-
Περιμένω από το συνεργείο να φέρουν δαγκάνες. glko αν θες σου λέω για συνεργείο. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο παράπονο για αυτές της αλλαγές.....ακόμα δεν έχω κάνει service για να ξερώ και τιμή για να κάνεις σύγκριση.
-
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
Περιμένω από το συνεργείο να φέρουν δαγκάνες. glko αν θες σου λέω για συνεργείο. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο παράπονο για αυτές της αλλαγές.....ακόμα δεν έχω κάνει service για να ξερώ και τιμή για να κάνεις σύγκριση.Δεν μιλαω για τιμες.
Μιλαω για ανθρωπους.
Κοντευω χρονο που τους λεω για τα φρενα και με γραφουν στα @@ τους. Ακομα περιμενουν.
Πες μου περιοχη για να το ψαξω! -
μηπως μειναμε λιγο στασημοι?
-
Περιμένουμε να εισάγουν οι αντιπροσωπείες τις δαγκάνες ,και μάλλον έρχονται με τα πόδια..
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Περιμένουμε να εισάγουν οι αντιπροσωπείες τις δαγκάνες ,και μάλλον έρχονται με τα πόδια..Μην αγχώνεστε
Εγώ περιμένω έλα λάστιχο πόρτας 2μιση μήνες τώραλοιπόν
-
Μηπως πρεπει να κανουμε κατι?
Κανενα παραπονο σε περιοδικο καμια δημοσιευση καπου?
Ελεος!!!
Εγω περιμενω να φερουν τα φρενα οταν το αμαξι θα κλεισει 3 χρονια και θα μου πουν δυστυχως δεν ειστε στην εγγυηση!
Ε ρε γλεντια που θα εχουμε τοτε! -
φευγει ενασ γνωστοσ στο εξωτερικο και μου το δινει 9 χιλιαρικα μοντελο του 2009
αυτο που δεν ξερω ειναι αν μου τεριαζει... αυτο που με ενδιαφερει πολυ ειναι αν εχει καλεσ επιδοσεισ...(δεν το εχω οδηγησει ακομα) και που κυμενετε η καταναλωση(ειναι το κυριοτερο που με ενδιαφερει) -
Για σας παιδιά και καλό καλοκαίρι. θα είθελα μια βοήθια το χρόμα του cruze που έχω είναι moracan blue υπάρχει κάποιο σπέει στηλό ή κάποια αλιφή για γρατσουνίες και χτυπίματα από πετραδάκια για να χρησιμόποιήσω που να μην ξεβάφει με τη βροχή?
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Johnis έγραψε:
φευγει ενασ γνωστοσ στο εξωτερικο και μου το δινει 9 χιλιαρικα μοντελο του 2009
αυτο που δεν ξερω ειναι αν μου τεριαζει... αυτο που με ενδιαφερει πολυ ειναι αν εχει καλεσ επιδοσεισ...(δεν το εχω οδηγησει ακομα) και που κυμενετε η καταναλωση(ειναι το κυριοτερο που με ενδιαφερει)Καλυτερα να το παρει μαζι του.
Διαβασε λιγο τα περι καταναλωσης και περι επιδοσεων!
Δεν νομιζω να σε ικανοποιει!
Αν οταν πηγαινεις με 180 νομιζεις οτι τρεχεις και οταν καις 10-11 λτ/100χλμ λες οπως ολοι οι Ελληνες > τοτε ειναι καλη ευκαιρια! -
Με πηραν χθες για την ανακληση του προεντατηρα της ζωνης!
Α ρε Ελλαδαρα. Πριν απο 3 μηνες που τους το ειπα μου ειχαν πει οτι αν ειχα προβλημα θα με ειχαν καλεσει.
Δηλαδη 3 μηνες κυκλοφορω με προβλημα στην ζωνη! Τι αμεσοτητα ειναι αυτη!CHEVROLET HELLAS - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ακουσαν και τα σχολιανα τους για τα φρενα και θα ακουσουν και αλλα απο κοντα.
Την Τεταρτη εχω ραντεβου!
Αυτο με τα φρενα θα γινει ασχημο θεμα! Θα στειλω γραμμα σε ολα τα περιοδικα αυτοκινητων.
Ρεζιλιδες και ξεφτιλες!
Παντως το επομενο αυτοκινητο μου δεν θα ειναι Ασιατικο!!!
Γερμανια μεχρι τελους!
Δεν εχω προβλημα με το αμαξι, με την ξεφτιλα της Ελληνικης αγορας εχω!
Αραγε για το τιμονι ξερουν η αφου μας μεινει στο χερι θα μας φωναξουν να μας το αλλαξουν? -
Γερμανια μεχρι τελους!Tι εχέγγυα έχεις ότι ένα γερμανικό αυτοκίνητο, ή ακόμη περισσότερο μια εν Ελλάδι γερμανική αντιπροσωπεία, δεν θα σου κάνει τα ίδια ή και χειρότερα αλλά θα σε εξυπηρετήσει αυθωρεί?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γερμανια μεχρι τελους!Tι εχέγγυα έχεις ότι ένα γερμανικό αυτοκίνητο, ή ακόμη περισσότερο μια εν Ελλάδι γερμανική αντιπροσωπεία, δεν θα σου κάνει τα ίδια ή και χειρότερα αλλά θα σε εξυπηρετήσει αυθωρεί?
Ειδικά με τα συνεργεία της VW έχω ζήσει και έχω ακούσει κωμικοτραγικές ιστορίες.
