-
1.6i MT : Euro 5
1.6i AT : Euro 5
1.8i MT : Euro 5
1.8i AT : Euro 5
2.0 VCDi MT : Euro 4
Ενώ στο site της chevrolet τά δίνει όλα IV δηλαδή 4. ?? -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ενώ στο site της chevrolet τά δίνει όλα IV δηλαδή 4. ??Γι' αυτό παραξενεύτηκα και εγώ...
Έστειλα σχετικό mail στη Chevrolet και περιμένω απάντηση.
Θα την κοινοποιήσω εφ΄όσον τη λάβω! -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ενώ στο site της chevrolet τά δίνει όλα IV δηλαδή 4. ??Γι' αυτό παραξενεύτηκα και εγώ...
Έστειλα σχετικό mail στη Chevrolet και περιμένω απάντηση.
Θα την κοινοποιήσω εφ΄όσον τη λάβω!Καλησπερα,
αν θυμαμαι καλα κατω απο 150χλμ ειναι EURO 5.
Το 1.6 εχει:Εκπομπές CO2 159 γρ./χλμ.
Και το 1.8 εχει:
Εκπομπές CO2 184 γρ./χλμ.
Μαλλον ειμαστε στην EURO 4!!!
Και εμενα ο πωλητης απο την πολυ κ@υλα της να μου πουλησει το αμαξι μου ειπε οτι ειναι EURO5 και 8α μπορω να μπω στον δακτυλιο ολες τις ημερες (εγω του εδειξα απλα το εντυπο του cruze που ελεγε 159 γρ./χλμ και εμεινε λ@λ@κας) ,μου ειπε επισης οτι εχει USB (δεν ειχε ιδεα τι ειναι USB, εννοουσε το aux in),και οτι αφου εχει ολα τα extra το μονο που μπορεινα μου κανει δωρο ειναι τα ασπρα φωτα.
Την ημερα που πηγα να υπογραψω το χαρτι της παραγγελιαςς δεν θυμοταν τα φωτα αλλα της τα θυμησα εγω με την απειλη οτι δεν υπογραφω και το αγοραζω απο αλλου που μου τα κανουν δωρο. -
Όλες οι βενζίνες είναι Euro5, τα πετρέλαια με τα 150 άλογα είναι Euro4. Του χρόνου τα πετρέλαια των 163 αλόγων και τον 1.7 των 125 αλόγων, θα είναι και αυτά Euro5. Δεν έχουν σχέση τα γραμμάρια...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Όλες οι βενζίνες είναι Euro5, τα πετρέλαια με τα 150 άλογα είναι Euro4. Του χρόνου τα πετρέλαια των 163 αλόγων και τον 1.7 των 125 αλόγων, θα είναι και αυτά Euro5. Δεν έχουν σχέση τα γραμμάρια...Μην ξεχνατε, εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ.
EURO 5 μονο τα υπουργικα LEXUS!!!
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Στην έκθεση auto show 2010 υπήρχε μία έκδοση του Cruze με κινητήρα 1.6 turbo (150 PS).
Όταν ρώτησα περί τίνος πρόκειται, ο πωλητής μου είπε ότι πρόκειται για μοτέρ βελτιωμένο από την αντιπροσωπεία.
Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου: γιατί να μη χρησιμοποιηθεί το έτοιμο μοτέρ της Opel (Astra 1.6Τ, Corsa GSI, OPC) όπως γίνεται στις άλλες εκδόσεις του μοντέλου (βλ. 1.6 και 1.8 ατμοσφαιρικά);
Πάντως, αν όντως πρόκειται για βελτίωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν.Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Cruze 1.6 η Chevellas προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα μετατροπής του αυτοκινήτου τους με Compressor Kit σε R+ με ισχύ 150HP στις 6.150 στροφές και ροπή 185Nm /5.745rpm, με επιπλέον χρέωση 3.750 €.
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98349.asp -
Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Cruze 1.6 η Chevellas προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα μετατροπής του αυτοκινήτου τους με Compressor Kit σε R+ με ισχύ 150HP στις 6.150 στροφές και ροπή 185Nm /5.745rpm, με επιπλέον χρέωση 3.750 €.
