-
αν ψάχνουμε άλλη αιτία πέρα από την αστοχία υλικού, τότε κάποιος που δανείστηκε το αυτοκίνητο, (μέσα ή έξω από το συνεργείο) προκάλεσε τη βλάβη, εν αγνοία του ιδιοκτήτη.
ΥΓ. πάντως δεν λες τα km και λίγα, εταιρικό είναι το αυτοκίνητο? -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
..........το προβληματικό εξάρτημα όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι είναι το πλατό το οποίο επηρέασε το δίσκο.Οπότε αν εξαιρέσουμε το θέμα της καθυστέρησης, αφού το παραδέχτηκαν και Θα στο φτιάξουν, όλα καλά!
Η αστοχία υλικού μη σε προβληματίζει γιατί ειναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε εξάρτημα, οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Είναι να μη σου τύχει..
Μέχρι στιγμής, εδώ τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί όμοια περίπτωση. Αν ειναι ελαττωματική η συγκεκριμένη παρτίδα των πλατώ, ή αν απλά έτυχε μεμονωμένα σ'εσένα, θα φανεί στην πορεία... -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=468921&cid=12
Και νεα άκδοση -
Ναι,ναι...Μόνο σε τρίκυκλο δεν το έβγαλαν ακόμα!!
-
Γεια σας,
Είμαι καινουργιος στο forum και κατόχος του Cruze 1.8.Από 01/02/2010 το αυτοκίνητο μου έχει 48.000 χλμ.Και τα προβλήματα που αναφέρατε παραπάνω (τιμόνι,όπισθεν θόρυβος φρένων) τα έχω και εγω.
Το πρόβλημα μου εμένα δεν έχει ξαναπαρουσιαστει στην συζήτηση και γιαυτο και γράφω το συγκεκριμένο κείμενο.Το αυτοκίνητο μου λόγω πολλών χλμ πρεπει άμεσα (σ.σ χθες) να αλλάξει λάστιχα...Τα λάστιχα που φοράει τώρα είναι 215/50 ΟR17 91v και η τιμή τους για καινούργια είναι απο 780 και πάνω(μονο για επώνυμα μιλάω)...ΚΑθός και τακάκια μπροστά 160.Μεταχειρισμένα συγκεκριμένου τύπου δεν υπάρχουν.Οι 4 λαστιχάδες μου είπαν οτι μπορώ να βάλω 225/45 17 που η τιμή τους εναι σχεδόν τα μισά λεφτά.Το πρόβλημα μου είναι ο προγραματισμός του εγκεφάλου για το ESP κτλ ρωτάω λοιπόν χρειάζεται αλλαγη προγραμματισμου και γνωρίζοντας οτι είμαι το πρώτο service των 30.000 (26/08/2011)στην Ελλάδα προφανώς κάποιος δεν έχει χρειαστεί να αλλάξει λαστιχα πρίν απο μένα.Αν κάποιος γνωρίζει επι του θέματος ας μου δώσει μια απάντηση γιατι είναι κάτι που με επίγει και οικονομικά και χρονικά.Η αντιπροσωπία μου είπε(οπως πάντα ) να βάλω ακριβώς τα ίδια.Ενημερώτικα το Vectra έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με τα λάστιχα.Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση σας και ευχαριστώ προκαταβολικά -
Για ψάξτο λίγο καλύτερα με τα λάστιχα, τα kumho που φοράει από τη μάνα του είναι αρκετά φτηνά εμένα όταν μου σχίστικε το ένα βαθιά από πέτρα έβαλα fulda (άλλαξα 2 για να μην πατάνε διαφορετικά μπροστά) και έβαλα τα εναπομείναντα δύο kumho πίσω από ότι θυμάμαι πήγαν τα 2 220 ή 240 ευρώ (και εγώ 1.8 είμαι με 17αρα ζάντα αυτόματο κιβώτιο αλλά πρέπει να φοράμε ίδια διάσταση).
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
... τα kumho που φοράει από τη μάνα του ...Σε εκθεσιακό Cruze 1,6 εγώ είχα δει να φοράει Continental. Μου είχε κανει δε θετική εντυπωση μιας και συμπαθώ ιδιαίτερα αυτό το αμαξι!