Εγώ θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές όλα τα κάθετα δίκτυα των κατασκευαστών στην Ελλάδα πάσχουν πολύ.
-
Ειχα OPEL και υπαρχει στην οικογενεια VW και FORD.
Τετοιους γυφτους πρωτη φορα βλεπω!
1η απαντηση CHEVROLET:ημερομηνία
10 Φεβρουαρίου 2011 3:33 μ.μ.
θέμα
Απάντηση σε ερώτημά σας - Ζήτημα φρένων Cruze
Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμεγια την επικοινωνία σας μαζί μας και παράλληλανα εκφράσουμε τη λύπη μας για την όποιαταλαιπωρία έχετε ενδεχομένως υποστεί.
Πρόθεσή μας σε κάθε περίπτωσηείναι να αποκατασταθεί το όποιο ζήτημααφορά στο όχημά σας.Αρχικά θα θέλαμε να σαςδιαβεβαιώσουμε ότι το όχημά σας καλύπτεταιαπό εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών ή 100.000 Km(όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτο).
Ως εκ τούτου οποιοδήποτεγνήσιο ανταλλακτικό βρεθεί ελαττωματικόεντός της περιόδου της εγγύησης, αντικαθίσταταιχωρίς καμία οικονομική ή άλλης φύσεως επιβάρυνσητου ιδιοκτήτη του οχήματος.
Η όποια επισκευή ή αντικατάστασηαξιολογείται ανάλογα με τη φύση και τηνέκταση της βλάβης, για να πραγματοποιηθείστη συνέχεια από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστήσύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες της κατασκευάστριαςεταιρίας.Σε κάθε περίπτωση, τόσοτο δίκτυο των Επισκευαστών Chevrolet, όσο καιη Chevellas A.E., παραμένουμε στη διάθεσή σαςμε σκοπό την παροχή οποιασδήποτε βοήθειαςενδέχεται να διευκολύνει τυχόν ζητήματαπου αφορούν στο όχημά σας, ενώ σας συνιστούμεακόμη, πριν την επίσκεψή σας να έρθετε σεεπικοινωνία μαζί μας, ώστε να επικοινωνήσουμεμε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή τηςαρεσκείας σας με σκοπό την παροχή οποιαδήποτεβοήθειας ενδέχεται να διευκολύνει τη διαδικασίαδιάγνωσης.
2h απαντηση CHEVROLET:
ημερομηνία
13 Απριλίου 2011 4:26 μ.μ.
θέμα
Fw: Απάντηση σε ερώτημά σας - Ζήτημα φρένων Cruze
Για την ταχύτερη δυνατή επίλυση των ζητημάτωνπου τυχόν αντιμετωπίζετε και αφορούν στηνορθή λειτουργία του οχήματός σας, παρακαλούμεόπως αναφερθείτε στην απάντησή μας της10ης Φεβρουαρίου 2011.
Παραμένουμε στη διάθεσήσας.
-
Παιδιά έχει κανεις απο εσάς αντιμετωπίσει πρόβλημα με το διακόπτη κλειδώματος των ηλεκτρικών παραθύρων? Δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και πρόσφατα που το δοκίμασα είδα οτι δεν δουλεύει! (και κλείνω δύο χρόνια ελπίζω να περάσει στην εγγύηση).
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Παιδιά έχει κανεις απο εσάς αντιμετωπίσει πρόβλημα με το διακόπτη κλειδώματος των ηλεκτρικών παραθύρων? Δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και πρόσφατα που το δοκίμασα είδα οτι δεν δουλεύει! (και κλείνω δύο χρόνια ελπίζω να περάσει στην εγγύηση).Δέν έχει αναφερθεί κάτι ανάλογο.
Δέν σου ανάβει το πορτοκαλί λεντάκι που είναι στο κουμπί,η ανάβει και δεν κλειδώνουν τα παράθυρα ? -
Και το κλείδωμα είναι για τα χειριστήρια των άλλων επιβατών, του οδηγού δουλεύουν κανονικά, δεν φαντάζομαι να παλεύεις με τα δικά σου μόνο...
-
το πορτοκαλί λαμπάκι ανάβει αλλά και τα παράθυρα λειτουργούν ... αστέρη όχι έχω δοκιμάσει απο τις άλλες πόρτες.
-
Με ειδοποίησαν οτι ήρθαν οι δαγκάνες μου.
-
2 χρόνια μόνο περίμενες ε?
-
To πρόβλημα του τριξίματος στους πίσω τροχούς εμφανίστηκε αν θυμάμαι καλά περίπου στους 9μήνες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
Όταν του έκανα το πρώτο σέρβις πριν δύο μήνες και κάτι, παρήγγειλαν τις δαγκάνες και ήρθαν τώρα.
Βέβαια πριν τις παραγγείλουν τους είχα επισημάνει το προβλημα 2-3 μήνες πριν,και το είχαμε αφήσει για να δούμε εάν θα σταματήσει ο θόρυβος καθώς φαγώνονται τα τακακια .Δεν υπήρχε διαφορά, και τότε έγινε η παραγγελία.
Πάντως οι πρώτες ενδείξεις μετά το συνεργείο ειναι καλές,αφού φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα του τριξίματος.
Το θέμα μου τώρα ειναι για τους προεντατήρες στις ζώνες, που δεν μου έχουν πει τίποτα από την αντιπροσωπεία για να τους αλλάξουμε.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος .Εάν υπήρχε δεν θα ειδοποιούσαν όλους τους κατόχους των cruze ?
Chevrolet Cruze