-
Αν είναι δυνατό....
-
!!!!!!!!!!!!
Τί λέει η Chevrolet και οι αντιπροσωπείες γιαυτο το πολύ σοβαρό θέμα ? Ξέρει κανείς?
Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά ?
Υπάρχει παγκόσμια ανάκληση για τα μοντέλα παραγωγής 2011 ?
Τα μοντέλα του 2009 και 2010 δέν έχουν τα ίδια συστήματα ? -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
:yikes:!!!!!!!!!!!!
Τί λέει η Chevrolet και οι αντιπροσωπείες γιαυτο το πολύ σοβαρό θέμα ? Ξέρει κανείς?
Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά ?
Υπάρχει παγκόσμια ανάκληση για τα μοντέλα παραγωγής 2011 ?
Τα μοντέλα του 2009 και 2010 δέν έχουν τα ίδια συστήματα ?Απ'οτι καταλαβα, το προβλημα το ειχε ενα και μοναδικο αυτοκινητο και μαλλον εχει να κανει με μια βιδα που δεν την σφιξανε αρκετα. Η τζι εμ προληπτικα ανακαλεσε 2500 αυτοκινητα για να κοιταξουν την συγκεκριμενη βιδα. Παντως οσο φοβερο και αν ακουγεται, μιλαμε για ενα μονο περιστατικο αναμεσα σε δεκαδες (εκατονταδες;) χιλιαδες αυτοκινητα που εχουν πουληθει.
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο κατασκευαστηκε στο Οχαιο (τα ευρωπαικα ερχονται απο αλλο εργοστασιο) και η παραγωγη του Κρουζ στις ΗΠΑ αρχισε πριν απο μολις μερικους μηνες.
-
Όταν σε ένα αυτοκίνητο που βάζουμε τις οικογένειες μας και που ένας από τους σημαντικούς λογούς της αγοράς του ειναι η ασφάλεια που παρεχει,ακους έστω και για ένα τέτοιο περιστατικο,τοτε η ανησυχία και το ψάξιμο για περισσότερη (επίσημη ) ενημέρωση ειναι αυτονόητα.
Το οτι ''απλά'' ξεβίδωσε η βίδα του τιμονιού και βγηκε το τιμόνι εμένα δεν με καθησυχάζει...Το αντίθετο!
Το τελευταίο που θα ήθελε να του συμβεί ο οδηγός πατινιού έως τον οδηγό νταλίκας θα ήταν να του μείνει το τιμόνι στο χέρι!!!!
Ένα και μόνο καταγεγραμμένο τέτοιο περιστατικό ήταν απολύτως αρκετό για να γίνει η ανάκληση 2.500cruze στην Αμερική για επανέλεγχο ,αυτό από μονό του δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης.
Σίγουρα έχουν κατασκευαστεί χιλιάδες cruze σε όλο τον κόσμο και το αυτοκίνητο θεωρείται ασφαλές και αξιόπιστο , και το περιστατικό καταγράφεται ως ένα και μοναδικό στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το συγκεκριμένο εργοστάσιο ,με τα συγκεκριμένα μηχανήματα και υλικά.
Σίγουρα η άμεση αντίδραση της Chevrolet καταγράφεται στα θετικά.
Πόσο σίγουροι όμως μπορούμε να είμαστε τώρα εμείς για το τιμόνι που κρατάμε ,έστω και μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο, εάν δε μας διαβεβαιώσουν επίσημα οτι δεν τίθεται θέμα ανησυχίας ?
Ας κάνουν και εδώ προληπτικούς ελέγχους ,ή ας μας πουν οτι δεν χρειάζεται.
Όπως και να έχει ,περιμένουμε μια επίσημη αντίδραση , και ελπίζουμε το περιστατικό να ήταν μοναδική εξαίρεση παγκοσμίως στον κανόνα που θέλει το cruze ένα ασφαλές και σίγουρο αυτοκίνητο στα χέρια μας ! -
Προτού πέσει το τιμόνι, που σημαίνει ότι ξεβιδώνεται σιγά-σιγά το κεντρικό παξιμάδι, υπάρχει περίπου κάνένας πόντος τζόγος στην κολώνα του τιμονιού. Που σημαίνει ότι το τιμόνι στην αρχή θα είναι λίγο χαλαρό στο μέσα-έξω, μετά θα ψιλοχοροπηδάει, μετά θα χοντροπηδάει, μετά θα παίζει πίνγκ-πόνγκ ανάμεσα στο τέρμα του και στο μπουλόνι και μετά στο τέλος θα πέσει και το τιμόνι έξω, αφού του δώσεις και μιά καλή τραβηξιά (συνήθως το τιμόνι το σπρώχνεις προς τα εμπρός με τις κινήσεις που κάνεις, δεν το τραβάς προς τα πίσω).