-
Βάλε 225/45/17, είναι αμελητέα η διαφορά στην διάμετρο.
-
Ο χρήστης billap έγραψε:
Γεια σας,
Είμαι καινουργιος στο forum και κατόχος του Cruze 1.8.Από 01/02/2010 το αυτοκίνητο μου έχει 48.000 χλμ.Και τα προβλήματα που αναφέρατε παραπάνω (τιμόνι,όπισθεν θόρυβος φρένων) τα έχω και εγω.
Το πρόβλημα μου εμένα δεν έχει ξαναπαρουσιαστει στην συζήτηση και γιαυτο και γράφω το συγκεκριμένο κείμενο.Το αυτοκίνητο μου λόγω πολλών χλμ πρεπει άμεσα (σ.σ χθες) να αλλάξει λάστιχα...Τα λάστιχα που φοράει τώρα είναι 215/50 ΟR17 91v και η τιμή τους για καινούργια είναι απο 780 και πάνω(μονο για επώνυμα μιλάω)...ΚΑθός και τακάκια μπροστά 160.Μεταχειρισμένα συγκεκριμένου τύπου δεν υπάρχουν.Οι 4 λαστιχάδες μου είπαν οτι μπορώ να βάλω 225/45 17 που η τιμή τους εναι σχεδόν τα μισά λεφτά.Το πρόβλημα μου είναι ο προγραματισμός του εγκεφάλου για το ESP κτλ ρωτάω λοιπόν χρειάζεται αλλαγη προγραμματισμου και γνωρίζοντας οτι είμαι το πρώτο service των 30.000 (26/08/2011)στην Ελλάδα προφανώς κάποιος δεν έχει χρειαστεί να αλλάξει λαστιχα πρίν απο μένα.Αν κάποιος γνωρίζει επι του θέματος ας μου δώσει μια απάντηση γιατι είναι κάτι που με επίγει και οικονομικά και χρονικά.Η αντιπροσωπία μου είπε(οπως πάντα ) να βάλω ακριβώς τα ίδια.Ενημερώτικα το Vectra έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με τα λάστιχα.Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση σας και ευχαριστώ προκαταβολικάΑκριβως ιδια ημερομηνια πηρα και εγω το ιδιο μοντελο, θα δω για τα λαστιχα.Να σου ρωτησω η οπισθεν κουμπωνει παντα καλα;
-
Ο χρήστης dimau έγραψε:
αν ψάχνουμε άλλη αιτία πέρα από την αστοχία υλικού, τότε κάποιος που δανείστηκε το αυτοκίνητο, (μέσα ή έξω από το συνεργείο) προκάλεσε τη βλάβη, εν αγνοία του ιδιοκτήτη.
ΥΓ. πάντως δεν λες τα km και λίγα, εταιρικό είναι το αυτοκίνητο?Από ποια άποψη το εννοείς; Σε κάποιο σερβις;
Δεν νομίζω ότι η εταιρία θα έκανε κάτι τέτοιο. Είπαμε 2 μήνες περιμένω αλλά να το έπαιρναν όταν το είχα στο συνεργείο δεν νομίζω.
Όχι δεν είναι εταιρικό. Τα khm είναι φυσιολογικά λέω 35 για λόγους στρογγυλοποιήσεις 33 και κάτι ψιλά έχει αλλά ουσιαστικά πλησιάζει τα 35.
Το αμάξι είναι πολύ ωραίο, το 1.6 μοτέρ το αδικεί.
Αλλά η αντιπροσωπεία έχει μείνει daewoo.
Πάντως εξωτερικά και εσωτερικά (ειδικά το ταμπλό) είναι κουκλί. -
ερωτηση:το 1.6 hatchback εχει 125 αλογα και το 1.6 sedan 117 αλογα?ή λεω κατι λαθος?το hatchback τι καταναλωση εχει?ισχυει και σε αυτο το προβλημα με φρενα και τιμονι?
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Ακριβως ιδια ημερομηνια πηρα και εγω το ιδιο μοντελο, θα δω για τα λαστιχα.Να σου ρωτησω η οπισθεν κουμπωνει παντα καλα;ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ...
