα) που του πηρε φωτια η μηχανη.
αν μπορείς γράψε σε ποια χώρα ειναι ο γνωστός σου, και ποια ήταν η αιτία που του πήρε φωτιά η μηχανή
και τι έγινε τελικά, το άλλαξε το αυτοκίνητο? -
Στο αμερικάνικο cruzetalk υπήρχε θέμα τέτοιο αλλά τα δικά τους έχουν αρκετά πράγματα διαφορετικά από τα δικά μας, φτιάχνονται κι σε άλλο εργοστάσιο και νομίζω ότι αυτό που πήρε φωτιά ήταν 1.4 τούρμπο
-
Ο χρήστης dimau έγραψε:
Εχω γνωστο (οχι Ελλαδα) που του πηρε φωτια η μηχανη.
αν μπορείς γράψε σε ποια χώρα ειναι ο γνωστός σου, και ποια ήταν η αιτία που του πήρε φωτιά η μηχανή
και τι έγινε τελικά, το άλλαξε το αυτοκίνητο?Ειναι συνεργατης απο την δουλεια.
Ζει και εγαζεται στην Αιγυπτο!
Δεν εχω ρωησει παραπανω πραγματα! -
Χωρίς να ξέρω τίποτα για το Cruze δείχνει να είναι μια εντελώς διαφορετική κατασκευή από τα κακόμοιρα τα Daewoo για το τιμόνι είχε γίνει ντόρος, αλλά για φωτιές λόγω κινητήρα δεν... , και υποτείθεται ότι οι κινητήρες τώρα είναι ίδιοι με της ορελ;...
-
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
Χωρίς να ξέρω τίποτα για το Cruze δείχνει να είναι μια εντελώς διαφορετική κατασκευή από τα κακόμοιρα τα Daewoo για το τιμόνι είχε γίνει ντόρος, αλλά για φωτιές λόγω κινητήρα δεν... , και υποτείθεται ότι οι κινητήρες τώρα είναι ίδιοι με της ορελ;...Σε καποιες χωρες εχει γινει ανακληση.
http://www.techandtech.gr/2012/06/gm-41 ... cruze.html
Καλο ειναι το καημενο αλλα του 1,6 του λειπει λιγη δυναμη.
-
χρονια πολλα παιδια
το cruze μου κανει αυτον τον περιεργο θορυβο οταν κανω οπισθεν τσουλωντας δηλ. χωρις ταχυτητα.
τελικα καταληξαμε στο τι φταιει βρε παιδια για να το κοιταξω-ειναι στα φρενα το προβλημα ή στο σασί; -
Στα φρένα αν θυμάμαι καλά είχαν κάνει κάποια ρύθμιση στο δικό μου και σταμάτησε ο θόρυβος.
-
Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη.
Στο δικό μου λύθηκε το πρόβλημα του τριξίματος, με τους αποσβεστήρες θορύβου. -
Καλησπερα παιδια,
Ξερω ειναι λαθος topic θα ηθελα να μου πει οποιος εχει αλλαξει λαστιχα στο CRUZE του τι λαστιχα προτιμησε.
Ειμαι πολυ κοντα στο MICHELLIN ENERGY SAVER με τιμη 430€.
Εχω ακουσει οτι εχουν ευαισθητα πλαινα αλλα η χρηση μου ειναι κυριως εθνικη οδο με ταχυτητες 140 - 160 χλμ/ω και ελαχιστα εντος Αθηνας.
Μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του με λαστιχα που εχει δοκιμασει?
