-
Το δικό σου μπορεί να είναι πιό καινούργιο πλαίσιο και να είχε ήδη διορθωθεί η καλωδίωση από το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Εβγαλα το φιλτρο καμπινας χθες και το πηγα σε ενα βενζιναδικο να μου το φυσηξουν.
Ο χαμος. Μονο εγω ελειπα απο μεσα.
Εχω θεμα τωρα,
το ξαναεβαλα στην θεση του αλλα οταν βαζω τον ανεμιστηρα στο 5 ή 6 ειναι τοσο δυνατος ο θορυβος που σου παιρνει τα αυτια!
Τωρα πρεπει να δω αν εκανα κατι λαθος η αν πρεπει να παω αντιπροσωπεια για να μου βαλουν καινουριο!Το λάθος είναι ότι το φύσηξες, άλλαξέ το, τον αέρα που αναπνέεις αφορά.
Μπορεί νά το πλύνει και να είναι σάν καινούριο.Φυσικά αν βάλει καινούριο ακόμα καλύτερα.
Δέν πιστεύω οτι ο θόρυβος οφείλεται στο οτι καταστράφηκε το φιλτρο.
Κατά τή γνώμη μου, ή δεν τοποθετήθηκε σωστά ,ή δεν έχει κουμπώσει σωστά τα πλαστικά με αποτέλεσμα κάποιο κενό να δημιουργεί τον θόρυβο.Κοίτα, και τα προφυλακτικά πλένονται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κοίτα, και τα προφυλακτικά πλένονταιΝαι, βάζε τους ιδέες τώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εβγαλα το φιλτρο καμπινας χθες και το πηγα σε ενα βενζιναδικο να μου το φυσηξουν.
Ο χαμος. Μονο εγω ελειπα απο μεσα.
Εχω θεμα τωρα,
το ξαναεβαλα στην θεση του αλλα οταν βαζω τον ανεμιστηρα στο 5 ή 6 ειναι τοσο δυνατος ο θορυβος που σου παιρνει τα αυτια!
Τωρα πρεπει να δω αν εκανα κατι λαθος η αν πρεπει να παω αντιπροσωπεια για να μου βαλουν καινουριο!Το λάθος είναι ότι το φύσηξες, άλλαξέ το, τον αέρα που αναπνέεις αφορά.
Μπορεί νά το πλύνει και να είναι σάν καινούριο.Φυσικά αν βάλει καινούριο ακόμα καλύτερα.
Δέν πιστεύω οτι ο θόρυβος οφείλεται στο οτι καταστράφηκε το φιλτρο.
Κατά τή γνώμη μου, ή δεν τοποθετήθηκε σωστά ,ή δεν έχει κουμπώσει σωστά τα πλαστικά με αποτέλεσμα κάποιο κενό να δημιουργεί τον θόρυβο.Κοίτα, και τα προφυλακτικά πλένονται
....Και σιδερώνονται άμα λάχει
Δέν έχεις ξανακούσει για καθαρισμό καί πλύσιμο φίλτρων σε μονάδες κλιματισμού? -
Για χάρτινα φίλτρα όχι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για χάρτινα φίλτρα όχι!Χάρτινα ??
-
Ε σε ποιά αναφέρεσαι τότε; Το δικό μου κλιματιστικό πχ έχει 2, ένα σαν χάρτινο το οποίο αντικαθίσταται και ένα σαν πολύ λεπτή σίτα το οποίο πλένεται μεν, δεν έχει καμία σχέση δε με τα αντίστοιχα του αυτοκινήτου.
Sent from my Desire using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε σε ποιά αναφέρεσαι τότε; Το δικό μου κλιματιστικό πχ έχει 2, ένα σαν χάρτινο το οποίο αντικαθίσταται και ένα σαν πολύ λεπτή σίτα το οποίο πλένεται μεν, δεν έχει καμία σχέση δε με τα αντίστοιχα του αυτοκινήτου.Sent from my Desire using smoke signals.
Δέν ήξερα ότι στο cruze είναι χάρτινα.
-
Στα κλιματιστικά αναφέρομαι.
-
Είχα την εντύπωση οτι ήταν απο συνθετικό υλικό,κάτι σάν αφρολέξ.
Σίγουρα ξέρεις οτι είναι χάρτινο?
Για το cruze εννοώ. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Για το cruze εννοώ.Δεν έχεις δει φίλτρο καμπίνας;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για το cruze εννοώ.Δεν έχεις δει φίλτρο καμπίνας;
Εάν είναι όλα χάρτινα ,όχι.
Και για την ιστορία...
Όι τύποι τών φίλτρων καμπίνας γιά τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι οι εξείς τρείς καί κανένας δέν είναι χάρτινος:
α) Το απλό φίλτρο.
Το απλό φίλτρο καθαρισμού αέρα καμπίνας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας **ύφασμα **ειδικών προδιαγραφών, καί συγκρατεί τους περισσότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως σκόνη κατάλοιπα εξατμίσεων κ.α,με αποτέλεσμα να κάνει πιο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνας .
β) Τό εναλλακτικό φίλτρο
Το εναλλακτικό έχει τα ίδια χαρακτηρηστικά με τό προηγούμενο ,καί ανήκει στην κατηγορία του πρώτου εξοπλισμού.
Καί τέλος ,γ)Τό ενισχυμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα ,ή γύρης .
Τό φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι σάν το απλό,δηλαδή απο συνθετικό υλικό ( ύφασμα )καί επιπλέον έχει ένα στρώμα ενεργού άνθρακα,με αποτέλεσμα νά φιλτράρεται ακόμα πιό αποτελεσματικά ο αέρας στήν καμπίνα των επιβατών.
