-
Άσε ρε αντιεξουσιαστή τις δηλώσεις και μπες στο ζουμί, τι σε χάλασε!?
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασχετο σχετικο...
Εβαλα το Leopard στο Laptop μου... Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες, θελει λιγο σκαλισμα, αλλα τι να λεμε... το λειτουργικο ειναι απιστευτα user friendly και εχει πανεξυπνα προγραμματακια (Frontrow πχ...) τα οποια απλα σπερνουν...
Ετσι, δηλαδη βλεποντας το... απορω τι σκατα κανανε τοσα χρονια με τα Vista, ποια ηταν η ουσιαστικη προοδος στο user interface...Παρα μα παρα πολυ καλη η πρωτη εντυπωση. Απο Δευτερα παραγγελνω fully compatible Mac Hardware και θα το στησω να δουλεψει Leopard μονιμα.
Τελος... απλα να προσθεσω... τα Mac ειναι σκατα... μην παρει κανεις...
ετσι για να μην παιρνουν αερα τα μυαλα του Λαππα και του KidΔηλαδή το αγόρασες και το πέρασες όπως τα Windows;
Χρειάζεται ειδικό format σε κάποιο partition;Ναι... το 'αγοραζεις' απο τα γνωστα καταστηματα, στα οποια κυκλοφορουν 'ειδικες εκδοσεις' για Intel PC. Ψαξε σε καποιο απο αυτα τα μαγαζια με την λεξη 'uphuck' γυρω στα 4κατι GB για OS X tiger η δοκιμασε καποιο απο τα release του Leopard αρκει να γραφει και 'x86' στο τελος (ενδειξη για PC)
Ξεκινας και το κανεις απλα install... σαν τα Windows ενα πραγμα. Ομως μπαινουν πολλες προυποθεσεις στο παιχνιδι! Βασικα το hardware σου. Οσο ποιο κοινο ειναι το hardware σου με το hardware των MAC, τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να παιξει χωρις πολλα πολλα. Στα παρατραγουδα τρεχουμε http://www.osx86scene.com/ και ελπιζουμε...
καλό αλλά γιατί να μπαίνουν προυποθέσεις...;
δεν θέλω προυποθέσεις.... ......λοιπόν έχω ένα λαπτοπι στο οποίο έχω linux Ubuntu (στα μούτρα σου όνομα κ αυτό...)
αξίζει να προσπαθήσω; το σύστημα είναι το παρακάτω αλλά με 512ΜΒ ραμ.
-
Δεν παίζει, πρέπει να έχει τουλάχιστον SSE2 ο επεξεργαστής σου.
-
οκ, ubuntu τότε...να μην ξεβολευόμαστε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Manosk + Corsair τρέξτε, σας ενδιαφέρει άμεσα.ψιτ... εγω για να παρω Apple Hardware, θα πρεπει να ερθει η τριτη Παρουσια... και εδω δεν εχει ερθει η δευτερη ακομα. Δεν τρελλαθηκα ακομα... δεν τρελλαθηκα
btw... εχω πανω στο γραφειο μου νεο hardware... Ξεκιναει το ξεβιδωμα...
-
ενημέρωνε μας...χωρίς ...!
-
Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά Laptop.
Σήμερα είχα συνάντηση για τη διπλωματική μου και ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι ότι θα χρειαστώ laptop. Επειδή οι δουλείες που θα κάνω δεν είναι πολύ βαριές δε ψάχνω για κάτι καλό, αλλά για κάτι που να κινείται στα 600-700
-
Χτύπα το για ένα και μόνο λόγο...Είναι Πλαίσιο, το μαγαζί έχει ξεφύγει πάρα πολύ από θέμα εξυπηρέτησης πελατών....
-
[quote='aserf']Σήμερα είχα συνάντηση για τη διπλωματική μου και ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι ότι θα χρειαστώ laptop. Επειδή οι δουλείες που θα κάνω δεν είναι πολύ βαριές δε ψάχνω για κάτι καλό, αλλά για κάτι που να κινείται στα 600-700
-
Για την δουλειά που το θες aserf μια χαρά είναι. Ο avel έχει απόλυτο δίκιο.
-
avel
+1 ...για αυτό δεν αλλάζω laptop ... ...μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το Τοσιμπάκι μου.
(ούτως ή άλλως για λίγη χρήση all around είναι...για τα υπόλοιπα υπάρχει το desktop)
-
Και προτιμησε με Windows XP Και όχι VISTA...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Manosk + Corsair τρέξτε, σας ενδιαφέρει άμεσα.Θα έλεγα κάτι, αλλά απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελιών.
Το αλλάζω πάντως με το κινητό μου.
-
βεβαίως μην ξεχνάμε ότι από ένα σημείο κ μετά δεν κυκλοφορούν laptop με βασικά χαρακτηριστικά μιας και οι περισσότερες εταιρείες δεν κρατούν πολύ τα μοντέλα τους και προσπαθούν συνεχώς να προωθούν καλύτερα σπεκς.
Αλλά...μπορείς κ πάλι να βρεις κάτι φτηνό.
Εγώ στην θέση σου aserf θα έπαιρνα ένα καλό μεταχειρισμένο στα 300-350 ευρώ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τα mac ειναι μουφα κατα την αποψη μου (εκτος απο συγκεκριμενες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εφαρμογες)
παλι καλα που τουλαχιστον εβαλαν μυαλο κ εχωσαν ιντελ επεξεργαστη
οποιος φιλος μου εχει παρει το εχει μετανιωσει... να μην πω για τα σερβις τους που ειναι αστα να παν στο διαολο για χιλιους 2 λογους..
ακομα κ εγω, που χρησιμοποιω λινουξ τα τελευταια 8 χρονια (με τα τελευταια να μην εχω καθολου windows πουθενα, με εξαιρεση τα windows mobile στο κινητο), προτιμω ΧΑΛΑΡΑ windows απο mac os. ισως βεβαια επειδη δεν ειμαι σαν τους σπαστικους που το παιζουν και καλα αντι-microsoft χωρις να παραδεχονται τι παιζειΕίναι πολύ εύκολο να σου τεκμηριώσει κάποιος γιατί για παράδειγμα το osx tiger είναι 1000 φορές καλύτερο απ το win xp.
Και ειδικά εσένα που είσαι και χρήστης linux.
Αρκει να το δεις και σύ ανοιχτά, και όχι με την λογική ότι έχεις να κάνεις
με έναν σπαστικό Αντι-microsoft. -
Βασικά, αν τρέχει όντως σε 'σωστό' pc το λειτουργικό των mac ΚΑΙ είναι τόσο καλό όσο λένε, τότε δεν υπάρχει πλέον ιδιαίτερος λόγος (πλην design) να πάρει κάποιος mac 50% ακριβότερα.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Ναι, έχεις δίκιο ότι προφανώς και δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά τα spec, απλά η διαφορά στην τιμή με έναν υπολογιστή με τα απολύτως απαραίτητα spec είναι της τάξεως των 100
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βασικά, αν τρέχει όντως σε 'σωστό' pc το λειτουργικό των mac ΚΑΙ είναι τόσο καλό όσο λένε, τότε δεν υπάρχει πλέον ιδιαίτερος λόγος (πλην design) να πάρει κάποιος mac 50% ακριβότερα.Πλέον οι τιμές των macbook τουλάχιστον είναι ανταγωνιστικότατες με αντιστοίχων επιδόσεων 'pc' laptops.
Προσωπικά δεν θα δώσω ούτε ευρώ στην Apple, για άλλους λόγους όμως. -
StavrosG, γιατί δεν θα έφινες ούτε ευρώ στην Apple?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]