-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε οδηγα κανα τουρμπιδιQsis είμαστε άσε που τις ξέρεις τις απόψεις άρα τι να λέμε τώρα.Καταντάμε κουραστικοί για τους άλλους
-
οι αποψεις ειναι για να αλλαζουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι αποψεις ειναι για να αλλαζουνΜπα
-
και μαλιστα μεσα σε μολις 5 λεπτα (το πολυ!) πισω απο το τιμονι
καλα σταματαω το
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι το Cruze είναι hatchback? Από μόνος σου το κατάλαβες ή στο είπε κάποιος άλλος?
Όποιος θέλει να δει πως είναι το tiida ξέρει το που θα το δει.
Αν εσύ πάλι γουστάρεις το tiida άνοιξε καινούριο thread και γράψε εκεί ότι θες να γράψεις.
Εάν τώρα με το tiida ευχαριστιέσαι σπορ γραμμή και οδηγική εμπειρία.....πλάκα κάνω ρε συ Λες να ανοίξω θέμα 'Tiida μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία'
Δεν 'ν κακό δεν ΄ν κακό :Έχει γραφτεί τέτοιο πράγμα από εμένα.
Να 'σαι καλά με έβγαλες από τον κόπο Δώσε κι ένα λίνκ Μόλις έγινες το αγαπημένο μου μέλος απο το 4τ
viewtopic.php?f=15&t=31644&start=3090 και για να μην με πεις περίεργο δεν λέω ότι μου άρεσε οδηγικά.Στον ήχο του ατμό 1.8 επιμένω
Κατάλαβα απο ποια άποψη το γράφεις αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ούτως η άλλος ο 1.6 του cruze είναι ένας ικανοποιητικός κινητήρας για τα κιλά του αμαξιού με ένα θεματάκι στις ρεπριζ του. Νομίζω πως ο 1.8 του ταιριάζει πιο πολύ.
Από εκεί και πέρα να πω και μια προσωπική εμπειρία με το cruze . Ήμουν μέσα στο αμάξι σε ψιλοανηφόρα με άλλα 2 άτομα(οδηγός και συνοδηγός) με ταχύτητα 60 χιλιόμετρα και μπροστά στροφή χωρίς ορατότητα, από απέναντι (αυτό το καταλάβαμε μετά) ένα φιατ πουντο προηγούμενης γενιάς που απ' ότι είπε ήταν με 60 χιλιόμετρα κι αυτός προσπαθούσε να προσπεράσει (στη στροφή !!!!!!!!!!!!!) μια κυράτζα , σκάει λοιπόν στο αριστερό φτερό του cruze (δεν πρόλαβε κανείς μας να το δει) , αποτέλεσμα;
Το πουντο έγινε σμπαράλια και έσκασε σε κάτι χωράφια το cruze χρειάστηκε μια αλλαγή φτερού και φαναριού , μέσα στο αμάξωμα μόνο το τράνταγμα καταλάβαμε. Το αμάξι είναι πραγματικά απίστευτα ασφαλές δυστυχώς το βιώσαμε κιόλας. Ευτυχώς ο άνθρωπος από το πουντο δεν βγήκε ούτε με μία γρατζουνιά αλλά το αμάξι πήγε για βρούβες. -
Πεντάστερο.....τυχαίο ? Δέ νομίζω!!!
Youtube Video -
Είναι πλέον το δεύτερο πιό ασφαλές αμάξι στον κόσμο πίσω από την Τζουλιέτα (ήταν πρώτο μέχρι να βγει αυτή), αλλά εξακολουθεί να είναι - αν δεν κάνω λάθος - το μόνο αμάξι στον πίνακα του Euroncap που έχει όλα τα μέλη στα μπαρμπαδάκια πράσινα...
-
Καλησπερα,
μπορει καποιος να με ενημερωσει ποτε πρεπει να κανω αλλαγη λαδιων??
Εκανα στα 1000χλμ, η επομενη ποτε πρεπει να γινει??? -
οτι λεει ο κατασκευαστης, αντιπροσωπεία
-
Στα 15.000χλμ. ή στον έναν χρόνο,αυτο μου είπαν απο την Chevrolet.
Εσυ αφού τα άλλαξες στα 1.000χλμ ρώτησε στην αντιπροσωπεία ,και το πιθανότερο να σου πούν μετά απο 15.000χλμ δηλαδή στα 16.000χλμ.η επόμενη αλλαγή. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Στα 15.000χλμ. ή στον έναν χρόνο,αυτο μου είπαν απο την Chevrolet.
Εσυ αφού τα άλλαξες στα 1.000χλμ ρώτησε στην αντιπροσωπεία ,και το πιθανότερο να σου πούν μετά απο 15.000χλμ δηλαδή στα 16.000χλμ.η επόμενη αλλαγή.Χθες 03/12/2010 περασα απο την αντιπροσωπεια επειδη ειναι στην γειτονια να κλεισω ραντεβου για ετησια service.
Εχω κανει 13.000χλμ.
Με ρωταει ο ιδιοκτητης ποτε ηρθες για την αλλαγη των 7500χλμ?
Καλα δεν στο ειχαν πει οτι θελει λαδια στις 7500χλμ? Θα τους μαλ
Ελα αυριο να σου αλλαξουμε λαδια να δουμε πως μπορουμε να το καλυψουμε για την εγγυηση και μετα αντι για 15000χλμ ελα στις 16000-17000!