Βέβαια το οτι δέν είναι χάρτινα δέν σημαίνει οτι πλένονται,όπως λανθασμένα έγραψα.Τα αλλάζουμε ,και τελειώνει η ιστορία,άλλωστε το κόστος είναι ελάχιστο.
Οπότε όχι πλύσιμο καί σιδέρωμα σε αυτά τα φίλτρα ,καί σε κάποια άαλλα....προ'ι'όντα που χρησιμοποιούμε . -
Κανείς δεν είπε ότι το καμπίνας είναι χάρτινο. Απλά ανέφερες τα φίλτρα οικιακών κλιματιστικών μονάδων τα οποία τα μόνα τα οποία μοιάζουν στα καμπίνας είναι τα χάρτινα και δεν πλένονται. Τέλος και από αυτό.
Και τέσπα, η ένστασή μου είναι πως το κόστος είναι αμελητέο αν σκεφτεί κανείς πόσες ώρες περνάμε μέσα στα κάρα μας, σε μποτιλιάρισμα, καυσαέριο κλπ.
Όσον αφορά τον θόρυβο τώρα, δεν ξέρω ακριβώς την χωροταξία στο συγκεκριμένο αμάξι, αλλά μήπως έχουν πέσει τπτ φύλλα τα οποία ήταν από την εξωτερική μεριά του φίλτρου και βγάζοντάς το δεν έγιναν αντιληπτά;
-
Εληξε το θεμα,
πηγα στο εξουσιοδοτημενο και μου το αλλαξαν.
31,65€ το φιλτρο και 17.93€ η εργασια.
Ο λογος που πηγα ηταν οτι ακουγα τον θορυβο και το επαιξα ανηξερος.
Μολις μου το αλλαξαν το εβαλα μπροστα και παραπονεθηκα οτι κανει θορυβο.
Οταν το ειχα βγαλει μονος μου και το φυσηξα ειχαν πεσει 2 φυλλα μεσα στον ανεμιστηρα.
Εβαλε το χερι του και τα εβγαλε.
Μου ειπε να μην τρομαζω γιατι εχει τυχει να βγαλουν απο εκει μεσα ακομα και 2 μικρα ποντικακια ψοφια.
''Ειχε ερθει πελατης και παραπονεθηκε οτι το αυτοκινητο του μυριζει οταν βαζει αερα.''
Το θεμα μου ειναι οτι το νεο φιλτρο δεν εχει καμια σχεση με το παλιο.
Δεν ειναι σκετο ασπρο οπως το παλιο, εχει περιγραμμα μαυρο και δεν γραφει πουθενα GM.
Α ρε Ελλαδαρα. Ακομα και στον επισημο αντιπροσωπο σου βαζουν monkey!!!
Ηταν μαλλον η τελευταια φορα που παω, απο δω και περα μονο chevrolet στην βουλιαγμενης.
Αφου τα πληρωνω γιατι να μην ειναι original. -
Στην κρίση που βρισκόμαστε, βρίσκω φυσιολογικό κάποιοι αντιπρόσωποι να προσπθούν να ρίξουν το κόστος για να μην χάσουν τον πελάτη, διαθέτοντας και aftermarket ανταλλακτικά, αλλά αν μιλάμε για διάθεση aftermarket και τιμολόγηση original, τότε πρόκειται για απάτη. Πάρε στα κεντρικά και ρώτα πόσο κάνει το original φίλτρο. Αν κάνει 31€, τότε κάνε παράπονο ότι σου έβαλε μαιμού.
-
Αν το φιλτρο ήταν σε κίτρινο κουτί ήταν ιμιτασιόν, και έπρεπε να στο χρεώσει με την τοποθέτηση το πολύ 15 ευρώ.
Το γνήσιο , είναι σε γκρι κουτί με ασημένια ταινία ασφαλείας, που έχει πάνω όλα τα σήματα της μάρκας. -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
Αν το φιλτρο ήταν σε κίτρινο κουτί ήταν ιμιτασιόν, και έπρεπε να στο χρεώσει με την τοποθέτηση το πολύ 15 ευρώ.
Το γνήσιο , είναι σε γκρι κουτί με ασημένια ταινία ασφαλείας, που έχει πάνω όλα τα σήματα της μάρκας.Δεν προλαβα να το δω γιατι εκεινη την ωρα εκανα TEST DRIVE το αμαξι του ιδιοκτητη με τον ανταπτορα στο γκαζι.
Ιδια γευση για 350€.
Αν μου το εβαζε με 150€ μπορει και να τα εδινα.Re: Sprint Booster : Αξίζει ή Όχι ;
από cruzakias » 18/07/10 10:24Το εχει βαλει καποιος σε Chevrolet Cruze??
-
καλησπερα σε ολους χθες επιτελους μου αλλαξανε δαγκανες και τακακια και σταματησαν να τριζουν τα φρενα οσον αφορα το κολημα του δεικτη εξ θερμοκρασιας περασανε ενα προγραμμα αλλα παλι κολλαει μηπως καποιος μπορει να βοηθησει;
-
Ρε παιδία όταν λέτε τρίζουν τι εννοείται?
Εννοώ σφυρίζουν, χτυπάνε?
Ρωτάω γιατί δεν έχω καταλάβει
Ευχαριστώ -
το θεμα ειναι παλιο αλλα για να μην ανατρεχεις πισω μιλαμε για σφυριγμα των φρενων οταν κανουμε οπισθεν σαν να εχουν φαγωθει τα τακακια δηλαδη
Chevrolet Cruze