-
η qλλαγη τιμονιου ειναι απλη?εκτοτε το προβλημα με το ξεφλισμα λυνεται?
-
μετα την αλλαγη τιμονιου δεν ειχα προβλημα.
-
Ειμαι κατοχος ενος Cruze εδω και εναμιση χρονο.
Επεσα σε επιπλεον θεμα με το τριξιμο των πισω τροχων οταν σχεδον σταματησα σε μια διασταυρωση και ακουσα με εκπληξη το γνωστο προβληματικο τριξιμο-οπισθεν.. Ενταξει για την οπισθεν το εκανα γαργαρα αλλα να ακουγεται και οταν κινουμαι μπροστα λιγο πριν ακινητοποιηθω? Αυτο παραπαει, απαραδεκτο για ενα καινουριο αυτοκινητο...Ρεζιλι στο φαναρι οταν παω να σταματησω... Ρεζιλι με εκανε και η κοπελα μου που καθοταν διπλα και με ρωτησε ''γιατι τριζει? καινουριο δεν ειναι?''Για να μην πω για την ενδειξη βενζινης που ''ανεβοκατεβαινει'' συν πλην, εκνευριστικοτατο..
Αλλο περιστατικο για γελια:
Πηγα να κανω πλακα σε μια φιλη που καθοταν πισω, με ρωτησε αν μπορει να κατεβασει το παραθυρο. Εγω της απαντησα πως οι ξανθιες δεν μπορουν να κατεβαζουν παραθυρα, πατησα το κουμπακι που κλειδωνει τα παραθυρα και γελουσα απο μεσα μου σαν ψυχακιας κλοουν.. Το παραθυρο κατεβηκε και η φιλη μου με χτυπησε στον ωμο ''Θες να οδηγησω μηπως?''
Τι απεγινε το κουμπι ασφαλειας? κουκουρουκου....
Διαβαστε και αυτο..
Πηγα να κανω εφετζιλικι σε μια γκομενα που συνοδευα.. Ηταν βραδυ και βγαιναμε απο το club,κατευθυνομασταν προς το παρκινγκ.. σκεφτηκα: ''θα κανω εφε-μπουφε με τα μαματα εργοστασιακα ξενον που μου περασε η αντιπροσωπεια''
Ειχα ρυθμισμενα τα φωτα στο Auto... φυσικα αναβουν με το τηλεξεκλειδωμα του αυτοκινητου.Αναψε μονο το ενα απο τα δυο... Ρομπα ξεκουμπωτη
Να σημειωσω η συγκεκριμενη λαμπα αναβει οποτε γουσταρει εκεινη παρολο που πηγα δυο φορες στην αντιπροσωπεια για να το ρυθμισει
-
Συμπέρασμα :Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις φιγούρα με το cruze, πέρασετο καλού-κακού από τεχνικό έλεγχο.
-
Είσαι σίγουρος ότι είναι εργοστασιακά τα xenon σου;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης karveli έγραψε:
Πηγα να κανω εφετζιλικι σε μια γκομενα που συνοδευα.. Ηταν βραδυ και βγαιναμε απο το club,κατευθυνομασταν προς το παρκινγκ.. σκεφτηκα: ''θα κανω εφε-μπουφε με τα μαματα εργοστασιακα ξενον που μου περασε η αντιπροσωπεια''
Ειχα ρυθμισμενα τα φωτα στο Auto... φυσικα αναβουν με το τηλεξεκλειδωμα του αυτοκινητου.Αναψε μονο το ενα απο τα δυο... Ρομπα ξεκουμπωτη
Να σημειωσω η συγκεκριμενη λαμπα αναβει οποτε γουσταρει εκεινη παρολο που πηγα δυο φορες στην αντιπροσωπεια για να το ρυθμισει
Oποτε μην σου περασει απ το μυαλο να κανεις καμια χειροφρενια για να εντυπωσιασεις,γιατι μαλλον θα σκορπισει.
-
Καλησπερα και παλι!οπως σας ειπα και τις προαλες προσφατα απεκτησα και εγω το cruze και προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!εκτος απο καποια πραγματα που πιστευω οτι θα στρωσουν με τον καιρο,οπως οτι παταω το φρενο μερικες φορες ακουγετε καποιος ηχος αλλα πιθανοτατα να ειναι επειδη δεν εχουν στρωσει ακομη!σωστα;πειτε μου ναι,να μην αρχισω και απογοητευωμαι και εγω!