Τώρα, το χαζοαμερικανάκι πως κατάφερε και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα από όλα αυτά, είναι να απορείς...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Όταν σε ένα αυτοκίνητο που βάζουμε τις οικογένειες μας και που ένας από τους σημαντικούς λογούς της αγοράς του ειναι η ασφάλεια που παρεχει,ακους έστω και για ένα τέτοιο περιστατικο,τοτε η ανησυχία και το ψάξιμο για περισσότερη (επίσημη ) ενημέρωση ειναι αυτονόητα.
Το οτι ''απλά'' ξεβίδωσε η βίδα του τιμονιού και βγηκε το τιμόνι εμένα δεν με καθησυχάζει...Το αντίθετο!
Το τελευταίο που θα ήθελε να του συμβεί ο οδηγός πατινιού έως τον οδηγό νταλίκας θα ήταν να του μείνει το τιμόνι στο χέρι!!!!
Ένα και μόνο καταγεγραμμένο τέτοιο περιστατικό ήταν απολύτως αρκετό για να γίνει η ανάκληση 2.500cruze στην Αμερική για επανέλεγχο ,αυτό από μονό του δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης.
Σίγουρα έχουν κατασκευαστεί χιλιάδες cruze σε όλο τον κόσμο και το αυτοκίνητο θεωρείται ασφαλές και αξιόπιστο , και το περιστατικό καταγράφεται ως ένα και μοναδικό στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το συγκεκριμένο εργοστάσιο ,με τα συγκεκριμένα μηχανήματα και υλικά.
Σίγουρα η άμεση αντίδραση της Chevrolet καταγράφεται στα θετικά.
Πόσο σίγουροι όμως μπορούμε να είμαστε τώρα εμείς για το τιμόνι που κρατάμε ,έστω και μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο, εάν δε μας διαβεβαιώσουν επίσημα οτι δεν τίθεται θέμα ανησυχίας ?
Ας κάνουν και εδώ προληπτικούς ελέγχους ,ή ας μας πουν οτι δεν χρειάζεται.
Όπως και να έχει ,περιμένουμε μια επίσημη αντίδραση , και ελπίζουμε το περιστατικό να ήταν μοναδική εξαίρεση παγκοσμίως στον κανόνα που θέλει το cruze ένα ασφαλές και σίγουρο αυτοκίνητο στα χέρια μας !Κοιταξε, καθημερινα αυτοκινητα παρουσιαζουν προβληματα για χιλιους δυο λογους (πχ χαλανε φρενα, σκανε λαστιχα, μπλεκει το γκαζι κτλ) που δημιουργουν θεματα ασφαλειας στην οδηγηση. Βλεπεις να υπαρχει κανενας πανικος; Και εγω βλεπω την αμεση αντιδραση της Chevrolet ως κατι πολυ θετικο, διοτι θα μπορουσαν καλιστα να το σπρωξουν κατω απο το χαλι οπως κατι αλλοι (γκουχου γκουχου Τογ...), αλλα προφανως θελουν να ειναι σιγουροι οτι αποτελει μεμονομενο περιστατικο.
-
Όσον αφορά το σέρβις εμένα μου είχε πάει περί τα 150 ευρώ, όταν πάω σπίτι θα βρω απόδειξη για αναλυτικά τιμές. Όσο για το περιστατικό με το τιμόνι είναι όντως πολύ σοβαρό και ελπίζω να υπάρξει ενημέρωση αν το αυτοκίνητο είχε κατασκευαστεί Αμερική ή Ρωσία όπως τα δικά μας.
-
Παιδιά έβαλε κανένας το Cruze Control εκ των υστέρων στο 1.6 Ls+;
Δουλεύει εντάξει(;) και πόσο κόστισε συνολικά;
Εμένα μου είπανε -από επίσημο συνεργάτη- 170 euro τα ανταλλακτικά αλλά δέν το έχουνε βάλει σε κάποιον ακόμα.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης delbi έγραψε:
Παιδιά έβαλε κανένας το Cruze Control εκ των υστέρων στο 1.6 Ls+;Δουλεύει εντάξει(;) και πόσο κόστισε συνολικά;
Εμένα μου είπανε -από επίσημο συνεργάτη- 170 euro τα ανταλλακτικά αλλά δέν το έχουνε βάλει σε κάποιον ακόμα.