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98349.aspΜαλλον Rotrex ή κατι παρομοιο θα χρησιμοποιουν.
Ακριβη και χωρις ουσια για το χαρακτηρα του αυτοκινητου η μετατροπη... -
Για την ουσία δεν συμφωνώ, έχει χιλιάδες γρήγορα sedan στους δρόμους (Octavia RS, μπέμπες, scoobies, το παλιό Toledo), άρα υπάρχει κοινό, για την μετατροπή θα συμφωνήσω, ψιλοακριβή και ντεμί. Τα 185Nm είναι ροπή από 1.2Τ, ενώ εκεί που βγήκε, αν δεν είναι ταψί από τις 2000, είναι ψιλοάχρηστη...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Για την ουσία δεν συμφωνώ, έχει χιλιάδες γρήγορα sedan στους δρόμους (Octavia RS, μπέμπες, scoobies, το παλιό Toledo), άρα υπάρχει κοινό, για την μετατροπή θα συμφωνήσω, ψιλοακριβή και ντεμί. Τα 185Nm είναι ροπή από 1.2Τ, ενώ εκεί που βγήκε, αν δεν είναι ταψί από τις 2000, είναι ψιλοάχρηστη...To 'ανευ ουσιας' δεν πηγαινε στην ελλειψη κοινου αλλα στα τεχνικα χαρακτηριστικα οπως εξαλλου επισημαινεις κι εσυ.
-
Κατ'αρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σέ όλους ,καί ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!!
Μέρα καλοκαιρινή μάς έκανε καί σήμερα.. Η βόλτα στή νότια Κρήτη επιβεβλημένη ,καθώς καί το ολοήμερο φαγοπότι !!
Τό cruzάκι μου στά 11,300 περίπου χλμ. έχει αρχίσει να ανοίγει καί να δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες του .
Ευχάριστο κάι ασφαλές ταξίδι,μία μέρα που περισσότερο Πάσχα θύμιζε παρά επομένη των Χριστουγέννων.
Εύχομαι καλή επιστροφή σέ όλους. -
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Cruze 1.6 η Chevellas προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα μετατροπής του αυτοκινήτου τους με Compressor Kit σε R+ με ισχύ 150HP στις 6.150 στροφές και ροπή 185Nm /5.745rpm, με επιπλέον χρέωση 3.750 €.
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98349.aspΗ τιμή του ΚΙΤ, σκέτη είναι καλή... 3750euro.
Θεωρώ ότι μάλλον το έβγαλε το ΚΙΤ για να σταματήσει να εισάγει τον 1800άρη κινητήρα (τιμή 18000euro).
Το τελικό κόστος όμως του Turbo 1600cc (περίπου 18000) το θεωρώ τσιμπημένο.Επίσης αδιευκρίνιστο το πακέτο του ΚΙΤ.
Τι περιλαμβάνει; Από ποιους έχει εγκριθεί; Αφορά μόνο μηχανική βελτίωση; Τι εγγύησεις προσφέρει; Πιστοποίηση από την Chevy; Ποιος οίκος ανάλαβε την μελέτη της μετατροπής;Ίσως θα πρέπει η Chevrolet να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Που δεν νομίζω να το κάνει. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η τιμή του ΚΙΤ, σκέτη είναι καλή... 3750euro.Kαλή;;
Με 2500ρικα παραπάνω που έχει το 1.8 έχεις 17άρες ζάντες, ηλιοροφή, και δεκάδες άλλα extra παραπάνω από το 1.6.
Ε δεν νομίζω ότι 10 άλογα παραπάνω αξίζουν τόσα! -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Η τιμή του ΚΙΤ, **σκέτη **είναι καλή... 3750euro.
Kαλή;;
Με 2500ρικα παραπάνω που έχει το 1.8 έχεις 17άρες ζάντες, ηλιοροφή, και δεκάδες άλλα extra παραπάνω από το 1.6.
Ε δεν νομίζω ότι 10 άλογα παραπάνω αξίζουν τόσα!Σκέτη λέω. Μόνο το ΚΙΤ.
Έχεις ρίξει καμιά ματιά στα μαγαζιά που βάζουν turbo να σου πουν τιμές; ...Τα 3750 είναι πολύ χαμηλή τιμή για Turbo KIT.
