-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σκέτη λέω. Μόνο το ΚΙΤ.
Έχεις ρίξει καμιά ματιά στα μαγαζιά που βάζουν turbo να σου πουν τιμές; ...Τα 3750 είναι πολύ χαμηλή τιμή για Turbo KIT.
Ναι μπορεί να είναι καλή τιμή για αυτήν την αναβάθμιση, δεν είπα το αντίθετο, αλλά από την στιγμή που υπάρχει ποιο οικονομική ποιο αξιόπιστη και με πολλά έξτρα,επολογή, ποιος ο λόγος να την προτιμήσεις;;
Ποιος ο λόγος να την προτιμήσεις;;
Η αμάθεια, η άγνοια, η έλλειψη γνώσεων ή και η παραπληροφόρηση...
Μπορώ να πω ότι με κάλυψες πλήρως!
-
Είμαι σίγουρος οτι μετά από αυτά τα.... ''στολίδια'' εάν κάποιος ήθελε να του βάλει το κιτ,θά του έφυγε η όρεξη
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Είμαι σίγουρος οτι μετά από αυτά τα.... ''στολίδια'' εάν κάποιος ήθελε να του βάλει το κιτ,θά του έφυγε η όρεξηΚαι καλά θα έκανε. Δεν νομίζω ότι κανένας λογικός θα πρότεινε αυτή την μετατροπή.
Αν ήταν για 170-180 άλογα ίσως να το σκεφτόταν καλύτερα κάποιος -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Είμαι σίγουρος οτι μετά από αυτά τα.... ''στολίδια'' εάν κάποιος ήθελε να του βάλει το κιτ,θά του έφυγε η όρεξη
Και καλά θα έκανε. Δεν νομίζω ότι κανένας λογικός θα πρότεινε αυτή την μετατροπή.
Αν ήταν για 170-180 άλογα ίσως να το σκεφτόταν καλύτερα κάποιοςΣυμφωνώ.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Είδαμε και τα ξένον της Ελληνικής αντιπροσωπείας που μας έκαναν δώρο πόσο καλά είναι , ίσως δεν έπρεπε να τα είχα βάλει τελικά.Τι προβλημα σου παρουσιασαν τα ΑΣΠΡΑ φωτα του cruze?
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί:
Το Chevrolet Cruse με κινητήρα 1.6 turbo αλλά μόνο για την.. Κίνα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 09:28
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Την ώρα που όλη η Ευρώπη και φυσικά η Ελλάδα αναμένει την πολυσυζητημένη έκδοση turbo του Cruse, η Chevrolet, κάνει κίνηση ματ ανακοινώνοντας τη διάθεση της συγκεκριμένης έκδοση για την αγορά της Κίνας. Το οικογενειακό μοντέλο που έχει κερδίσει την παράσταση με την πολύ δυναμική του σχεδίαση προβληματίσει με την δύναμη του κινητήρα και κυρίως στην έκδοση 1.6. Δεν είναι τυχαίο πως οι αντιπρόσωποι περιμένουν πώς και πώς να λανσαριστεί το Cruse turbo στην αγορά αλλά όπως φαίνεται θα αργήσει και άλλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έκδοση 1.6 turbo με τους 180 ίππους θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 χλμ/ώρα. Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι και η μέση κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται στα 7.7 λίστα ανά 100 χιλιόμετρα που κάνει ιδιαίτερα δελεαστική την αγορά του Cruse.
Η τιμή του αυτοκινήτου στην Κίνα ξεκινά από τα 17.343 ευρώ. Όσο για την Ελλάδα; Απλά θα πρέπει να κάνουμε λιγάκι υπομονή...
Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=200611&cid=12
-
ελληνική μετατροπή στο κρούζ??
ώρε πυροτεχνήματα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί:Το Chevrolet Cruse με κινητήρα 1.6 turbo αλλά μόνο για την.. Κίνα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 09:28
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Την ώρα που όλη η Ευρώπη και φυσικά η Ελλάδα αναμένει την πολυσυζητημένη έκδοση turbo του Cruse, η Chevrolet, κάνει κίνηση ματ ανακοινώνοντας τη διάθεση της συγκεκριμένης έκδοση για την αγορά της Κίνας. Το οικογενειακό μοντέλο που έχει κερδίσει την παράσταση με την πολύ δυναμική του σχεδίαση προβληματίσει με την δύναμη του κινητήρα και κυρίως στην έκδοση 1.6. Δεν είναι τυχαίο πως οι αντιπρόσωποι περιμένουν πώς και πώς να λανσαριστεί το Cruse turbo στην αγορά αλλά όπως φαίνεται θα αργήσει και άλλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έκδοση 1.6 turbo με τους 180 ίππους θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 χλμ/ώρα. Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι και **η μέση κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται στα 7.7 λίστα ανά 100 χιλιόμετρα **που κάνει ιδιαίτερα δελεαστική την αγορά του Cruse.