Ευχαριστώ
Και εγω το θελω αλλα τους εμπιστευεσαι?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Παιδιά έβαλε κανένας το Cruze Control εκ των υστέρων στο 1.6 Ls+;
Δουλεύει εντάξει(;) και πόσο κόστισε συνολικά;
Ευχαριστώ
Και εγω το θελω αλλα τους εμπιστευεσαι?
Τί να πώ...ξέρω κι εγώ;
Άν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξεις έναν διακόπτη στο τιμόνι και να ενεργοποιήσεις την λειτουργία στον εγκέφαλο, από το διαγνωστικό....ε τότε άς πάνε να γίνουνε τσοπάνηδες....αν και γι' αυτό ακόμα διατηρώ επιφυλάξεις ώς προς το άν θα τα καταφέρουν!!!
-
Ας θυμηθούμε τι πραγματικά είναι το Cruze. Έπρεπε να μείνει έτσι με τα σήματα της Daewoo διότι του πανε περισσότερο. Τα σήματα της Chevrolet θα τα πρροτιμούσα πάνω στα original Chevrolet δηλαδή τα Malibu, Impala, Tahoe, Camaro. Στις αγορές που βγαίνει ως Daewoo νομίζω οι αγοραστές είναι τυχερότεροι.
ΚΑι ούτε τα σήματα της Holden του πάνε. Daewoo και πάλι Daewoo.
Αυτό που δεν ξέρω είναι στην Αμερική με ποια σήματα κυκλοφορεί;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αυτό που δεν ξέρω είναι στην Αμερική με ποια σήματα κυκλοφορεί;Σε όλη την Αμερικάνικη ήπειρο κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες σαν Chevrolet Cruze.
Όπως το ευρωπαικό με κάποιες διαφορές σε προφυλακτήρες, κινητηρες κλπ. -
+ανάρτηση
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ας θυμηθούμε τι πραγματικά είναι το Cruze. Έπρεπε να μείνει έτσι με τα σήματα της Daewoo διότι του πανε περισσότερο. Τα σήματα της Chevrolet θα τα πρροτιμούσα πάνω στα original Chevrolet δηλαδή τα Malibu, Impala, Tahoe, Camaro. Στις αγορές που βγαίνει ως Daewoo νομίζω οι αγοραστές είναι τυχερότεροι.Τελικά τι πραγματικά είναι το Cruze;
Αυτοκίνητο της General Motors που κατασκευάζεται όπως και πολλά άλλα στην Κορέα αλλά και σε άλλα εργοστάσια του πλανήτη.
Προς τι η αναφορά στα σήματα; Και γιατί με τα σήματα της Daewoο είναι ποιο όμορφο; Εγώ με όποιο σήμα το βλέπω όμορφο το βλέπω, όπως και όλα τα Chevrolet.Και επιπλέον για ποιο λόγο η διαφοροποίηση με τα 'δήθεν' original Chevrolet; Προσωπικά επειδή έτυχε να οδηγήσω και Impala αλλά και Camaro cabrio στην Αμερική δεν είδα και τίποτα το τρομερό και το φανταστικό, ώστε να υπάρχει λόγος διαφοροποίησης στα σήματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ας θυμηθούμε τι πραγματικά είναι το Cruze. Έπρεπε να μείνει έτσι με τα σήματα της Daewoo διότι του πανε περισσότερο. Τα σήματα της Chevrolet θα τα πρροτιμούσα πάνω στα original Chevrolet δηλαδή τα Malibu, Impala, Tahoe, Camaro. Στις αγορές που βγαίνει ως Daewoo νομίζω οι αγοραστές είναι τυχερότεροι.
Τελικά τι πραγματικά είναι το Cruze;
Αυτοκίνητο της General Motors που κατασκευάζεται όπως και πολλά άλλα στην Κορέα αλλά και σε άλλα εργοστάσια του πλανήτη.