ηθελα να ρωτησω και κανα δυο πραγματακια(ελπιζω να μην εχουν ξανα-αναφερθει εδω μεσα)!
εχει βαλει κανεις spin booster;πιστευετε οτι αξιζει;
πειτε μου οτι υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστουμε υποδοχη usb;στην αντιποσωπεια που ρωτησα μου ειπανε οτι δεν γινετε οπως επισης και σε ενα καταστημα με ηχοσυστηματα αυτοκινητων('λιγο δυσκολα μου ειπανε,πρεπει να το ψαξουμε το θεματακι')!υπαρχει τροπος και αν ναι ξερετε καποιον που μπορω να απευθυνθω; -
εργοστασιακό usb υπάρχει στο πιο αναβαθμισμένο ηχοσύστημα που δεν εισάγεται ούτε ως έξτρα από την αντιπροσωπεία. Αν βρεις το ανταλακτικό απο εξωτερικό η καλωδίωση και η θέση υπάρχει. Το πρόβλημα με το κλείδωμα των παραθύρων το έχω και εγώ και μάλιστα το ανέφερα στο τελευταίο σέρβις πριν μερικές μέρες (παρεπιπτόντως τελευταίο πριν λήξει η εγγύηση) μου είπαν οτι το έφτιαξαν και το δοκίμασα τώρα στις διακοπές και πάλι το κάνει!!! Τριξίματα, τιμόνια, τακάκια και λειπά δεν είχα πρόβλημα στα 2 χρόνια αν και του κάνω λίγη χρήση για ταξίδια και όχι εντός αθήνας ( 9500 χλμ σε 2 έτη...). Επίσης υπάρχει κινέζικο συμβατό στο ebay ηχοσύστημα με dvd που έχει και usb φίλε μου.
-
ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου!το έχω δει αυτό που λες στο e-bay αλλά πρέπει να αλλαχτεί όλο το ηχοσύστημα(φυσικά με πάρα πολλά extra) αλλά και γύρω στα 400Ε η αγορά και δεν ξέρω και εγώ πόσα η εγκατάσταση , πάει πολλά χρήματα!Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εάν οι καθρέφτες κλείνουν μόνοι τους?οι δικοί μου δεν κλείνουν όπως μου το είπαν και από την αντιπροσωπεία! απλά επειδή το διάβασα στο βιβλιαράκι του αμαξιού ότι έχει τι δυνατότητα.Ρωτάω γιατί έχω ενδοιασμούς και θέλω να μου φύγει αυτή η απορία!
και κάτι άλλο σημαντικό! Έχει βάλει κανείς στο αμάξι του υδρογόνο! από `σο διάβασα έχει -35-65% κατανάλωση με αρχικό κόστος αρκετά φτηνό!και απο σο διάβασα σε ένα forum το έχουν εγκαταστήσει αρκετοί και είναι ικανοποιημένοι και με την απόδοση αλλά και την κατανάλωση! -
Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα ζάντες και λάστιχα και θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας.Κάπου διάβασα ότι οι ζάντες του cruze για διάσταση 16'' είναι 16x6.5 +38 offset. Είναι σωστοί αυτοί αριθμοί? Και αν θελήσω να αλλάξω ανεβαίνοντας διάσταση κατά μία ή δύο ίντσες τι πρέπει να διαλέξω και τι να προσέξω?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -
και που θα βρίσκεις υδρογόνο??? δεν είναι καύσιμο διαδεδομένο και θέλει ειδικό σταθμού ανεφοδιασμού υπο πίεση. Οι καθρέπτες τουλάχιστον στα ελληνικά κρουζ κλείνουν πατροπαράδοτα με το χέρι... Το κινέζικο αντίστοιχο ηχοσύστημα βγαίνει γύρω στα 290 συν εγκατάσταση βεβαίως. Η θύρα μπαίνει εκεί που τα δικά μας έχουν την aux αν την βρεις σαν ανταλακτικό. για μία ίντσα το καλύτερο είναι να πάρεις τις 17αρες που φοράει το 1.8 γενικά στο βιβλιαράκι κοίταξες. Πρέπει να λέει εναλακτικές αν όχι πρέπει να υπολογίσεις την συνολική διάμετρο τροχού (λάστιχο και ζάντα) και να μείνεις στην ίδια με τα καινούργια για να μην έχεις σφάλμα στο ταχύμετρο. Το οφσετ αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα ζάντας. Εγώ σκέφτομαι να κατέβω απο τις 17 στις 16 οπότε ίσως θα μπορούσαμε να ανταλάξουμε !