Ευχαριστω! -
Αυτος που αγοραζω λαστιχα τα φοραει και μου ειπε οτι ειναι μαλακα και στα 2 χρονια γλιστρανε εγω φοραω 215\50\17 και το ποιο οικονομικο αλλα αξιοπιστο λαστιχο ξεκιναει απο τα 750 Ε. Σκεφτομαι να βαλω τα CONINENTAL CONTACT 5 αλλα κοστιζουν ακριβοτερα
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Αυτος που αγοραζω λαστιχα τα φοραει και μου ειπε οτι ειναι μαλακα και στα 2 χρονια γλιστρανε εγω φοραω 215\50\17 και το ποιο οικονομικο αλλα αξιοπιστο λαστιχο ξεκιναει απο τα 750 Ε. Σκεφτομαι να βαλω τα CONINENTAL CONTACT 5 αλλα κοστιζουν ακριβοτεραβαλε 225/45/17 για να πεσεις σχεδον στα μισα
-
Για να μην γραφει κανεις σημαινει πως ολα πανε καλα με το cruze!!!
-
Καλησπερα παιδια,
Ρωτησα στον Γκικα πριν λιγες ημερες κ μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να μπορει να μου το ανεβασει 12 αλογα (113+12) 125ps. Νομιζω γυρω στα 200 €. Δεν ημουν με το δικο μου εκει κ δεν μπορεσε να μου πει σιγουρα.
Αξιζει λετε, αν φυσικα γινεται!
Το σκεφτομαι σοβαρα.
Αμα ειναι το αμαξι να γινει ανθρωπινο οκ.
Θα αλλαξει πολυ η συμπεριφορα του με 125ps?Επισης ρωτησα στην Llumar για μεμβρανες τζαμιων, οχι ποντικισιες, νορμαλ πραγματα επειδη ερχεται μπομπιρας.
Απο 230 € εχει προσφορα στα 200€. -
με 200ευρουλακια απλοχερα 12 αλογα;;;;
πολυ απατεωνες στη λουμαρ!!!!200 ευρω τις ειχα βαλει εγω πριν απο 5 χρονια χωρις εκπτωση απο 230..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
με 200ευρουλακια απλοχερα 12 αλογα;;;;
πολυ απατεωνες στη λουμαρ!!!!200 ευρω τις ειχα βαλει εγω πριν απο 5 χρονια χωρις εκπτωση απο 230.....Μου ειπε οτι ειναι περιπου 200 αν παιρνει το προγραμμα. Μπορει να παει κ 250 κ 300 δεν το πηγα να το δει κ να μου πει ακομα αλλα νομιζω οτι πρεπει να γινει. Το αμαξι σερνεται κ θελει βυθισμα το ποδι στο γκαζι για να ξεκινισει.
Πρεπει να το κανω αμεσα γιατι ο δισκος μου εχει τα χαλια του. Μου εχει τυχει σε ανηφορα να φτασω 6000 στροφες κ να βρωμαει ο τοπος καμενο συμπλεκτη. Αστα να πανε.
Στο Jetta tsi 140ps ο Γκικας το εκανε 170 και μας πηρε κοντα στα 1000€ αν θυμαμαι καλα.Οσο για την Llumar ξερεις οτι βαζεις κατι που θα κρατησει. Τις εχει φιλος εδω κ 13 χρονια κ δεν εχουν παθει τπτ. Εκεινος μου προτεινε να παω με κλειστα τα ματια.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Επισης ρωτησα στην Llumar για μεμβρανες τζαμιων, οχι ποντικισιες, νορμαλ πραγματα επειδη ερχεται μπομπιρας.
Απο 230 € εχει προσφορα στα 200€.η 3m εχει προσφορά με 100-120 ευρώ
http://www.groupon.gr/deals/special-deal/3mhellas-fxst-sidedeal/7043600 -
Το να παρεις αλογα με εναν απλο επαναπρογραμματισμο σε ατμοσφαιρικο ειναι ουτοπικο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Oυτοπικό δεν είναι, τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα όμως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oυτοπικό δεν είναι, τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα όμως.Νομιζω οτι απλα δεν εγινε καμια αλλαγη στο 5d που βγαινει με 125ps.
Το θεμα ειναι γιατι δεν το κανει η αντιπροσωπεια σε εμας τους 113ps?
Γιατι δεν το βγαζει επισιμα το προγραμμα η CHEVROLET και ας σκασουμε κ 400€.
Νομιζει οτι θα πουλησει πολλες βελτιωσεις σε Turbo?
Chevrolet Cruze