-
Βαλτε με στην πριζα και βαζω ΠΩΛΕΙΤΑΙ αυριο το πρωι!
Όταν έρθει θα κάνεις ανταλλαγή με αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=UqZ6z5-O ... re=related -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
απο την μερια του οδηγου ειναι εναν ποντο χαμηλοτερο αλλα οταν το βλεπεις απο πισω φαινεται σαν να γερνει περισσοτερο αν καποιος αντιμετωπισε το παραμικρο ας το παραθεσει
Βασικά θόλο με κέντρο ζάντας έπρεπε να γραψω πιο σωστά. Μπορεί να έχει κάτσει έστω και λίγο το λάστιχο και να δείχνει διαφορά με το έδαφος.
εβαλα αερα στα λαστιχα και το μετρησα και απο εδαφος και απο κεντρο ζαντας το ιδιο αποτελεσμα γερνει
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
απο την μερια του οδηγου ειναι εναν ποντο χαμηλοτερο αλλα οταν το βλεπεις απο πισω φαινεται σαν να γερνει περισσοτερο αν καποιος αντιμετωπισε το παραμικρο ας το παραθεσει
Βασικά θόλο με κέντρο ζάντας έπρεπε να γραψω πιο σωστά. Μπορεί να έχει κάτσει έστω και λίγο το λάστιχο και να δείχνει διαφορά με το έδαφος.
εβαλα αερα στα λαστιχα και το μετρησα και απο εδαφος και απο κεντρο ζαντας το ιδιο αποτελεσμα γερνει
Κάνε τόν κόπο να μας ενημερώσεις γιά τό τί θά σου πούν από την αντιπροσωπεία.
-
Δεν νομίζω οτι μπορεί να έγινε κάποιο τόσο σοβαρό λάθος στο αυτοκίνητο, ή το έχεις χτυπήσει και έχεις πρόβλημα ή εξηγείται τεχνικά (λχ δεν είναι απόλυτα επίπεδο το μέρος που μετράς).
Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με το αμάξι και είναι σχεδιαστικό λάθος πιστεύω είναι οτι ο συνοδηγός μπορεί εύκολα να αγγίξει με το γόνατο το χειριστήριο του ανεμιστήρα και αυτό βάζει μπροστά το αιρκοντίσιον. Αρκετά εκνευριστικό σε μεγάλα ταξίδια όταν δεν το χρειάζεσαι και αναγκάζεσαι να το αναβοσβήνεις συνέχεια. Θα μπορούσε να λυθεί με ενημέρωση λογισμικού που δεν θα λάμβανε υπόψη του το αυτοκίνητο το εν λόγω χειριστήριο όταν ο κλιματισμός είναι κλειστός.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Δεν νομίζω οτι μπορεί να έγινε κάποιο τόσο σοβαρό λάθος στο αυτοκίνητο, ή το έχεις χτυπήσει και έχεις πρόβλημα ή εξηγείται τεχνικά (λχ δεν είναι απόλυτα επίπεδο το μέρος που μετράς).Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με το αμάξι και είναι σχεδιαστικό λάθος πιστεύω είναι οτι ο συνοδηγός μπορεί εύκολα να αγγίξει με το γόνατο το χειριστήριο του ανεμιστήρα και αυτό βάζει μπροστά το αιρκοντίσιον. Αρκετά εκνευριστικό σε μεγάλα ταξίδια όταν δεν το χρειάζεσαι και αναγκάζεσαι να το αναβοσβήνεις συνέχεια. Θα μπορούσε να λυθεί με ενημέρωση λογισμικού που δεν θα λάμβανε υπόψη του το αυτοκίνητο το εν λόγω χειριστήριο όταν ο κλιματισμός είναι κλειστός.
Αυτο δεν ειναι προβλημα,
Ριχνεις 2 μπινελικια σε αυτον που καθεται διπλα σου και προσεχει, ματε απο αυτο του κουνας το καθισμα λιγο μπρος λιγο πισω ωστε να μην βρισκει το γονατο του εκει!
Εγω ετσι το ελυσα!
Προσοχη,
οχι πρωτα καθισμα και μετα μπινελικια, δεν πιανει! -
Ασχετο με το cruze,
υπαρχει περιπτωση να κοσκινιζει το τιμονι απο τα 40χλμ εως τα 60 χλμ και να θες ευθυγραμιση?
Συνηθως ζυγοσταθμιση δεν χρειαζεται? -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Αυτο δεν ειναι προβλημα,
Ριχνεις 2 μπινελικια σε αυτον που καθεται διπλα σου και προσεχει, ματε απο αυτο του κουνας το καθισμα λιγο μπρος λιγο πισω ωστε να μην βρισκει το γονατο του εκει!
Εγω ετσι το ελυσα!
Προσοχη,
οχι πρωτα καθισμα και μετα μπινελικια, δεν πιανει!Ναι κάτι τέτοια τα κάνω κι εγώ όταν πάνε μπροστά το κάθισμα και τα πόδια τους βρίσκουν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ασχετο με το cruze,
υπαρχει περιπτωση να κοσκινιζει το τιμονι απο τα 40χλμ εως τα 60 χλμ και να θες ευθυγραμιση?
Συνηθως ζυγοσταθμιση δεν χρειαζεται?Ζυγοστάθμιση. Στην χειρότερη άλλα λάστιχα...