Προς τι η αναφορά στα σήματα; Και γιατί με τα σήματα της Daewoο είναι ποιο όμορφο; Εγώ με όποιο σήμα το βλέπω όμορφο το βλέπω, όπως και όλα τα Chevrolet.Και επιπλέον για ποιο λόγο η διαφοροποίηση με τα 'δήθεν' original Chevrolet; Προσωπικά επειδή έτυχε να οδηγήσω και Impala αλλά και Camaro cabrio στην Αμερική δεν είδα και τίποτα το τρομερό και το φανταστικό, ώστε να υπάρχει λόγος διαφοροποίησης στα σήματα.
Σιγά ρε Storm ,σε λίγο θα μας πείς οτι ο octavia699 έκανε αυτό το σχόλιο με πικρόχολη διαθεση.Οχι βέβαια το αντίθετο!!!
Καλά έκανε ο άνθρωπος και μας βάζει στη θέση μας !!! Τι νόμιζες οτι επειδή το αυτοκίνητο που αγόρασες λέει οτι ειναι Chevrolet, είναι κιόλας??
Ευτυχώς ρε φίλε octavia699 που μας λες σε τι αυτοκίνητο πετάξαμε τα λεφτά μας , γιατί εμείς είμαστε μαλάκες και δεν ξέρουμε τι αγορασαμε.Ασε που νομίζουμε οτι έχουμε καμιά Camaro.
Εγώ μαζί σου, skoda ήθελα να αγοράσω που ειναι και original αυτοκίνητο,καθαρόαιμο ,άσε που μαρέσει και η Πράγα! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τελικά τι πραγματικά είναι το Cruze;
Προς τι η αναφορά στα σήματα; Και γιατί με τα σήματα της Daewoο είναι ποιο όμορφο; Εγώ με όποιο σήμα το βλέπω όμορφο το βλέπω, όπως και όλα τα Chevrolet.Ένα 'παγκόσμιο' αυτοκίνητο και ίσως το μοναδικό που σε εμφάνιση δείχνει μοντέρνο και όμορφο στα αισθητικά κριτήρια σχεδόν όλης της παγκόσμιας αγοράς.
Τα σήματα είναι θέμα marketing διότι ... Holden στην Ευρώπη θα ήταν ... εντελώς άγνωστο και αντε να μάθει ο Έλληνας τι είναι τούτο! Λανσάρονται με τα σήματα των θηγατρικών του ομίλου που έχουν περισσότερη αποδοχή σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Σαν Daewoo πάντως ... χάλασαν και την συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Και σαν Chevrolet να πω την αλήθεια μου αρέσει γιατί δείχνει 'αμερικάνικο' ... από τα καλά! -
Φέρε τη μύγα πίσω
-
Δεν είπα ότι πετάξατε τα λεφτά σας Είπα ότι έινει απόγοννος των Lacetti - Lanos. Και κακώς παρεξηγηθκατε γιατί το είπα με καλό σκοπό. Έγω δεν συμφωνώ με το ότι τα μοντέλα της Daewoo έγιναν Chevrolet για την Ευρώπη ειδικά τότε που πουλούσε μια χαρά η Daewoo. Δεν είναι όμως αμερικάνικο με τιποτα. Τώρα για τα Skoda και ειδικά για το Octavia είμαι ο πρώτος που μπορώ να σου πω πως είναι ένα Golf Sedan και αυτό είναι υπέρ του. Και σας ενημερώνω πως ήθελα να πάρω το Cruze άλλα με ενόχλησε η απόδοση του κινήτηρα και προτίμησα το Octavia. Και άλλωστε άποψη μου είναι και το Cruze είναι ένα τέλειο όχημα που προσωπικά θα το προτιμούσα ως Daewoo.
-
το Cruze είναι ένα τέλειο όχημα που προσωπικά θα το προτιμούσα ως Daewoo.πάντως το facelift της Holden είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής,
ενώ πλάκα έχει που το διαφημίζουν ως το καλύτερο ...μικρό αυτοκίνητο της Αυστραλίας.
Youtube Video -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
το Cruze είναι ένα τέλειο όχημα που προσωπικά θα το προτιμούσα ως Daewoo.
πάντως το facelift της Holden είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής,
ενώ πλάκα έχει που το διαφημίζουν ως το καλύτερο ...μικρό αυτοκίνητο της Αυστραλίας.
Youtube VideoΜίκρο στην Ωκεανία... Μεγάλο στην Ευρώπη...
Chevrolet Cruze