Πηγα σημερα ολο νευρα ετοιμος για φασαρια και με τα book service στο χερι.
Του ειπα να μου δειξει σε ποιο σημειο του βιβλιου γραφει οτι πρεπει να κανεις αλλαγη λαδιων στις 7500.
Οπως ηταν φυσικο μου ειπε οτι αν θες κανεις στις 7500χλμ και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εγγυηση.
Πριν απο εναν μηνα συνεβει σε εναν φιλο με την διαφορα οτι του σφραγισαν την αλλαγη λαδιων στις 7500χλμ και του ειπαν οτι αν δεν πηγαινει καθε 7500χλμ χανει την εγγυηση!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Πριν απο εναν μηνα συνεβει σε εναν φιλο με την διαφορα οτι του σφραγισαν την αλλαγη λαδιων στις 7500χλμ και του ειπαν οτι αν δεν πηγαινει καθε 7500χλμ χανει την εγγυηση!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!Αν μιλάς για το cruze δεν ισχύει τίποτα τέτοιο..
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!Αν μιλάς για το cruze δεν ισχύει τίποτα τέτοιο..
Χθες 03/12/2010 περασα απο την αντιπροσωπεια επειδη ειναι στην γειτονια να κλεισω ραντεβου για ετησια service.
Εχω κανει 13.000χλμ.
Με ρωταει ο ιδιοκτητης ποτε ηρθες για την αλλαγη των 7500χλμ?
Καλα δεν στο ειχαν πει οτι θελει λαδια στις 7500χλμ? Θα τους μαλ
Ελα αυριο να σου αλλαξουμε λαδια να δουμε πως μπορουμε να το καλυψουμε για την εγγυηση και μετα αντι για 15000χλμ ελα στις 16000-17000!
Πηγα σημερα ολο νευρα ετοιμος για φασαρια και με τα book service στο χερι.
Του ειπα να μου δειξει σε ποιο σημειο του βιβλιου γραφει οτι πρεπει να κανεις αλλαγη λαδιων στις 7500.
Οπως ηταν φυσικο μου ειπε οτι αν θες κανεις στις 7500χλμ και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εγγυηση.Με βαση αυτα που εγραψα παραπανω καταλαβα οτι κοροιδευουν τον κοσμο επειδη με το ετησιο service δεν βγαζουν λεφτα και θελουν χαρτζιλικι και ενδιαμεσα.
Εσυ απο ολοκληρο το μυνημα αυτο ειχες να πεις???
Αν εχεις cruze δεν ο ψαχνεις λιγο κ εσυ? -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Απο ολοκληρο το μυνημα αυτο ειχες να πεις???
Μαλλον στο οτι δεν χανεις την εγγυηση αν δεν αλλαξεις λαδια στα 7500χλμ απαντησε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο ολοκληρο το μυνημα αυτο ειχες να πεις???
Μαλλον στο οτι δεν χανεις την εγγυηση αν δεν αλλαξεις λαδια στα 7500χλμ απαντησε;
Ο μηχανικος σημερα ειπε οτι δεν την χανεις
Ο ιδιοκτητης της αντιπροσωπειας χθες μου ειπε να παω μηπως γρηγορα και να κανει πουστια μην χασουμε την εγγυηση!
Απλα προσοχη γιατι βαζουν τον κοσμο στο τρυπακι να αλλαζει λαδια των 15000χλμ καθε 7500χλμ γιατι εχει πεσει αναδουλεια!!!
Το Ford Ka της γυναικας μου εχει 2ετες service, για να δουμε εκει τι θα μας πουν!!!! -
Έχω εμπειρία από service 3 αντιπροσώπων (Νέα Ερυθραία, Κεφαλλονιά , Κεντρικά, ονόματα δεν λέω είναι πανεύκολο να τα βρεις με τις τοποθεσίες) κι έχουμε στο cruze 27500 χλμ σου ξαναλέω πως το ανά 7500 δεν ισχύει.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω από τι στιγμή που σου λέω ότι δεν ισχύει είναι ευκόλως εννοούμενο πως σου λένε μπούρδες. -
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Youtube Video1.4Τ ε?
Άριστο νομίζω -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
1.4Τ ε?
Άριστο νομίζωΠραγματικά Άριστο!!
-
Αυτο το ΣΚ μετα απο καιρό πήγα μια εκδρομή. Έτυχε στη παρέα να είμαστε δύο κρούζ 1.8 ένα αυτόματο και ένα χειροκίνητο. Το δικό μου το αυτόματο έκαψε 7.7 λίτρα και το χειροκίνητο 7.5 λίτρα/100χλμ μου έκανε έντύπωση που έκαψε παραπάνω το αυτόματο (είναι 6αρι και το χειροκίνητο 5αρι). Πάντως για κίνηση 180 σε αυτοκινητόδρομο και 200 σε επαρχιακό νομίζω είναι καλή κατανάλωση. Επίσης με μόλις 1.5 έτος κατοχής του αυτοκινήτου σήμερα μου τελείωσε μάλλον η μπαταρία του τηλεκοντρόλ αφού δεν ανταποκρίνεται στα κουμπάκια το αμάξι. Αυτό καλύπτεται απο την εγγύηση?
Chevrolet Cruze