Οσο αφορα τον θορυβο αν βάλετε βαρυδια πίσω ειναι μια χαρα...για μενα μην πειραξετε τα τακακια....
η αληθεια ειναι πως δεν τα προσεχα και πολύ τα λαστιχα....
εβαλα 225/45 17 εκανα 2 βολτες και αλλαξα πάλι....
Η διαφορα ειναι ελαχιστη αλλα δεν με ικανοποιησαν ...
Αγορασα 2 Continental 215/50 17 τα έβαλα μπροστα και κρατησα τα πισω μεχρι να μαζέψω τα υπολοιπα χρήματα... -
Ο χρήστης mitsubishi colt έγραψε:
ερωτηση:το 1.6 hatchback εχει 125 αλογα και το 1.6 sedan 117 αλογα?ή λεω κατι λαθος?το hatchback τι καταναλωση εχει?ισχυει και σε αυτο το προβλημα με φρενα και τιμονι?Σωστος ο φιλος,
υπαρχει κανενας με 5θυρο που του εχει παρουσιασει τον θορυβο? -
Ο χρήστης billap έγραψε:
Ακριβως ιδια ημερομηνια πηρα και εγω το ιδιο μοντελο, θα δω για τα λαστιχα.Να σου ρωτησω η οπισθεν κουμπωνει παντα καλα;
Οσο αφορα τον θορυβο αν βάλετε βαρυδια πίσω ειναι μια χαρα...για μενα μην πειραξετε τα τακακια....
Τι εννοεις βαρυδια?
Τι βαρυδια?
Που θα τα βρουμε?
Ποιος βαζει βαρυδια?? -
θα σε ενημερωσω ακριβως...είναι κατι αποσβεστήρες που τους παραγγελνει η αντιπροσωπια απο εξωτερικο...
-
Είναι θέμα που όπως καταλαβαίνεις μας ενδιαφέρει πολύ,αφου δεν είναι λίγα (τουλάχιστον εδω μέσα)τα cruze που το εχουν παρουσιάσει!! Γι'αυτό και ειναι ευπρόσδεκτες όλες οι ιδέες, ή οι πατέντες που μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημα του θορύβου.
-
Παιδια, χθες μιλουσα με γνωστο που εχει το ιδιο αυτοκινητο.
Ρωτησε στην αντιπροσωπεια για τον θορυβο στα φρενα και του ειπαν οτι εχει ερθει ανακληση.
Τους ρωτησε τι πρεπει να κανει κ του ειπαν οτι του αλλαζουν τις πισω δισκοπλακες αλλα πληρωνει τα τακακια.
Τιμη για τακακια 250€.
Οποτε το αφησε ο ανθρωπος μεχρι να συνηθησει τον θορυβο! -
Carbon τακάκια βάζουν και θέλουν δυόμιση κατοσταρικα; Ήμαρτον.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Παιδια, χθες μιλουσα με γνωστο που εχει το ιδιο αυτοκινητο.
Ρωτησε στην αντιπροσωπεια για τον θορυβο στα φρενα και του ειπαν οτι εχει ερθει ανακληση.
Τους ρωτησε τι πρεπει να κανει κ του ειπαν οτι του αλλαζουν τις πισω δισκοπλακες αλλα πληρωνει τα τακακια.
Τιμη για τακακια 250€.
Οποτε το αφησε ο ανθρωπος μεχρι να συνηθησει τον θορυβο!Τι κουφό πάλι είναι αυτό!!!
Αναγνωρίζουν το κασκευαστικό πρόβλημα και θα μας βάλουν να πληρώσουμε τα μισά υλικά?
Εμένα μου άλλαξαν τις βάσεις δαγκανών και το πρόβλημα συνεχίστηκε !! Για να μου το επισκευάσουν, θα με υποχρεώσουν να πληρώσω (τα τακάκια ) για ένα εργοστασιακό προβλημα ?!!! -
Σε τακακια που σφυριζουν αρκει ενα κομματι παχιας ταινιας διπλης οψης για να σταματησει ο θορυβος.
Chevrolet Cruze