Το τελικό κόστος του αυτοκινήτου είναι κάπως ακριβό. Κάπως, γιατί τα αντίστοιχα άλλα sedan με turbo είναι πανάκριβα.
-
Δεν θα έμπαινα στην (με ?) 'λογική' της ελληνο-τουρμποποίησης σε κανένα αυτοκίνητο από κανέναν. Πόσο μάλλον σε καινούριο. Οι έως τώρα 'επίσημες' μετατροπές ΔΕΝ βγήκαν αξιόπιστες (τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, αν όχι στο 100%). Οπότε αδιάφορο και αποτρεπτικό για μένα το όλο πακέτο.
Πολλές οι εργοστασιακές προσφορές πλέον στην αγορά και αν δεν με κάλυπτε κάποιο σε επιδόσεις σίγουρα θα έβρισκα κάποιο άλλο. -
Φίλε Cosneo μαζί σου. Συμφωνώ απόλυτα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σκέτη λέω. Μόνο το ΚΙΤ.
Έχεις ρίξει καμιά ματιά στα μαγαζιά που βάζουν turbo να σου πουν τιμές; ...Τα 3750 είναι πολύ χαμηλή τιμή για Turbo KIT.
Ναι μπορεί να είναι καλή τιμή για αυτήν την αναβάθμιση, δεν είπα το αντίθετο, αλλά από την στιγμή που υπάρχει ποιο οικονομική ποιο αξιόπιστη και με πολλά έξτρα,επολογή, ποιος ο λόγος να την προτιμήσεις;;
-
Σίγουρα το λογικό είναι να πάς στην φθηνότερη λύση του LT,με όλα τα έξτρα που σού δίνει.
Εδώ βέβαια το θέμα είναι για την αναβάθμιση του LS μετά την πώληση.
Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που νά θέλουν νά τά κάνουν turbo. Γιάυτούς καλό θά ήταν νά μάς πεί όποιος ξέρει λεπτομέρειες,ή να περιμένουμε να δούμε τήν αξιοπιστία τους όταν κυκλοφορήσουν τά ''αναβαθμισμένα''. -
Εμένα μου θυμίζει παλαιότερες μούφες που είχε βγάλει η Σουμπαρού και η Σέατ Ελλάδος με τη πρώτη τουλάχιστο να σύρετε στα δικαστήρια απο το εργοστάσιο. Το θεωρώ απαράδεκτη λύση όταν το ίδιο το εργοστάσιο σου έχει έτοιμη πρόταση καλύτερη (τον 1.4 τούρμπο) και πιο αξιόπιστη. Αν θεωρούν οτι θέλουν να σταματήσουν να εισάγουν το 1.8 λόγω νέων συνθηκών αγοράς ας πιέσουν να φέρουν νωρίτερα το 1.4 Τ αντί να κάνουν πατέντες και μάλιστα να μην το λένε αν δεν τους πιέσεις... Η συμβουλή μου μακριά... Είδαμε και τα ξένον της Ελληνικής αντιπροσωπείας που μας έκαναν δώρο πόσο καλά είναι , ίσως δεν έπρεπε να τα είχα βάλει τελικά.
-
+1 Σορός τέτοιες αποτυχιμένες εμπνεύσεις Hyundai coupe turbo , seat ibiza top gun , impreza 1,6 s turbo σε μια εποχή όμως που δεν υπήρχαν εναλλακτικές στα χαμηλά κυβικά σήμερα που υπάρχει τέτοια πληθώρα δεν αξίζει και είναι και ακριβό .
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Σκέτη λέω. Μόνο το ΚΙΤ.
Ναι μπορεί να είναι καλή τιμή για αυτήν την αναβάθμιση, δεν είπα το αντίθετο, αλλά από την στιγμή που υπάρχει ποιο οικονομική ποιο αξιόπιστη και με πολλά έξτρα,επολογή, ποιος ο λόγος να την προτιμήσεις;;
Ποιος ο λόγος να την προτιμήσεις;;
Η αμάθεια, η άγνοια, η έλλειψη γνώσεων ή και η παραπληροφόρηση...
Chevrolet Cruze