-
προς θεου το αμαξι ειναι ατρακαριστο πιθανον να εχουν προβλημα τα ελατηρια η τα αμορτισερ η να ειναι φυσιολογικος ο ενας ποντος εσας ολους ειναι ακριβως ιδια?Επισης με το δεικτη εξ θερμοκρασιας παρολο τον προγραματισμο που κανανε παλι κολαει
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
προς θεου το αμαξι ειναι ατρακαριστο πιθανον να εχουν προβλημα τα ελατηρια η τα αμορτισερ η να ειναι φυσιολογικος ο ενας ποντος εσας ολους ειναι ακριβως ιδια?Επισης με το δεικτη εξ θερμοκρασιας παρολο τον προγραματισμο που κανανε παλι κολαειΤι εννοεις κολαει?
Ποσο δειχνει δλδ?
Φωναξαν κανεναν για φρενα?
Φωναξαν κανεναν για το καλωδιο κατω απο το καθισμα του οδηγου?
Πολυ αδιαφορια βλεπω απο την CHEVΕΛΛΑΣ -
Εβγαλα το φιλτρο καμπινας χθες και το πηγα σε ενα βενζιναδικο να μου το φυσηξουν.
Ο χαμος. Μονο εγω ελειπα απο μεσα.
Εχω θεμα τωρα,
το ξαναεβαλα στην θεση του αλλα οταν βαζω τον ανεμιστηρα στο 5 ή 6 ειναι τοσο δυνατος ο θορυβος που σου παιρνει τα αυτια!
Τωρα πρεπει να δω αν εκανα κατι λαθος η αν πρεπει να παω αντιπροσωπεια για να μου βαλουν καινουριο! -
Μήπως σκίστηκε κάπου κατά τον καθαρισμό; Μήπως δεν το έβαλες καλά; Ζημιά δεν έχεις κάνει απλά η βαβούρα λογικά θα σου σπάει τα νεύρα!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μήπως σκίστηκε κάπου κατά τον καθαρισμό; Μήπως δεν το έβαλες καλά; Ζημιά δεν έχεις κάνει απλά η βαβούρα λογικά θα σου σπάει τα νεύρα!Λες να σκιστικε?
Παιζει κ αυτο. Μιλαμε για φασαρια, σαν να εχω μεσα στην μηχανη μια ηλεκτρικη σκουπα της 10ετιας του 70.
Χαλια.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Καλεσαν κανεναν για τα φρενα?
Καλεσαν κανεναν για το καλωδια του προεντατηρα κατω απο το καθισμα?ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Μήπως σκίστηκε κάπου κατά τον καθαρισμό; Μήπως δεν το έβαλες καλά; Ζημιά δεν έχεις κάνει απλά η βαβούρα λογικά θα σου σπάει τα νεύρα!
Λες να σκιστικε?
Παιζει κ αυτο. Μιλαμε για φασαρια, σαν να εχω μεσα στην μηχανη μια ηλεκτρικη σκουπα της 10ετιας του 70.
Χαλια.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Καλεσαν κανεναν για το καλωδια του προεντατηρα κατω απο το καθισμα?ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!
Τι πρόβλημα έχεις με τα καλώδια του προεταντήρα?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λες να σκιστικε?
Χαλια.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Τι πρόβλημα έχεις με τα καλώδια του προεταντήρα?
-
Καλησπέρα Νίκο
Πως πάει η συμβίωση με το Cruzακι? -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Εβγαλα το φιλτρο καμπινας χθες και το πηγα σε ενα βενζιναδικο να μου το φυσηξουν.
Εχω θεμα τωρα,
το ξαναεβαλα στην θεση του αλλα οταν βαζω τον ανεμιστηρα στο 5 ή 6 ειναι τοσο δυνατος ο θορυβος που σου παιρνει τα αυτια!
Τωρα πρεπει να δω αν εκανα κατι λαθος η αν πρεπει να παω αντιπροσωπεια για να μου βαλουν καινουριο!Το λάθος είναι ότι το φύσηξες, άλλαξέ το, τον αέρα που αναπνέεις αφορά.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλησπέρα Νίκο
Πως πάει η συμβίωση με το Cruzακι?Γειά σου Ορέστη.
Πολύ καλά,σε μερικές μέρες θα το πάω και για το πρώτο του σέρβις ,αφού είμαστε στα 12.000χλμ.
Βέβαια δέν το πολυκυκλοφορώ επειδή στή δουλειά πηγαίνω με άλλο αυτοκίνητο ,και έτσι το cruzaki μόνο κανένα super market ,ή οικογενιακές μεταφορές - βόλτες. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχω θεμα τωρα,
Τωρα πρεπει να δω αν εκανα κατι λαθος η αν πρεπει να παω αντιπροσωπεια για να μου βαλουν καινουριο!Το λάθος είναι ότι το φύσηξες, άλλαξέ το, τον αέρα που αναπνέεις αφορά.
Μπορεί νά το πλύνει και να είναι σάν καινούριο.Φυσικά αν βάλει καινούριο ακόμα καλύτερα.
Δέν πιστεύω οτι ο θόρυβος οφείλεται στο οτι καταστράφηκε το φιλτρο.
Κατά τή γνώμη μου, ή δεν τοποθετήθηκε σωστά ,ή δεν έχει κουμπώσει σωστά τα πλαστικά με αποτέλεσμα κάποιο κενό να δημιουργεί τον θόρυβο. -
Τι πρόβλημα έχεις με τα καλώδια του προεταντήρα?[/quote]
[/quote]Ηρθε σε εναν φιλο χαρτι να παει να του τα φτιαξουν γιατι αν τραβηξεις πολυ πισω το καθισμα του οδηγου μπορει να κοπει και να μην λειτουργει ο προεντατηρας.
Εμενα μονο γραμμα για το TURBO μου ηρθε!
Ουτε φρενα ουτε προεντατηρας.
Chevrolet Cruze