Η τιμή του αυτοκινήτου στην Κίνα ξεκινά από τα 17.343 ευρώ. Όσο για την Ελλάδα; Απλά θα πρέπει να κάνουμε λιγάκι υπομονή...
Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=200611&cid=12
Μην το διαβάσει ο cruzakias.....
-
Αυτό μάλιστα!!!
Δεν ήξεραν να το εχουν στην Ελλάδα πρίν 14μήνες -
Cruz θελω μια απαντηση στη παρακατω ερωτηση:
Ποσο λες να καιει αυτο ρε συ; -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ποσο λες να καιει αυτο ρε συ;7.7l/100km , το λέει η εταιρία (ψεματα βεβαια)
-
Μάλλον είναι ο 1.6Turbo που φοράνε και τα Opel...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ώρε πυροτεχνήματα...Που γραφει κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον είναι ο 1.6Turbo που φοράνε και τα Opel...Ναι. Της Opel είναι και τον φοράει ήδη στην Κίνα η εκεί εκδοχή του Opel Astra ως Buick Excelle 1.6T.
http://www.autohome.com.cn/news/201010/148096.htmlΔεν ξέρω αν έχει σχέση όμως με τον 1,6Τ του Insignia που πωλείτε εδώ!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτα που λεει η εταιρια Κωστα....αστα βραστα!
Εμενα ομως δεν με νοιαζει τι καιει γενικα!Με νοιαζει τι θα καιει αν το ''γυρναει'' ο cruzakias!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όχι. Άλλος ο κινέζικος 1,6Τ (που αναφέρει η σελίδα της Ζούγκλας) και άλλος ο ελληνικός 1,6Τ (ελληνικής μετατροπής στον ατμοσφαιρικό 1,6 που αναφέρεται παραπάνω και εμφανίστηκε στην έκθεση του Ελ. Βενιζέλου)).
Εκεί φαντάζομαι η αξιοπιστία είναι υπέρ του κινέζικου εργοστασιακού σε σχέση με την ελληνική καγκουριά! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αυτα που λεει η εταιρια Κωστα....αστα βραστα!
Εμενα ομως δεν με νοιαζει τι καιει γενικα!Με νοιαζει τι θα καιει αν το ''γυρναει'' ο cruzakias!
Αν κρίνω από το δικό σου χρέπι (το οποίο δεν 'γυρίζει' μάλιστα) ...κλάψτα Χαράλαμπε
14 - 15 -16L/100km standart!
Τέλος με τα -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όχι. Άλλος ο κινέζικος 1,6Τ (που αναφέρει η σελίδα της Ζούγκλας) και άλλος ο ελληνικός 1,6Τ (ελληνικής μετατροπής στον ατμοσφαιρικό 1,6 που αναφέρεται παραπάνω και εμφανίστηκε στην έκθεση του Ελ. Βενιζέλου)).
Εκεί φαντάζομαι η αξιοπιστία είναι υπέρ του κινέζικου εργοστασιακού σε σχέση με την ελληνική καγκουριά!Μήπως η ελληνική αντιπροσωπεία έψαχνε αφορμή μέσα από την έκθεση, για να διαφημίσει τον Κινέζικο 1.6 Turbo ;...
Αν δεν είχε στην έκθεση τον 1.6 Turbo (έστω και την Ελληνική πατέντα) μάλλον δεν θα γινόταν καμιά κουβέντα. Ενώ τώρα με το τρόπο αυτό, θεωρώ πως μάλλον πολύ σύντομα θα ρίξει στην αγορά τον Κινέζικο 1.6Turbo.
Άραγε δέχεται εύκολα παραγγελίες με τον Ελληνικό turbo ή απλά ήταν διαφημιστικό τρυκ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άραγε δέχεται εύκολα παραγγελίες με τον Ελληνικό turbo ή απλά ήταν διαφημιστικό τρυκ;Λογικά ναι διότι έχει ορίσει και τιμή.
Απ' την άλλη πιο εύκολο και πιθανό μου φαίνεται να υπάρξει στην Ευρώπη ο 1,4Τ παρα ο κινέζικος 1,6Τ.
Το Insignia (αν είναι ο ίδιος ο 1,6Τ) είναι υπερδύναμη για την GM στην Ευρώπη και δεν θα θέλει να το κανιβαλίσει με το Cruze. Πιο λογικό μου φαίνεται δίπλα στο 5θυρο Astra (όσο δεν υπάρχει σαν 4θυρο). -
Πολύ αισιόδοξη η πρόβλεψη του Κωνσταντίνου για 14-15-16l/100klm .
dickdick μαλλον για 20σαρικάκι το βλέπω να πηγαίνει...
Chevrolet Cruze