-
ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου!εκανα λαθος διατυπωση για το υδρογονο!εννοω οτι υπαρχει συσκευη η οποια λειτουργει ως βοηθητικη για καλυτερη αποδοση και μειωση καταναλωσης βενζινης!απανταω τωρα απο το κινητο,οταν μπω απο τον υπολογιστη θα κανω upload ενα βιντεακι να σας δειξω τον τροπο λειτουργιας!υδρογονο δεν εφοδιαζεσε απο καπου!η καυση του νερου δημιουργει το υδρογονο με καποιο τροπο(δεν γνωριζω και πολλα)και το μονο που κανεις εσυ ειναι καθε 1000χλμ να αλλαζεις το νερο απο ενα δοχειο το οποιο τοποθετειτε κοντα στη μηχανη!με την εγκατασταση του εχεις αρκετη μειωση καταναλωσης βενζινης!τουλαχιστον απο΄σω ισχυριζονται ανθρωποι που το εχουν εγκαταστησει!
-
Βλακείες κατά βάση.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
μπορειτε να μου πειτε αν στην αλλαγη τιμονιου λογω ξεφλουδισματος αντιμετωπισατε το παραμικρο προβλημα με την αντιπροσωποια η την εγγυηση η στο αλλαζουν χωρις να πουν κουβεντα
-
Ο χρήστης Gelvil έγραψε:
ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου!εκανα λαθος διατυπωση για το υδρογονο!εννοω οτι υπαρχει συσκευη η οποια λειτουργει ως βοηθητικη για καλυτερη αποδοση και μειωση καταναλωσης βενζινης!απανταω τωρα απο το κινητο,οταν μπω απο τον υπολογιστη θα κανω upload ενα βιντεακι να σας δειξω τον τροπο λειτουργιας!υδρογονο δεν εφοδιαζεσε απο καπου!η καυση του νερου δημιουργει το υδρογονο με καποιο τροπο(δεν γνωριζω και πολλα)και το μονο που κανεις εσυ ειναι καθε 1000χλμ να αλλαζεις το νερο απο ενα δοχειο το οποιο τοποθετειτε κοντα στη μηχανη!με την εγκατασταση του εχεις αρκετη μειωση καταναλωσης βενζινης!τουλαχιστον απο΄σω ισχυριζονται ανθρωποι που το εχουν εγκαταστησει!Με ηλεκτρόλυση του νερού παράγεται αέριο υδρογόνο στην κάθοδο όχι με την καύση!
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
μπορειτε να μου πειτε αν στην αλλαγη τιμονιου λογω ξεφλουδισματος αντιμετωπισατε το παραμικρο προβλημα με την αντιπροσωποια η την εγγυηση η στο αλλαζουν χωρις να πουν κουβενταΗ αλλαγή τιμονιού για το πρόβλημα που εχουμε στο αλλαζουν χωρις να πουν κουβεντα!!!!Απλα εισαι στο περιμενε μεχρι να το φερουν.
-
το καινουριο ειναι καλο η παλι ξεφλιεται
-
Προς το παρον ειναι μια χαρα.Αλλα νομιζω οτι ειναι αλλη ποιοτητα υλικου.Μπορει να κανω και λαθος.
-
-
Ωραιο ειναι σε ασπρο. Το Κρουζ εχει γινει τεραστια εμπορικη επιτυχια στις ΗΠΑ. Τους τελευταιους 3-4 μηνες πουλαει περιπου 25 χιλιαδες κομματια τον μηνα (!), ξεπερνοντας το Κορολα και το Σιβικ κατα αρκετες χιλιαδες κομματια. Εχει γεμισει ο τοπος, βλεπεις Κρουζ σε καθε γωνια. Δεν το εχω οδηγησει ακομα, αλλα η καμπινα του LTZ στο οποιο καθισα ηταν εξαιρετικη για την κατηγορια και τη τιμη.
Chevrolet Cruze